/spanien/barcelona/forum/1529.aspx/spanien/barcelona/forum/1529.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2016-09-17 02:36
El Pistolero Fair points ;) Men svårt att se att han skulle göra det bättre än Enrique har gjort hittills. Men man vet aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-17 01:15
[QUOTE=Barca4life98]Världens bästa taktiker? Varför har han aldrig slagit Bayern om han är så bra? Varför slog Liverpool ut Dortmund ifjol när Dortmund var i ledningen hela matchen? Tuchel är bra men överdriv inte... [/QUOTE] Han var nära några gånger med ett sämre lag än Bayerns. För att Liverpool gjorde sin säsongs prestation :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-09-17 01:02
Världens bästa taktiker? Varför har han aldrig slagit Bayern om han är så bra? Varför slog Liverpool ut Dortmund ifjol när Dortmund var i ledningen hela matchen? Tuchel är bra men överdriv inte...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-17 00:52
[QUOTE=neymar JR]Japp en okänd tysk ska leda Barcelona, visca... [/QUOTE] "en okänd tysk" oh dear... Tuchel är den ultimata efterträdaren till Lucho enligt mitt tycke. Allt vad gäller hans fotbollstänk till att ge unga spelare chansen. Han hade passat in strålande för Barça! Världens bästa taktiker efter Pep.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-16 23:47
Japp en okänd tysk ska leda Barcelona, visca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 21:43
[QUOTE=Barca4life98]Fick inte svar på detta men alla ni som klagar på Luis Enrique, vem hade ni velat se istället? Hade tränaren kunnat matcha Trippel Dubbel? [/QUOTE] Thomas Tuchel. En klasstränare som kommer ge Zidanes RM en ordentlig omgång när de möts :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-09-16 21:42
Nej! Men det var i nödläge och det är Leganes vi möter. Vi kommer ändå ligga konstant runt deras straffområde.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 21:33
[QUOTE=Ribohn Fan]El Pistolen Då kan man spela med 3 backlinje, det skulle man kunna kosta på även från start mot ett lag som Leganes. Jag tror Mascherano kommer att spela def. Innermitt!. Bättre att ha en defensiv spelare i början på matchen när motståndarna är mer pigga i kontringarna, som typ Celtic matchen och viktigare att vi går offensivt med ytterbackarna istället. [/QUOTE] Förstår inte snacket om 3 backslinje precis som att Lucho använt sig av det många gånger? Kan bara komma ihåg matchen mot PSG hemma för TVÅ år sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 21:31
[QUOTE=ElRaval]Varför startar inte Samper idag? [/QUOTE] Skada sig i förra matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-09-16 21:29
Varför startar inte Samper idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-09-16 21:24
El Pistolen

Då kan man spela med 3 backlinje, det skulle man kunna kosta på även från start mot ett lag som Leganes.
Jag tror Mascherano kommer att spela def. Innermitt!.
Bättre att ha en defensiv spelare i början på matchen när motståndarna är mer pigga i kontringarna, som typ Celtic matchen och viktigare att vi går offensivt med ytterbackarna istället.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 20:32
Vad är det för brainless beslut av Lucho att inte ha med Digne i truppen? Om Roberto går sönder imorn, vem ska ta högerbacksplatsen med Vidal o Digne utanför truppen? O vad gör Mathieu i truppen? Envisa Lucho med sin Mathieu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 20:23
[QUOTE=The Octopus of Badia]För de som involerar Busquets och Digne i deras startelvor kanske det vore bra att meddela er att bägge herrarna är utanför truppen inför morgondagens match. Det intressanta blir att se hur Gomes, som förmodligen ersätter Busquets som pivote, presterar på en helt vital position för oss. [/QUOTE] Där ser man, bra att Busquets får vila. Som du säger blir intressant att se Gomes i den positionen, han gjorde det bra i andra halvlek mot Celtic. Tycker dock att det är konstigt att Digne inte är med i truppen, är ju en bra match för honom att spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2016-09-16 19:38
För de som involerar Busquets och Digne i deras startelvor kanske det vore bra att meddela er att bägge herrarna är utanför truppen inför morgondagens match. Det intressanta blir att se hur Gomes, som förmodligen ersätter Busquets som pivote, presterar på en helt vital position för oss.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 19:24
[QUOTE=Reymar]Har du inte lärt dig någonting från vår senaste ligamatch? Leganes är inget enkelt lag, dom kryssade mot Atletico. Vi ska starta med starkast möjliga elva och när matchen är punkterad så kan vi ta in Paco och dom andra nya spelarna. [/QUOTE] Vi bör inte bli avskräckta för att rotera bara för förlusten mot Alaves. Rotationer behövs så enkelt är det, problemet i förra matchen var med facit i hand att det blev för mycket ändringar. Många hade i princip aldrig spelat tillsammans. Nyckeln är att rotera med måtta. En elva bestående av: Arda-Paco-Messi Iniesta -Busquets -Denis Digne -Umtiti -Pique -Roberto Ter Stegen Här har vi 5 ändringar jämfört med förra matchen, lägg till att både försvars och mittfältsformationen har spelat tillsammans tidigare. Paco exempelvis värvades som sagt för att få starta den här typen av matcher. Dessutom hur mycket vila får exempelvis MSN av att spela 60-70 min i varje match för att sedan bytas ut når vi leder med x-antal mål? Samt hur uppskattade tror du våra bänkspelare känner sig? Är inte hållbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 18:52
Aleix Vidal not in the squad two matches in a row. Bye!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-16 18:30
@Blaugrana91:

Har du inte lärt dig någonting från vår senaste ligamatch? Leganes är inget enkelt lag, dom kryssade mot Atletico. Vi ska starta med starkast möjliga elva och när matchen är punkterad så kan vi ta in Paco och dom andra nya spelarna.
Barcelona Junta Dimision
2016-09-16 18:14
Jag tycker inte alls att Suarez ska vila, vi behöver få igång rytmen i laget och vissa måste få spela kontinuerligt. När vi väl fått in en viss rytm kan det vara bra att börja rotera för att inte trötta ut spelare. Skulle vi vila några spelare till matchen mot Atletico så skulle jag väl säga att Busquets och Neymar kan börja på bänken i.om. att båda spelade mot Alaves varav den senare spelade 90 minuter i respektive match. Rakitic byttes ut i halvtid, så han behöver inte vila i mitt tycke och kan bytas ut när vi leder, men om han vilar så finns en väldigt bra ersättare i Andre Gomes. Suarez och Messi bör dock spela, men Suarez kan bytas ut mot Paco vid en säker ledning. Min startelva för imorgon:

Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba/Digne
Mascherano
Rakitic/Gomes Iniesta
Messi Suarez Arda
Barcelona Bosketts
2016-09-16 18:03
@Blaugrana91:


Håller med dig i båda fallen. Varför köpa Paco när han inte får spela mot Leganes, liksom. Men med tanke på att han inte fick en enda minut mot Celtic trots jätteledning får mig att undra. Hoppas dock på att han startar och får 90 minuter.

Jag tror Lucho försöker skapa en ny Roberto i Rafinha. Någon som kan spela på alla typer av positioner. Håller med att han inte riktigt passar in där ännu. Men det gjorde inte Roberto heller...:)
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 18:01
Bosketts Märkligt att sätta Rafinha som pivote? Hur tänker du? Mot Celtic spela Gomes som pivote när Rafinha kom in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 17:59
Reymar Marquinhos är en mittback och högerback. Spelat mycket HB i sin karriär. Det hade varit en bra back-up till Roberto samtidigt som han kan spela mittback o som du skriver bilda ett mittbacks-lås med Umtiti i 10 år framöver. Nej, all in på Marquinhos i vinter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 17:48
[QUOTE=Bosketts]Blaugrana91 Ingen dum gissning. Tror dock att någon av Neymar och Suarez startar med tanke på att anfallet saknade glöd mot Alaves. Skulle gärna se att Busi vilas också. Möjligen kliver Rafinha in där, då han fick några minuter på den positionen mot Celtic. Jag tror då på följande: Ter Stegen Digne - Umtiti - Pique - Roberto Iniesta - Rafinha - Denis Arda - Suarez - Messi [/QUOTE] Men nog bör Paco få starta, annars blir jag besviken på Enrique. Är ju den här typen av matcher han ska få spela, nej hoppas han får 90 min. Frågan är sedan om Rafinha kan axla Busquets roll, jag är tveksam. Dessutom fick ju Busquets inte 90 min mot Celtic, så jag tror ändå han startar. Men det visar sig, nackdelen med en sån här bra trupp är att det blir svårt att gissa startelvan. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-16 17:45
Bring back the real Barcelona

Det är liksom svårt att ta dig på allvar när du skriver saker som "vi som varit med länge" när du startade ditt konto igår.

Allt du skrivit sedan dess har dessutom varit ren smutskastning mot allt och alla inom Barcelona som klubb.

Nej, nu slutar vi mata trollen tycker jag...
Barcelona Bosketts
2016-09-16 17:40
Blaugrana91

Ingen dum gissning. Tror dock att någon av Neymar och Suarez startar med tanke på att anfallet saknade glöd mot Alaves.

Skulle gärna se att Busi vilas också. Möjligen kliver Rafinha in där, då han fick några minuter på den positionen mot Celtic. Jag tror då på följande:

Ter Stegen
Digne - Umtiti - Pique - Roberto
Iniesta - Rafinha - Denis
Arda - Suarez - Messi
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 17:27
Luis Enrique: "Will I rotate again? We will see tomorrow." Ja frågan är hur vi ställer upp, vad tror ni? Jag antar att det blir rotationer, men tror inte Enrique vågar göra lika många ändringar som mot Alaves. Så här hade jag ställt upp Arda-Paco-Messi Iniesta -Busquets -Denis Digne -Umtiti -Pique -Roberto Ter Stegen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-16 17:18
@El Pistolero #9:

Fast nu är Marquinhos ingen högerback..

Jag räknar med att vi köper in en mittback nästa säsong då Mathieu och Mascherano försvinner nästa säsong. Mathieu är 34 år nästa säsong och jag tror Masche lämnar då han inte är ordinarie längre. Pique är även 30 år nästa säsong och Marquinhos ser jag som hans naturliga ersättare.

Tänk dig ett mittbackslås bestående av Umtiti-Marquinhos.. Dom hade dominerat i tio år och vi hade haft världens bästa mittbackar.
Barcelona Vampíro
2016-09-16 16:12
[QUOTE=Bring back the real Barcelona ]Vi har lagt en miljard under det här transferfönstret. Kommer vi verkligen ha råd med Marqinious? [/QUOTE] Tur att vi inte har trasferförbud som Real Madeid eller hur? Känns skönt att de blir straffade efter att ha kastat sten, håller du inte med? Hade vart intressant att höra från ett Barçafan som dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 15:13
[QUOTE=S.Eto'o]Oscar de Marcos skulle jag vilja se i vår klubb. Sergi Roberto som starter sen Oscar som ersättare [/QUOTE] Gillar honom. Annars är Hugo Mallo från Celta väldigt duktig också. Ligue 1 har en del intressanta högerbackar. Dom två bästa högerbackarna där förra säsongen var Fabinho (Monaco) och Djibril Sidibe (Lille, nu i Monaco).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-09-16 15:12
@El Pistolero #9:

Finns ju ingen chans att Marquinhos lämnar PSG nu när David Luiz har lämnat dem.
Barcelona Barca4life98
2016-09-16 15:11
Om det ryktet om Marquinhos stämmer så måste det innebära att 2 av; Mascherano, Vidal, Mathieu lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: