/spanien/barcelona/forum/1517.aspx/spanien/barcelona/forum/1517.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-29 23:46
Skriver från mobilen så ni får ursäkta för stavfel eller slarv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-29 23:38
Denna Paco nyförvärv känns inte BRA. Visst är han 22 år gammal vilket är bra men han är inte rätt man för vårt anfall. Vi har stora svårigheter mot At.Madrid förra säsongen och en anfallare med fysik mot fysiska lag hade varit mer lämplig. Han är bra men inte vad vi egentligen behöver. Visst är Paco bättre än Munir vilket är bra för vår del. Vi behöver 2 nyförvärv, En Mario Gomez typ, dvs en stor och stark anfallare. Nästa är Bellerin, har sagt många gånger nu men Bellerin är en spelare där han och Messi hade haft fina kombinationer tsm. Roberto gör endast ett bra jobb men vi saknar en högerback som har KEMI med MSN och de har inte Roberto. Dani Alves och Messi hade ett fantastisk väggspel. De tror jag att vi kan få se igen fast med Bellerin. De som är bra med Bellerin är att han gör assister också. Folk verkar vara super nöjda med Värvningen av Paco, förstår inte. Vi värvar Paco inte Özil så därför firar jag inte. Vill inte döda era glädjescener men Paco kommer vara flopp för han är inte rätt man. Sorry men tiden kommer visa sig. Jag hade firat om vi värvade typ Lukako eller Mario Mandzukic eller Mario Gomez eller Lucas Perez. Dessa spelare hade är bra i duellspel med rätt tyngd. Hoppas Paco visar att jag hade fel om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-29 23:29
Uppehållet kommer lägligt nu när formen ändå är dålig. Det hade varit värre om vi hade spelat en strålande fotboll. Messi små skadad, förhoppningsvis tillbaks till omstart, likaså Iniesta. Sedan känns det nästan som ett nyförvärv i Neymar. Ska verkligen bli roligt att se dem spela tillsammans igen. Då kanske det blir ordning på spelet igen och lite mer roligare spel.
Barcelona Gio Style
2016-08-29 23:07
Hallå mina barcabröder!

Tänkte ta min äldsta son på hans första Barcamatch.
Har ni några tips på tillförlitliga sidor som säljer matchbiljetter till vettiga priser?

Vet att det vart på tapeten många gånger men jag har dessvärre aldrig bokmärkt någon sida.

Stort tack på för hand!
Barcelona Bosketts
2016-08-29 22:53
Man får inte heller glömma att Valencia är en klubb i djup ekonomisk kris. Att efter nästa säsong betala 12€ miljoner för Munir är en ganska stor affär för Valencia. Hade det varit en större klubb hade det känts jobbigare, helt klart.

Nej. Vi får Paco relativt billigt, Munir får ett års erfarenhet och möjligheten att blomma ut påriktigt. Win-win.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-08-29 21:54
Munir har definitivt en framtid i klubben, han var överlägsen i ungdomslaget och steget till att spela med världens mest tekniska lag tar sin tid, även för spelare som Alexis och så otroligt många fler. Barcas egna produkter har aldrig varit menade till att vara klara spelare vid 21års ålder. Messi och Busi är unikum, resten har alltid varit redo först när de är kring 24. Iniesta blev ordinarie vid 24-25. Eftersom laget innehåller världsklasspelare på alla positioner tar det tid innan unga spelare når deras nivå. Visst, fotbollen har förändrats och spelare blommar ut snabbare, men de absolut bästa spelarna är över 26 år fortfarande.

Kritiserade aldrig Roberto och har aldrig kritiserat Munir, i klubbens natur ligger det att om de största talangerna som A-laget behåller i truppen har tålamod blir de riktigt bra. För mig var det bara en tidsfråga innan Roberto slog genom och jag hade gärna velat behålla Munir. Spelare som Iniesta och Mascherano hyllade Roberto när han fick som mest skit här, nu har han äntligen hittat rätt roll.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 21:30
[QUOTE=Mido]Bilder på Paco börjar brännas av Valencia supporterna,, [/QUOTE] Pinsamt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-29 21:10
Bilder på Paco börjar brännas av Valencia supporterna,,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 21:10
Vlom Gillas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 21:09
ElRaval Men snälla Munir har presterat ok i några försäsongsmatcher och då ska han plötsligt vara värd några större belopp?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-29 20:57
Nu har Sique Rodríguez på Cadena SER rapporterat att Barcelona har en återköpsklausul på €15m för Munir.
Barcelona ElRaval
2016-08-29 20:55
Köpoption på ynka 12 miljoner euro?? usch….

Förra säsongen hade jag nästa förstått.. Men med den här inledningen borde köpoptionen ligga på mer….Han är bara 20 år.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 20:42
För övrigt är klantigt av klubben att lägga upp bilden på Paco, eller var det med avsikt för att lugna alla fans som spammar sönder klubbens twitter-konto om att bekräfta honom? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-29 20:34
Om några år kommer Spanska landslaget innehålla bara spelare, som en gång har spelat i Barca.

Jag förstår att Munir vill lämna för att få speltid, för hans egen utveckling.
Men jag har svårt att förstå hur Paco tänker, 22 år och få begränsad speltid.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 20:29
[QUOTE=Rieiro]Jag håller fast vid att munir borde stannat. Det sänder fel signaler till spelarna från masian. Fall som Fabregas, Bellerin etc hade minskat plus att de är vår modell att lyfta upp unga. Inte så att vår ekonomiska situation är den bästa så som bänkspelare hade munir funkat lika bra om inte bättre. [/QUOTE] Så vi ska behålla Munir som inte är tillräckligt bra för Barça just nu bara för att inte sända fel signaler till yngre spelare i la masia? Vi är världens största klubb och finns det chans att förstärka truppen så ska det göras, eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-29 20:27
Munir ser jag ingen storhet hos....bra att han lånas ut för att få en speltid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 20:24
Junta Dimision och Rambla Ja inget är ju omöjligt, men tror inte Munir har potentialen att på sikt ta en startplats i en klubb som Barca. Paco däremot har alla möjligheter att ta över efter Suarez. Med det sagt hoppas jag såklart att Munir ska lyckas, jag blir gärna motbevisad. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2016-08-29 20:11
Jag håller fast vid att munir borde stannat. Det sänder fel signaler till spelarna från masian. Fall som Fabregas, Bellerin etc hade minskat plus att de är vår modell att lyfta upp unga. Inte så att vår ekonomiska situation är den bästa så som bänkspelare hade munir funkat lika bra om inte bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-29 19:59
Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-08-29 19:57
@Blaugrana91:

Munir är två år yngre än Paco Alcacer. Med tanke på hur många (inklusive mig själv) som dömde bort Sergi Robertos framtid i Barcelona tröjan, så finns det nog en självklar chans till att Munir kan lyckas. För i mina ögon var Sergi Roberto ett mer hopplöst fall än Munir och nu är Roberto en sjukt viktig spelare i truppen.
Tiki-Taka
2016-08-29 19:56
Munir has passed his medical tests with Valencia. Tomorrow, Paco to Barça and Munir to Valencia will be announced. [@Alfremartinezz] Klart!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-29 19:53
Affären är klar. Paco har setts med Barca tröjan. Imorgon blir det officiellt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-29 19:43
@Blaugrana91:


Snarare att det råder inbördeskrig i Valencia. Sportchefen motarbetar aktivt ägaren Lim och har från början försökt få transfern av Paco att kollapsa.

Dessutom, du tror inte Munir är något att satsa på. Det samma sades om Roberto och se hur det ser ut nu. Jag är inte beredd att helt ge upp hoppet för Munir riktigt ännu. You never now. Problemet är att han går till "helvetet" i Valencia. Världens största talang hade fått svårigheter under de förhållandena som råder i den klubben, rent kaos för tillfället.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 19:08
[QUOTE=Gabriel]Blaugrana91 För att återgå till din egna fråga "hur svårt kan det vara" så gissar jag att svaret på din fråga har o göra med att Valencia vill få Munir som en del av övergången på en "ren transfer" alternativt ett lån med en köpklausul i vilket vi inte har någon återköpsklausul inkluderad. Och om det är sånna här detaljer som försenar övergången så har jag full förståelse för det och att klubben inte vill böja sig efter Valencias krav. Det hade varit idiotiskt, oavsett hur välkommen Alcacer är. [/QUOTE] Så är det säkert, men jag känner lite att det spelar mindre roll. Må låta hårt men jag tror inte Munir har någon framtid i Barca. Paco är redan nu bättre och har större potential, lägg till att dem är i samma ålder. Mig gör det detsamma om Munir går på permanent transfer alt. lån med återköpsklausul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-29 18:44
Paco har klarat läkarundersökning och är klar för Barca. äntligen !
30 miljoner euro.
Munir går till Valencia på lån. b92
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 18:41
A picture of Paco Alcácer was up on the club's official website earlier today. [@samuelmarsden]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 18:40
[QUOTE=Smogen]Helt rätt.... om han hade gett blanka fan i Argentina. Nu verkar det ju dock som att Messi bryr sig en hel del om sitt hemland så kanske inte så konstigt att han åker, eller vad säger du? [/QUOTE] Visst men vill verkligen inte se en Messi med förvärrad skada i Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-29 18:26
[QUOTE=El Pistolero #9]Messi will join Argentina despite having left adductor discomfort. He's questionable for the games against Uruguay and Venezuela [fcb] Stanna hemma idiot. [/QUOTE] Helt rätt.... om han hade gett blanka fan i Argentina. Nu verkar det ju dock som att Messi bryr sig en hel del om sitt hemland så kanske inte så konstigt att han åker, eller vad säger du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 18:07
Messi will join Argentina despite having left adductor discomfort. He's questionable for the games against Uruguay and Venezuela [fcb] Stanna hemma idiot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-29 18:05
Blaugrana91 För att återgå till din egna fråga "hur svårt kan det vara" så gissar jag att svaret på din fråga har o göra med att Valencia vill få Munir som en del av övergången på en "ren transfer" alternativt ett lån med en köpklausul i vilket vi inte har någon återköpsklausul inkluderad. Och om det är sånna här detaljer som försenar övergången så har jag full förståelse för det och att klubben inte vill böja sig efter Valencias krav. Det hade varit idiotiskt, oavsett hur välkommen Alcacer är.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: