/spanien/barcelona/forum/15.aspx/spanien/barcelona/forum/15.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-07-10 22:53
@ || #5 sergiobusquets:Mycket som händer på en fotbollsplan där adrenalinstinta tävlingsmänniskor kämpar mmed naglar och klor för att vinna. Som man ej förstår sig på när man sitter framför en tv i lugn och ro. Men ändock händer dom....
Barcelona Mido
2018-07-10 22:43
Är det bara jag som stör mig på Turtles ansikte Mbappe. Hans enda talang är speed inget vad jag märkte till. Tycker att Dembele är mer jordnära jämfört med skitungen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:34
Om vi får €80 för Rakitic som det faktiskt har ryktats, om än vaga rykten, säljer vi då? Bayern är intresserade och även United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-07-10 22:31
Förstår faktiskt inte varför vi fortsätter göra värvningar som inte direkt går in och förstärker startelvan. Det räcker med utfyllnadsspelare likt Gomes. Känns nästan att varenda värvning är en enrom chansning. Antingen går det riktigt bra likt Umtiti eller så går det åt helvete så som Gomes, Arda mfl. Varför gör man dessa chansningar? Nu har Iniesta slutat, då ska han ersättas med en ny världsspelare. Vill man istället chansa med en talang, ja men ta från egna ledet då? Ställer mig mycket frågande till värvningen av Arthur. Luktar flopp så det skriker om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-10 22:25
Rambla Tyvärr så stämmer det nog, ledningen lurades av minas luftspel i offensiven och blundar för hans defensiv...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-10 22:24
Nej förstår inte varför mbappe ska hålla på sådär när han är så överlägsen på plan. Oerhört tråkigt, men detta cyniska Frankrike är väl anledningen. Efter gruppspels matcherna så har VM bara blivit tråkigare rent spelmässigt. Fasta situationer och individuella misstag som avgör. Enda spännande har varit straffläggningarna.... Chadli fellaini witsel Dembele a la valverde style i ett och samma mittfält, har det funnits tråkigare tränare under VM än årets? Alla lag ser ut som Grekland 04 även Spanien mot Ryssland.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-07-10 22:24
Rabiot ? Så dumma kan dom väl inte vara ? Killen gör en bra match mot oss och vips så är vi intresserade . Gå all in för Hazard för helvete . Punga ut all cash som behövs för honom .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-07-10 22:23
@Davids3:
Sluta överdriv, samma Messi som gjorde mål med handen utan att det dömdes bort? Hur tror du fans som inte höll på Barca kände just då? Eller de gångerna han filmat vilket är väldigt sällan jämfört med vissa andra spelare. Eller i copan mot Chile då han tog bort sprayen och flyttade bollen framåt när domaren vände ryggen? Förstår du min poäng? Det beror helt på vilka glasögon man väljer att använda men helt solklara fall av fusk.
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:18
Jag tror faktiskt man övergett Langlet. Han borde redan varit klar annars kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-07-10 22:17
Mbappe inser hur stor han har blivit, att publiken är med honom etc, de jublar bara han har bollen. Därför får han självförtroende att göra dessa fula grejer. Varför, måste han göra de för att lyckas, han har talangen, otroligt onödigt. Messi behövde inte detta smutsiga beteende för att göra hattrick mot Real vid samma ålder. Hursom, om inte Hazard utses till VMs spelare (Finns ett sådant pris?), då vet jag inte... Vilken spelare!!
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:16
Jarmla Visst är det så. Dessutom, mycket som står på spel. En VM-final i potten, den är man så klart rädd om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-07-10 22:15
@A good coach is everything!:
Pratar inte bara om denna match. Mbappe har skämt ut sig flera gånger om nu genom att filma/överdriva kraftigt ala Suarez och hålla på och dryga sig vid flertalet tillfällen. Hade all respekt för Mbappe innan VM. Nu har jag noll respekt. Precis lika mycket respekt som jag har för vår egen fuskare och ropa-efter-vargen Suarez.
Barcelona Cule4Life
2018-07-10 22:11
Y.Mina köptes för 10 milj euro för 6 månader sen. Nu har Barca fått ett bud på 25-30 milj från en PL klubb. Snabba cash. Om det är värt lr inte vettefan. Lenglet blir ju i princip gratis isåfall. Men är Lenglet bättre än Mina ? Det är frågan.
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-10 22:11
Andreas FCB // Seriöst om inte det där är tidernas överdrift så vet jag inte vad! Ja gör oss en tjänst och sluta skriva för dagen !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-07-10 22:11
[QUOTE=Rambla~]Jarmla Absolut, säger inget om deras defensiva kvalitet. Pressar, stänger ytor, vassa omställningar osv, top notch. Anser bara att de har ett så bra material att de skulle kunna gasa på och spela en mycket mer offensivare fotboll. [/QUOTE] I see your point. Tycker charmen men dom ligger lite i att dom kan gasa på som mot Argentina och springa sönder ett lag och dessutom försvara väldigt tätt när det behövs. Man ska inte glömma att Belgien är en väldigt vasst lag offensivt och ibland kanske det krävs att ligga lägre och försvara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:10
Ribohn Fan Kan inte sägas bättre än så. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-10 22:09
Matchen är så dålig att man måste jubla åt en klackpass.
Barcelona Barcelonistas
2018-07-10 22:08
Ett misstag och Mbappe ska hängas fuck logic...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:08
Jarmla Absolut, säger inget om deras defensiva kvalitet. Pressar, stänger ytor, vassa omställningar osv, top notch. Anser bara att de har ett så bra material att de skulle kunna gasa på och spela en mycket mer offensivare fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-07-10 22:07
Spelar ingen roll om Mbappe hade varit dubbelt så bra som CR7/Messi. Han beter sig patetiskt och det har verkligen synts vem han egentligen är i detta VM. Kommer aldrig bli en sån fin människa som t.ex Don Andres. En fuskare och gris är vad han är. En Suarez Light redan vid ung ålder. Hoppas karma kommer och knackar på i framtiden vad gäller skador. Ursäkta men blir förbannad på talanger som tror att de äger världen och kan göra vad de vill. Vill sluta för dagen med något mer positivt så väljer att hylla Varane. Sjukt bra insats!
Barcelona Barcelonistas
2018-07-10 22:06
Jag är imponerad av detta Frankrike dom borde vunnit EM 2016 också enligt mig. Just nu världens bästa landslag helt klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-07-10 22:05
Som om Spaniens handbolls-fotboll var bättre när de vann VM och slog alla med 1-0.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-07-10 22:04
Rabiot? Seriöst, denna jävla Pep Segura kan ingen bara kasta ut denna varböld från klubben? Sen han anlitades till klubben så har allt gått käpp rätt åt helvete när det gäller värvningsstrategi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-07-10 22:04
[QUOTE=Rambla~]Vilken skitmatch. Frankrike med all denna talang spelar ju dödgrävare-fotboll, defensivt och fegt. En bra hörna avgjorde denna match annars var det knappast någonting. De skulle kunna spela, jag vet ju att de kan, så mycket mer attraktiv fotboll. Nä fy fan vilken skitmatch, Deschamps är ju verkligen ingen höjdare när det gäller underhållning. En Mourinho-light kopia. [/QUOTE] Dom spelar VM final, de försvarar väldigt bra och deras mittfält är defensivt lagt. Dom totalt neutralisera hela Belgien och gjorde det dem skulle. Det är fortfarande en resultatorienterad sport vi kollar på, väldigt mycket som står på spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-07-10 22:00
Andreas - värst va du är arg på stackars Mbappe? Har killen snott din tjej elr? Elr ditt godis kanske? Andas killen är världens största talang jag vågar påstå att han är världens bästa spelare just nu bakom Messi. Killen är guld när han springer på planen, spåren från hans fotbollskor är av guld. Killen andas guld det är en guldklimp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-07-10 22:00
Mbappe är en stjärna genom det han har gjort under hela säsongen i PSG. Inte under det han har gjort i VM, för det har bara varit godkänt.
Barcelona Rambla~
2018-07-10 21:59
Vilken skitmatch. Frankrike med all denna talang spelar ju dödgrävare-fotboll, defensivt och fegt. En bra hörna avgjorde denna match annars var det knappast någonting. De skulle kunna spela, jag vet ju att de kan, så mycket mer attraktiv fotboll. Nä fy fan vilken skitmatch, Deschamps är ju verkligen ingen höjdare när det gäller underhållning. En Mourinho-light kopia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-07-10 21:58
[QUOTE=Davids3]Nej, Mbappe är inte Barca material. Inte ens Suarez var sådär när han var 19år. Sluta skriv att vi ska köpa honom. Irriterade! [/QUOTE] Vi har haft gott om spelare som gjort precis samma sak. Eller filmat en del genom åren, inse bara att det är en del av spelet och alla utnyttjar det till sin fördel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-07-10 21:57
Han gjorde fan en helikopterfint pass till Giroud som borde blivit mål. Han och Hazard är verkligen utöver det vanliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-07-10 21:56
Tur att jag inte spelar fotboll på elitnivå. Hade hopptacklat Mbappe med dobbarna i knäet där i slutet alltså. Hade varit värt avstängningen. Vilken lallare men vad ska man förvänta sig av en Fransman egentligen. Trots att alla engelska supportrar har världens hybris och saknar ordet ödmjuk i sitt vokabulär så kommer jag heja på dem i finalen, alt Kroatien.
Annons: