/spanien/barcelona/forum/1496.aspx/spanien/barcelona/forum/1496.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-09-10 02:05
Kröjff El classico, Figos återkomst till camp nou. En spelare, en människa och en legend som gjorde allt för att fotbollen skulle vara det enda relevanta trots Judas svek. Puyol drog över mig till Barcelona, sen dess alltid varit fast för Barcelona. Tidigare följde man Barcelona endast pga spelet/rivaldo men puyol som gjorde mig till cule. Absolut ingen nedlåtande ton, själv har jag förlorat förälskelsen till sporten men dock inte till klubben. Angående Cruyff, det var laporta som kastade första stenen när han satte honom som hederspresident bara för att ge rosell ett helvete. Han ska ha lika mycket skit i det hela. Vi skriker efter La masia, men blivit/varit ett köpelag hela tiden, dock mer balanserad förr (pga usel ekonomi). Cruyff startade upp allt, en outsider från Holland. Några av klubbens allra största legendarer hade ingen Barcelona anknytning men likt förbannade är dom lika värdefulla för klubben som våra la masia legendarer. Men nu har det blivit fel att värva, trots att la masia knappt har något guldkorn... Reklamfri tröja hade vi inte kunnat hålla oss undan längre, oavsett hur mycket vi ville det. Hade dock detta skett under laporta så hade 98% varit tillfreds med det här inne och inte ifrågasatt beslutet. Oavsett om det vore affärer med Qatar, USA eller Kina (företag). Abidal fallet sköttes helt korrekt, han var inte 100% återställd efter operationen. Som framtiden utvisade så fick han lägga ner karriären efter 6 månader. Han blev erbjuden tjänst inom klubben men tackade nej. Transfer straffet är både laporta och denna juntan inblandade i, men trots det endast nuvarande ledningen som får all skit. Nu sysslar vi med barnhandel, men det var trots allt laporta som startade det. Skattefiffelt är dock helt ursäktsfri, där kommer man inte undan och där har man smutsat ner klubben helt och hållet och skyddat sig bakom klubben. Jag har lärt mig att ta det goda med dåliga oavsett vem/vilka det gäller. Inte partisk i något fall, och mer accepterande som cule än vissa. Varken rätt eller fel då vi alla fungerar annorlunda. Ser ljuspunkter i dagens Barcelona likt hur jag såg mörker under förra ledningen. Men visst fan överdrivs det något enormt dessa dagar om att allt är åt helvete. Hey färgerna består trots allt fortfarande (än så länge) och legendarer fortsätter formas inom klubben. Den här klubben har inte nått sin högsta höjdpunkt ännu, vi har betydligt ljusare stunder som kommer att komma. För mig ligger det runt hörnet, med människor som puyol, xavi, iniesta, pique, abidal som kommer att fortsätta skriva historia utan fotbollsdojorna på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2016-09-10 00:57
Har sett Cillesen en hel del. Tycker nog att han är en bra målvakt, dock inte i närheten av MAtS. Hoppas MAtS är tillbaka mot Atletico. Är det någon som vet hur han skadade sig? Blir inte förvånad om någon spelare krockat med honom eller så...igen... Tycker inte MAtS varit så mycket skadad. Det är väl tredje gången han blivit skadad sen han kom till Barca? Ena gången blev han skadad av Song. Skulle inte alls förvåna mig om det är något liknande denna gången också. Hursomhelst är det tråkigt. Älskar att se honom i Barca och tyckt ända sen dag ett sen han skrev på att det är killen Barca ska satsa på. Och tycker fortfarande det. Förhoppningsvis kan han bevisa det för alla non believers. Även om jag redan tycker att han visat upp otroligt mycket redan i CL både förra och tidigare säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-10 00:08
Cillessen är ingen bra målvakt. Cillessen påminner mig om Pinto dvs en dålig målvakt. Men Pinto hade viss karaktär mm en rolig målvakt. Jag är orolig för att Cillessen ska vakta målet imorgon och han är inte rätt man för Barca. Cillessen var bara en snabb värvning för bravo såldes så snabbt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Femnoll
2016-09-09 23:57
Det känns som att målvaktsfrågan är (med all rätt?) extra känslig för oss culés. Tänk er bara hur forumet kommer se ut om Cillessen mot förmodan skulle göra en tabbe som kostar ett baklängesmål. Jag ber till högre makter att han gör det felfritt tills det att MAtS kommer tillbaka och förhoppningsvis håller sig skadefri under lång tid framöver.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 23:45
Nästan så att högre makter inte vill se Ter Stegen i Barça. Skulle inte förvåna mig om Cillessen gör det fantastiskt nu o Lucho inte kan peta honom när Ter Stegen är tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-09 23:04
Ter Stegen blir borta länge nog. Han missar Alaves, Celtic och Leganés. Han förväntas vara tillbaka mot självaste At.Madrid. 3 matcher missar han. Han behöver vara helt återställd innan At.Madrid matchen. Han kommer behövas mot dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-09 23:04
Samma gamla vissa upprepar sig igen.. Varje gång Espanol ska möta Real blir någon av deras spelare utvisade och missar matchen. Ikväll ingen undantag.
Barcelona enkos
2016-09-09 23:01
Är det samma gamla skada på Ter igen eller en ny skada?
Barcelona enkos
2016-09-09 22:55
När släpps truppen till matchen imorgon? brukar det inte vara efter sista träning inför matchen och som jag förstår var idag sista träning?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-09-09 22:46
@LennyRomario:
Kan relatera till det du skriver. Det dyker upp många minnen när man reflekterar Barcas transformation genom åren. En sketen cupseger, Barca - Valencia 1998 Van Gaal mot Cuper, det grät man över. Sånt var sällsynt när jag började hålla på Barca. Klubben hade precis sålt Ronaldo och vi började om på noll tills fotbollsguden Rivaldo dök upp och saker började hända men ändå inte, kändes som att det bara var han på plan. Alla tuffa tider och förluster år efter år, skitsamma, vi hade vår indentitet och seny. Men jag tycker fortfarande inte att du behöver slänga klubbens 116 åriga historia i papperskorgen i och med den senare tidens förändringar. Klubben är det centrala, varken jag eller du vet om klubben hamnar i händerna på människor som är sundare än Rosells mobb. Det har gått i 106 av de 116 år som klubben levt. Som jag ser det var Pep en del av den här förändringen. Han var Qatars egna ambassadör för att få VM, inget som egentligen hade med klubben att göra utan mer som en egen sponsor. Inget ont mot Pep dock, han gjorde allt han tyckte var rätt för klubben.
Barcelona Gabriel
2016-09-09 22:41
Att ter Stegen går och skadar sig igen 2 gånger i rad på kort tid är mer tråkigt än att det skulle vara oroväckande. Jag förstår den första känslan som säger att "nu får det räcka", men det har förmodligen mer o göra med att man entusiastiskt sett fram emot att se MaTs från start framöver som våran första målvakt i alla turneringarna (åtminstone de två stora), för att påstå att han är alldeles för skadedrabbad av sig kan jag inte riktigt hålla med om, precis som Rambla också påstår. Han skadade sig pga Song första gången, thanks for nothing Alex. Efter det har han startat alla cup och Champind League matcher som han varit ämnad att starta (med tanke på att Bravo stod i ligan). Han har inte missat speciellt många matcher, det är mest bu den här säsongen han haft oturen att skada sig 2 gånger på en väldigt kort tid. Jag är inte speciellt orolig, men visst är det tråkigt att man får vänta ytterligare tid på att påbörja MaTs-eran.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-09 21:05
Så blev Helvete trend ikväll till T.stegen kommer tillbaka :-).. Måste bara säga en gång till Helveteeeee!! Och jag är en av dem som tog det hårt att Bravo valde gå till Man C. Sen måste jag ge eloge och stående ovationer till forum/fanbärarna LennyRomario, Rambla, Gabriel,DM1982 och Cammeronias (jag minns inte ens hans nicknamn). Lever han? Var är forumets hedersmedlem och kung? Skål. Va helvete T.Stegen... Så kanske flygande holländaren stå i målet..
Barcelona Rambla~
2016-09-09 20:42
Helvete, skadad igen. Är det en förbannelse eller? Cillesen har knappt tränat med Barca sen han värvades, kan inte se honom starta redan nu. Det måste bli Masip i morgon. För övrigt, ni som kommer med domedagsprofetior om ter Stegen, första skadan som skedde just när han var nyvärvad så var det Song som skadade honom på träning. Den andra skadan kom nu inför säsongsstarten och Spanska supercupen. Så ta det lite lugnt, sitt ner i båten. Han är inte alls alltid skadad, en stor jävla överdrift.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-09 20:20
Helvete skadad igen !?!? Helt sinnes vilket oflyt han har....nu han skulle ta platsen som ordinarie
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-09 20:02
inb4; Cillessen kommer att bli vår permanenta förstemålvakt i La Liga och kommer ha den längsta nollan i inledningen av en La Liga-säsong någonsin ;)
Barcelona Vampíro
2016-09-09 20:00
LennyRomario 1 Fint inlägg och jag kan bara instämma även om jag tycker att du borde ha bjudit ut Jenny.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 20:00
[QUOTE=DM1982]En målvakt brukar sällan vara skadad och det här är väl tredje gången han skadar sig. Och det på träning. Jag ställer mig tvivlande till att han är rätt kille för Barça. [/QUOTE] Han är den ultimata Barça-målvakten. Jag själv tycker om Ter Stegen väldigt mycket men han måste göra något åt sina skador, så som Messi gjorde en gång i tiden o andra spelare gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:57
[QUOTE=Barca - Puyol]Kallas för Karma hahaha. Vi sålde Bravo och Ter Stegen har skadat sig 2 gånger på så kort tid. Aj då nu får vi stå ut med Holländaren :( [/QUOTE] Fan kan man skratta åt något sånt såvida man inte är ett troll? O vadå karma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:50
Jag blir irriterad för jag förstår hur han kan skada sig på träningar varje gång?! Vad fan gör han? Håller han på och försöker med massa avancerade passningar som under matcherna eller vad är det frågan om??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-09 19:49
Kallas för Karma hahaha. Vi sålde Bravo och Ter Stegen har skadat sig 2 gånger på så kort tid. Aj då nu får vi stå ut med Holländaren :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-09 19:45
En målvakt brukar sällan vara skadad och det här är väl tredje gången han skadar sig. Och det på träning. Jag ställer mig tvivlande till att han är rätt kille för Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-09 19:45
@DM1982:


A men va helveteee!!!!!!!!!!!!!1
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:44
Ter Stegen got injured (again) right when he was supposed to be our LaLiga starter (again) our #2 will start over him (again).... Skadedrabbad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:36
Enligt Sport blir han borta 2 veckor.... Som sagt det är ytterst ovanligt att en målvakt är skadad och Stegen har redan varit skadad två gånger denna säsong! Det här går inte, vi borde ha sålt honom i somras, jag är nu helt för en försäljning nästa sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 19:33
Ter Stegen är alldeles för skadedrabbad för att vara målvakt, jag menar hur kan en målvakt ens vara skadad så ofta samt överhuvudtaget skada sig på en träning?! Missar han även CL matchen? Frågan är om vi gjorde rätt att satsa på honom... Nåja Cillessen får bevisa sitt värde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:17
Ter Stegen got injured during training today. He won't play tomorrow's game. [md] Det får räcka nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-09 19:14
Ter Stegen got injured during training today. He won't play tomorrow's game. [md] Som ett jäkla skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 19:14
Newell's Old Boys är helt faställda på att de kommer lyckas med att värva Lionel Messi efter VM 2018. (Diario SPORT) Roligaste jag läst på länge. Sätt er ner Old Boys.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-09 18:27
Lite tråkigt för oss fans men framförallt Gomes som inte får spela in sig i laget. Antingen så ska han vara avstängd eller skadad efter landskamp. Alaves hemma hade varit perfekt för honom för att komma igång. Celtic hemma är CL så där kommer han inte får starta, bästa laget kommer förmodligen göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-09 17:46
[QUOTE=El Pistolero #9]Neymar-Alcacer-Rafinha Är min trio imorn. Messi på läktaren o Suarez på bänken. Neymar-Alcacer-Rafinha Denis-Busquets-Gomes Digne-Umtiti-Piqué-Roberto Ter stegen My elva. [/QUOTE] Håller med i stort sett, men jag är nog beredd att gå steget längre. Även Neymar bör vilas då han spelat tuffa landskamper. Kom ihåg vi har CL till veckan. Gomes bör dessutom stå över då han varit småskadad. Min elva: Arda-Paco-Rafinha Denis-Busquets-Rakitic Digne-Umtiti-Pique-Roberto Ter Stegen Visst en hel del rotation, men det här laget ska besegra Alaves med minst ett par mål. Dessutom hur häftigt hade det inte varit att ha hela MSN på bänken! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: