/spanien/barcelona/forum/1444.aspx/spanien/barcelona/forum/1444.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Octopus of Badia
2016-09-16 19:38
För de som involerar Busquets och Digne i deras startelvor kanske det vore bra att meddela er att bägge herrarna är utanför truppen inför morgondagens match. Det intressanta blir att se hur Gomes, som förmodligen ersätter Busquets som pivote, presterar på en helt vital position för oss.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 19:24
[QUOTE=Reymar]Har du inte lärt dig någonting från vår senaste ligamatch? Leganes är inget enkelt lag, dom kryssade mot Atletico. Vi ska starta med starkast möjliga elva och när matchen är punkterad så kan vi ta in Paco och dom andra nya spelarna. [/QUOTE] Vi bör inte bli avskräckta för att rotera bara för förlusten mot Alaves. Rotationer behövs så enkelt är det, problemet i förra matchen var med facit i hand att det blev för mycket ändringar. Många hade i princip aldrig spelat tillsammans. Nyckeln är att rotera med måtta. En elva bestående av: Arda-Paco-Messi Iniesta -Busquets -Denis Digne -Umtiti -Pique -Roberto Ter Stegen Här har vi 5 ändringar jämfört med förra matchen, lägg till att både försvars och mittfältsformationen har spelat tillsammans tidigare. Paco exempelvis värvades som sagt för att få starta den här typen av matcher. Dessutom hur mycket vila får exempelvis MSN av att spela 60-70 min i varje match för att sedan bytas ut når vi leder med x-antal mål? Samt hur uppskattade tror du våra bänkspelare känner sig? Är inte hållbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 18:52
Aleix Vidal not in the squad two matches in a row. Bye!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-16 18:30
@Blaugrana91:

Har du inte lärt dig någonting från vår senaste ligamatch? Leganes är inget enkelt lag, dom kryssade mot Atletico. Vi ska starta med starkast möjliga elva och när matchen är punkterad så kan vi ta in Paco och dom andra nya spelarna.
Barcelona Junta Dimision
2016-09-16 18:14
Jag tycker inte alls att Suarez ska vila, vi behöver få igång rytmen i laget och vissa måste få spela kontinuerligt. När vi väl fått in en viss rytm kan det vara bra att börja rotera för att inte trötta ut spelare. Skulle vi vila några spelare till matchen mot Atletico så skulle jag väl säga att Busquets och Neymar kan börja på bänken i.om. att båda spelade mot Alaves varav den senare spelade 90 minuter i respektive match. Rakitic byttes ut i halvtid, så han behöver inte vila i mitt tycke och kan bytas ut när vi leder, men om han vilar så finns en väldigt bra ersättare i Andre Gomes. Suarez och Messi bör dock spela, men Suarez kan bytas ut mot Paco vid en säker ledning. Min startelva för imorgon:

Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba/Digne
Mascherano
Rakitic/Gomes Iniesta
Messi Suarez Arda
Barcelona Bosketts
2016-09-16 18:03
@Blaugrana91:


Håller med dig i båda fallen. Varför köpa Paco när han inte får spela mot Leganes, liksom. Men med tanke på att han inte fick en enda minut mot Celtic trots jätteledning får mig att undra. Hoppas dock på att han startar och får 90 minuter.

Jag tror Lucho försöker skapa en ny Roberto i Rafinha. Någon som kan spela på alla typer av positioner. Håller med att han inte riktigt passar in där ännu. Men det gjorde inte Roberto heller...:)
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 18:01
Bosketts Märkligt att sätta Rafinha som pivote? Hur tänker du? Mot Celtic spela Gomes som pivote när Rafinha kom in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 17:59
Reymar Marquinhos är en mittback och högerback. Spelat mycket HB i sin karriär. Det hade varit en bra back-up till Roberto samtidigt som han kan spela mittback o som du skriver bilda ett mittbacks-lås med Umtiti i 10 år framöver. Nej, all in på Marquinhos i vinter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 17:48
[QUOTE=Bosketts]Blaugrana91 Ingen dum gissning. Tror dock att någon av Neymar och Suarez startar med tanke på att anfallet saknade glöd mot Alaves. Skulle gärna se att Busi vilas också. Möjligen kliver Rafinha in där, då han fick några minuter på den positionen mot Celtic. Jag tror då på följande: Ter Stegen Digne - Umtiti - Pique - Roberto Iniesta - Rafinha - Denis Arda - Suarez - Messi [/QUOTE] Men nog bör Paco få starta, annars blir jag besviken på Enrique. Är ju den här typen av matcher han ska få spela, nej hoppas han får 90 min. Frågan är sedan om Rafinha kan axla Busquets roll, jag är tveksam. Dessutom fick ju Busquets inte 90 min mot Celtic, så jag tror ändå han startar. Men det visar sig, nackdelen med en sån här bra trupp är att det blir svårt att gissa startelvan. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-16 17:45
Bring back the real Barcelona

Det är liksom svårt att ta dig på allvar när du skriver saker som "vi som varit med länge" när du startade ditt konto igår.

Allt du skrivit sedan dess har dessutom varit ren smutskastning mot allt och alla inom Barcelona som klubb.

Nej, nu slutar vi mata trollen tycker jag...
Barcelona Bosketts
2016-09-16 17:40
Blaugrana91

Ingen dum gissning. Tror dock att någon av Neymar och Suarez startar med tanke på att anfallet saknade glöd mot Alaves.

Skulle gärna se att Busi vilas också. Möjligen kliver Rafinha in där, då han fick några minuter på den positionen mot Celtic. Jag tror då på följande:

Ter Stegen
Digne - Umtiti - Pique - Roberto
Iniesta - Rafinha - Denis
Arda - Suarez - Messi
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 17:27
Luis Enrique: "Will I rotate again? We will see tomorrow." Ja frågan är hur vi ställer upp, vad tror ni? Jag antar att det blir rotationer, men tror inte Enrique vågar göra lika många ändringar som mot Alaves. Så här hade jag ställt upp Arda-Paco-Messi Iniesta -Busquets -Denis Digne -Umtiti -Pique -Roberto Ter Stegen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-16 17:18
@El Pistolero #9:

Fast nu är Marquinhos ingen högerback..

Jag räknar med att vi köper in en mittback nästa säsong då Mathieu och Mascherano försvinner nästa säsong. Mathieu är 34 år nästa säsong och jag tror Masche lämnar då han inte är ordinarie längre. Pique är även 30 år nästa säsong och Marquinhos ser jag som hans naturliga ersättare.

Tänk dig ett mittbackslås bestående av Umtiti-Marquinhos.. Dom hade dominerat i tio år och vi hade haft världens bästa mittbackar.
Barcelona Vampíro
2016-09-16 16:12
[QUOTE=Bring back the real Barcelona ]Vi har lagt en miljard under det här transferfönstret. Kommer vi verkligen ha råd med Marqinious? [/QUOTE] Tur att vi inte har trasferförbud som Real Madeid eller hur? Känns skönt att de blir straffade efter att ha kastat sten, håller du inte med? Hade vart intressant att höra från ett Barçafan som dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 15:13
[QUOTE=S.Eto'o]Oscar de Marcos skulle jag vilja se i vår klubb. Sergi Roberto som starter sen Oscar som ersättare [/QUOTE] Gillar honom. Annars är Hugo Mallo från Celta väldigt duktig också. Ligue 1 har en del intressanta högerbackar. Dom två bästa högerbackarna där förra säsongen var Fabinho (Monaco) och Djibril Sidibe (Lille, nu i Monaco).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-09-16 15:12
@El Pistolero #9:

Finns ju ingen chans att Marquinhos lämnar PSG nu när David Luiz har lämnat dem.
Barcelona Barca4life98
2016-09-16 15:11
Om det ryktet om Marquinhos stämmer så måste det innebära att 2 av; Mascherano, Vidal, Mathieu lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bring back the real Barcelona
2016-09-16 15:09
Vi har lagt en miljard under det här transferfönstret. Kommer vi verkligen ha råd med Marqinious?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-09-16 14:36
Sjuk summa och säkert bara bullshit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 14:28
På tal om högerbackar... PSG defender Marquinhos (22) is still Lucho's one of the priority targets & Barcelona is preparing a €60M bid for the Brazilian. [l'equipe]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-09-16 14:26
Oscar de Marcos skulle jag vilja se i vår klubb. Sergi Roberto som starter sen Oscar som ersättare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 14:17
Tror vi kommer värva en högerback i januari, så undrar vilken högerback hade ni velat se värvas? Realistiska köp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-09-16 14:16
RM lever under en egen regelbok. Om det inte har blivit uppenbart för alla nu lär det aldrig bli det. Det kan inte längre viftas bort som sedvanligt culé-gnäll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-16 12:39
RM's banned youth players will be able to play despite the FIFA ban. Barça's were forced to leave or stay until 18 [Sport] Vad i helvete?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-09-16 12:36
Ang.guldbollen så tycker jag man borde införa pris för flera kategorier:
*Bästa målvakt
*Bästa back
*Bästa mittfältare
*Bäst striker
*MVP / Bästa spelare alla kategorier.
*Bästa tränare
I samband med detta så kanske även årets "golden boy" delas ut, dvs. årets bästa unga spelare.

De senaste priset/prisen känns ju som att man bedömer efter livescore.com.
Vem gör mål? Känns även som att 90% av de som säger att Ronaldo skulle vara bättre fotbollsspelare än Messi endast går efter målstatistik.
Då känns ju ett 'Bästa striker' pris mer lämpligt.

MVP priset ska bedömas efter totalen.
Impact i spelet, individuell skicklighet och till viss del titlar (men ej nödvändigtvis)

Borde inte priset delas ut efter säsongen, säg typ mitten av juni?
Annars tror jag dessvärre att många blir påverkade av Sep-Nov formen hos spelarna och glömmer hur bra man spelade i Feb-Maj.
Barcelona enkos
2016-09-16 12:16
@Blaugrana91:

Man går tillbaka till det gamla som fanns för sex år sedan då både journalister delade ut ett pris och det andra som idag förbundskaptener och lagkaptener.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-16 11:53
Enligt MD så försvinner guldbollen, eller allafall själva priset ( Fifa Ballon D’Or). Anledningen är att Fifa och France Football inte kommit överens. Så nu tycks det bli två priser, ett som röstas fram av Fifa och ett som tas fram av France Football, som förut dvs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2016-09-16 11:37
Underbar läsning Gabriel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2016-09-16 11:31
å
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-09-16 11:27
Davids3 Absolut. Jag pratade bara om epiteten crack/utfyllnadsspelare. Han faller under den senare även om han är given nu och jääävligt bra. Hade Alves vart kvar hade han gått före fortfarande pga status. För utvecklingen till trots så är det just den han varit dem senaste pren
Annons: