/spanien/barcelona/forum/153.aspx/spanien/barcelona/forum/153.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2017-09-02 14:01
R. Fernandez: "We've a lot of confidence in Vermaelen, he has a lot of quality. He's had a lot of injuries, but I think he will add a lot." Haha jag kan fan inte sluta skratta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-09-02 13:59
[QUOTE=Barcelonistas]Blaugrana91 - du vänder kappan efter vinden, för inte så längesen avgudade du ledningen med Barto i spetsen. Vad tog dig sån lång tid att inte se det 99% av det här forumet såg? Bartomeu är Real Madrids bästa spelare. [/QUOTE] Jag sa tidigare i somras att även jag började tappa tålamodet, men ville ge dem chansen över sommaren, fick vi inte in den kvalitén som behövdes i form av Dembele och Coutinho så skulle även jag inte se någon annan utväg än att dem avgår. Överlag tycker jag att dem gjort vissa saker bra, det står jag fast vid. Med det dåliga har helt enkelt vägt över ganska ordentligt nu på sistone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-09-02 13:56
@Jarod The Pretender:


Man börjar seriöst undra. För det finns ingen chans i världshistorien att vissa kan vara så här extremt inkompetenta. Jag kommer aldrig tro på det så länge jag lever. Dom här skurkarna behöver inte visa respekt till fansen primärt, respektera först och främst klubben: FC Barcelona. Med dessa ständigt återkommande lögner och bortförklaringar så här man inte bara nån respekt mot klubben, man indirekt och direkt hånar och förlöjligar klubben och spottar och skrattar rakt ut mot oss, fansen.

Jag har aldrig bevittnat en klubb prata så mycket skit och ljuga så mycket under en sommar. Normalt ljuger klubbar för egen vinning, så här det alltid varit men då ljuger dom här klubbarna för andra klubbar för att återigen vinna själv på det. Våran ledning har hela sommaren bokstavligen ljugit oss rakt i ansiktet och dom fortsätter med Det! Alltså dom måste ha det jävligt roligt och skratta ihjäl sig när dom är med varandra utan kameror.
Barcelona IlTriplete
2017-09-02 13:55
MV: ter Stegen, Cillessen

HB: Semedo, Vidal
MB: Pique, Umtiti, Mascherano, Vermaelen
VB: Alba, Digne

CM: Iniesta, Rakitic, Roberto, Rafinha, D. Suarez, Arda
DCM: Busquets, Paulinho, Gomes

HY/VY: Dembele, Deulofeu
ST: Messi, Suarez, Paco
Barcelona Cule4life
2017-09-02 13:51
@the cameroonians:

Kände att jag glömde någon. Skadefritt är det 6 spelare på läktaren. Borde rensat 2 till.
Barcelona Barcelonistas
2017-09-02 13:49
Blaugrana91 - du vänder kappan efter vinden, för inte så längesen avgudade du ledningen med Barto i spetsen. Vad tog dig sån lång tid att inte se det 99% av det här forumet såg?


Bartomeu är Real Madrids bästa spelare.
Barcelona Davids3
2017-09-02 13:45
RafaelH: "Barcelona, the only club in the world where humiliation in the transfer window ends with a conference of blaming everything by themselves.

They lied to us in the Dembélé and Semedo deals. That slip about Paulinho costing €40m plus variables is something I won’t forget. Liverpool asking for 200m is another lie. They never even set a price.

Disgraceful lying bastards. That’s all."
Barcelona Blaugrana91
2017-09-02 13:40
Ja man blev ju inte klokare av dem där svaren.... Om nu Liverpool krävde €200M i slutändan så borde man ha betalat det med tanke på hela situationen, skiter fullständigt i att marknaden är förstörd, vi behövde kvalitet... Det här transferfönstret är ett fiasko även om vi fått se ljusglimtar i värvningarna av Dembele och Semedo. Jag är inte positiv till den här säsongen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-02 13:39
R. Fernandez: "We've a lot of confidence in Vermaelen, he has a lot of quality. He's had a lot of injuries, but I think he will add a lot."

Vilken jävla idiot han är.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-02 13:38
@Gabriel:


Nöjd? Sov han i en grotta under förra säsongen när Real vann BÅDE ligan och CL? Jag svär medlemmarna i ledningen är undercover Madridistas. Sätter mitt hopp på Messi och Benedito.
Barcelona Jr_truce_fcb
2017-09-02 13:34
@Funeral Canticle :


Men han var tydlig med att säga att han inte är journalist utan en passionerad fan som älskar Barcelona, men han säger det vi känner fansen mår inte bra och följer nästan allt som rör klubben och håller folk uppdaterade.[/QU

Stämmer, fick reda på det nu. Men har följt honom hela transfer fönstret och han har bra källor och kontakter (journalister). Värt att följa.
Barcelona Funeral Canticle
2017-09-02 13:26
@Jr_truce_fcb:


Men han var tydlig med att säga att han inte är journalist utan en passionerad fan som älskar Barcelona, men han säger det vi känner fansen mår inte bra och följer nästan allt som rör klubben och håller folk uppdaterade.
Barcelona Cúles
2017-09-02 13:26
Barca har högst lönekostnader av alla klubbar. Vilket jävla skämt.
Barcelona the cameroonians
2017-09-02 13:20
Cule4life Du glömde Deulofeu :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jr_truce_fcb
2017-09-02 13:17
Följer en journalist som streamar från Camp nou som bevittna i direktsändning roberto och Soler gå i bakgrunden med medlemmen skrikandes i deras öra. Så skönt att se i livesändning. Följ länken.
Barcelona Cule4life
2017-09-02 13:16
Truppen i sin helhet.

Stegen Cillisen

Semedo Vidal Pique Umtiti Mache Vermalen Alba Digne

Busquets Iniesta Rakitic Paulinho Roberto Gomes Rafinha

Messi Suarez Dembele Turan Denis Paco
Barcelona Gabriel
2017-09-02 13:08
Det är utan tvekan lögner att Liverpool krävde 200 för Coutinho. En fantasi summa som de hittar på ur ingenting. Ljuger i vanlig ordning.

Robert Fernandez sa för några dagar sen att man jobbade med att hämta in 2 nya spelare för att förbättre truppen, men nu när man inte hämtade in en enda spelare till så anser man alltså att truppen är tillräckligt bra ändå-

Albert Soler sa att allt är färdigt och klart med Messi, trots det har han inte skrivit på kontraktet än, och han vägrade att svara "ja" eller "nej" på ifall kontraktet var påskrivet, trots att reportern upprepade frågan flera gånger.

Albert Soler säger att medlemmarna bör vara stolta över hur ledningen agerat då man inte tänker medverka i en marknad som går igenom en inflation för tillfället. Trots det köpte man Dembélé för ca 145M€.

Albert Soler säger att Barcelona inte förklarar hur deras förhandlingar går och sköts, trots det uttalade sig Pep Segura och nämnde att Coutinho var nära när han i själva verket var långt ifrån det.

Robert Fernandez sa att man under en viss tid värderade möjligheterna att värva I.Martinez och Seri men att man i slutändan bestämde sig för att ignorera de valen då man ansåg att platserna redan var bra fyllda.

Albert Soler gick emot Minguellas uttalande där han påstod att han själv gick till direktiven redan i Maj och berättade att Neymar skulle lämna, och påstod att de själva fick reda på det samma dag som Neymar lämnade.

Det här var bara en liten kort sammanfattning på alla deras efterblivna och korkade uttalande.

Ingen tog ansvar för jack shit. Mardrömmen fortsätter.
Barcelona Jr_truce_fcb
2017-09-02 13:06
Måste säga att de kom undan med inkompetenta frågor från journalisterna. De måste vara nöjda nu över att de inte grillades ännu hårdare. Den här soppan måste vaskas och de fort som fan. Det är inte en kompetent ledning vi har utan de jobbar mer som pengakåta politiker. Märkte ni hur han slingrade ur sig den sista frågan angående Madrids investeringar i billiga ,unga och lovande spelare (asensio, isco, cebellos) när vi spenderar 105 M för en (Dembouz). Hoppas på framsteg i VFNC röstningen för den här ledningen måste väck. Visca barca! visca cules! Det här är vår klubb!! Get the !@#& out!!
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-02 13:00
Åh herregud soler går ut och tackar Coutinho för att han försökte få igenom affären. Idioten hänger ut en som redan är deprimerad och troligtvis hatad i Liverpool
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-09-02 13:00
Men man måste hålla med lite.. vill pool ha 200m€ för coutinho.. då säger man nej tack. Vill psg ha 800 för DI Maria som är 30 snart ? Säger man nej tack. Är ju idioti på annan nivå annars.. Vi får försöka att förhandla nu tills nästa år, hitta några juveler .. kolla om pool vill sälja för ca 1 miljard nästa sommar, osv.. vår trupp är rätt bra ändå. Spelar Nelson som han gjorde den matchen han spelade och paulinho som han gjorde i Brasilien , Dembele vet vi redan har det som krävs.. med lite flyt kan det gå hyfsat :) Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-09-02 12:59
Alltså, jag tror det är en jävla lögn att Liverpool begärde 200m för Coutinho. Snarare så att de inte ville sälja whatsoever. Då kan man hävda att de ville ha 300, 400 eller 500 för honom. Säg istället att de vägrade sälja honom och kom inte dragandes med fantasisummor. Erkänn istället att ni gjorde bort er som inte fattade tidigare att Liverpool vägrar sälja och att ni borde vänt er mot andra mål. Ja om ni haft en planering och strategi vill säga vilket är uppenbart att ni aldrig har haft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-09-02 12:56
Albert Soler: "Vi förklarar inte hur våra förhandlingar går när vi jobbar för att hämta in en spelare."

Pep Segura: "Coutinho är nära att komma"

..............................
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-02 12:55
Gabriel Samtidigt säger han att Valverde krävde fler spelare men att ledningen var nöjd, trodde tränaren skulle vara det......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2017-09-02 12:55
Jag har hellre en politiskt inkorrekt president + följe än dessa ljugande politiskt korrekta sopor som inte har någon koll på sport överhuvudtaget.

Nu råkade han säga att Messi lämnat fast han skulle säga Neymar, ligger det något bakom det eller? Han kanske redan vet att Messi lämnar och det är deras plan så de kan spara in på lönebudgeten för vi har ju sååååååååååååå dålig ekonomi.. De brasilianska bluff företagen kräver mer för sina värdelösa spelare vi måste köpa hela tiden..
Barcelona Funeral Canticle
2017-09-02 12:54
Jaha då var den sagan slut bara att vänta sig ett mellanår för vi känns inte redo för det som förväntas utav laget, det är som ett pyssel som inte har alla bitar det kommer bli en uppförsbacke. Det enda jag hoppas nu är att hela ledningen blir avsatta och en ny ledning tar över för det går från dåligt till värre med nuvarande.
Barcelona Gabriel
2017-09-02 12:54
Robert Fernandez för 3 dagar sen: "We're working on bringing in 1 or perhaps 2 new players"

Robert Fernandez idag: "Vi är nöjda med truppen och tycker att den fyller våra behov."

.......................
Barcelona Thierry Henry
2017-09-02 12:54
@Monomani:Vrf skulle splittringen mellan dom 3 där fram förändras för att vi sålde Neymar och köpte Dembele? Dembwle och Neymar är relativt lika i spelstil och dom 3 där fram är fortfarande helt överlägsna resten av laget individuelt. Det enda jag ser är tapp i kvalitet inget annat
Barcelona Davids3
2017-09-02 12:52
@Alvés - Por Que?:


Finns källor som säger att psg och barca bar överens men Emre ville ej sälja.
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-02 12:52
Aj vad man lider med Valverde, undra vilka lögner han har fått höra. Ja mer än att man "ville" värva Verratti till honom. Patetisk ledning och även jag vill se Messi lämna nu helst redan i januari. Hans sista år vill jag uppleva i en harmoni under pep där dom visar världen ytterligare en gång hur fotbollen ska spelas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-09-02 12:52
Tycker ni inte journalister i salen borde vara lite mer kritiska och aggressiva i sina frågeställningar? Känns ju mesiga till och med.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: