/spanien/barcelona/forum/150.aspx/spanien/barcelona/forum/150.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-08 18:54
@Suarez9:


Är villig att bänka Rakitic stället för Dennis på mittfältet bara så att et blir ändring på lamheten, och det värdelösa mittfältet..
Barcelona Suarez9
2017-09-08 18:15
Talangfabriken och Bosketts Men var vill ni att han ska spela? Jag håller med er båda två, tycker att han är duktig och ser ut iallafall ge 100 varje gång han är på plan. Men i och med Dembeles köp så har jag svårt att se honom ta plats. Sen vet jag inte men möjligtvis istället för Iniesta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-09-08 18:09
Bosketts

Ja! Låt oss diskutera Denis. Jag hoppas också att han kommer få mycket speltid. Hittills under säsongen och försäsongen har han varit en injektion varje gång han kommit in. Han har sett pigg och sugen ut, och haft ett samarbete med Messi som varit bättre än många andras. Han känns väldigt bolltrygg och har mycket bra blick för spelet. Jag tror väldigt mycket på honom!
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 17:52
[QUOTE=Davids3]En fråga angående misstroende-grejen. Om Benedito nu lyckas få ihop underskrift av (knappt) 15% av medlemmar, hur kan man då på riktigt vara optimistisk att i nästa steg få 66% med sig ? [/QUOTE] 66% av de som faktiskt kommer att rösta. Det är ringar på vattnet som behövs, de som ff "velar", inte "orkar" eller inte "bryr sig" får förhoppningsvis upp intresset och väljer att lägga sin röst. Får Benedito ihop 15% kommer också fler kandidater att börja mobilisera och det kan också ge dragkraft. Det är till detta hoppet står. Eller så väljer Juntan att avgå innan vi ens hunnit så långt. Även om detta är långsökt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-09-08 17:48
@Soko:


Ser fortfarande ingen lösning i dina inlägg. Om det nu inte är ledningens fel till att dagens Barcelona är sämre, så vad är då problemet. Du är inne på att Xavi, Iniesta osv inte kan ersättas. Men där håller jag inte med dig. Talang finns i La Masia även om det inte är kopior av Xavi allihop. Exempelvis famns Thiago, men han skeppades iväg av ledningen.

Genuint intresserad av hur du vill positionera dig i den här frågan. För än så länge startar du bara en diskussion om att Real är bättre på allt och att alla här inne har fel.
Barcelona Davids3
2017-09-08 17:43
En fråga angående misstroende-grejen. Om Benedito nu lyckas få ihop underskrift av (knappt) 15% av medlemmar, hur kan man då på riktigt vara optimistisk att i nästa steg få 66% med sig ?
Barcelona Soko
2017-09-08 17:41
@Bosketts:
Vi och Real är där på samma nivå idag. De 30 bra minuter Real hade mot oss på Bernabeu och gav folk hjärtklappning säger egentligen ingenting då det är tidigt att avgöra. Vi spelade ut de i USA bara veckor innan.  Skillnaden är att vi just nu är inte dominanta som förr och det beror på som jag skrev nedan att Puyol, Xavi,  Iniesta mf är borta , att man behöver tid för att omorganisera sig.  Förut spelade vi med i stort ett och samma lag och idag för vi in många nya spelare som behöver tid.   Men Barca kommer tillbaka, redan i år tror jag på nya titlar. Att göra ett lag dominant är en proces och inte något man kan göra över natten.
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 17:38
[QUOTE=Soko]The cameronnians Har du inte Xavi och Iniesta kvar längre samt lejonet Puyol så går det bara inte att fortsätta med samma vinnande model. Och jag pratar också om nuet. Vi har dominerat i många år men då det bara inte går att dominera för alltid så är det inte konstigt att tappa försprånget. [/QUOTE] Jodå, det går att ersätta de flesta spelare. Om modellen finns kvar som grund. Genom att frångå modellen har vi gjort det lättare för Real som i lugn och ro kunnat bygga medan vi varit upptagna med rättegångar, val och ogenomtänkta spelarköp - allt på grund av ledigheten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-08 17:35
@Soko:


Som sagt, ville nästan säga att du hade mig att, spelarna presterar match till match. Den var bra :-)..

Är det något jag märkt personligen är, så är det att du har börjat bete dig som en människa ju mer folk hoppar på dig i det här forumet.

Men fortfarande, min vän. Jag gillar att stå bredvid de missförstådda, så kom fram och erkänn. Om inte håll samma inställning som du har senaste 2 veckor.

Much Love till er alla.
Barcelona Soko
2017-09-08 17:29
FreeYourMind.. Jag svär på Gud att jag är den enda personen som använder mitt konto. Det går säkert för ansvariga att kunna se och spåra t ex IP adress och se att jag är en person och ett konto. Att man skriver olika från dag till dag , ja även spelarna presterar olika från match till match :)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-09-08 17:22
Soco

Hej!

Jag är en av nissarna som brukar försvara de missförstådda i det här forumet. Jag är också en av som brukar scrolla vidare i forumet för att det är inte värt att lägga ner tiden och mödan att läsa vad alla skriver här inne,

Folk har kallat dig Troll med alla rätt. För handen på hjärtat så ser man på dina inlägg här inne att det är 3 olika personer som använder ditt konto.

Ibland känns det som man pratar med en vuxen person med alla knivar i lådan.
Och andra gånger, ja som att min lilla brosha på 7 år spya galla i forumet.

Det jag vill säga är, kom fram och erkänn att många olika personer använder ditt konto :-)

Till andra och dig Soco fortsätt ha en bra dag, kväll och helg.
Fortsätt sprida kärlek. Orkar inte nämna alla som håller igång i det här forumet, ni vet vilka ni är. Och till er MOD. Vilken fantastiskt jobb ni gör.

Visca Barca, Visca Jönköping.
Barcelona Bosketts
2017-09-08 17:22
Soko

Jaha. Ok.

Vore intressant att höra hur du skulle lösa "problemet". Hur tar vi oss ikapp Real?

Just nu är det väldigt mycket klagan, och klagan på folk som klagar, från ditt håll. Men hur ser lösningen ut?
Barcelona S.Eto'o
2017-09-08 17:19
På sociala medier har bilder på Simons och Raiola läckt ut och då tidningen Mundo Deportivo konfronterat agenten har han inte förnekat att han är 14-åringens agent. - Vad spelar det för roll om jag är hans representant? Xavi Simons är en duktig, ung spelare med potential och med en stor framtid. Vi är goda vänner, säger han till tidningen. - Agent? Det är bättre att vara hans vän än agent, tro mig. Sanningen är att jag är vän med alla spelare jag representerar. Inte den bästa nyheten.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-08 17:16
@Bosketts:

Att ledningen är inte perfekt men långt ifrån de enda skyldiga för att ha "låtit Real komma ikapp ".
Barcelona Bosketts
2017-09-08 17:11
Soko Vad är det ni vill få sagt, egentligen?
Barcelona Soko
2017-09-08 17:07
The cameronnians

Har du inte Xavi och Iniesta kvar längre samt lejonet Puyol så går det bara inte att fortsätta med samma vinnande model.
Och jag pratar också om nuet. Vi har dominerat i många år men då det bara inte går att dominera för alltid så är det inte konstigt att tappa försprånget.
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 17:03
Soko Banat väg - genom att frångå en vinnande modell. Arrogant och respektlöst? Möjligtvis att kalla Messi för ego som du gjorde häromdagen. Däremot inte utifrån tesen att vi hade ett försprång som borde ha hållt längre än det gjort. Vi snackar nutid, inte 50-talet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-09-08 17:01
Låt oss diskutera Denis!

Har alltid tänkt att det finns något hos honom. Och nu är det upp till bevis. Han lär få ganska mycket speltid i sin favoritroll till vänster, och har visat upp bra samspel med Messi.

Är det nu han slår igenom?
Barcelona Soko
2017-09-08 16:42
@the cameroonians:

Säg mig ett lag som dominerar i evighet?! Barcelona har i alla fall dominerat världsfotbollen en lång period och gjort folk både bortskämda och avundsjuka.  

Men tiderna ändras , gamla spelare slutar medan nya kommer,  även de som finns blir gamla med åren, vissa har tappat och andra är mätta. Puyol har slutat, Xavi, likaså  Pep har flyttat, Iniesta blivit gammal mm. 

Att bara vänta på att andra ska komma in och ersätta de nämnda är som att tro på tomten.  Att säga att ledningen låtit Real komma ikapp kan uppfattas som arrogant och respektlöst. Ska vi vara ärliga är Real historiskt större klub än Barcelona. Vi vann sin första CL titel först 1992.  Idag har vi mer än dubbelt så färre än Real, som också har fler liga titlar . Real är av naturliga skäll även ekonomiskt starkare.  

Vi har fortfarande ett bra lag även om vi inte är dominanta som förr.  Men att anklaga ledningen för att de inte längre "skaffar " oss Puyol , Xavi och Iniesta samt Pep är bara fel. Ena dagen vill man  att man ska köpa de bästa spelarna för att nästa vilja att man satsar på egna produkter. Ena dagen vill man ha Roberto och nästa dag skriker efter Coutinho. Folk vet inte vad man vill. Att vara efterklok är det lättaste som finns. Med vilken ledning som helst vid makten går det inte att dominera för alltid.  Det är fakta som inte går att förneka.

Barcelona Cúles
2017-09-08 16:41
Hoppas han ruttnar bort på bänken.
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 15:25
Fast nu har Ahmed Bulut, Ardas agent, dementerat att det blir någon flytt och säger att turken stannar i Barça. [SER]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-09-08 15:15
Davids3 Tack :) Ändå rätt sjukt att det är vi som betalar ens. Vi lånar ut honom då bör väl dem stå för hans lön kan man tycka. Det är viktigt att bli av med honom så andra kan få chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 14:59
Presskonferens med Valverde kl. 17.00. Räkna med frågor kring allt annat än morgondagens match. Räkna dock inte med några speciella svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-09-08 14:40
Florentino Perez i en intervju igår; "Jag vet inte vad som kommer hända med Bartomeu (angående misstroendevotumet) men jag önskar honom det bästa." "Jag kan bara tala gott om Rosell och Bartomeu." Självklart är Real Madrids president nöjd med att ha Juntan kvar. I själva verket borde han resa em staty till minne av hur våra senaste presidenter banade väg för vår värsta rival att komma ikapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2017-09-08 14:00
Aj aj aj! Synd om Rafinha, är det Vermaelen som har smittat honom? Alcantara bröderna verkar vara riktigt sköra typer. Men det hade ju varit riktigt roligt om storebror ville komma hem inom kort. Vi behöver han. Ang Barto, han får ju Bagdad Bob till att verka sanningsenlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-09-08 13:56
@Valverdismo:


Om och märk väl, om detta är en kommentar med anledning av mitt inlägg om Messi, så får jag be vederbörande att läsa det senare en gång till. Det räcker med inledningen.Redan där framgår det nämligen med all önskvärd tydlighet att jag finner fler aspekter än den rent fysiska (frånsett ålder då) till hans som jag förstått av matchrapporter härinne, tilltagande håglöshet under framförallt inledningen av innevarande säsong. För att underlätta läsandet upprepar jag mig här och nu:

"Har man som Messi fått tillbringa sina bästa dagar som fotbollsspelare, i det klubblag som i mina ögon är det absolut bästa någonsin och som till och med utan honom (med några fåtal utfyllnadsspelare från bl a Real Madrid), vann även VM för landslag, så är det kanske inte så konstigt att han vid en ålder av trettio samt i en klubb i fritt fall, förlorat sin forna inspiration.

Att nuförtiden spela tillsammans med exempelvis Rakitic och Gomez måste rimligtvis kännas väldans tråkigt, med tanke på att han haft det stora nöjet att leka med likasinnade lirare som Xavi och en Iniesta, i sitt absoluta esse. För även om han då och då kallats för utomjording, så är han ju bara en människa; precis som alla professionella fotbollsspelare de facto råkar vara". Räcker det?

Varifrån kom för övrigt del lösryckta citatet i följande och inledande mening: "angående Messis promenader på plan så tycker jag inte att "han är en otroligt explosiv spelare, så han måste spara energi efter en aktion" räcker för att skydda hans promenerande"?

OM, det var tänkt som en omskrivande sammanfattning av vad jag själv skrev, så finner jag den vara bristfällig. Varför, framgår väl bl a av min inledning. Eller hur?

Barcelona Dûssel
2017-09-08 13:39
@Cule4life:

Med enkel matematik så kan man fastslå att kontraktet var på 5år.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-09-08 13:01
Jag vill att Paulinho startar imorgon. Låta honom visa vad han går för, har en bra känsla kring honom just nu.. varför? Jag har ingen jävla aning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-09-08 12:53
Angående matchen imorgon så vill jag kombinera startelvan med de bästa samt de som tränat i barcelona. Med den motvieringen så hade jag startat såhär:


______________TerStegen___________
__Semedo__Piqué____Umtiti___Alba__
__________Sergi.R_____Sergio________
___Dembele____Messi______Denis___
________________Paco______________


Rakitic får vila och förhoppningsvis är han Redo till Juventus matchen.

Suarez kommer tillbaka sent och dragits med småskador..Bänken ifall behovet uppstår.

Iniesta, Suarez, Paulinho är de mest troliga att göra ett inhopp,Beroende på matchbild kan Deulofeu vara ett alternativ.
Barcelona Deulofeu
2017-09-08 12:52
Arda vägrar att flytta,träna springa vårt "nya" virus nu när Douglas lämnat.

Dock var ju aldrig Douglas något problem han tränade ju han var bara inte tillräckligt bra spred nog glädje i truppen också men det var dyrt och är...

dessutom vill jag så hemskt gärna att han lämnar ifrån sig tröja nummer 7 till Deulofeu så den kan registreras under Januari till DEULOFEU!
Annons: