/spanien/barcelona/forum/14375.aspx/spanien/barcelona/forum/14375.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hunting Bears
2011-02-10 15:09
HalaBarca

Du är ett troll förmodar jag. Herregud.
Barcelona HalaBarca
2011-02-10 15:09
hej jag är 11 år och ny her, hopas ja er velkomen her! Jag har hejat på barca sen vi van 6 titlar po en sesong, förut så hejade jag på Manchester United. Men jag gillar också Inter i italien.

jag ska skriva lite om mina önskningar i barca: först ska jag skriva att jag inte gillar maxvell. Och istället så vill jag att vi ska värva ashley cole eller erva . sen så vill jag att vi ska ersetta pedro med någon verldssjärna, typ som Pato eller Rooney, eller Aguero. eller varför inte hämta tillbaka zlatan från milan?

sen vill jag säga att jag har läst här på forumet i nåra veckor och jag är verkligen trött på hetfields inlägg. du försöker alltid kränka folk me dina inlägg. så lägg ner annars kanske du får en spärr för eller senare.

Tack och hej och hoppas vi får det trevlit tillsamans.

ps: jag hatar real dem är ett ritkigt köpelag. messi är mycket bettre en ronaldo. och madridfans är så enögda.
Hunting Bears
2011-02-10 15:07
Orkar ej. Du vinner.

Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 15:05
Hunting Bears

Men jisses :P

Vi pratade om spanjorer, så började du dra upp portugiser och latiner. Om du ska vara så generell så går det ju inte att prata om något.
Det är bara att erkänna att SPANSKA spelare har rätt så dålig trackrecord när det gäller skador osv. i PL.

Men iranier är arier, dvs. vita, men tänk på hur vi har ändrats efter alla dessa år. Det argumentet håller inte då även amerikaner är i grunden spanjorer, skandinaver osv. som har emigrerat. Det är klart att det är två olika saker, spanjorer är inte latiner och vice versa
Hunting Bears
2011-02-10 15:02
Och vari ligger skillnaden fysikt mellan en spanjor, en portugis och en sydamerikan? Vadå att hårdra detta och vägra inse att spelare med spansk/sydamerikansk fysik kan lyckas i PL eller vad?

Hetfield

Sen råkar det ju vara så att Sydamerikas befolkning råkar vara spanjackar och portugiser som emigrerat. Därmed talar de också portugisksa och spanska i dessa länder. Det har endast gått sisådär 500 år så förmodar att det inte skett så mycket fysiologiskt. Finnar och fransmän är väl från två helt olika folkgrupper och har antagligen bott i där de bott betydligt längre än 500 år och har således varit åtskiljda en längre tid.

Coach pep
2011-02-10 15:01
Barca4eva

Jo, han har lite problem med att stå på fötterna, men jag vidhåller att han fortfarande får mest stryk av alla i laget pga att han är extremt modig och går in 100 procentigt i dueller.

Hetfield- Megan Fox is a dude

Nja, jag tror faktiskt att ett benrangel som Busquets har större chans att klara sig undan från skador vid tacklingar just pga hans lätta vikt (kanske misstar mig), men även just för att han knappt har någon skadehistorik i Barca. Det finns i alla fall hur många tunnisar som helst även i PL. Ingenting säger att just Busi skulle råka ut för den där mördande glidtacklingen, såvida ingen trollkarl lagt en förbannelse över honom. Vad som är säkert dock är att han skulle bli ligans bästa mittfältare efter Fabregas.
Barcelona Barca4eva
2011-02-10 15:01
Hunting Bears

Bara det att de snackade just om spanjorer.
Barcelona Barcakadabra
2011-02-10 14:59
Kolla vem messi vinner nickduell mot ;)
Hunting Bears
2011-02-10 14:59
Är det relevant eller? Visste inte att portugiser och argentinare hade en helt annan fysiologi än spanjorer.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 14:58
Återigen, sen när blev t.ex: Tevez och Nani spanjorer? Ena är argentinare och den andra portugis.

Vi pratade väl om spanjorer eller är det jag som har missuppfattat grejen?

"Visste inte att portugiser och argentinare hade en helt annan fysiologi än spanjorer."

Om du ska använda det argumentet så fallerar allt du säger :P, då kan man ta fransmän och finnar. Det är ju stor skillnad mellan Spanien och t.ex: Argentina. Två olika kontinenter.
Hunting Bears
2011-02-10 14:57
Rafael, Chicharito, Nani, Arteta, Cesc, Torres, Xabi, Silva, Tevez, Borja Valero

är några jag kommer på sådär på rak arm. Alla ganska tongivande spelare i sina lag. Knappast så att alla går sönder varje match.

Du tycker Tevez skiljer sig mycket i fysik från en spanjack eller var det bara att märka ord som du nämnde honom eller?
Spanien Rivaldo!
2011-02-10 14:56
Intressant artikel i länktipset, oavsett om man håller med om det som sägs eller inte.
John Cross kritiserar Barca's ekonomi bland annat.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 14:54
Hunting Bears

Vilka spanska spelare pratar du om? Torres går ju sönder hela tiden, Fabregas är typ småskadad hela tiden och Arteta spelar för Everton, han är knappast dominant i ligan.

Xabi Alonso behövde inte få stryk pga. att han hade Mascherano bredvid sig, och sen när blev Tevez spanjor? Det är bara Silvas första säsong, vi får se när skadorna börjar komma.
Hunting Bears
2011-02-10 14:52
Så illa är det inte i England. Hur kommer det sig då att de spanska spelarna har varit rätt dominanta i PL de sista åren?

Även fransmän är väl inte så vana vid så stenhårt spel.
Fabregas, Torres, Tevez, Silva, Xabi Alonso, är väl några som alla varit riktigt bra i PL. Är väl bara Torres och möjligen Cesc som blivit skadedrabbad som en påföljd.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 14:49
Coach pep

Jag säger inte att han är dålig, jag säger bara att om han hade spelat i PL så hade han gått sönder efter två smällar. I La liga så skyddas han av domarna, men i PL så är det typ två slaktare till mittbackar som siktar på benen.
Barcelona Barca4eva
2011-02-10 14:48
Coach pep

Mest stryk? Njaaa, han faller lätt för ofta.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-02-10 14:45
Det är ju de som är grejen med Busquets, att han är perfekt som pivote i ett tiki-taka spelande lag i la liga.

En del verkar vara inkörda på det här med att en defensiv mittfältare minsann måste vara fysiskt stark och tåla tacklingar, men om man är tillräckligt snabb i tanken, fötterna och positionsspelet har detta väldigt liten betydelse.

Masch har sagt det själv, han är väldigt på det klara med att han är nummer 2 i valet som pivote, å andra sidan flyttade han ju inte för speltiden, utan för titlarna och trivseln - även om det sistnämnda mer var ett krav från frun.
Coach pep
2011-02-10 14:42
Hunting Bears

Yes. Jag tycker bara att han verkligen förtjänar sitt erkännande nu, av alla. Ville bara främja att det finns ingen annan som är så ung och så klockren som han själv, på den svåra positionen han har hand om.

Hetfield-

Synd att du inte inser att Sergio sedan VM faktiskt hållit och håller högre nivå än vissa andra giganter. Smällarna klarar han sig inte undan i La Liga heller, han får mest stryk av alla spelare men går aldrig skadad. Tror han skulle fixa PL också. En pivote måste inte vara ett fysiskt praktexemplar för att vara gigant.:P
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 14:37
Mascherano kan ju inte vara Mascherano i La liga, där får man knappt röra varandra utan att domaren blåser. Det var samma visa med Zlatan, så fort han var lite fysisk så blåste domaren, det är otroligt frustrerande för fysiska spelare.

Jag håller med om att Busquets hade antagligen dött om han hade spelat i PL, i la liga så klarar han sig undan smällarna pga. tekniska lag och milda domare. Jag älskar Busquets, skulle inte byta ut honom mot någon annan, men han håller inte samma nivå som vissa andra giganter.
elbraco
2011-02-10 14:33
Kan hålla med om att Busi är underskattad men samtidigt hade han blivit så sjukt manglad i PL. Tänk Lampard, Rooney, Bent, Essien och hela jävla Stoke mot taniga Busquets. Chelsea har visat intresse för honom vilket är kul och bevisar hur bra han faktiskt är, men jag rankar han inte som topp 3 pga hans fysiska egenskaper.
Topp 1 är han däremot i Barca, utan hot från någon annan.

Nu när vi ändå snackar DM så har Masken imponerat på mig sen han kom till Barca. Hans tacklingar igår var riktigt fina och det är absolut en sån spelare som är perfekt att ha i tuffa CL-matcher. Hoppas han stannar kvar i sommar och får mer speltid i de matcher som inte betyder så mycket men där det ändå finns en risk att spelare blir skadade, typ mot Atletico.
Hunting Bears
2011-02-10 14:27
Coach Pep

Varför måste du tolka det som det? Han är perfekt för Barcelona punkt.
Jag har inte sett honom i någon annan klubb och kan således inte bedöma om han skulle vara lika bra någon annanstans. Känns irrelevant då han rimligen aldrig kommer lämna klubben.
Coach pep
2011-02-10 14:26
Det där med att "Busquets är perfekt för Barcelona" tolkar jag som att han inte hade varit lika bra någon annanstans? Isåfall är det dags för de som påstår detta att skaffa en 52 full-HD LED-tv med Canal+paket, bänka sig och börja analysera hans spel och rörelser men förstoringsglas. Sergio är ingenting att skoja om längre, han är en etablerad världsspelare. Arsenal, Chelsea och många andra har visat intresse och skulle kyssa hans fötter för att få honom.
elbraco
2011-02-10 14:14
Yaya spelar typ offensiv mittfältare i City :P jag har aldrig gillat Busquets mer än någon annan men Yaya...kärleken han visade Barca när han lämnade var faktiskt förvånande. Den jag gillar mest mellan de två är utan tvekan Yaya, men Busquets är bättre för Barcelona och det var hundra gånger bättre att han lämnade än att Busi inte hade fått vara ordinarie.
Coach pep
2011-02-10 14:13
Enligt mig är Sergio individuellt bättre än Mascherano, kanske även Yaya. Förutom att han har bättre spelförtåelse än båda två har han även bättre teknik och passningsspel, åtminstonde bättre än Masch. Så att han är individuellt sämre skulle jag inte påstå är en rättvis bild. Det Yaya och el Jefecito vinner på är snabbheten och fysiken. Masch vinner även på glidtacklingarna som är out of this world. Busquets är inte stark alls utan lever snarare mycket på sin enorma spelintelligens.

Summa summarum så är alla tre fantastiska spelare, den ene bättre än den andre på något. Men att påstå att Sergio är sämst av dem är fel, för han har vuxit ut och blivit en av världens bästa på sin position. Inte bara i Barcelona, utan i landslaget också, och i vilket annat lag ni vill. Den som inte ser det, skaffa glasögon!
Hunting Bears
2011-02-10 14:00
Yaya är ju skit i City men håvar in samma lön som Messi. Busquets passar vårt spelsystem perfekt och är en egen produkt. Det är allt jag bryr mig om. SKiter fullständigt i om Yaya Toure kan trixa med bollen längre än Busquets.
Barcelona Koeman!!
2011-02-10 13:59
Som sagt, båda Mascherano och Touré är bättre spelare men Busquets är ordinarie för han spelar enklast fotboll av dem.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-10 13:53
Hunting Bears

Individuellt så är både Yaya och Mascherano bättre än Busquets, men Busquets är perfekt för oss. Jag skulle inte ens byta Busquets mot en Viera i hans prime.
Hunting Bears
2011-02-10 13:52
Koeman!

Busquets är bättre än båda annars hade Yaya eller Mascherano spelat. Så enkelt är det.
Barcelona FCB:FCB
2011-02-10 13:41
Kul att se pep förlänger , och varför står de vi möter atletic här i forumet(Les Rambles) , när vi möter ingentligen först Sporting i helgen? .

Kolla länktips ; messiXavii
Barcelona Koeman!!
2011-02-10 13:34
Hetfield: Både Yaya och Mascherano är ju bättre spelare än Busquets men förstår ju va du menar. Pep älskar ju Busquets.
Annons: