/spanien/barcelona/forum/152.aspx/spanien/barcelona/forum/152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2018-05-29 14:33
Läser lite lösa rykten om att vi är intresserade av pjanic. Hoppas av hela mitt hjärta att det stämmer. Pjanic för mig är gjord för Barca. Borde tagit honom redan när han var i Roma men ledningen valde väl arda ist.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-05-29 13:52
Barca har tydligen grattat Real Madrid efter deras UCL titel via Twitter. FC Barcelona fortsätter visa sig vara större än Real Madrid genom att visa respekt. Något som Real bör ta lärdom av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-29 13:36
Tycker vi borde låna ut Marlon till West Ham istället. Så han får smaka på lite tufft Premier League spel. Tror helt klart att den killen har en ljus framtid framför sig, det hade vart dumt att sälja honom. De lilla han fick spela hos oss gjorde han i princip felfritt och gjorde ett starkt och positivt intryck på mig. Han är MYCKET bättre än Mina, men ändå ska ledningen envisas med att låta Mina spela VM innan de säljer honom. Och istället så säljer dom en Marlon som har en stor potential i sig. Efterblivet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-29 12:33
Att vi får 20m för marlon är väl ändå helt ok för en gångs skull? Skulle dock hellre behållt honom som fjärdeval.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 12:20
Oj läste fel, marlon kommer lämna för west ham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 12:18
Jean-Pierre Rivière (OGC Nice President): "Barcelona have received a €20m offer for Marlon. He is therefore set to leave OGC Nice." [via @GFFN] Jahop dom köper ut honom och säljer dyrare till England. Se och lär barto se och lär
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 11:37
Helt rätt ifall det hade varit ledningens pengar ja, men nu kommer det från klubbens kassa tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-05-29 11:34
#5 sergiobusquets

Helt rätt. Pressa den inkompetenta ledningen så mycket det går.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 11:22
Nästa spelare som kräver nytt kontrakt är jordi Alba, hans kontrakt går ut 2020. Mo money mo money mo money Vi måste vara den klubben som både förnyar kontrakten oftast och höjer lönen mest. Konkurs inom 2021 om det här fortsätter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 11:07
Dm1982 Levante matchen visade det trodde jag, jisses den här ledningen. Borde dom inte ha tänkt på hans prestationer innan han värvades? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-29 11:04
"Barcelona believe they have plenty of time..."

Där försvann iaf min tilltro till att vi kommer lyckas ro denna värvning i hamn. Kommer väl sluta med att Sevilla blir förbannade och vi lyckas fucka upp ännu en bra klubbrelation haha. Eller så går det hur smidigt som helst. Eller så är det bara ett bullshit-rykte.
Barcelona DM1982
2018-05-29 10:43
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Barça are close to signing defender Clement Lenglet from Sevilla. He has a €35m buyout clause and will sign a five-year deal at Barcelona. [Cadena COPE] Så länge det inte står sport eller md så litar jag på ryktet, ytterligare en Sevilla värvning. Dom brukar ju bli lyckosamma sett till pris. [/QUOTE] Ha inte för bråttom, för måste vi ju veta exakt hur bra Mina är. The signing of Clément Lenglet will depend on how Yerry Mina gets on at the World Cup this summer. Barcelona believe they have plenty of time to make a decision on this matter. [@MigRico]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-05-29 10:20
En trupp jag vill se till säsongen 18/19:

Ter Stegen/Cillessen

Semedo/Roberto Pique/Marlon Umtiti/Lenglet Alba/Miranda el Cucurella

Rakitic/Pjanic Busi/Paulinho/Oriol B Arthur/Thiago

Messi/Dembele Suarez/Arnaiz Coutinho/Alena


Min drömtrupp till nästa säsong! Behövs ingen Griezman el Eriksen.....tror mer på Pjanic och Thiago, samt att Arthur är på ingång!
Barcelona II Barça II
2018-05-29 09:31
Enligt flera källor är bl.a. West Ham intresserade av Marlon. De sägs att han har imponerat i Nice. Varför tar inte vi hem han då har vi därmed löst ersättaren för Vermaelen? Samtidigt kan vi låna ut Mina, så att han får lite erfarenhet av europeisk fotboll. Minas plats i truppen kan vi fylla med någon grabb från ungdomsakademin. Allt behöver inte vara så svårt och komplicerat. Det behöver oftast inte kosta flera miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2018-05-29 09:14
@Zibarca ~ MESMARizing:


Håller med dig om att Messi känns som en jävla ledare, men mer i det tysta utanför kameror och press. Han gör det i omklädningsrummet och vid sidan av matcherna, där han snackar med spelare individuellt och verkar stötta dom.

Men ang. Levante. Nu var det ju en kollektiv katastrofinsats som gjorde att vi förlorade matchen, ja det tillsammans med Yerry Mina och att Levante var jävligt bra. MEN, det hade då fan inte skadat våra chanser att ta en poäng om Messi varit med på bänken.

Barcelona Infinit8Don
2018-05-29 09:03
Zibarca Folk som aldrig varit på en fotbollsplan tror att ledaren är den som står o gormar o pekar åt alla håll. Tjafsar med domarna osv. Helt fel. Ledare är något helt annat. Man ser verkligen hur Messi verkligen bär både Argentina o nu Barca på sina axlar. Så tydligt att det inte finns. Man ser även hur han hjälper dem unga o styr dem. Tex dembele. Han är även helt osjälvisk. Det för mig är ledarskap.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2018-05-29 07:48
[QUOTE=Infinit8Don]Guillem Balagué (Journalist): "I spoke with Ernesto Valverde about Messi. He told me that Messi said to him that he would put the team on his back when Neymar left. Valverde was surprised by his maturity and his sense of responsibility he had for the club." [contra via sport] Messi är fanimej en synonym till ordet ledare!! Fyfan vad jag avgudar honom. [/QUOTE] Men hur funkar det? Enligt vissa här så är han ingen ledare. Sen är det även Messis fel att vi förlora mot Levante, trots att han inte var med i matchen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-29 07:38
Guillem Balagué (Journalist): "I spoke with Ernesto Valverde about Messi. He told me that Messi said to him that he would put the team on his back when Neymar left. Valverde was surprised by his maturity and his sense of responsibility he had for the club." [contra via sport] Messi är fanimej en synonym till ordet ledare!! Fyfan vad jag avgudar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 05:55
Barça are close to signing defender Clement Lenglet from Sevilla. He has a €35m buyout clause and will sign a five-year deal at Barcelona. [Cadena COPE] Så länge det inte står sport eller md så litar jag på ryktet, ytterligare en Sevilla värvning. Dom brukar ju bli lyckosamma sett till pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-29 05:52
Petersays ”Matter of hours”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-29 00:14
Angående värvningar så är jag lite kluven. Ett VM kan få priset på vissa spelare att skjuta i höjden. Så det kan vara bra att göra färdigt sina köp innan det sparkar igång. Men å andra sidan så brukar det alltid dyka upp en och annan ny stjärn spelare under ett VM, så då kan det vara bra att ha lite tålamod, om man vågar ta en sådan chansning det vill säga. Men oavsett vad så har jag inga höga förväntningar med denna ledningen. Umtiti och Dembele kan vara kul att följa i ett starkt Frankrike, tror de kan göra väldigt starka intryck båda två. Griezman likaså, men hans klausul gör att hans pris kommer vara det samma oavsett. Tror faktiskt att den affären kommer att bli väldigt långdragen och det lär bli mycket snack och spekulationer under VMs gång...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2018-05-28 23:45
@ || #5 sergiobusquets:


Ännu värre när det är ett mästerskap och särskilt ett VM i sommar. Vi vet hur det brukar se ut. Rykten, rykten, rykten "i morgon,", " i morgon", "kanske redan ikväll!!" - men så blir det inga affärer klara innan VM för att inte ta fokus från spelarnas koncentration på VM-spelet.
Barcelona Nelson Umtiti
2018-05-28 23:35
Infinit8Don Håller tyvärr med, har aldrig varit med om att Barcelona får så pass mycket skit av klubbar när man ska göra en värvning. Dom kan helt enkelt inte värva spelare utan att skapa massa konflikter, Neymar köpet får väl ses som en skandal i sättet man hanterade den affären. Kolla bara våran lönestruktur, spelarna verkar ju köra över Bartomeu o co vid förhandlingsbordet. Ja, listan kan göras lång men faktumet kvarstår att med den lönestrukturen klubben har tillsammans med deras galactico värvningspolicy och medelmåttor man köper dyrt för att sedan vara tvungen till att rea ut så kan väl vem som helst förstå att detta kommer inte hålla i längden. Det visar svart på vitt hur uselt dom sköter spelarköp, det finns ingen planering eller riktning i det sportsliga utan endast det ekonomiska. Det är bara att hålla ut i några år till...
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 23:12
Klart det är skillnad men jag hoppas du förstår innebörden. Oacceptabelt att leda en klubb av vår kaliber på det sättet som sker just nu. Vi är nog i nuläget sämst på o värva bland toppklubbarna. Uselt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-05-28 23:09
Infinit8Don

Men du kan väl inte jämföra köp som Coutinho och Dembele med Fabinho. Försöker du värva något lags bästa spelare så förstår du väl att du inte kan göra klart affären snabbt. Gomes, Umtiti är köp du kan jämföra med Fabinho och dom blev ju klara hyfsat snabbt.
Barcelona Cule4life
2018-05-28 22:42
Barca har för mkt pengar verkar det som. Så som man agerar på transfermarknaden med köp och sälj är det rena rama torsk affären efter den andra. Så som olje shejker kastar $ runt sig så beeter sig Barca. Oavsett hur rik man är och framgångsrik ens företag är ska man alltid sträva efter att bli bättre på affärer samt ekonomiskt. Barcas ledningen behandlar Barcas pengar som om man gett en junkie 1 miljard som aldrig haft en krona och säger till honom, gör vad du vill med pengarna. 40 milj affär efter 40 milj affär efter den andra. Helt oigenomtänkta värvningar man som kastar i sjön.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:18
Fabinho ryktena till pool kom ut i morse typ. O nu redan klart. Måste ta av mig hatten där. Kolla bara på oss gällande cou,dembele o nu griezmann
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:17
Busi Precis. Det är så man ska agera under fönsterna för o reda ut allt utan problem. Men nää, vi går ut o säger vilka vi ska ta o hur vi ska ta dem. Blir så trött. Om nu griezmann är den man vill ha. Se till o göra klart med han då. Blir så trött. Förra sommaren med verratti o coutinho var nog....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-28 22:14
Infinit Under laporta gjorde vi affärer under radarn, snabbt enkelt och utan ett stå hej. Nu är det precis tvärtom, kommer bli en oerhört lång sommar där det ska jagas värvningar och glömmer sälja. Där vi antingen lånar ut under sista dagen eller tar bort dom från truppen helt och låter dom ruttna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-28 22:11
Busi Haha. Tyvärr så är det sanningen... tragiskt egentligen. Vår ledning är ruskigt usel. Ska inte ens gå att vara så kass
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: