/spanien/barcelona/forum/15173.aspx/spanien/barcelona/forum/15173.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona .Sami.
2011-01-10 21:45
Fan är det som händer med det här forumet. Skandal!
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:45
MaraMessidona

Läser du ens? vart står det att man måste göra mål för att vinna ligan? Det jag menade där är vem av Xavi eller Messi sticker ut i folksögon, det handlar om att läsa rätt! allvar säg mig vem är det som sticker ut en spelare som slår assist eller den som gör målen. Har inget med att man måste göra mål, jag försöker inte och skapa tjaffs med dig men försöker och få dig att förstå att Messi stack ut mer i folks ögon än Xavi. Alla här inne och många utanför detta forum vet att Xavi är motorn i laget men Messi är den som sticker med sin stil. Har aldrig sagt att det som gör flest mål vinner och det kommer du inte hitta om du läser om och om igen. Allt jag sa var att Messi sticker ut eftersom det är han som gjorde målen.

Det gäller bara att vara glad oavsett vilken Barcaspelare som vinner, inte ens de blir sura över att Messi vann dela glädjen med andra.
Barcelona Blaugrana91
2011-01-10 21:44
Mitt allt firande och tjafsande(?) så vill jag bara flika in och säga att Hercules just nu fullkomligt krossar Atletico!! Står 3-0 till Hercules och första halvlek är inte ens slut!!
Barcelona Cataloniaboy
2011-01-10 21:40
Ni som inte kan DISKUTERA på ett bra sätt och acceptera andras åsikter. Dra åt h-lvete, rent ut sagt! Ni förstör för alla andra!
MaraMessidona
2011-01-10 21:38
vem sticker ut av xavi eller messi? en som gör mål efter mål eller den som slår assist? Jag vet vem som är motorn men vem står ut och vem är det världen ser som gör målet?

Här är det bekräftat....

Så du menar att Xavi inte har stuckit ut....
Varför gjorde inte Cannavaro mål när han vann, Luca Toni vann guldskon och Totti vann skytteligan året efter och varför vann inte de som gjorde mål efter mål, mål efter mål, mål efter mål som du där nämner....

hallå!!
lägg ner den här meningslösa diskussionen, vi kommer ingenstans, jag ger upp Messi förtjänar allt för att han gjorde mål efter mål, mål efter mål
Barcelona NoGo™
2011-01-10 21:37
Hetfield- Megan Fox is a dude

Co-Sign
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-01-10 21:36
Seriöst, vi är så sjukt bortskämda. Tre Barcelona spelare kämpade om priset som världens bästa spelare där Messi vann, och vi bråkar fortfarande med varandra.

Förstår ni vilket lyxproblem det är? Jag blir så trött på vissa av er, det är som vissa i Sverige som klagar på att deras mobiler är sega när folk dör till höger och vänster i t.ex: Afrika.
Var nöjda och stolta över spelarna och njut av denna tid.
Redaktionen
2011-01-10 21:34
Nivån är väldigt låg här inne för tillfället. MaraMessidona med flera, se detta som en varning innan spärrar börjar delas ut.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-01-10 21:32
– För att vara helt ärlig hade jag inte förväntat mig att vinna, jag är bara glad att få vara på plats här med mina vänner, sa Messi i sitt tacktal.

– Det här är en väldigt speciell dag för mig. Det är en fantastisk känsla att få dela det här med mina lagkamrater och vänner, det är också tack vare dem jag befinner mig här. Jag vill också dela detta pris med alla supportrar och de som har stöttat och följt mig under min karriär, sa Messi i sitt tacktal.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-01-10 21:32
Har sagt det förr, säger det igen. Alla i Sverige har i princip en anledning att hata Barcelona. Anglofilerna har flera anledningar, dels avundsjuka, resultat som inte går deras väg, tveksamma domarbeslut, jagande av spelare osv.

Calcio folket har blivit hjärntvättade av Zlatan (Läs: Hussfeldt). Också har vi såklart Madridisterna..

Men personligen så bryr jag mig inte vad alla hatare säger. What dosen't kill us simply makes us stronger :)
MaraMessidona
2011-01-10 21:32
Den frågan har inte du med och göra, det är mellan mig och Barcelonistas, varför stjäl du andras argument...

Svara på min fråga istället ?
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:32
När sa jag att man måste göra mål för att vinna? Jag sa om man gör nästan 50 mål, så förtjänar man det och han stack ut under hela 2010. Vad sa jag om Cannavaro jag sa bara att han också stack ut och va jämn hela säsongen. Du får gärna visa vart jag skrev att man måste göra mål.

Haha det är roligt att du tror att jurymedlemarna dömer allt va, varför ber dem vad lagkapternerna och tränarna rösta då? Nu var det ju även journalister som röstade.

Va glad bara att Messi vann förtjäna det.
Valencia Amunt Isco !
2011-01-10 21:28
Tycker det är ganska trögt att hålla på och tjata om att det är Zlatans fel att Barca är ogillat. Ett lag som vinner får alltid fiender, det är fakta. Man kan inte vara omtyckt av alla. Var glad att Messi vann Guldbollen istället för att sitta och hata svenskar... Vill inte provocera eller något och ursäktar om det tas som det av någon, men att sitta och böla om att vissa inte tycker om Barca det är bara löjligt
MaraMessidona
2011-01-10 21:27
Men Jesus ,du säger emot dig själv....

Först säger du att man måste göra mål för att vinna och sedan tycker du att Cannavaro vann rättvist... Hur ska du ha det Ravo ?

Som jag sa, det är Jurymedlemmar som dömer i slutändan....

Barcelonistas
2011-01-10 21:26
maramessidona

snarare du som inte är något barcafans du verkar mer arg just nu.

jag sa att alla 3 är värdiga vinnare men bästa spelare den som varit mest spektakulär är messi inget snack om saken tror många håller med mig här.

alla 3 borde fått varsin guldboll!
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:24
MaraMessidona

Nej jag vet för att jag är verken skit smart eller dum. Hur kommer det sig att du inte vill svara på min fråga?
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:23
MaraMessidona

Xavi förtjänar priset, men Messi gör det också och han mål plus assist avgjorde allt. En Barcelona spelare är en Barcelona spelare! Vad har katalonien med det här och göra?
MaraMessidona
2011-01-10 21:23
RAVO din hjärna sticker inte ut jallfall....
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:20
MaraMessidona

Är det så? För jag tycker att det andra som du skrev är nog en av de dummaste jag har hört att fifa bestämmer vilka som vinner osv. Varför tror du att cannavaro vann? Han rädda italien flera gånger. Tror du att jag har något emot Xavi eller? Cannavaro gjorde en bra insats året runt precis det som Messi gjorde och han STACK ut från resten av spelarna vilket messi gjorde. Så du tycker inte att en spelare som nästan gjorde 50 mål förtjänar vinsten och räkna in assisten också räkna hur många poäng det blir jämfört med xavi, vem leder då?

Här kommer en fråga till dig, vilken bil sticker ut från alla andra 10 blåa bilar, 10 lila bilar, 10 ljusblåa bilar eller en gul bil.
MaraMessidona
2011-01-10 21:18
Barcelonistas, om du tycker att Xavi inte förtjänar priset så är det ett hån mot Barcelona, fotbollen och Katalonien.

Lär dig mer om fotboll och ställ sen frågan till varför Xavi förtjänar priset.

Det är helt absurt och du är ingen Barca fan....
Canaletes
2011-01-10 21:16
Blaugrana91

"Vad har Sverige egentligen emot Barcelona? Och varför hatar så många svenskar Messi? Vad har Messi gjort mot Sverige?"

Lätt svar: Zlatan
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:15
Blaugrana91

För att Zlatan börja snacka om Barcelona så blev alla emot dem. Och de roliga är att de ser han som en Svensk, medan vi andra invandrare är vanliga invandrare till vi gör något bra. Så de försöker skydda Zlatan och vara emot Barca då vi "förstörde" det han hade här.
Barcelona Blaugrana91
2011-01-10 21:12
Har läst runt lite för att se reaktionerna efter att Messi vann, bland annat Aftonbladet, Fotbollskanalen osv och en grej som verkligen slår än är hatet som finns mot Messi och Barcelona, vad tusan är det frågan om egentligen?
Visst tyckte jag kanske att Xavi var den som förtjänade att vinna mest, men både Messi och Iniesta var ju helt klart värda att vinna.

Vad har Sverige egentligen emot Barcelona? Och varför hatar så många svenskar Messi? Vad har Messi gjort mot Sverige? Herregud, Messi är ju en av världens mest ödmjuka spelare, förstår inte varför så många här i Sverige ogillar honom..:(
Barcelonistas
2011-01-10 21:10
MaraMessidona

Alla 3 är värdiga vinnnare men nu blev det messi och det förtjäna han efter att ha dominerat så stort som han gjorde föra säsongen. att säga att messi inte förtjänar priset är ett helt absurt och ett stort jävla hån mot fotbollen. 47 mål på en säsong skytteligavinnare i både champions och la la liga.

så vafan klagar du för? xavi och Iniesta är dom som skapar gulldbollevinnaren med sina magiska framspelningar, vi alla vet att utan xavi och iniesta hade varken vi elr spanien vunnit nån dom senaste åren ( iallafall inte lika framgångsrika! så sluta fuking klaga för allt!!!!!!
MaraMessidona
2011-01-10 21:09
RAVO det var det dummaste jag har hört, ursäkta men förklara då varför en spelare som Cannavaro har vunnit....

Man utser den bäste i sin position som har varit utomordentligt bra.
Det tycker jag Xavi har varit både i Landslag och Klubblag
Barcelona petersays
2011-01-10 21:09
Åh herregud vilken cirkus här inne. Dags för en Barcelonamotsvarighet till Chelsearedaktionens "Upper Shed" snart? :P

Nä men skämt åsido, det är ju bara patetiskt hur det ser ut här inne nu för tiden. Tjafs, tjafs, tjafs, lite nedsättande tongångar om kvinnor/bögar/"fjollor"/minoritetsgrupper, tjafs, tjafs och mer tjafs. Är tiden för hyfsat seriösa diskussioner helt förbi på Svenska Fans?
Barcelona Ladinho
2011-01-10 21:07
Någon som kan spanska och vet vad Messi sade efter att han fick priset?
Barcelona comprende
2011-01-10 21:06
Vad har Xavis karriär att göra med guldbollen 2010?

I mitt tycke förtjänar inte Xavi lr Iniesta att vara top 3 detta året, okej 08/09 där levererade bägge match efter mactch + vann titlar. Messi är en värdig vinnare detta året. 47 mål, två dussin assist och helt enkelt överlägsen match efter match efter match. Visst inte ett helt perfekt WM( om man kollar statstik) men ändå så var han bakom Argentinas alla mål.

Sen ganska omöjligt för FIFA att rigga detta när allas ögon, från alla delar från världen är på detta pris. Sen om det vore möjligt, så finns det bara ett tillfälle då det kunde ha vart det. 2006 när Cannavro fick det istället för Ronaldinho.
Barcelona Joan Gamper 1899
2011-01-10 21:04
På vem rösta Cristiano och Casillas ?
Barcelona Ravo
2011-01-10 21:04
Xavi kämpade och jag vet att han är motorn. Men få det här in i skallen, vem sticker ut av xavi eller messi? en som gör mål efter mål eller den som slår assist? Jag vet vem som är motorn men vem står ut och vem är det världen ser som gör målet?
Annons: