/spanien/barcelona/forum/153.aspx/spanien/barcelona/forum/153.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2019-01-09 09:37
Federer

Jag respekterar din åsikt. Men många gånger får jag höra precis det du skriver, att "Rakitic är väldigt viktig" och så vidare. Men jag FÅR det aldrig förklarat för mig hur han är viktig, varför han är viktig. Så därför frågar jag dig det. Och vad är Rakitics roll i spelet? För alla spelare har en roll att uppfylla i spelet, vad är Rakitics?
Barcelona Infinit8Don
2019-01-09 09:00
Skulle säga att rakitic mer begränsar oss i nuläget än förstärker oss. Iofs kommer vi ju inte få reda på det tills Valverde försvinner då han aldrig ställer upp en elva utan han... Tror knappast vi försämras genom att tex byta ut rakitic mot frenkie. Detta med att rakitic tillför trygghet är i mina ögon en myt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Presas Oleguer
2019-01-09 08:25
@Davids3:

Nu ska vi se.

Ivan Rakitic, en enormt duktig fotbollsspelare som under sina år i Barcelona helt klart har vart godkänd, inget snack om saken. Men den gode Ivan är INTE Barca-DNA. Ivan bryter inte motståndarnas linjer med passningar, Ivan söker inte passningar framåt, Ivan öppnar inte yta för medspelare, Ivan har ett medelmåttigt passningsspel, Ivan kan inte diktera matchtempot och sist men inte minst, Ivan trampar vatten.

Ivan var trots det Kroatiens bästa spelare i VM, Ivan är en bra fotbollsspelare och skulle passa i det flesta toppklubbar i Europa, men Ivan passar inte i FC Barcelona.
Barcelona Davids3
2019-01-09 08:01
Det har blivit ett mode att kritisera Rakitic känns det som. Få har en poäng i deras kritik, resten hakar på.
Barcelona Federer
2019-01-09 07:19
Helt obegripligt hur inte folk inser hur livsviktig Rakitic har varit för oss enda sen han anlände till oss för snart 5 år sen. Visst han kanske inte är en flashig spelare som Iniesta eller andra mittfältare. Inser ni inte hur viktig han är för oss så tycker jag ni absolut inte har någon koll på fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-08 22:57
Skulle nog säga att rakitic MÅSTE bort i sommar. Egentligen en sommar för sen men ändå. Oavsett om frenkie kommer eller inte, hoppas såklart han kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2019-01-08 22:52
Om De Jong kommer . Vem lämnar förutom Rafinha och Denis. Någon spelare som tar stor plats måste defentivt lämna .

Vi har Busquets Arthur Vidal Rakitic Alena och Coutinho + spelare på väg upp.som Puig. Känns som att nästan två spelare måste lämna av dessa ovan. Spontant känns det som Rakitic som måste bort.
Barcelona Soko
2019-01-08 22:06
Jag tror också som Koeman92 att Neymar bara fejkar för att gå till Real och bli mindre hatad av oss då han "ville till oss" men fick inte ..

Jag hellre köper Hazard och Eriksen för dem pengarna.
Barcelona Infinit8Don
2019-01-08 22:05
Barça are calm about the De Jong situation, everything is going fine so far. Next week will be very important. [RAC1] Tror vi detta stämmer eller är det endast propaganda att han vill till oss så ledningen har något att skylla på efteråt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep segura dimissio
2019-01-08 21:40
[QUOTE=koeman92]Frågar ni mig är denna såpa med Neymar inget annat än en ridå för att ha en ursäkt för att flytta till Real. Tänk nu.. Real är i behov av en ersättare för Ronaldo, och Neymar föredrar uppenbarligen livet i Spanien framför Frankrike. Med tanke på hur mycket vi förlorade på grund av honom och dramat som följde därefter, är jag tveksam till att ledningen verkligen är sugna på att värva tillbaka honom till en så stor summa. Det blir knappast enklare av att vi spenderade alla de pengarna och mer därtill på Dembele och Coutinho. Efter att ha blivit nekad av oss, kan han då hävda något i stil med "jag ville tillbaka till Barca, men de ville inte ha mig, och eftersom jag verkligen verkligen vill tillbaka till Spanien är Real det enda alternativet". Neymar blir då kvitt Mbappés skugga och det trista livet i Paris, och får äntligen vara den stora stjärnan i ett lag som kan konkurrera om alla titlar. Om ni minns hur det såg ut precis innan han skulle skriva på för oss sommaren 2013, så hade han två kontrakt framför sig: ett från oss, och ett från Real Madrid. Det tog honom över en kväll och flera 'om och men' med farsan för att överväga vilket det bättre alternativet var - vilket landade på oss då vi var det klart mer attraktiva alternativet. Om jag inte minns fel ville hans farsa att han skulle till Real, då deras erbjudande var mer lukrativt. I min mening visar allt detta att Neymar bryr sig väldigt lite om klubbtillhörighet, och mer om personlig prestige och pengar. För jag tvekar högtidligt på att han skulle ändra sig så plötsligt; speciellt när han uppenbarligen har övervägt sitt val en hel del och dessutom varit i samtal med PSG under ett års tid innan han till slut forcerade övergången med näbbar och klor. Även om Neymar mot all förmodan faktiskt vill komma tillbaka, vore det ändå ynkligt att ta tillbaka honom. Ungefär som att ta tillbaka exet efter att hon legat runt och sen försökt mjölka en på underhållsbidrag. Lite självrespekt får man väl ändå ha, även om jag inte har så stora förhoppningar på den punkten hos ledningen. [/QUOTE] Håller med till 100%
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2019-01-08 21:03
Frågar ni mig är denna såpa med Neymar inget annat än en ridå för att ha en ursäkt för att flytta till Real. Tänk nu..

Real är i behov av en ersättare för Ronaldo, och Neymar föredrar uppenbarligen livet i Spanien framför Frankrike. Med tanke på hur mycket vi förlorade på grund av honom och dramat som följde därefter, är jag tveksam till att ledningen verkligen är sugna på att värva tillbaka honom till en så stor summa. Det blir knappast enklare av att vi spenderade alla de pengarna och mer därtill på Dembele och Coutinho.

Efter att ha blivit nekad av oss, kan han då hävda något i stil med "jag ville tillbaka till Barca, men de ville inte ha mig, och eftersom jag verkligen verkligen vill tillbaka till Spanien är Real det enda alternativet". Neymar blir då kvitt Mbappés skugga och det trista livet i Paris, och får äntligen vara den stora stjärnan i ett lag som kan konkurrera om alla titlar.

Om ni minns hur det såg ut precis innan han skulle skriva på för oss sommaren 2013, så hade han två kontrakt framför sig: ett från oss, och ett från Real Madrid. Det tog honom över en kväll och flera 'om och men' med farsan för att överväga vilket det bättre alternativet var - vilket landade på oss då vi var det klart mer attraktiva alternativet. Om jag inte minns fel ville hans farsa att han skulle till Real, då deras erbjudande var mer lukrativt. I min mening visar allt detta att Neymar bryr sig väldigt lite om klubbtillhörighet, och mer om personlig prestige och pengar. För jag tvekar högtidligt på att han skulle ändra sig så plötsligt; speciellt när han uppenbarligen har övervägt sitt val en hel del och dessutom varit i samtal med PSG under ett års tid innan han till slut forcerade övergången med näbbar och klor.

Även om Neymar mot all förmodan faktiskt vill komma tillbaka, vore det ändå ynkligt att ta tillbaka honom. Ungefär som att ta tillbaka exet efter att hon legat runt och sen försökt mjölka en på underhållsbidrag. Lite självrespekt får man väl ändå ha, även om jag inte har så stora förhoppningar på den punkten hos ledningen.
Barcelona Infinit8Don
2019-01-08 20:47
Hoppas neymar går till real. Längtar redan till hans första Clasico mot oss på camp nou. Han kommer bli dödad mentalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2019-01-08 20:41
Journalisten är från CAT Radio, en trovärdig källa alltså. Vi får väl se
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr1.Barcafan
2019-01-08 20:39
[QUOTE=Oaner]Barcelona will announce the deal with Ajax regarding Frenkie de Jong on the 12th of January. [Esport 3] [/QUOTE] Är de spikat ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2019-01-08 20:04
Barcelona will announce the deal with Ajax regarding Frenkie de Jong on the 12th of January. [Esport 3]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CipanBarcelona
2019-01-08 20:02
Han valde ej pengar istället för Barcelona, lägg av. Han ville ha en ny utmaning, vinna CL i ett annat lag som ej vunnit på länge. Dock valde han Barcelona före pengar (real madrid bjöd honom dubbla lönen han erbjöds i Barcelona) när han valde att skriva på för Barcelona. Varför snackar inte folk om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-08 19:30
Trodde han stack till Qatar för den sportsliga utmaningen och viljan att vinna individuella priser.... Själv hoppas jag att real Madrid värvar honom och skjuter sig i foten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2019-01-08 19:02
[QUOTE=Loco Lucho]Hur pass pålitligt är det här? Den normalt mycket trovärdiga radiostationen Catalunya Ràdio, meddelade tidigare under dagen att Neymar i skrivande stund planerar att återvända till Barcelona. På Camp Nou är man som bekant intresserade i att hämta tillbaka brassen och ska man tro radiostationen som har de bästa källorna verkar en återkomst väldigt troligt. Neymar ska innan jul ha haft ett möte med Barcelonas talangscout och rådgivare, Andre Cury. Andre har under sina år i klubben hämtat in flertalet spelare till klubben, däribland Neymar under 2013 och Coutinho för ett år sedan. Utöver detta, ska brassen även ha suttit med agenten Pini Zahavi, som var med och hjälpte till med övergången till PSG, samt sin nära vän, Álvaro Costa. De ska tillsammans ha kommit fram till en plan och en strategi med målet att lyckas med övergången till Barcelona under den kommande sommaren. Samtidigt ska majoriteten av de stora medierna i både Frankrike och Katalonien ha rapporterat likadant: Att Neymar har ångrat flytten till PSG och vill till varje pris spela i Barça igen. Anledningen till detta ska vara att det har gått upp för honom hur bra han hade det innan övergången till Paris-kubben. [/QUOTE] Låt han ruttna i PSG, han ska inte tillbaka till Barcelona. Han valde pengar istället för att fortsätta spela för Barcelona. Har dock en känsla av att han hamnar i Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2019-01-08 16:59
Todibo ... Av det lilla jag sett så kan han komma att bli ett riktigt jäkla odjur alltså! Fint att Barca plockat in frankrikes framtida mittbackar som Umtiti, Lenglet och så nu Todibo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2019-01-08 16:58
Har ni sett den här bilden?
Vet inte exakt vad varje "kakbit" står för men det är typ passning(korta,långa) etc.
Mycket blått betyder att det är bra!

Arthur, Raketen och Busq ligger bland de bästa, likaså Rabiot faktiskt.
Barcelona Davids3
2019-01-08 16:50
Förutom Juve så nekade Todobi även City och Pep. Damn Abidal :D
Barcelona Bollinnehavet
2019-01-08 16:43
Neymar får gärna vara olycklig i Paris. Det är inget som stör precis. Jag vill inte ha tillbaka honom, inte ens på fri transfer.
Barcelona FCB_Messi
2019-01-08 16:40
Jag skriver det igen . Som jag har gjort många gånger . Neymar kommer återvända . Har alltid haft det på känn och senaste ryktena minskar ju inte på det precis .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-08 16:34
För att inte tala om Alba gällande neymars utgång... sedan brassen försvann har Alba växlat upp o blivit världens överlägset bästa vänsterback. Neymar begränsade honom något oerhört.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2019-01-08 16:22
Umtiti, Lenglet och todibo innebär väl att De ligt inte kommer värvas. €75M + saftig bonus för pizzabagaren och det är förståeligt varför ledningen inte köper honom.
Barcelona Loco Lucho
2019-01-08 16:19
Jarlma Känner lite samma sak, speciellt nu när Dembele har spelat upp sig och har sjukt mycket kvar att ge. Nej, Neymar får gärna vara kvar i PSG, Dembele är framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2019-01-08 16:14
@Loco Lucho:
Klart han ångrar sig! Han hade allt här och han hade tillsammans med Messi och Suarez bildat en anfalls-dynasti som haade spelat hem alla världens titlar till oss. Istället valde han pengarna och vara den "stora" stjärnan. Det hela gick i baklås med Mbappe och hans vinst i VM vilket gjorde honom untouchable i franska folkets ögon, det är han som är stjärnan inte Neymar. Med det sagt så är jag kluven till om jag skulle vilja ha tillbaka honom. Vad skulle vi behöva punga upp för att värva tillbaka honom?
Barcelona DizzLow
2019-01-08 16:02
Bra där Abi..

"The key to Barcelona signing Jean-Clair Todibo has been Eric Abidal. Juventus were just as close as Barca to sign him until the Catalan side's new director of football personally met with the Frenchman, his agent and his family to convince him for a move to the Nou Camp."
Barcelona Loco Lucho
2019-01-08 15:56
Hur pass pålitligt är det här? Den normalt mycket trovärdiga radiostationen Catalunya Ràdio, meddelade tidigare under dagen att Neymar i skrivande stund planerar att återvända till Barcelona. På Camp Nou är man som bekant intresserade i att hämta tillbaka brassen och ska man tro radiostationen som har de bästa källorna verkar en återkomst väldigt troligt. Neymar ska innan jul ha haft ett möte med Barcelonas talangscout och rådgivare, Andre Cury. Andre har under sina år i klubben hämtat in flertalet spelare till klubben, däribland Neymar under 2013 och Coutinho för ett år sedan. Utöver detta, ska brassen även ha suttit med agenten Pini Zahavi, som var med och hjälpte till med övergången till PSG, samt sin nära vän, Álvaro Costa. De ska tillsammans ha kommit fram till en plan och en strategi med målet att lyckas med övergången till Barcelona under den kommande sommaren. Samtidigt ska majoriteten av de stora medierna i både Frankrike och Katalonien ha rapporterat likadant: Att Neymar har ångrat flytten till PSG och vill till varje pris spela i Barça igen. Anledningen till detta ska vara att det har gått upp för honom hur bra han hade det innan övergången till Paris-kubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2019-01-08 15:45
Tur att även han kommer gå samma öde som ”världsstjärnan” ceballos. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: