/spanien/barcelona/forum/1509.aspx/spanien/barcelona/forum/1509.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 18:59
Som Koeman92 skrev innan - Darmian hade varit ett bra alternativ. En ytterback som är bra på det mesta. Hyfsat lång, stark, snabb, bra bollkontroll, svårpacerad. Han är ju inte startspelare i United och kan mycket väl vara sugen på att komma till världens bästa klubb i vinter. En bra video på Darmians tid i Torino säsongen 14/15 i länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-19 18:58
@Davids3:

Hans mål är att avsluta karriären utan att göra mål. Det skulle göra honom unik.
Barcelona Neymar N11
2016-09-19 18:57
Varför ska vi köpa HB då vi behöver MB, nästa sommar kommer Matheiu och eventuellt Mascherano lämna oss. Tycker vi bör satsa på Roberto och ifall Vidal går kan man värva en backup men Roberto ska vara numero uno.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 18:50
[QUOTE=Blaugrana91]Nu är du knappast rättvis mot Roberto, han var grym förra säsongen mot bland annat Real, vilket väl får ses som kvalificerat motstånd. Dessutom kan jag inte minnas att han har gjort en enda dålig insats som HB och då spelar han ändå i La Liga som rankas som världens bästa liga. Men jag antar att Stoke, West Ham eller typ Hull är mer kvalificerade motstånd? Med det sagt så hade jag inte haft något emot att värva Bellerin, som jag alltid sagt så är konkurres bra. Men som det är nu är jag verkligen inte säker att Bellerin hade lyckats ta Robertos startplats. [/QUOTE] Men du måste förstå att Bellerin är snabbare o bättre på FIFA - Därför är han bättre än Roberto!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-09-19 18:13
Ni som är FÖR att Bellerin köps in, vad hade ni tänkt skall hända med Roberto?
Han kan inte sitta och rotera mellan olika positioner hela sin karriär, på så sätt kommer han inte bli riktigt bra på en enda position. Han måste få ha en position som han spelar iallafall majoriteten av matchen och det är högerback, och han gör sitt jobb riktigt bra och kommer bli bättre.
Barcelona enkos
2016-09-19 18:12
Det verkar som att Srna kommer att ansluta i januari enligt b92 som refererar till katalanska medier.
Barcelona Davids3
2016-09-19 18:09
Masken har slagit rekord i antal matcher utan mål, 174 matcher :'-)
Kan inte den jäkeln ta en straff bara ?
Barcelona Capitan
2016-09-19 18:02
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-09-19 17:58
I hopp om att rikta bort fokus från Real...
En tanke som har slagit mig:
1. Finns det något tröjnummer i Barcelona man har lagt undan nu i syfte att hedra en legendar? (Kan inte komma på något..?)
2. Om det nu inte gör det, och det skulle göras - vilket nummer ni skulle reserverat och varför?
Barcelona Blaugrana91
2016-09-19 17:48
Sorry om jag öser ut inlägg nu. Men jag är också starkt tveksam till att värva Bellerin redan i januari, för det är vad som ryktas. Till att börja med känns det inte troligt att vi som redan spenderat €122M ska slanta upp ytterligare €40M för det är vad som kommer krävas för att få hit Bellerin. Tror inte heller Arsenal är sugna på att sälja mitt under pågående säsong, lägg till att vi ändå inte kan använda honom i CL. Nej, ska han värvas så får det bli till sommaren, vi klarar oss med Roberto samt Vidal som backup.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-19 17:38
[QUOTE=Reymar]Du skämtar va? Bellerin hade bänkat Roberto, vi snackar om PLs bästa högerback som dominerar mot kvalificerat motstånd. Roberto är stabil men vem som helst kan se bra ut mot Celtic. Vi får se hur han klarar sig mot dom bästa yttrarna i världen. [/QUOTE] Nu är du knappast rättvis mot Roberto, han var grym förra säsongen mot bland annat Real, vilket väl får ses som kvalificerat motstånd. Dessutom kan jag inte minnas att han har gjort en enda dålig insats som HB och då spelar han ändå i La Liga som rankas som världens bästa liga. Men jag antar att Stoke, West Ham eller typ Hull är mer kvalificerade motstånd? Med det sagt så hade jag inte haft något emot att värva Bellerin, som jag alltid sagt så är konkurres bra. Men som det är nu är jag verkligen inte säker att Bellerin hade lyckats ta Robertos startplats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-19 16:55
Hoppas att MSN har en bra dag på onsdag då vinner vi enkelt. At.Madrid är ett bra lag men har vi en bra dag så vinner vi komfortabelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-19 16:36
[QUOTE=enkos]Zidane är en större taktikern än LE då han har gjort Real mindre beroende av sina stjärnor än vad LE gjort med sina. Se bara Real kan spela utan flera nyckelspelare men vinna sina matcher medan så fort vi saknar några blir det kaos. Så att kalla Zidane för skit coach är att underskatta honom. [/QUOTE] Och det baserar du i vårt fall på en match där vi roterade om i HELA laget. Igår när Real vann hade dem ordinarie försvar samt att deras två bästa mittfältare spelade. Det hade inte vi mot Alaves, där har du skillnaden. Låt säga att vi enbart hade vilat Messi och Neymar så hade vi kunnat kasta in Arda och exempelvis Rafinha och ändå vunnit. Sen är det självklart att det vi ser en större skillnad hos oss då både Messi och Neymar är betydligt bättre spelare än Ronaldo och Bale...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 16:24
[QUOTE=Katalano]El Pistolero #9   Vill inte diskutera Real, ville bara poängtera att Zidane inte ens haft laget i en hel säsong ännu. Han tog över laget mitt under en säsong och har inte haft någon som helst tid på sig att forma laget och spelet som han vill. Det är för tidigt att döma honom som tränare, men ingenstans finns det några indikationer ännu på att han är en skittränare. Återigen för att det inte ska bli missförstånd: Eftersom det är för tidigt att avgöra. Nu åter till Barca. [/QUOTE] För tidigt att bedöma Zidane? Säg det till Pep som fått City att spela hans typ av fotboll på på bara några månader. Men ja, nog om RM nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-09-19 15:49
El Pistolero #9  

Vill inte diskutera Real, ville bara poängtera att Zidane inte ens haft laget i en hel säsong ännu. Han tog över laget mitt under en säsong och har inte haft någon som helst tid på sig att forma laget och spelet som han vill. Det är för tidigt att döma honom som tränare, men ingenstans finns det några indikationer ännu på att han är en skittränare. Återigen för att det inte ska bli missförstånd: Eftersom det är för tidigt att avgöra.

Nu åter till Barca.
Barcelona neymar JR
2016-09-19 15:43
Haha dominerat? Mot vilka? Nej skulle icke tro det, däremot brukar han bli uppsnurrad av "kvalificerad" motstånd. Han får gärna komma, han får gott om speltid i cupen och när Roberto behöver vila. #inrobertowetrust
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-19 15:31
@El Pistolero #9:

Du skämtar va? Bellerin hade bänkat Roberto, vi snackar om PLs bästa högerback som dominerar mot kvalificerat motstånd. Roberto är stabil men vem som helst kan se bra ut mot Celtic. Vi får se hur han klarar sig mot dom bästa yttrarna i världen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 14:46
[QUOTE=Katalano]Lite tidigt att avgöra om han är bra eller inte efter att ha haft klubben i mindre än en säsong. Han har dock vunnit CL och tangerat vårt rekord på 16 raka vinster. Även om det är under 2 olika säsonger så gör han något rätt hittills i alla fall, det är något som står klart. Du måste arbeta på din slutledningsförmåga. [/QUOTE] Meh.. Han har ett jävligt bra lag och en status i RM som gör att han får med sig spelarnas tilltro, that's it. Jag är ledsen men jag ser ingen röd tråd i deras spel, du kanske ser det? Lagen RM mötte fram till semifinal i CL förra säsongen är inte ens med i denna säsongens upplaga. Lägg där till ett City i semin som var horribla. Verkligen den sämsta insatsen jag sett från ett semifinals-lag i CL sen Schalke 2011. Finalen mot Atletico, ja ett offsidemål i inledningen av matchen visade sig vara avgörande, vem kunde tro det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2016-09-19 14:29
enkos

Jag undrar hur många gånger vi blir utskrattade varje dag för att sådana som du inte kan låta bli att babbla om Real Madrid. Kan du försöka att höja standarden på forumet lite och prata om något annat?
Barcelona enkos
2016-09-19 14:28
@Barca4life98:

Jag baserar på alla matcher Real spelat under Zidane med början från EL clasico där han vann taktik kampen mot oss. Och sedan dess Real vinner hela tiden med vilket lag han än ställer upp.
Barcelona koeman92
2016-09-19 14:26
@El Pistolero #9:


Jag tycker att vad som helst är bra bara vi slipper Vidal. Bellerín är inget dåligt alternativ, men hans defensiv är lite frågvis och hans främsta egenskap är hans snabbhet. Lägg därtill att han likt Cesc redan lämnade Barça en gång för att söka chansen i Arsenal, så ur en principiell synpunkt tycker jag att man ska låta bli att signa honom då han inte tog vara på sin chans.

Däremot tycker jag att Darmian hade varit något. Han har mer rutin och en starkare defensiv. Problemet där är att hans kontrakt sträcker sig till 2019.
Barcelona Barca4life98
2016-09-19 14:17
enkos Vad baserar du det på? Att han vann Champions League med tur? Di Matteo är väl en bättre tränare än Pep i så fall med din logic. Han vann ju CL med medelmåttor.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-09-19 13:54
Har raderat lite, nästa gång åker spärrarna fram.//Mod.
Barcelona Gabriel
2016-09-19 13:40
Neymar Jr Svar nej! För att vinna trippeln krävs det att man vinner alla 3 titlarna under och och samma säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-09-19 13:20
@El Pistolero #9:Lite tidigt att avgöra om han är bra eller inte efter att ha haft klubben i mindre än en säsong. Han har dock vunnit CL och tangerat vårt rekord på 16 raka vinster. Även om det är under 2 olika säsonger så gör han något rätt hittills i alla fall, det är något som står klart. Du måste arbeta på din slutledningsförmåga.
Barcelona enkos
2016-09-19 13:18
@El Pistolero #9:

Zidane är en större taktikern än LE då han har gjort Real mindre beroende av sina stjärnor än vad LE gjort med sina. Se bara Real kan spela utan flera nyckelspelare men vinna sina matcher medan så fort vi saknar några blir det kaos. Så att kalla Zidane för skit coach är att underskatta honom.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 12:49
Blaugrana91 Zidane är en skitcoach som inte kommer bli långvarig i RM. So fort hans tur försvinner så kommer det gå spikrakt neråt för de. När jag ser RM spela fotboll under Zidane så ser det ut som att man gör det utan en tränare - det är ingen struktur någonstans i laget. Så typsikt RM också att hylla ett rekord som om det var en trippel som vunnits...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-19 12:42
@jonis:

Vad babblar du om ?
Barcelona neymar JR
2016-09-19 12:33
Om dom vinner ligan i år och cupen nästa, har dom då vunnit trippeln? Tur att det inte kommer att ske..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-19 12:16
Tycker det är roligt att alla Madrid baserade tidningar, journalister och madridistas hypar upp deras nya klubb rekord på 16 raka vinster i la Liga, som då skulle lägga de på samma rekord som vårat. Ja visst, det är väl duktigt och så va. Skillnaden är bara den att vi tog vårat rekord med 16 raka matcher på en och samma säsong. Befängt enligt mig att man räknar rekord från förra säsongen in till den nuvarande.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: