/spanien/barcelona/forum/14564.aspx/spanien/barcelona/forum/14564.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2011-05-02 13:49
Förresten så går det rykten om att Arbeloa har sagt något rasistisk till Keite. Vilket skulle vara anledningen till att Pinto fick spel.
Barcelona Rambla~
2011-05-02 13:48
Myrran

Schyst, tackar. :)
Barcelona Myrran
2011-05-02 13:33
Rambla

"Hittade" officiella länken för Audi cup. Lite sent dock :P
Barcelona Myrran
2011-05-02 13:32
Rambla

"Barcelona have asked Uefa to take action against head coach José Mourinho as they believe that the behaviour of Real Madird's players was part of the tactician's 'premeditated anti-sporting' plan to disrupt the Catalan giants."

Ganska mycket närmre sanningen än det första...
Barcelona emilio___
2011-05-02 13:22
Madrid har gått wacko!! Real wacko har blivit besatta av att vinna något stort. De går så långt att vilja ha 6 barca spelare avstängda! 1 för de själva vill vinna 2 för de är rädda om de förlorar ska vi inte vinna något. Hoppaa uefa ger de en riktig känga!! Helt sjuka anklagelser mot barca. Det värsta är att madrid gör se på sin hemsida också.
Barcelona Rambla~
2011-05-02 13:17
Det här tar nog priset:

"Real Madrid have also asked Uefa to take action against head coach Pep Guardiola as they believe that the behaviour of Barca's players was part of the tactician's 'premeditated anti-sporting' plan to disrupt the Bernabeu giants."

Så nu ska Pep också stängas av? Vad har han gjort för fel då? För att inte tala om Keite och Mascherano. Vad är deras brott?
The Special Five
2011-05-02 13:16
Ett intressant scenario vore ifall Mourinho aldrig hade vunnit CL med Porto tack vare domaren(scholes offside mål och Andrades utvisning bl.a.), då hade Chelsea knappast värvat honom och han hade förmodligen stannat i Portugal och varit totalt borglömd. Kanske hade fått jobb i Cesena eller något liknande. En medelmåtta med hybris är vad Mourinho är, inget mer än så. Pep som har tränat ett A-lag i knappt 3 år har fullständigt förnedrat Mourinho taktiskt mot ett lag som kostar över 3 miljarder. GRANDE PEP
Maestro_Guardiola
2011-05-02 13:06
denna va bättre
Maestro_Guardiola
2011-05-02 13:04
eller denna !
Futzzzbol!
2011-05-02 13:02
Fan silken känsla av denna videon. 05/06 höll på att förlora mot arsenal men så vände vi steken och vann!
Barcelona Myrran
2011-05-02 12:58
Andreas

Vet inte om de sänder matchen men:

Terminal 2: Legend's Sports Bar - Post security
Terminal 8: New York Sports Bar - Post security
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-02 12:55
Skamfläcken Mourinho har skämt ut sig rejält. Nu har Wenger, Ancelotti, Hiddink, Kenny Daglish och Hitzfield totalsågat hans konspirationsteorier. Självaste Hiddink som blev drabbad så hårt av domarmisstag mot Barcelona är hårdast i sin kritik mot Mou. Han sågar Madrids spel och kallar matchen för tjurfäktning med en tam tjur. Och han är även arg att Mourinho använde sig av Hiddinks Chelsea för att stärka sina fantasiteorier. Hiddink säger att det röda kortet på Pepe är helt rätt.

Kenny Daglish säger att Mourinho försöker skamlöst ta ifrån Barca segern utan att ens ha bjudit upp till motstånd. Han anser att Mou har gått alldeles för långt och hyllar Pep för att vara en sann gentleman. Det röda kortet är rätt säger Daglish.

Hitzfield säger att Mourinho förstör Madrids rykte och att han är skamfläck för Madrid som klubb.

Snacka om att han är ensam i fotbollsvärlden. Väntar bara på Sir. Alex kommentarer nu.
Iniesta Lujan#8
2011-05-02 12:38
The Special Five

kolla profilen, har satt länkar där man kan se sanningen. Konspirations teori var det va?
Barcelona J.Gamper
2011-05-02 12:35
Hetfield

Det är precis så jag tänkte efter CL matchen.
Ibland förstår jag inte hur man kan hålla på Real Madrid.... Känns som att de flesta lockas dit pga alla stjärnor och det gammla galacticos syndromet. Sedan under en period hade de spelare med riktig vinnarmentalitet och krigarvilja( Med Ramon Calderon som president) Men under den så "fina vita tröjan" så är det dock en ful historia bakom. Den fula sidan har verkligen kommit fram nu under Murinho.
Därför känns det på något sätt att Real Madrid är den klubben som passar Murinho bäst,om ni förstår vad jag menar. Jag menar Murinhos arrogans, hyckleri och ingen skam för att göra allt fult som krävs för att vinna( pressa domarna, försöka få tränarna ur balans, snacka skit i median osv osv) Passar in på Real Madrid som den klubb den nu har blivit.. med ultrasur på läktarna.. med egoistiska och arroganta divor som spelare ( C.Ronaldo) och idioter (S.Ramos). Den enda spelaren i Real Madrid jag fortfarande har respekt för är Casillas och hade för Raúl. Jag tror nog verkligen Casillas inte är nöjd med hela situationen just nu!
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 12:33
Om det är någon som vet vart jag kan se matchen i New York, på John F Kennedy flygplatsen, om något varit där eller har lust att kolla upp något.
Har ingen tillgång till internet på ett tag nu men dra iväg ett PM.
Jag skulle uppskatta det enormt.
Har bara 1 timme på mig från när flyget anländer att hitta något ställe för jag lär inte hinna till hotellet och dra upp en stream och fan, jag vill inte missa denna match! Man kan bara inte missa detta!
The Special Five
2011-05-02 12:28
Påtal om domartavlor, är det ingen som fortfarande är upprörd över senast? För jävligt att inte både Marcelo(för sin stämpling på pedro) och Adebayor(samlat ihop till två gula efter sin smäll på puyol respektive busquets) blev utvisade? Tycker det är en domarskandal faktiskt. Wolgang Stark köpt av Perez?
Hetfield
2011-05-02 12:13
Det går inte att skriva nog om hur äcklig Mourinho är, det går verkligen inte.
Den mannen har lyckats att på 1 år (!) förstöra en gemenskap i spanska landslaget och en ömsesidig rivalitet som är byggd på respekt.
Det mest patetiska är att folk som sitter och skyddar allt Mourinho gör i Real Madrid lägret (t.ex: Kaljic) är samma personer som kommer att snacka skit om honom när han har lämnat.

Vad grundar jag det på? Jo, bara som exempel, när Robinho kom fram så hyllade marängerna honom och det fanns seriösa röster om att han var bättre än Messi, men så fort han lämnade så var han "en värdelös nolla som bara dribblade". Det är därför det är svårt att ta vissa av de på allvar.

Nej, jag säger inte att alla maränger är så. Det finns ett par vettiga personer som tar avstånd från Mourinho och hans sätt att spela fotboll och bete sig, men det är fortfarande en minoritet här i Sverige.

Så grattis Real Madrid, ni har lyckats att göra klubben till en smutsig liten klubb utan skam i kroppen. Vi må ha spelare som förstärker, men vi har fortfarande en fin värdegrund och en gentleman som tränare.
Usch, jag sväljer hellre ett glas med taggtrådar än att bli en maräng.
Barcelona Capitán - El tiburón
2011-05-02 12:10
Eh, vilken utmattande jävla cirkus det har blivit! Lite synd med tanke på att fotbollen kommer i andrafokus nu med alla anmälningar som flyger kors & tvärs.
Eller är det nu man får erfara ett "äkta" Clasico där hatkänslorna böljer fram likt tsunamivågor.. =)
I vilket fall har jag har nog aldrig upplevt sånt här totalt mediakrig under mina år som Barça supporter!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-02 12:05
Jag hittade en länk, dock inte från Madrids officiella hemsida utan från Sport. Bättre än ingenting.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-02 11:58
Enligt brorsan så har Real Madrid gått ut på sin hemsida och anklagat Busquets för att vara rasist. Har ingen länk på det, men jävlar vad det kommer smälla imorgon.

Räkna med brutna ben och flera röda kort.
Hetfield
2011-05-02 11:40
Gabriel

Bra artikel. Personligen så skiter jag i Spanska landslaget nu när Del Bosque har tagit över och förstört. Spanien har redan vunnit EM och VM, nu är det dags för Argentina att komma fram.

The Special Five
2011-05-02 11:24
Ska bli skönt att skicka ut bottenlagstränaren imorgon, må han aldrig vinna en stor titel igen (om han inte får hjälp av domaren som vanligt)
Barcelona Sodan
2011-05-02 11:15
Andreas- Kolla PM. :)
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 11:03
Andreas-

Jag är avundsjuk på dig!
Jag håller på att bli ett nervvrak nu, har ni läst nyheterna? Dom visar i alla fall på varje kanal i England att Osama Bin Laden har blivit dödad..

Och jag flyger till New York imorgon, fan detta känns väldigt olustigt =(

Vågar man ens ta tunnelbanan till Heathrow, får fan bli en taxi, skitsamma att det kostar skjortan =S
Andreas-
2011-05-02 10:54
Hade Madrid haft samma supportrar som t ex Arsenal så hade det max varit 50-100 biljtetter som släppts från "säsongskortinnehavarna".

Alla biljetter som var tillgängliga är i princip tack vare att Madridistas inte valt att fylla upp sina tilldelade sektioner.
Barcelona Barcadinho.
2011-05-02 10:54
En riktigt bra artikel av Gabriel. Tack.

Jag är rätt övertygad om att de senaste klassikerna kommer att drabba landslaget. Det finns inte återvändo i känslorna mellan grupperna som trots allt alltid har funnits där. Den mentala styrkan av ett förenat fotbollslag är viktigare än vad folk tror. Det är ytterst svårt att få ihop alla bitar att känna sig som en grupp. Däremot tar det några sekunder att förstora det. Det gäller i alla fotbollslag alla åldrar.
Jag personligt bryr mig knappt om hur det går för landslaget (farföräldrar mina som kom från Spanien inte lyckats göra mig tillräckligt empatisk för landet, hehe). Snarare tvärtom, jag väljer helst och se Xavi och kompani på bänken för att kunna orka bättre med klubbspel. Jag bryr mig inte så mycket om Spanien återigen hamnar i skymundan av världsfotbollen. Det finns många andra intressanta landslag också från andra kontinenter.

Mourinhos alla anklagelser mot domare kommer att ha en motsats effekt. Konstigt att han inte vet det. Han kommer att ha domarna emot sig och sitt lag istället.
Hans sätt att uppträda taggar dessutom Barca och andra motståndare ännu mera. Jag vågar nästan säga att det också är tack vare honom som vi presterar så bra i ligan och CL. Vem vill inte sätta på plats en kaxig jävel, det vill alla som har någorlunda ork.

Vi håller tummarna att han får den sista käftsmällen för den här säsongen imorgon. Jag kommer att bli förbannad om vi tappar det, Nöjet att kunna sätta honom på plats är nästan lika stor som att se våra spelare springer in å Wembley lite senare.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:53
Hahahaha, finns massor av platser vid "Real klacken" ..

Dissar dom matchen alltså, lol - lol, bra supportrar..
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:51
Vill någon låna mitt medlemskort så säg till, finns gott om platser kvar konstigt nog.
Andreas-
2011-05-02 10:50
Jag fick tag i biljetter till matchen, men fan. Aldrig har det varit så svårt. Helt sjukt asså.

Madrid verkar ha gett upp hälften av dem platser som dem tilldelats.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:49
Sodan, jag är medlem..

Tyvärr är jag i London, om jag köper måste jag skriva en lapp som "du" måste ta med dig till Camp Nou..gällande att du är den som ska gå på mitt "betalkort"

Du kan få låna mitt medlemsnummer annars?
Annons: