/spanien/barcelona/forum/15251.aspx/spanien/barcelona/forum/15251.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
The Special Five
2011-01-04 10:32
Han ger också lysande argument varför Messi är mer komplett än Ronaldo, jag håller fullständigt med. Han skriver att "Ronaldo is a better athlete than Messi, but so is Usain Bolt", men han menar att den fysiska biten inte är de essentiella man kollar på när man ska avgöra vilken fotbollspelare som är mest komplett.
Barcelona Rambla~
2011-01-04 10:19
Härlig krönika från Sid Lowe. Snacka om att han totalt pulvriserar argumenten för att Ronaldo skulle var en bättre eller en mer komplett spelare än Messi.

"When Ronaldo is no longer an athlete, he will probably not be much of a player. Messi will."

Så klockrent!
Barcelona Rambla~
2011-01-04 10:16
baraxaar

Sluta ljuga. Vi har inte fler filmare.

Hata Messi efter det där? Du sätter verkligen ribban lågt när det gäller att hata en spelare. Vad gör Messi för fel som inte Srna gör då?

Förresten så kan du sluta upp med att låtsas vara culé. Jag tror ändå ingen går på det.
baraxaar
2011-01-04 09:50
Varför klagar alla på Ronaldo när vi har betydligt fler filmare i laget? Ni behöver faktiskt inte vara så enögda.
baraxaar
2011-01-04 09:47
älskabarcelona//

Själv börja man hata messi efter detta
Atlético addeh
2011-01-04 09:42
Tunga avbräck för Luis Enrique med både Romeu och Tello skadade. Frågan är är ingen värvning vill till nu trots allt. Gabi Milito sägs vara på väg bort från klubben och då öppnar det för ännu mer speltid för Fontás i A-laget, vilket betyder att denne inte alltid kan spela med B-laget. Sergi Roberto har gjort det bra när han har fått chansen, men det är alldeles för ynkligt att bara ha en spelare i en hel trupp som bemästrar den positionen på ett bra sätt.
Barcelona el Flaco
2011-01-04 09:39
Det har ryktats om att Gabi Milito vill lämna klubben nu under vinterfönstret för att få mer speltid och jag kan tycka att det är rimligt med tanke på att Copa America spelas detta året och Milito vill nog försöka komma med i den argentinska truppen. Tror inte det beror på att Pep satsade på Busquets och Abidla som mittbackspar i den senaste matchen.

Trots alla skador har jag alltid gillat Milito och hans aggressiva spelstil. När han gick igenom det långa skadehelvetet med sitt knä gav jag aldrig upp hoppet och när han kom tillbaka under våren 2010 svarade han för flera bra prestationer, inte minst i el Clásico på Bernabéu.

Jag vet dock inte om det vore klok att sälja honom nu när vi redan har en ganska begränsad A-trupp, men om Milito själv är den som begär att få lämna så bör man nog respektera hans önskan. Upp till bevis för Fontás & Co i såna fall.
Barcelona el Flaco
2011-01-04 09:28
Även Tello blev skadad i matchen mot Las Palmas, men Romeus skada som är det stora orosmomentet för B-laget, inte bara för att han blir borta i 3-5 månader men även för att han är den enda renodlade pivoten i Luchos trupp. Undrar hur han ska formera laget i fortsättningen. Får Fontás ta klivet upp, eller improviserar man med Sergi Roberto?
Barcelona petersays
2011-01-04 09:00
Nån som sett Sid Lowes Team of The Decade?
Barcelona Rambla~
2011-01-04 08:32
Jobbigt med Oriol Romeus meniskskada. Han opereras i morgon. Blir borta 3 till 5 månader. Vilket jävla oflyt.

Förbannade Sport som skrev fel i sin rubrik. Där stot det att han blir borta 3 till 5 veckor. De har förresten fortfarande inte ändrat rubriken.
Barcelona Rambla~
2011-01-04 08:23
Jag kunde knappt sluta garva åt den där fjanten Chipp_Kungen_Raul inlägg och hans "fakta". Det roligaste var när han försökte bygga upp någon slags trovärdighet med länken som skulle styrka hans fakta. Någon obskyr och "trovärdig" Real Madrid-blogg. :D

Jag kontrar med denna länk. Detta är sant. Det finns bevis. :P
Barcelona älskabarcelona
2011-01-04 04:32
C Ronaldo
Hur han ser ut har inget att göra med hatet emot honom . David Beckham ser bättre ut men han är inte lika hatad . Ronaldo är en spelare som kan bara älskas av det laget han spelar förr . Ronaldo var hatad överallt i England för hans skådespel . Att man försöker förneka Ronaldo som skådespelare är det sjukaste jag har någonsin hört . Jag personligen har hatat Ronaldo under en mycket lång tid förr hans oärliga spel , ego och respektlösa spel . Speciellt efter incidenten i VM 2006 mellan han och Rooney .
Barcelona Basuuka
2011-01-04 03:42
Hur kan det vara avundsjuka om jag tycker att jag sir bättre ut än han? Nej lägg ner den diskussionen om utseénde, det är bara löjligt.

Det är bara att du inser att ibland AVSKYR man människor, DET ÄR INTE AVUNDSJUKA. Förövrigt kunde jag inte bry mig mindre om ens spelares utseénde.

Det som stör mig är att man knappt orkar se Reals matcher mera när Ronaldo och Di maria slänger sig fram och tillbaka, det förstör fotbollen ( jaja de är förstås inte de enda på denna planet som gör det).


Godnatt.
Real Madrid C Ronaldo #7
2011-01-04 03:30
Basuuka

Nej det är ingen mode tävling men det är en av anlednng till varför folk är avundsjuka på CR. Jus det du säger nu:

''Hans utseénde? Kom igen, han sir ut som en 15 årig pojke som inte kommit igenom puberteten, han sir ut som en liten flicka. Det är inte något att vara stolt över direkt.''

Det är avundsjuka.

Barcelona Trippeln
2011-01-04 03:26
Mr Baloo-Gonzalez.

En madrista med vett i huvudet.
Barcelona Basuuka
2011-01-04 03:22
C Ronaldo #7

Ja, han är en bra fotbollsspelare, synd bara att han kunde vara mycket större om han inte lägger ner sig direkt.

Hans utseénde? Kom igen, han sir ut som en 15 årig pojke som inte kommit igenom puberteten, han sir ut som en liten flicka. Det är inte något att vara stolt över direkt.

Får alla tjejer? Vem får inte "alla" tjejer som ser ok ut och har cas$h?

Nej, han avskys för sin spelstil, ingenting annat, detta är ingen mode tävling utan fotboll.

Barcelona Gonzalez_Barca
2011-01-04 03:15
Madridistas ska inte snacka om messis handsmål då deras legend Raul också gjort ett i CL runt 2001-02.
Real Madrid C Ronaldo #7
2011-01-04 03:12
älskabarcelona

Det kan jag ta.... Men inte era falska påstenden.
Hycklare är vad ni är.
Barcelona B-Guden
2011-01-04 03:05
Att ni Real supportrar försvarar era filmningar är ju helt idiotiskt, jag som barca supporter har suttit och svurit och nästan dampat på Alves filmningar.

Då filmar han inte tills sig fusk utan låsas ha ondare en han har ex blicit nertacklad så grinar han som en idiot får kylsprej sen äre bra. Det har han blivit mycket bättre på det händer inte alls nu för tiden. Ronaldo, Di maria och flera i Real filmar ju sönder hela jävla tiden och ni säger att dom inte gör det eller att det är bra. IN MY ASS
Busquet ja han faller enkelt inget jag är stolt över men kolla hans kropp vek som bara den.

Messi's gudshand är inte så bra, men ni i Real ska va hemskt tysta om det då ni filmar till er 3-5 straffar ni får.
Jag tycker överdivna filmare som gör det om och om ska straffas hårt av förbundet.
Ronaldo hade kunnat va så mycket bättre om han sluta la sig när han hörde nån bakom sig andas.
Kolla ronaldinho vilken lirare stog upp trost alla dragningar tacklingar och allt.
Messi står nästan jämt längesen jag såg han lägga sig enkelt.

Real lär er spela nästa alla spelare filmar i real filmar
Barcelona älskabarcelona
2011-01-04 02:50
Madrid cabron saluda el campeon !!! Vi är regerande mästarna . Laget som leder ligan . Laget som har besegrat rivalerna 5 gånger i rad . Laget som satte 5 mål senast mot Madrid ! Madrid är nu i skuggan av Barca som kämpar för att komma ifatt ( Vilket kommer inte hända under ett par år till )
Real Madrid C Ronaldo #7
2011-01-04 02:49
Jag kan förstå att vissa av er blir förbannade på Dí María för att han filmar och överdriver situationer, men kolla bara på hur liten och tunn han är, då kan det faktiskt göra ont när spelare ger honom små smällar men JA han överdriver.

Dock kan jag inte förstå att ni klagar på Ronaldo i denna match.... Han filmade inte en ändå gång men ändå får han skit och han har faktiskt börjat dra ner på filmningar men ni är väl avundsjuka som alla andra. Ronaldo är sjukt bra.... Det är bara att insé det istället för allt gnäll om att han ser ut som en tjej och att han är bög, fan vad patetiska och skämmiga ni är.
Jag kan faktiskt inte förstå hur man kan va så avundsjuk på någon.... Visst kan man vara väldigt avundsjuk på att sin polare t.ex. får fler brudar än en själv men hur kan man vara så fruktansvärt avundsjuk och ha sånna aggritioner mot en fotbollsspelare ??

Men mina teorier till varför ni är så fruktansvärt avundsjuka på CR är:

Han är en fantastiskt bra fotbollsspelare och helt komplett i det offensiva spelet. Fantastisk teknik, grymt bra huvudspelare, skjuter stenhårt oerhört snabb med utan boll, fantastisk frisparksskytt, han har även bra spelförståelse(går dock inte att jämföra med Messis, Xavis och Iniestas spelförståelse) och han är ett fysiskt fenomen, lång, stor, stark, snabb, smidig.
Han spelar i världens framgångsrikaste klubb genom alla tider, Real Madrid CF och han ser väldigt bra ut.
Han är snygg, söt, har snyggt hår, har en otroligt snygg kropp ( det är vad mina tjejkompisar säger om honom). Hans magrutor gör så att många killar kollar ner på sin egen mage och börjar gråta (inklusive mig). Han kan alltså få vilken brud som helst.
Det är därför alla hatar CR.

Jag hade faktiskt respekt för er här på Ramblan innan dagens match där all er avundsjuka och alla aggritioner mot laget Real Madrid men framförallt Cristiano Ronaldo spys ut på forumet.
SKÄMS!

Tack för mig !
Barcelonistas
2011-01-04 02:39
chipp

En utav dom bästa lagen din pajas. Saccis milan är förmodligen det bästa laget någonsin i historien.

detta barca är utan tvekan 2000 talets bästa lag och är där uppe bland dom bästa klubbarna genom tiderna. finns inte många lag som spelat en sån här fotboll som barca och kunna dominera så stort. saccis milan,juve på 90 talet var bra. Fotbollen utvecklas och är mer taktiskt nu varför tror de de är så¨svårt att vinna cl 2 årirad din mupp.
Barcelonistas
2011-01-04 02:29
Chipp

ta och kolla upp fakta herregud hur svårt ska det vara

4 liga,2 cl,1 copa, world club cup, supercup, = barcelona mest framgångsrikaste laget under 2000 talet snackar jag om UNDER 2000 TALEt.

Läs om läs rätt bye bye.

"högre konkurans"

haha tisdags underhållning det här.

finns många lag som är bättre nu än då.


Detta Barcelona Och saccis milan är dom 2 bästa lagen slut diskuterat!
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2011-01-04 02:28
Barcelonistas

Ni är fortfarande inte bäst under modern tid det är VI...slut snackat.
Vem fan bryr sig ifall ni vann 6 titlar på ett år vi har vunnit 5...Ni har vunnit en mussepigg titel mer WOOOW.
Snälla du hela världen vet att uefa supercupen, copa del rey, intercontinentala är värdelösa titlar.
Men det viktiga är hur mycket per år upprepar ni det...Real madrid är det enda klubb laget som har vunnit 3 CL på så kort tid (5 säsonger)...medans ni har vunnit 2 st på snart 7 säsonger.
Också medans att real madrid vann dessa på en period med mycket högre konkurrans.
Barcelonistas
2011-01-04 02:22
chipp

våran överskattade period haha den var bra. din pajas detta lag är ett utav tidernas bästa fotbollslag. detta Barcelona och sahcis milan är dom 2 bästa lagen.

jo då carlos vet jag vem de var för 5 årsen. de var han som lyfte cl bucklan i paris din pajas. jag kommer alltid vara en cule tills jag dör men du är någ en sån där som börja heja på real för dom köpte fjollor som cristina.

jag läste det står absolut inget om titlar under 2000 talet. om 50 talet och franco behöver jag inte läsa då jag vet hur det ligger till bara läsa trippelns profil.
Sevilla Biri Biri
2011-01-04 02:22
För vissa Madrid fans här: Ni borde kolla på Football and Facism. Det borde ge dig en viss kunskap om hur din klubb bildades.
Real Madrid Chipp_Kungen_Raul
2011-01-04 02:18
Barcelonistas

En av massor av faktor finns i länken jag postade lite längre ner...Ge mig LÄNK då baserat på fakta...oh juste du har inga.
Snart när erat överskattade period sjunker så får vi se om du fortfarande är en cule...jag tror inte ens du visste vem carles puyol var för 5 år sedan eller xavi...För dessa late bloomers var medelmåttor på den tiden.

God Natt på dig
Real Madrid El-Blanco10
2011-01-04 02:14
Seriöst, vissa av er Cules har stora problem, hur kan detta varit en läggmatch när den slutar 2-3 och Real får en man utvisad och Getafe har bollinnehavet. Trötnar ni aldrig på skylla på det mest bisarra man kan komma på???

Angående straffen så blir Di Maria dragen i tröjan vilket domaren antagligen ser, jag tycker inte att det är straff eftersom Di maria med 95% säkerhet kunde ha kört vidare men han känner tröjdragningen och utnyttjar det och domaren ger straff. Det är först och främst försvarens idioti att dra i tröjan, hade den tröjdrganingen skett på pedro tex så hade ni skrikit på straff.

Ni körde samma visa förra säsongen på detta forum, så fort Real gick upp i 2-0 ledning skriker ni läggmatch och att vi vinner med fusk, allvarligt talat skärp er ni som påstår att ni är "ödmjuka" och blablabla. Jag avskyr själv när folk på vårat forum säger att Barcas motståndare lägger sig osv för den synen på fotboll är äcklig.

Dessutom leder ni ligan och har inga större problem med skador osv så jag förstår inte varför vissa av er ska bete er så barnsligt. Domarna i spanien håller mycket låg nivå, ni vet om detta och ni vet också om att även ni gynnas och missgynnas så lägg ner skitsnacket om läggmatchere osv för det är bara pinsamt och till er som säger att vi Real-fans ska skämmas, skäms ni inte själva när ni skämmer ut erat lag och forum och dem som faktiskt bidrar med vettiga diskussioner härinne, pajaser ni är inga riktiga supportrar.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2011-01-04 02:10

Barcelonistas
2011-01-04 02:05
chipp

Ta och kolla upp lite fakta först innan du skriver massa smörja här tack!

4 ligas, 2 cl, 1 copa, 1 intercontinental, 1 uefa super cup. 2000 talets mest framgånsrika lag = Barcelona enda laget i spanien som vunnit trippeln och enda laget fotbollshistorien som vunnit 6/6 titlar på en säsong. Trust me de kommer bli fler!.

era cl titlar som franco serverade på ett silverfat till er kan ni trycka upp någonstans och sen torka.
Annons: