/spanien/barcelona/forum/14753.aspx/spanien/barcelona/forum/14753.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-01-03 12:52
Frodo
Jag har inget emot Bojan , jag hoppas att han lyckas för han spelar ju trots allt i Barca. Han har sina nackdelar och fördelar precis som alla andra spelare. Det finns massor med saker som han kan förbättra, tex blir starkare, bli snabbare och bli lite mer kvickare. Hans bästa egenskap är hans avslut, det är inget snack om den saken och att han är ödmjuk också. Men vad händer om Messi blir skadad tex och vi får spela som igår? För det finns INGEN i hela världen som kan ersätta Messi, vi kanske kan klara oss utan Villa om han blir skadad men aldrig utan Messi.

Mrfaariis
Messi spelade mot Hercules och mot Mallorca också.
PedroRodriguez
2011-01-03 12:51
Mrfaariis

Spelade inte Messi mot Herculés och Mallorca? Jodu, han nätade ju till och med mot Mallorca där vi kryssade.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-01-03 12:46
Frodo

Jag påstår bara att det är större chans att lyckas när man blir uppfostrad i världens bästa akademi. Visst, Ronaldo växte upp i Favelan där det kryllar av gäng och poliser som skjuter varandra, men tack vare hans talang så kom han långt.

Det jag däremot påstår är att det finns en större CHANS att du kommer längre i livet om du har bättre förutsättningar i livet. Jämfört med just Ronaldo så har Bojan haft allt serverat på silverfat.
Nej, jag viftar inte bort det han gjorde i B-laget, det är väldigt imponerande, men som sagt, allt är relativt.

Nej, han har verkligen inte "peakat", men hans utveckling har stannat, dvs. han har inte tagit nästa steget. Tålamod är ordet, men jag undrar hur lång det tar innan de mest inbitna Bojan försvararna börjar hata honom. Det var samma visa med Zlatan, när jag klagade på honom i början så fick man 1000 personer på sig och ett par månader senare så var samma personer ute efter att få bort Zlatan från laget.

Som sagt, jag förväntar mig inte att Bojan ska komma in och göra hat-trick för att sedan göra akrobatik i luften samtidigt som han flyger till månen, jag nöjer mig om han gör något vettigt när han får speltid. Vare sig du eller någon annan vill erkänna det, men han är fullkomligt usel JUST NU, han gör inget vettigt när han får speltid och ingen av hans inhopp har varit bra den här säsongen.
Som sagt, jämför med Thiago som vågar och gör något med bollen.
Jag hoppas innerligt att han kommer igång, han är en av mina favoriter, men att blunda för att hans väldigt mediokra insatser är bara löjligt för mig.

Rambla

Jag vet inte hur du fick till att Alves var en av de dåliga punkterna i matchen då han gjorde två assist som en högerback och var ständigt aktiv i matchen.
Barcelona VISCA BARCAA!!!
2011-01-03 12:44
Mrfaariis
Messi? Puyol var det han skrev om och inte Messi ;)
Barcelona Mrfaariis
2011-01-03 12:11
Jag hittade ett fel i Armandis artikel. Där han skrev De två gångerna messi inte har medverkat har laget tappat poäng

Messi har missta 3 matcher. Förlust mot hercules, Kryss mot mallorca och vinst mot Gjion.

Så fel var det !!
PedroRodriguez
2011-01-03 12:07
Armin

Det var i en match mot Murcia som Pedro debuterade för FCB säsongen 07/08. Den vann vi med 4 - 0. Bild på honom i sin debut i länktips.
Barcelona FCB_armin
2011-01-03 11:34
Ronaldinho Jr.

Tack för feedbacken, men läs om det på Nilmar.
'- De släppte in ett mål igår på CAMP NOU, 504 minuter efter det senaste - Nilmars kvittering den 13 November förra året.'
Barcelona Ronaldinho Jr.
2011-01-03 11:27
Kul med så mycket statistik för en statistiknörd som mig Armin. Dock stämmer inte allt helt och hållet. Till exempel var ju inte Nilmar den sista att göra mål på oss fram till igår. Vi släppte ju in mål mot Espanyol senast? Valdes slog ju personligt rekord i tid att hålla nollan i förra matchen men målet kom ju i slutet av andra halvlek..

Sedan kan jag inte alls hålla med om att Alves formkurva pekar neråt. Nu missade jag tyvärr gårdagens match men annars tycker jag att han har varit en av December månads bästa spelare.
Barcelona Sempre Culé
2011-01-03 07:17
@Sergio Sänt: 2011-01-03 04:52;

Nej, han har lirat UEFA men inte CL.
Canaletes
2011-01-03 05:00
Gonzalez_Barca

Ni kan se hela dokumentären här istället ;)
Ni måste fan se den om ni kan spanska. Obligatoriskt!!
Barcelona Sergio
2011-01-03 04:52
En kort fråga: Är Afellay cup tied?
Barcelona Frodo
2011-01-03 03:13
Hetfield

Du anklagar någon annans synpunkter för att vara ogenomtänkta baserad på tillfälligheter i livet för att sedan själv påstå att Ibra, Villa och Drogba hade varit stora om de kommit från la Masia. Hur vet du det? Hur kan du med säkerhet påstå att spelare X hade lyckats i en viss miljö? Fattiga brassar har åtskilliga gånger bevisat att man kan ta sig till den absoluta världstoppen. Paolo Maldini kommer från en förmögen familj men hade ändå drivet att bli en av tidernas bästa försvarare. Att Bojan tagit sig till Barcelonas a-lag via la Masia är inget som ska viftas bort som luft. Du får det att låta som att vem som helst hade kunnat bli antagen till världens bästa akademi.

Det är märkligt att du påstår att en 20-åring har helt stannat i utvecklingen. Har han nått sin peak menar du? Ingen sannolikhet för förbättring? För tillfället ser det väldigt knackigt ut och det frustrerar nog både honom och de flesta fansen men anser du inte att han kan förbättras överhuvudtaget? Det är det intrycket man får när man läser dina inlägg.

Diar Iniesta Shekha

Jag håller med om att Bojans vinnarskalle (eller kanske brist på sådan) hindrar honom i hans utveckling. Han är en a-lagsspelare och bör få kritik som vilken annan spelare som helst i truppen. Men jag tycker att det är bättre att fansen ger honom vind i seglen istället för att hugga av hans huvud.

Xavi nämnde idag att han själv fått ta emot mycket kritik under sin långa karriär. I början fick Xavi kritik för att han inte var värdig nog att ta över efter Pep men idag är han kanske Barcelonas bästa spelare genom tiderna. Jag säger inte att Bojan kommer att bli det men ingen tjänar på att såga honom längs fotknölarna, varken klubben eller han själv. Kanske betalar han aldrig tillbaka det förtroende han får men det vore dumt att inte ha lite extra tålamod med den spelare som gjort överlägset flest mål i ungdomslagens historia och som dessutom brinner för klubben som få andra.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-01-03 02:44
Kan rekommendera denna briljanta VM krönika från spanska canal + med Michael Robinson.

Synd att den är på spanska för er som inte förstår men för er som gör det så är det lätt värt att spendera 70 min på att kolla igenom den.

Del 1/7 här nedanför, resten finns till höger.
Barcelona Hyder
2011-01-03 02:33
Diar Iniesta Shekha

Börja för guds skull inte jämföra med Pedro som spelade i B-laget när han var 20 år. Det skiljer 3 år mellan spelarna vilket betyder att Bojan har minst 2 år på sig att prestera i närheten av det Pedro har gjort. Poängen förstår du ju själv känns det som. Pedro har slagit igenom med dunder och brak för att han på ett kontinueligt sätt fått chansen att göra det. Ingen vet om Bojan kommer göra en liknande resa men chansen finns där då alla kan komma överrens om att han är en väldigt stor talang. Om 3 år kanske vi ser Bojan i mitten i anfallet på permanent basis. Om allt går som det ska, blir så fallet. Han är trots allt bara i fasen där han fortfarande ska se och lära. Det ska vara så för vilken 20-åring som helst oavsett om man var 16 när man debuterade i a-laget.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-01-03 02:24
Hetfield
Jag håller med dig och du har en poäng där. Han har inte varit bra i någon match den här säsongen , inte ens när vi mötte ett Divison tre lag i cupen. Och vissa säger han måste få speltid, ja men vad ska Guardiola göra mer? Och sen att folk säger att alla kan inte vara som Messi håller verkligen inte. Jag begär inte att Bojan ska vara lika bra som Ronaldo från Brasilien när han var 20 år, men han måste ju någon gång ta vara på sina chanser, hur ska han annars kunna utvecklas? Just nu finns det inget som tyder på det, det lär nog ta lång tid innan Bojan blir den Bojan som han var under våren.

Kolla på en spelare som Pedro, han debuterade förra året och kolla vart han är NU! Från att ha spelat i b-laget till starta att en VM-final. Han tar verkligen för sig, han fick Henry och Torres se ut som amatörer. Jag önskade att Bojan hade samma vinnarskalle.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-01-03 02:13
L.A.M.

Det där argumentet är bara ogenomtänkt (sorry), men Zlatan osv. kan väl inte rå för vart de är födda eller? Hur ska en förortsunge från Malmö kunna skolas i La Masia medan Bojan har växt upp i världens bästa akademi?
Om Drogba, Zlatan och David Villa hade växt upp i La Masia så hade de väl också blivit stora i en ung ålder.

Bojan är inte dålig, men han har stannat i utveckligen. That's all. Sen är han faktiskt genomrutten när han väl får spela, jämför med Thiago.

Det är som att säga att en föräldrarlös unge i Afrika har samma möjlighet till att bli läkare som en person i Sverige, det är olika platser/personer och förutsättningar.
Barcelona Mrfaariis
2011-01-03 01:07
Hahah juste det hade jag glömt. Men ett målskillnad då ??
Barcelona Abbe.
2011-01-03 01:05
Mrfaariis

Sevilla slog Osasuna med 1-0 ;-).
Barcelona Mrfaariis
2011-01-03 00:58
har ni märkt att alla dagens resultat har slutat 2-1 ?? :D
Bilbao- la coruna 1-2
Barca-Lvenate 2-1
Gjion-malaga 1-2
Vlanecia 2-1

Hahah :D
Publicus
2011-01-03 00:04
Sköna 3 poäng idag!! Guardiola visar klass..

Förresten grabbar, har hittat barca-skal billigt till iPhone...Sitter riktigt bra!
Publicus
2011-01-02 23:56
Valencia Villa/Silva
2011-01-02 23:56
Espanyol spelaren borde inte ha filmat och fått Aduriz utvisad. Det kom tillbaka till dem på värsta möjliga sätt. Nu har vi avgjort två matcher i rad i den 90 minuten hahahah.
Barcelona Rambla~
2011-01-02 23:50
Skrämmande hur linjemannen kan missa en så tydlig offside. Jag bryr i och för sig mig inte nämnvärt då det var Espanyol det drabbade. Fast som spelare i Espanyol hade jag varit vansinnig.
Barcelona Frodo
2011-01-02 23:40
L.A.M Nr 10 & Hyder

Co-sign!
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-01-02 23:36
Hyder//

Zlatan spelade ju i alla fall i allsvenskan fortfarande så vitt jag vet.
Håller för övrigt med i allt du säger. Hur många anfallare har varit lika bra som Bojan är just nu, vid 20 års ålder? Av de du nämner så var i alla fall Drogba och Forlan riktiga late bloomers, det vill säga de blommade ut sent. David Villa tror jag fortfarande spelade i Sporting de Gijon, och Zlatan var ju som sagt i allsvenskan...
Etoo var ju riktigt bra i Mallorca i ganska tidig ålder, men som 20-åring hade han nog inte nått gigantiska höjder än.

Kritiker menar att Bojan har stannat i sin utveckling, vilket är lite sant i och för sig. Han är extremt ojämn av sig, men inte på sättet andra är ojämna på. Skillnaden är att medan andra kan spela fantastiskt i en vecka, fär att nästa vecka vara skit, så har Bojan antingen en lång formsvacka eller några månader det går riktigt bra. T.ex i våras när han var grym i några månader, fast i höst har han väl inte gjort en riktigt bra match ännu?

Jag tror på att han någon säsong helt plötsligt överträffar alla förväntningar och blir den klassanfallare vi alla hoppas på att han ska bli.
Barcelona FCB_armin
2011-01-02 23:22
Siempre Barça

Tror att det är för att Serie A antagligen inte har dragit igång.
Barcelona Hyder
2011-01-02 23:22
Frågan man bör ställa sig: hur bra var Villa, Eto'o, Drogba, Forlán eller Zlatan vid 20-års åldern? Några av dem var stora talanger men inga som skulle betrakta som storstjärnor eller vattenbärare för laget. Hade man gett upp splare som inte presterar på en hög och jämn nivå när man är 20 hade aldrig dessa spelare varit dem de är idag. Alla talanger kan inte vara som en ung Luís Ronaldo eller Messí. Det är snarare tvärtom. Kritik ska man ge men att såga en 20-åring längs fotknölarna i en match där en eller två spelade på en normal nivå är att överdriva enligt mig.
Barcelona Siempre Barça
2011-01-02 23:20
finns inte idag fotbollskanalen på kanal 4 ???
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-01-02 23:06
Ge Bojan tålamod, snälla? Fattar inte hur man kan helt sluta tro på en spelare efter att han endast är 20 år gammal. Helt sjukt. Har ni glömt hur han avslutade förra säsongen, då han petade Zlatan, för övrigt usel den våren, och spelade ett fantastiskt spel med bland annat mål mot Villarreal och Sevilla på bortaplan. Målet mot Villarreal är för övrigt ett av mina favoriter, en fantastisk soloprestation.

Den våren gav Bojan oss en lite nya krafter, han bidrog väldigt mycket med sitt djupledsspel. Hoppas verkligen katalanen kan hitta tillbaka till förra våren och hans spel under 07-08, då han som 17-åring gjorde 10 ligamål på en säsong. Jag tror fortfarande på honom, även om han verkar vara i en djup svacka just nu och har varit det under hela 10-11, med undantag för ett par matcher.
Barcelona Cataloniaboy
2011-01-02 23:06
Jag missade Viasats Sportkarameller igårkväll. Jag skulle vilja se det i efterhand. Vart kan jag se det?
Annons: