/spanien/barcelona/forum/1515.aspx/spanien/barcelona/forum/1515.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcadinho.
2017-08-20 14:30
Maradona hade inte heller så himla amayzing lagkamrater i Napoli. Han gjorde laget historiskt o fått en helgon status. Messi har gjort redan nu lika mycket i Barca, han behöver inte bevisa nåt ytterligare. Jag tror ändå att han är av samma stil som Puyol, Xavi mm. Stanna hela karriären och avslutar i Kina/ USA. Gör han inte det så är det absoluta tecken på att personliga framgångar är viktigare än klubbkänsla. Messi o Neymars på samma gång, snacka om kommers. Totti kommer bli den sista kejsaren. Men jag är inte orolig alls än så länge.
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-20 14:28
Spelar vi med denna manskap ikväll?
Valverde ger Vidal flera chanser aja kul att se Roberto starta på mittfältet.
Barcelona MessiTheLivingLegend
2017-08-20 14:17


Messi spelar i ett lag som inte är bättre än Sevilla just nu. Ta bort Messi och Barca blir som bäst 5.a i ligan.

Går han till City så får han vinna CL igen och får en ny Guldboll.

Man kan lugnt säga att Messi älskar Barcelona.

Hur många tror att Ronaldo hade stannat i Real med dessa sopor och vinner inget plus att det inte görs några satsningar?
Barcelona MessiyoyO 10
2017-08-20 14:14
Fattar inte folk som skriver att Messi sticker så fort det stormar eller laget är större än alla spelare. Det är Messi vi pratar om, Messi! Messi har vunnit allt åt oss med hjälp av många skickliga medspelare under dessa år. Men ska vi vara helt ärliga så har det stormat kring laget de senaste åren. Att vi har haft MSN har hjälpt oss otroligt mycket. De andra bekymren har hamnat i skymundan, nu kommer allt fram. Messi har valt att stanna trots att ledningen/tränarna varit bedrövliga. Kolla vilka spelare som värvats och kolla vilka som lämnar. Det säger ganska mycket om vårt Barca. Jag känner inte som andra här inne som säger att han bör lämna för att vinna titlar sina sista år även om man har förståelse om han är på andra tankar. Vill att Messi stannar oavsett om det värvas eller inte. Han är vår ledare. Han ska visa vägen genom denna tunga tid. Avsluta karriären i Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-20 14:11
@3-5-2:


"När kommer nästa värvning tror ni?".
Tycker din frågeställning var minst lika tråkig. Som om vi inte har gissat nog i det här forumet. Men men.
Barcelona DM1982
2017-08-20 14:07
[QUOTE=Andreas FCB]Lämnar Messi kommer Barca sjunka som ett skepp.. kommer få kämpa hårt för att ens nå CL platserna. Herregud vilket lag City skulle ha med Messi i laget. Messi, De Bruyne, Gabriel Jesus, David Silva, Aguero, Sterling, Bernardo Silva, Sané m.fl. Hemska tanke. [/QUOTE] Och Pep som tränare. Skulle nog vara ett kul lag att titta på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-20 14:02
Jag tror det ligger mycket i det som the cameroonians nämner angående Messi och kontraktsförlängningen. Han har under de senaste säsongerna fått se Ronaldo och Real vinna Ballon d'or och tunga titlar. Han avvaktar ledningens svar på detta. Istället fick han se Neymar sticka från laget. Vilka förstärkningar har gjorts? Paulinho och Semedo. Detta räcker ej för Messi som vill vinna med sitt lag igen.

Att ledningen dessutom är väldigt oprofessionella och bajsar på klubbens rykte är något som knappast hjälper Messi att skriva på en förlängning. Om ingen signifikant förändring sker denna sommar/höst, så är jag nog väldigt säker på att Messi lämnar nästa sommar. Jag tror att hans tålamod börjar ta slut. Om fansen blir galna på Barto och co, så kan du föreställa dig hur det är för de som spelar för klubben och har daglig kontakt med ledningen.
Barcelona Junta Dimision
2017-08-20 13:53
Ifall Messi får för sig att lämna klubben så är det för att klubben sviker honom och inte tvärtom. Killen brinner för Barcelona mer än vad någon kostymnisse i klubbledningen någonsin kommer göra. På tal om Watzkes kommentarer, det bekräftar ju bara ens misstankar om att Barcelona bett Dembele göra sig omöjlig för Dortmund och tvinga sig fram en transfer. Vidrigt beteende, men de kunde ju sparka ut en människa som överkom cancer två gånger om.
Barcelona Kröjjff
2017-08-20 13:53
Glöm heller aldrig i sammanhanget att den av juntan postumt helgonförklarade Johan Cruyff, en gång gjorde en "Figo" genom att lämna sin moderklubb Ajax för ärkefienden Feyenoord. Glömt och förlåtet av gatunamn och annat i Amsterdam att döma. Messi i City skulle kunna påskynda den process i rätt riktning som jag m fl efterlyser. Förvisso inte fotbollsmässigt, men ifråga om FCB:s frånvaro av sin egen identitet.
Barcelona Soko
2017-08-20 13:49
Guardiola har fått ordning på sitt City i år och byggt ett bra lag. Med Messi skulle City erövrat världen som ingen skulle kunnat stoppa.  City spelar underhållande fotboll, en blandning av Barca och Real, Barca med tiki taka och köra runt runt runt innan man går till anfall och Real som plötsligt och utan förvarning går till attack från alla håll så att marken skakar.  City är som handen i handsken för Messi. 

Men Barca kan fortfarande bli bäst med Messi, det krävs inte så hymla mycket,  bara några nya namn och att de gamla höjer sig.  

Barcelona Blaugrana91
2017-08-20 13:47
Bör även tilläggas att det INTE är Sky Sport som är källan till att City vill värva Messi utan det är Yahoo Sports France... Trovärdighet 0 alltså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-20 13:43
[QUOTE=Funeral Canticle ]Att dem är bäst har inget gått obemärkt, men övriga lagen har ambition att bli bäst dem har en röd tråd i sina värvningar medan vår junta gör oss sämre som lag det för mig är inte ambition att bli bäst. Deras mentalitet påminner om Gasparts era där vi hade 3-4 otroliga offensiva spelare men mediokra försvarspelare, nu har vi inte riktigt samma mediokra försvar men du fattar vad jag menar med brist på ambition och saknad av röd tråd gällande värvningar. [/QUOTE] Skulle inte säga att det saknas ambition i Barca, vi tappade Neymar, men inte mycket man kunde göra i det fallet. Sedan dess har vi försökt få in spelare som Coutinho, Dembele, Seri och sedan innan Verratti bland annat. Klubbarna vill inte sälja och andra kräver astronomiska summor vilket försvårar hela situationen. Däremot har jag hela tiden sagt att vi ska betala vad som krävs men blivit attackerad i det här forumet för mina åsikter... Att det skulle vara ok av Messi att lämna bara för att det är tufft nu köper jag inte, står fast vid den åsikten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-08-20 13:38
@II Barça II:


Vad menar du (m fl ) med ledningen ? Har Barto el Robert F sagt offentligt summor o siffror om ena spelare el den andra? När ?

Jag foljer så klart inte alla nyheter natt o dag men de siffror jag sett dyker upp är spekulationer av journalister.

Räkna med att värvningar kommer komma väldigt sent om de kommer. Kanske sista kvällen. Barca viker inte ner sig och det är mycket bra. 80-100 milj euro för Liverpool o Dortmund är enormt mycket pengar. Tränarna har absolut inget att säga om här. Ägaren/delägana sitter med beslut runt ekonomin. De kommer sova dåligt om de inte kammar hem pengarna.
Barcelona the cameroonians
2017-08-20 13:38
Vi kan ju bara spekulera i varför Messi inte doppat pennan i bläckskålen och signerat sitt nya kontrakt. Personligen tror jag att han var överens med klubben om ett nytt kontrakt under förutsättning att ledningen såg till att stärka startelvan ich göra den konkurrenskraftig igen. När så inte skett utan den istället försvagats och dököttet är kvar, ja då kommer han inte att skriva under. Alla människor har en gräns för vad man tål och accepterar, när det gäller Messi och Barça är det svårt att säga var den gränsen går eftersom de två är så starkt förknippade med varandra. Men jag tror inte Bartomeu kan fortsätta ljuga i Messis namn om att kontraktet är undertecknat, för om det är nåt som Messi inte gillar så är det när hans namn dras i smutsen och används fel. Det var ju därför han redan förra sommaren övervägde att lämna pga skattehärvan. Men faktum återstår, Messi är fri att förhandla med andra klubbar om sisådär fyra månader. Det är en rätt stor grej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-20 13:37
Jag måste säga att jag har otroligt usel koll på Seri.

Finns det någon som har sett han under nån säsong och inte bara youtubeklipp? Hur är han?
Barcelona Koeman!!
2017-08-20 13:36
Länk
Barcelona Cule4life
2017-08-20 13:34
Spelare och presidenter kommer och går men Barca består.

Låter kanske klyschigt men sant.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-20 13:33
Folk blev vansinne igår när det börja pratas om att Messi började följa City igår. Det stämmer inte, messi har följt City i flera år nu, kan vara värt att nämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-20 13:33
Barcas ledning börjar visa musklerna. Man gav alltså ultimatum till Liverpool tills idag. I så fall är det helt rätt för cirkusen har pågått för länge och inte gynnat någon av de tre inblandade, framför allt Coutinho som kastats mellan två eld.
ps. Att Seri sägs skriva på redan imorgon är välkommet.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-08-20 13:30
@Kröjjff:


När började du heja på Barcelona?
Barcelona Kröjjff
2017-08-20 13:27
@Blaugrana91:
Jag höll på FCB för klubbens särart och vad den stod för såväl fotbollsmässigt som socialt. Vad står den för nu? Inkompetens, korruption och en undermålig fotboll. Har jag slutat hålla på dem? Nej, hoppet lär var det sista som överger oss. Den dagen kanske kommer när vi åter igen särskiljer oss från Real Madrid på ett positivt sätt.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-20 13:26
[QUOTE=Funeral Canticle ]Du Messi har varit kvar vid flera tuffa och jobbiga säsonger, eller har det alltid varit frid och fröjd under hans tid hos oss? Denna junta är inte kapabla att sköta klubben på rätt sätt om inte dominans från rival laget sjunker in så måste man tillslut göra en poäng för dem en gång för alla. Hur många fler säsonger ska man slösa vi har ett geni vars talang slösas bort. Jag hoppas verkligen inte han lämnar för betyder så mycket men hade han lämnat [/QUOTE] Jag köper fortfarande inte det här resonemanget. Man pratar om allt Messi gjort för Barca och ja det stämmer, vi alla ska vara enormt tacksamma för det. Men det är tack vare Barca som Messi ens fick möjligheten att spela fotboll och få sin karriär och dröm gå i uppfyllelse. Samma klubb som betalar ut miljarder till honom... Så blir ganska patetiskt när man bara snackar om allt Messi gjort för Barca men glömmer vad Barca gjort för Messi.... Allt är inte frid och fröjd hela tiden, så enkelt är det. Jag menar Ronaldo kom till Real med målet att vinna allt, men istället åkte hans klubb ut i åttondelen i CL varje år, blev utklassade av oss ständigt i ligan och värvade knappast genomtänkt. Trots det var han kvar i klubben... Men Messi, en spelare som säger sig älska Barca och har växt upp med klubben ska lämna så fort det börjar storma? Och argumentet är att Messi bör göra det för att fortsätta vinna individuella titlar? Och man påstod att Ronaldo var den som var egoistisk? Nu har jag som sagt svårt att tro det här om Messi, men jag chockas över vissas kommentarer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2017-08-20 13:25
Personligen hoppas jag att Messi lämnar Barcelona. Han har varit klubben trogen i många år och i princip varit anledningen till Barcelonas storhetstid. Varför skall han lägga sina sista år i en klubb som är på nedgång och försöka bära den på sina axlar samtidigt som Ronaldo blir serverad allting på silverfat i Real Madrid? Jämförelsen mellan Messi och Ronaldo blir så fruktansvärt orättvis när förhållandena är så olika. I alla år har Real-töntarna hävdat att Messi enbart presterat pga Xavi och Iniesta, men faktum är att Messi ALLTID presterat. Hade Messi bytt lag med Ronaldo så hade Ronaldo framstått som en korpenspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-20 13:21
Lämnar Messi kommer Barca sjunka som ett skepp.. kommer få kämpa hårt för att ens nå CL platserna.
Herregud vilket lag City skulle ha med Messi i laget.
Messi, De Bruyne, Gabriel Jesus, David Silva, Aguero, Sterling, Bernardo Silva, Sané m.fl.

Hemska tanke.
Barcelona II Barça II
2017-08-20 13:18
@B-D Vet inte vad Dembeles prislapp ligger på, läste bara ett uttalande från deras VD som sa att det inte är så högt som det nämns i medierna. @Blaugrana91 Jag håller också på FC Barcelona och inte Messi, men anser inte att Messi är en svikare ifall han lämnar. Dels har han redan bidragit mer än någon annan (tillsammans med Cruyff) i vår historia och så tycker jag att han förtjänar mer än dagens Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-20 13:17
"Barcelona förbereder ett fjärde bud på Philippe Coutinho. Enligt Sunday Express är giganten redo att betala 130 miljoner pund, motsvarande 1,35 miljarder kronor.

I fredags tackade Liverpool nej till ett bud på 1,24 miljarder kronor, varav enbart 833 miljoner kronor var garanterade i själva övergången."

Detta har man hört innan. Liverpool är inte intresserade över att få betalt för deras nr 10 över 5 år Dom vill ha cash på bordet. Pengar som ledningen säkert har slarvat bort.
Barcelona Loco Lucho
2017-08-20 13:17
Watzke (VD för Borussia Dortmund): "Jag är 100% säker på att Dembélé inte skulle ha gjort det för någon annan klubb i världen." Watzke: "Dembélé vägrade att göra sitt arbete. Vi träffades under torsdagen, men märkte snabbt att våra idéer är brett ifrån varandra." Watzke: "Det finns bara två möjligheter: Vi har ett påstående om att Barça uppfyller det snart, så att han kan gå. Om de inte betalar är han fortfarande vår spelare." Watzke: "Dembélé är Barças alternativ nummer ett i den här positionen. De vet att han är en utmärkt spelare." Watzke: "Pengarna vi vill ha för honom är inte så hög som pressen spekulerar om."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-20 13:13
@Blaugrana91:
Att dem är bäst har inget gått obemärkt, men övriga lagen har ambition att bli bäst dem har en röd tråd i sina värvningar medan vår junta gör oss sämre som lag det för mig är inte ambition att bli bäst. Deras mentalitet påminner om Gasparts era där vi hade 3-4 otroliga offensiva spelare men mediokra försvarspelare, nu har vi inte riktigt samma mediokra försvar men du fattar vad jag menar med brist på ambition och saknad av röd tråd gällande värvningar.
Barcelona B-D
2017-08-20 13:11
@II Barça II:


Vad har jag missat? Vad är prislappen Dortmund nämner?
Barcelona Koeman!!
2017-08-20 13:10
@Blaugrana91:
City har ett fantastiskt lag nu och kan hota i PL och CL. Gundogan, De Bruyne, David Silva och Bernardo Silva eller Arda, Gomes, Deuolofeu eller Munir? Tänk själv hur mycket sämre Ronaldo skulle vara med Arda, Gomes, Deulofeu osv än Modric, Kroos, Kovacic, Asensio som är världsklass som levererar fina passningar till han Tänk hur överlägsen Messi hade varit om han hade fått spela med dem där kreativa spelarna..
Annons: