/spanien/barcelona/forum/1514.aspx/spanien/barcelona/forum/1514.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-22 00:46
@Reymar:


Mmm gillar Juventus men jag tål fan inte deras fans här i Jönköping iallafall. När de vinner några matcher så får jag höra det i två månader.

Men de är mina favoriter ändå i Serie A.

Vill att A. Madrid vinner bara för tränarens skull. That's it! krigaren i mig vill se honom springa runt där som en galning efter cl finalen. Det som är viktigare är att varken R.Madrid eller Psg vinner.

Jag tänker att om Psg vinner blir det svårt att köpa Verratti i framtiden.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-22 00:41
Håller på titta på Eurotalk. Kan inte fatta, kommer inte fatta och det går inte förstå att Barca lade en miljard på spelare den här säsongen. Vilken analys av Martin.Jag skulle kunna lätt rösta honom till president. Han säger som vi alla andra säger. Det är den sportsliga ledningen som har gått sönder. Lucho kommer säkert gå efter den här säsongen. Visst är Lucho en del av problemet. Men om Barca ska kunna hitta sig igen så behöver de att byta ut hela ledningen. Så jävla bra jobbat av den här Ledningen. Ni har en spelare som heter Messi som påstås vara kanske bästa spelaren i fotbollens historia. Stället att göra allt för att få det bästa av honom så har ni valt den här vägen. Frågan är, är det för sent att ändra kurs nu? Var är de fotbollskunniga katalanerna i Barca? Var är Barca på väg? Ändras inte nånting inom det här klubben inom två år så får Messi välja vart han vill gå, så länge det inte den där maffia juntan i huvudstaden. Go natt.
Barcelona Lion24
2017-02-22 00:31
Iniesta70.

Sällan trycker jag på "like" knappen då jag finner den extremt onödig men du fick en nu av mig. För att sammanfatta ditt välskrivna inlägg så säger jag att det heter deltidsproffs. Spelarna i FC Barcelona är deltidsproffs, du hittar inte denna geniala sätt att tänka någon annanstans, bara i FC Barcelona, spelar ingen roll om det är ett Champions League lag eller ett lag som spelar i division 87 i Litauen. Bara i FC Barcelona.
Barcelona Reymar
2017-02-22 00:00
FreeYourMind

Hoppas verkligen inte Atleti vinner med tanke på att dom skänkt två Cl titlar till Real och skiter ner sig varje gång dom möts i Cl. PSG åker ut redan i kvarten om dom möter ett bra lag. I år blir det Juventus - Bayern i final där italienarna i slutändan segrar.
Barcelona Iniesta70.
2017-02-21 23:42
Nää, själv tycker jag spelarna ska införa gemensam fruktstund och en mysig tuppis efter ett hårt PR pass. Finns inget behov av att slipa på taktiken eller positionsspelet, alla lagdelarna flyter på som en väloljad maskin. Tiki takan sitter där den ska, presspelet är tipptopp, försvaret är som en mur, intensiteten ryker det om. Nix, ge grabbarna som tjänar ett par miljoner i månaden ledigt. Det mår dom säker bra av, tänk på att de lär ju behöva jobba till den hutlösa åldern av 35.

Själv så försökte jag köra en tvåfotare för chefen efter en tung 40 timmars vecka när det gått lite knackigt. Det slutade med en ryggdunkning och en betald pedagogisk lunch på en extra kvart.

Jisses. Ledigt? Är det nån i laget som vill ha ledigt? Fan, själv är jag så in i helskotta revanschsugen efter de senaste deprimerande insatserna så att jag själv går runt i ett par nyputsade Copa Mundial redo att dra en tåfjutt vid behov.

Tycker inte ett dugg synd om våra Barca lirare som tjänar mer på att knyta sin vänsterdoja fel än vad jag tjänar på ett helt år.

Ut i elljusspåret med dom. Och ge dom en karta så kanske dom hittar nån taktik där ute. Eller spelidé.
Ledigt? Nope, inga sympatier från mig.
Barcelona Barca Barca
2017-02-21 23:28
@wallmannen:


Inget snack om den saken, är det någon spelare jag unnar denna titeln så är det just Buffon. En gentleman och alltid ett leende på läpparna efter varje final förlust.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-02-21 23:17
Wallmannen Håller helt och hållet med dig! Jag tycker om många fler spelare än just bara Buffon i Juventus, ser gärna att Dani Alves får vinna CL igen OM vi inte tar oss vidare! :-) ett av få lag jag riktigt respekterar på hög nivå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-21 23:09
Det är helt ok att få 2 dagar vila då man för första gången sedan nyåret får en hel vecka utan match. det blir två dagar vila och sedan har man är då 5 dagar till nästa match mot Atletico.
Godin och Juanfran missade matchen ikväll. intressant att de om dessa två är tillbaka på söndag mot oss. De betyder mycket för Atletico. Gameiro och Griezman hade lekstuga ikväll och blir svåra att stoppa på söndag.
Barcelona wallmannen
2017-02-21 23:07
Om inte Barca på nåt mirakulöst sätt går vidare vill jag se Buffon lyfta pokalen.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-21 23:05
@FCB_Messi:


Det är klart att jag är för vila dagar också. Men har ni sett hur mycket våra spelare ens försöker på planen. När vi anfaller är det två som springer på djupet med full fart. När vi förvarar är det bara 4 försvarare som jobbar hem stenhårt med alla andra joggar hem (Eller de försöker ju springa men det ser inte speciellt lät ut för dem.

Så varför ska de vila när de inte ens har tagit ut sig?
Det är min fråga.
Barcelona Soko
2017-02-21 23:05
@neymar JR || Cillessen #1:

Aguero gjorde 2 mål och 1 assist Han sköt City med ena foten vidare till kvartsfinal . Han också tystade sina kritiker . Killen ger aldrig upp och har en inställning man bara önskar fanns i vårt lag.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-21 23:03
Jag har en känsla av en final mellan Psg - A.Madrid.

Hade önskat att Pep vann den här säsongen så Cl eftersom vi inte är kvar. Men deras försvar är lika yra som vår. Visst de har bättre spel, jävla anamma. Men Tyvärr fattas det två helt nya mittbackar plus två till nyckelspelare för att jag ska räkna Man city som finalist det här året.

Då kommer frågan. Vilket lag vill jag ska vinna skiten om jag inte tror på Man City. Då hoppas jag att A.Madrid tar den bara för Simeone. Bara R.Madrid och Psg(Thiago Silva med hans stora familj) tar den.
Barcelona FCB_Messi
2017-02-21 23:02
Tycker också att lite ledighet inte skadar. Kan vara lite skönt för spelarna att tänka på annat och ladda om. Att bara träna träna träna och tänka på att man ska vända ett 4-0 underläge i CL och spela alla liga matcher som om de vore en final kommer trötta ut psyket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-02-21 22:58
[QUOTE=El Pistolero #9]Så har det sett ut redan från början av säsongen. Inte ok. [/QUOTE] Mycket möjligt men att det gör det dessa två dagar är bara logiskt. Vila är viktigt, både mentalt men även för kroppen. Det går inte att träna varje dag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-21 22:58
@DM1982:


Kunde ha köpt din förklaring om Barca spelade copan, cl, och ligan föra veckan.

Eller om de ens försökte kämpa mot Psg och Leganes i helgen som gick.

Minns inte när Barca har spelat med så dålig intensitet. Inte ens under Tata eller under Rijkaard hade spelarna denna loja spelstilen.

Fine, Barca kan inte styra matcherna längre. Men var tog glöden vägen nånstans?
Barcelona Soko
2017-02-21 22:57
Hur mycket än City darrar och slarvar så går de sakta men säkert vidare i CL . Jag tippar att det blir en final mellan City och Atletico, nämligen Pep mot Simeone. Och Jag hade inte haft något emot att en av dessa herrar vinner . Pep för att han många hatare som jag vill att han ska tysta ner och Simeone som efter två förluster förtjänar att vinna CL efter att ha gjort jätte jobb med Atletico.

ps. 5 av 6 lag som började hemma vann sina matcher. 5 av 6 lag som kom tvåa i sina grupper är på god väg vidare till kvartsfinal.
Så mycket om fördel av att börja borta först.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:51
El pistolero Cash tror jag inte han bryr sig nämnvärt om, han kunde ha förlängt sitt kontrakt och förbättrat det för längesen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:50
Dm1982 Om man inte är tillräckligt tränade och inte i fullform så gör 2 dagars ledighet under hektiskt månad en hel del. Detta uppstår mer eller mindre varje vecka när vi inte har någon vardagsmatch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-21 22:50
[QUOTE=DM1982]Inget fel med två dagars ledighet, det har varit ett tungt matchschema under flera veckor nu. Liga, cup och CL. Att de då är lediga två dagar är inget dramatiskt. [/QUOTE] Så har det sett ut redan från början av säsongen. Inte ok.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-21 22:49
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Än värre, dom har en slapp träning dagen efter och sedan 2 dagars ledighet. Ledigt dagen efter match okej fine det är okej, men 2 dagars ledighet efter en redan slapp träning skjut mig. Den här skiten uppstod redan förra säsongen. Luchos första säsong så var det fullt fokus på kondition och fys och det märktes till våren. [/QUOTE] Tyder på att Lucho var mentalt utbränd redan efter första säsongen. Inte nog med att är en kass tränare, han verkar inte 100% engagerad. Vad gör han kvar? Cash is king?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:48
El pistolero För att ha något än mer att bli förbannad över, så har dom flesta av spelarna åkt iväg på resor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-02-21 22:48
[QUOTE=El Pistolero #9]På tal om att våra spelare inte är fit nog (vilket jag håller med om o anmärkt på innan) så läste jag att spelarna fick två dagar ledigt efter matchen mot Leganes. Det kan väl inte stämma? [/QUOTE] Inget fel med två dagars ledighet, det har varit ett tungt matchschema under flera veckor nu. Liga, cup och CL. Att de då är lediga två dagar är inget dramatiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:45
El pistolero Än värre, dom har en slapp träning dagen efter och sedan 2 dagars ledighet. Ledigt dagen efter match okej fine det är okej, men 2 dagars ledighet efter en redan slapp träning skjut mig. Den här skiten uppstod redan förra säsongen. Luchos första säsong så var det fullt fokus på kondition och fys och det märktes till våren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-21 22:41
På tal om att våra spelare inte är fit nog (vilket jag håller med om o anmärkt på innan) så läste jag att spelarna fick två dagar ledigt efter matchen mot Leganes. Det kan väl inte stämma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:37
Freeyourmind Spelarna är inte tillräckligt fit och faller ansvaret på tränare. Messi är den ende som är i fysisk form och det har han skött på egen hand.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-21 22:36
Angående om Barca's Tempo i matcherna.
Det enda gången jag har varit nöjd i den här säsongen med Barca's intensitet i matcherna var den första halvleken mat A.Madrid.

Alltså, är det för att tränarna har dåliga övningar med dålig intensitet Eller är det Barca spelarna som inte ger lika mycket på träningen?

Missförstå mig inte, menar inte att man ska springa som tokar bara för springandet skull. Det jag menar är att när Barca antingen försöker anfalla eller försvara så ser du ut som att det 50 åringar på planen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-02-21 22:32
Kolla hur Pep säger till målvakten att köra den långt!!

Ser man att motståndarna låser dig bra och laget förlorar bollen om och igen så kör man den långt då och då..

Barcelona BARCA-més que un club
2017-02-21 22:30
Atletico lättaste lottningen fick dom dom redan vidare till kvarten oxå bara vi som åker ut av alla spanska lag kvar trevligt det nya Barca. Åker redan i åttondelen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-21 22:29
El pistolero Hungriga och motiverade, försvarspel är ju en del av lagspelet lika obefintligt hos dom som hos oss. När man springer för varandra defensivt då spelar man som ett lag! Men motivation är så betydelsefullt i dagens fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-02-21 22:28
Sämsta "
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: