/spanien/barcelona/forum/1465.aspx/spanien/barcelona/forum/1465.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona n3nski
2016-10-13 12:03
Snälla är det någon som har tips på hur man kan fixa biljetter på plats i Barcelona? Har inte varit några problem tidigare gånger jag varit ner men känns svårare nu när det är CL och mot city. Skulle uppskatta om det finns någon med lite mer erfarenhet av detta som kan ge några tips. Tusen tack på förhand!
Barcelona neymar JR
2016-10-13 11:36
Är det möjligt att bedöma en spelare utan att behöva verbalt terrorisera alternativt överdriva sin kritik?! Nej darmian är inte totalt värdelös, utan det är en bra ytterback som har blivit utsatt av lvg/mourinhos diktatur liknande agerande. Hade välkomnat honom till Barcelona för en billig peng med öppna armar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-10-13 11:15
Darmian ? Han är totalt värdelös . Petar inte ens Vidal i mina ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-13 00:58
Har en känsla av att vi säljer Mathieu i januari. En massa rykten om ny mittback hela tiden nu. Mathieu och Vidal ut, Manolas och Cancelo/Darmian in. Perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-10-12 23:16
@zigazaga:

Pålitlig men väldigt dyr i jämförelse med vanliga matchbiljetter som säljs från klubben. Den är även delägd av Sandro Rosell.
Barcelona zigazaga
2016-10-12 19:00
Någon som kan bekräfta om viagogo är en pålitlig sida?
Barcelona Reymar
2016-10-12 17:40
@Suarez9:

Jag tror inte att Messi att kommer att starta men han kommer definitivt få hoppa in sista 30. Angående Suarez så tror jag inte att han startar då han signalerade för ett byte i slutet av matchen mot Colombia. Därför tror jag Alcacer startar men man vet aldrig med Lucho det här är trots allt ett lag som vi inte lyckats vinna över i Camp Nou dom två senaste säsongerna.
Barcelona Reymar
2016-10-12 17:26
@El Pistolero #9:

Jag tippar på Vidal..
Barcelona Blaugrana91
2016-10-12 16:25
Barca har presenterat budgeten för 16/17 säsongen. Man räknar med ett nytt rekord vad gäller intäkter hela €695M, dem senaste åren har intäkterna oftast varit högre än det man räknat med så jag misstänker att vi mycket väl kan nå över €700M i omsättning. Intäkterna ökar i princip på samtliga fronter (Arenan, media och reklam). Samtidigt ökar även kostnaderna, främst lönerna som ökar med anledning av sommarens värvningar samt nya kontraktförlängningar. Även övriga löner (icke sportsrelaterade) kommer att öka, orsaken ska vara bland annat klubbens fokus på att exponera varumärket globalt (dvs huvudkontoren i New York och Hong Kong etc). Trots högre kostnader räknar man med att göra en vinst på €21M efter skatt. Budgeten måste nu godkännas av medlemmarna på generalförsamlingen den 29 oktober.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-10-12 15:53
Jag såg faktiskt Argentina-Paraguay igår. Jag älskar att se när de sydamerikanska landslagen spelar. Det finns allting i sydamerikansk landslagsfotboll (kollar ingenting alls på klubbfotbollen). Allt från passion, hjärta, teknik till taktik. På länktips så visar jag hur Argentina spelade på ett ungefär. Man spelade precis som Tata extremt centrerad. Skillnaden var att Tata hade höga utgångspunkter på ytterbackarna så att det åtminstone skulle öppnas lite i mitten. Igår flyttade man över spelare till de centrala delarna på plan, utan att ha någon som täcker kanten för att öppna lite, bara lite, för de centrala spelarna. Inte nog med det, så spelade Aguero som en renodlad 10:a igår. Tänk dig, Aguero som är en renodlad anfallare ska hantera rollen som en 10:a.

Argentina och många andra stornationer i Sydamerika kommer aldrig lyckas och vara 100% framgångsrika så länge man anställer tränare med helt värdelösa lag och taktik uttagningar. Igår var det en av de mest själlösa argentinska landslagen jag sett. Ingen intensitet, ingen aggressivetet, ingen rörlighet, ingen energi, inget hjärta för sitt land och sitt folk. Det är också extremt tragiskt att se spelare som Aguero, Di Maria och Higuain i landslaget. Det är annars bra spelare, världsklasspelare men i landslaget blir dom helt andra personer. Inte bara spelare, utan personer. Jag har aldrig riktigt fattat detta och hur det kan skilja så extremt mycket på prestationer. Det är också extremt synd att man ska bedöma Messis landslagsprestationer utifrån de nästintill katastrofala tränare man har haft och löjliga spelare som lever på andra spelares meriter.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-12 15:44
Luis Enrique has grown concern over amount of information being leaked from dressing room & looking for person who's disclosing it. [sport] Hmm... Har vi en ny Fabregas i truppen tro?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2016-10-12 15:44
Tror ni Alcacer får chansen från start igen? Messi har ju varit utvilad nu, Neymar har jag för mig var avstängd i sista matchen med Brasilien. Så båda har ju energi medan Suarez spelade inatt. Borde det inte ge Alcacer en chans att få starta?
Barcelona Santiago Cazorla
2016-10-12 15:13
@Shanghai:


Minns hur många som har sagt att Di Maria är deras viktigaste spelare, man blir äcklad. Killen som konstant dribblar vid fel tillfällen och slår hemska inlägg, Ancelotti förtjänar egentligen mer cred för vad han gjorde med Di Maria de sista månaderna 13/14 för utöver det har Di Maria varit en fruktansvärt ojämn spelare som ofta står för huvudlösa aktioner på plan. Däremot kom Dybala in i andra halvlek och gjorde ett piggt inhopp.

Men håller med Z_Z, dåligt balanserat lag. De har många strikers men få mittfältare som kan ta tag i spelet.
Barcelona Cule4life
2016-10-12 12:31
Romero
Zabaleta. Rojo. Macherano Musachio
Banega. Augusto . Biglia
Di Maria . Aguero. Dybala

Nu satteja ihop ett lag bara. Och Detta utan den skadade Messi. Man ska väl ändå kunna matcha o vinna över lag som Paraguay Peru mm utan prob!? Vi är nog överens där att Argentina och framförallt Messi inte fått ett mästare coach under sin storhetstid, vilket slöseri.
Barcelona Shanghai
2016-10-12 11:01
Var är alla haters nu? "Utan Messi så spelar Argentina bättre" "Mascherano och di Maria var bäst i VM i Argentina" (FACEPALM! Killen som gör 4 mål och 2-3 assists och blev utnämnd till bästa spelaren i VM och ändå kommer gatubarn med sådant påstående!) "Han har bra spelare runt om sig" Kompis, hur går det för Argentina nu utan tiderna spelare? Med de här spelarna som Rojo, Romero, Biglia m.m tog han laget på egen hand till 3 finaler, men hans lagkamrater svek honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-10-12 10:57
@Cule4life:


Problemet med Argentina är dock att man har ett väldigt obalanserat lag. Det finns ingen på mitten som tar tag i det kreativa om inte Messi är där. Di Maria kan väl visserligen vara grym ibland men det är alldeles för sällan och på topp har man två spelare som dessvärre går från lejon till kattungar när de går från klubblag till landslag.

Utöver det har man typ sämst ytterbackar i hela Sydamerika. Visst kanske det också är en sak som har med taktiken att göra men de tillför ju absolut noll i anfallsspelet.

Håller dock med dig om att coachbiten har varit en katastrof under hela Messis landslagskarriär och mer än så. Inte en enda gång har man haft en toppcoach där under Messis tid.

Barcelona Cule4life
2016-10-12 10:44
Egentligen ska det inte handla om Messi ändå om han överlägset världens bästa spelare genom tiderna. Argentina har såpass bra lag att dom ska klara av ett VM kval i sydamerika. Dom har bättre spelare än alla lagen, bara brassarna som kmr i närheten.

Det argentina behöver är en riktig coach. Argentina förtjänat detta efter alla mediokra coacher man har haft Maradona, grillmästarn osv.

Det är ju skämmigt.
Barcelona Barclasico
2016-10-12 08:31
Med Messi i laget har Argentina vunnit tre av tre kvalmatcher.
– "Det är svårt utan honom. När Leo är här löser han ofta matcherna om det är stängt. Det är det första som påverkar oss, men även stämningen i laget störs mycket. Vi tänker på det", säger Angel Di Maria

Var är alla haters?
Barcelona neymar JR
2016-10-12 07:17
Går ju bra för Argentina utan Messi... Fortsätter Messi vara skadad så kommer han missa VM 2018 pga Argentina inte lyckas kvala dit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-10-12 05:20
@El Pistolero #9:


Personligen föredrar jag matcher runt 18-20 tiden på en lördag för ett El Clásico. Men man kan väl inte få allt.

För övrigt, helt sanslöst usla Argentina är utan Messi. Man skulle ha väldigt svårt att ens nå VM utan honom. Återigen en förlust, denna gång hemma mot Paraguay och man ligger nu endast en poäng före just Paraguay och håller för tillfället kvalplatsen i Sydamerika. Man har nu alltså en seger på sju matcher utan Messi i kvalet. De får ju vara glad att Messi varit med i tre matcher åtminstone som de vunnit, för poängskörden utan honom är ju katastrof.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-12 01:15
Tebas (Liga president) announces that the first league Clásico will be played on the 3rd of December at 16:15. [@ellarguero] #fcblive Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-10-12 00:39
För lite mer än ett år sen skrev jag ett extremt grovt inlägg om Sergi Roberto. Nu kommer jag inte ihåg ordagrant vad jag skrev men jag skrev typ: ''om Sergi Roberto har någon heder kvar i kroppen så lämnar han FC Barcelona, om Sergi Roberto älskar och vill det bästa för FC Barcelona så försvinner han självmant''. Tänk vad fel man har idag, och jag älskar att ha fel, i alla fall nu. Det är egentligen helt otroligt vilken kurva Sergi har haft, allting har förändrats. Från bolldrivet, positionsspelet, självförtroendet, jag kan inte komma på en liknande förvandling från en annan spelare. Sergi har säkert haft kunnandet inom sig länge, men aldrig kunnat få ut det. Jag tror att det är en personlighets grej, vissa behöver tid medans andra tar för sig direkt.

Sedan spelar tränaren också stor roll. Tränaren är den som ger instruktioner men framförallt motivation och självförtroende. Väldigt många förminskar tränarrollen och menar att spelarna har minst lika stor ansvar som tränaren, jag menar att det är fel. Tränaren är den som lägger standarden på spelaren, tränaren är den som bestämmer, inte tvärtom. Trots Luchos massrotationer och allt annat vi är missnöjda med så måste man ge han stor cred för att ha varit den största påverkan på Sergis utveckling. Ingen spelare kan göra något själv. Man måste ge Lucho cred för hans tålamod med Sergi och förmodligen arbetat med Sergis personlighet så att den inte hindrar och gömmer hans fotbollskunnande.

Angående Arda och Vidal så skrev jag hela tiden att man ska ge båda två tålamod och åtminstone en riktig säsong innan man bedömer dom. Jag tycker att det var orättvist att man skulle bedöma dom utifrån vårsäsongen när i stort sett varenda spelare vek ner sig, då är det inte lätt för två nya spelare som inte spelat på sex månader att komma in och sticka ut. Den här säsongen har Arda varit magnifik. Om namnet på baktröjan inte hade spelat någon roll så hade Arda spelat istället för Neymar nu. För Vidal så hade jag stora förhoppningar. Jag gillade den Vidal jag såg i Sevilla. Jag gillar såna spelartyper: energiska, rörliga och aggressiva och Vidal var just det i Sevilla. I Barca så verkar han ha tydliga problem med disciplinen och professionalismen (han själv sa i en intervju att han inte gav 100% på träningarna förra hösten för att han inte fick spela, vilket är oacceptabelt). Om problemet är brist på disciplin och professionalism, då håller jag helt med Lucho. Jag Ogillar starkt spelare som inte är professionella, det spelar ingen roll vad spelaren heter.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-12 00:32
Luis Suarez: Had more unsuccessful touches (7) than any other player in the first half of Colombia 1-1 Uruguay Sen i andra halvlek.... Suarez makes it 2-1! Classic Suarez alltså :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-10-12 00:20
Grande Pep Guardiola

Oftast är det så att lagen som ska spela CL spelar på en lördag. Det brukar inte spela någon roll om det är på en tisdag eller onsdag, oftast alltså. Sen brukar det, i sällsynta fall vara så att en klubb spelar på en söndag och sedan onsdag. Men allt handlar om att lagen ska få maximal återhämtning och förberedelse. Det skiljer sig från liga till liga. I Premier League så är det mindre fokus på CL medans i övriga Europa (top 5 ligorna) så underlättar man för lagen som spelar i CL.
Barcelona Grande Pep Guardiola
2016-10-11 22:30
Dn annan fråga av ren nyfikenhet. Brukar det inte vara så att om man spelar en ligamatch på tex söndag, så spelas CL på onsdag. Och ligamatch på lördag - CL tisdag? Det blir jag oxå lite konfunderad över då barca spelar lördag - onsdag?
Barcelona Grande Pep Guardiola
2016-10-11 22:28
@Barcadinho.:


Tack för hjälpen. Såld dem på nolltid!
Barcelona Barcadinho.
2016-10-11 21:32
@Grande Pep Guardiola:


viagogo.se

Sälj dem som pdf, direkt till köparen.
Barcelona Barcadinho.
2016-10-11 21:29
@Grande Pep Guardiola:


Alla matcher på spelschemat skrivs på en söndag från början men den rätta tiden bestäms 10-14 dagar innan matchen. Det beror på tv-avtalet.
Tyvärr vi turister alltid behöver ta extra marginal dagar när vi bokar en flygresa mycket tidigare än två veckor innan. Fredag kväll fill måndag morgon är bäst.

Ta en Camp Nou o museum tour. Trevligt o intressant.
Njut av den underbara staden!!!
Jag lovar att ni kommer älska den o kommer tillbaka.
Barcelona Grande Pep Guardiola
2016-10-11 21:16
Någon som vet vart vi kan sälja våra biljetter då vi inte hinner?
Barcelona Grande Pep Guardiola
2016-10-11 21:12
@DM1982:


Jäkligt tråkigt.. min tjej som gjorde allt detta såklart helt ovetandes om att ändring av dag kan förekomma. Går ej att boka om biljetterna och nya biljetter är bra saftiga.. :/
Annons: