/spanien/barcelona/forum/142.aspx/spanien/barcelona/forum/142.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Suarez9
2018-06-06 13:27
Thiago Thiago Thiago.... Måste vara den mest älskade sonen som lämnat Barcelona. Men gud vad jag inte vill ha tillbaka honom. Att han är duktig går inte att ens diskutera men. 1) Han är alldeles för skadebenägen. Det var han i Barca och är det också i Bayern. 2) Han vill för mycket. Många gånger istället för att släppa den enkla bollen så väljer han en längre chansboll som han oftast tyvärr missar också. 3) Prislappen. Bayern är så svåra att förhandla med att han minst kostar 80 mille. Tveksamt om det är värt det. Sen går det att argumentera att han har Barca DNA osv. Men hur mycket fick se av detta förra säsongen. Thiago nej tack. Med Alena på väg upp ser jag hellre att han får fler chanser. En spelare som Pjanic är vad vi behöver. Få bolltapp, styr matchtempo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-06-06 13:06
The former technical secretary of Espanyol and Getafe, Ramon Planes, is the main candidate to reinforce Barça's sports structure. [gerardromero] Vart är klubben på väg? Cancersvulsten Bartomeu förstör vår klubb. En okänd sportchef med ett förflutet i Espanyol och Madrid klubben Getafe, ska alltså ta en plats i den sportsliga ledningsgruppen!? Kommer fira så hårt när denna usla och pinsamma president lämnar denna klubb! Puta Bartomeu!
Postat via SvenskaFans-appen
Mod
2018-06-06 10:09
Vi lämnar den diskussionen direkt! Inlägg har raderats. Tas detta upp en gång till så blir det direkt spärr utan förvarning! Vi lämnar politik och konflikter till andra forum.

Moderator
Barcelona Xavi #6
2018-06-05 22:59
No one is the Barça management is assured of continuing next season, especially Robert Fernandez and Pep Segura, who are on the tightrope. [rac1]
Barcelona DM1982
2018-06-05 22:25
Breaking News: Argentina's friendly match vs. Israel has been suspended. This coming from @TyCSports. The AFA reportedly looking for a last second opponent for Saturday to be played in Barcelona. The announcement calling off the match versus Israel is expected to be made official very soon. Spännande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-06-05 21:40
[QUOTE=Dreamteam09]Skillnad på David Villa och Griezmann då Villa var högerfotad och kunde skära in i banan med rätt fot. [/QUOTE] Då byter man bara plats på Dembele och Messi. Logiskt sätt skulle det funka bättre också. Messi gillar att dra sig ut mot höger ändå och Griezmann dra sig in i mitten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-06-05 21:22
[QUOTE=Barca4life98]Det många glömmer är att Griezmann är nyckeln till att spela 4-3-3 igen. Suarez och Messi vill båda/kan endast spela centralt då blir det aldrig något 4-3-3. I de matcher som en av Suarez eller Messi inte har spelat i har laget alltid spelat 4-3-3/4-1-4-1. Det är framförallt i försvarsspelet som 4-4-2 blir ett problem för då har vi endast 2 centrala mittfältare mot motståndarnas 3. Griezmann kan få ansvar för en kant (vänster) i försvarsspelet men kan komma in väldigt centralt i anfallsspelet, som David Villa gjorde. Detta öppnar upp yta för Alba också. Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Thiago, Busquets, Cou, Griez - Messi Med den här uppställningen har du bra balans. Thiago har faktiskt legat i toppen när det gäller mest vunna bollar innan han har blivit skadad de två senaste säsongerna. Bra komplement till Busquets som man kan lita på med bollen i pressade lägen. Griezmann har snabbheten, lungorna, hjärnan och tekniken för att utgå från en kant. Offensivt kommer han att få frihet att vandra inåt i plan, precis som David Villa fick. Väl mött! [/QUOTE] Skillnad på David Villa och Griezmann då Villa var högerfotad och kunde skära in i banan med rätt fot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arthur Melon
2018-06-05 18:24
Jag hade nog lagt Griezmann pengarna på två tempokontrollenade mittfältare istället och Lengelet. Enligt följande:

Semedo, Umtiti, Lengelet, Alba
Thiago, Busquets, Pjanic
Dembele, Messi, Coutinho
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-05 17:45
Det är så lustigt att för andra klubbar så startar ryktet en vecka innan de blir officiellt.. typ Fred med United nu. Vi kommer ha en långdragen sommar som konstant kommer handla om Griezmanns vara eller icke vara, visst är det kul att han ryktas hit men när det hela tiden svänger så blir det bara jobbigt. Ett Coutinho fall all over igen? :) Vem hade ni annars sett som anfallare om Griezmann inte kommer och Paco(eventuellt Suarez) säljs?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2018-06-05 14:06
Någon som har koll på Pavón? Sägs att Messi har en bra relation med honom och att han skulle kunna vara aktuell för oss. Är han Renodlad ytter? Eller skulle han kunna vara ett alternativ för Griezmann?

Griezmann kan vi nog släppa fram till efter VM, hans utköpsklausul går ändå inte ner till 100 m Euro förens 1 juli, att han skulle bli klar mitt under ett rådande VM slutspel är ganska otänkbart. Istället bör vi rikta våra blickar mot Turin och Juventus. De sägs vara jävligt sugna på Milinkovic Savic vilket skulle innebära att de är beredda att sälja Pjanic för att rättfärdiga/finansiera köpet av Savic (som sägs gå för 100+ m Euro). Då Segura inte vill ha tillbaka spelare som lämnat klubben så är Pjanic helt perfekt samt i mitt tycke den enda rationella lösningen för vårat mittfält. Pjanic som dessutom kallas för "the Pianist" inom Juvekretsar, kan det blir kreativare än det?
Barcelona Caz
2018-06-05 13:57
@jerkasss:


Tycker inte den elvan ser bra ut alls faktiskt, Messi gör många mål visst men samtidigt den enda etablerade målskytten i den elvan,, alldeles för dålig kreativitet på mittfältet och sedan är Dembele och Coutinho inga som drar i djupled eller kan skapa ytor för Messi. Om Messi ska spela som falsk nia krävs det spelartyper som löper smart som Pedro, David Villa etc. Griezmann hade varit perfekt.

Och Pique är klart bättre än Vermaelen.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-06-05 13:50
Snälla värva malcolm, killen kommer att bli en avdom största sen!
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-06-05 12:00
Det är klart att Griezmann nekar en flytt nu precis innan VM. Det blir nog svårt att göra klart med spelare från och med nu till och med mitten av juli.

Håller med om att vi blir mer fleibla med Griezmann då han både kan anta positionen till höger samt centralt. Det finns strikers som är duktiga på att utgå från en kant och de som absolut inte kan det. Suarez kan inte. David Villa var ganska bra på det men bättre som spjutspets. Griezmann är bland de bästa i världen på att spela som högerytter men smyga inåt i banan och göra otroligt mycyekt poäng.

Nackdelen med det hela är vad som händer med Suarez. Jag tycker absolut inte det redan nu är dags att fasa ut uruguayanen. Han är 87a och lika gammal som Messi. Griezmann är visserligen yngre men ändå 91a och därmed inte purung. Lägg till att Dembele gör sig bäst till höger och vi kommer få ett par riktigt bra spelare på bänken. Egentligen har jag inga problem med det, snarare tvärtom då det är bra med bredd, men när det handlar om så stora namn(Suarez) och prislappar(Dembele och Griezmann) kan det innebära problem.

Den viktigaste värvningen är dock fortfarande att göra klart med en central mittfältare av högsta klass. Bör vara betydligt högre prio än Griezmann.

Barcelona Barca4life98
2018-06-05 00:27
[QUOTE=Xavi #6]Håller tyvärr inte med. Valverdes 4-4-2 kräver två hårt arbetande centrala mittfältare och inte finlirare som Thiago eller Eriksen. Snarare tycker jag att Suarez är vår svagaste länk och Griezmann hade varit en ypperlig ersättare. Hade vi spelat med ett 4-3-3 så hade jag valt Thiago/Eriksen före Griezmann men vad pekar på att Valverde kommer ändra sin framgångrågsrika 4-4-2? [/QUOTE] Det många glömmer är att Griezmann är nyckeln till att spela 4-3-3 igen. Suarez och Messi vill båda/kan endast spela centralt då blir det aldrig något 4-3-3. I de matcher som en av Suarez eller Messi inte har spelat i har laget alltid spelat 4-3-3/4-1-4-1. Det är framförallt i försvarsspelet som 4-4-2 blir ett problem för då har vi endast 2 centrala mittfältare mot motståndarnas 3. Griezmann kan få ansvar för en kant (vänster) i försvarsspelet men kan komma in väldigt centralt i anfallsspelet, som David Villa gjorde. Detta öppnar upp yta för Alba också. Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Thiago, Busquets, Cou, Griez - Messi Med den här uppställningen har du bra balans. Thiago har faktiskt legat i toppen när det gäller mest vunna bollar innan han har blivit skadad de två senaste säsongerna. Bra komplement till Busquets som man kan lita på med bollen i pressade lägen. Griezmann har snabbheten, lungorna, hjärnan och tekniken för att utgå från en kant. Offensivt kommer han att få frihet att vandra inåt i plan, precis som David Villa fick. Väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jerkasss
2018-06-04 23:09
Behöver inte värva egentligen. Om (som det tyvärr verkar) v.v stannar tror jag denna elva skulle funka utmärkt för art spela lite mer ABC fotboll med 50% poss. Semedo, umtiti, vermaelen, Alba Busken, paulinho, Roberto Dembo, Messi, Curre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-06-04 22:44
@Beast Puyol:

Håller tyvärr inte med. Valverdes 4-4-2 kräver två hårt arbetande centrala mittfältare och inte finlirare som Thiago eller Eriksen. Snarare tycker jag att Suarez är vår svagaste länk och Griezmann hade varit en ypperlig ersättare. Hade vi spelat med ett 4-3-3 så hade jag valt Thiago/Eriksen före Griezmann men vad pekar på att Valverde kommer ändra sin framgångrågsrika 4-4-2?
Barcelona wallmannen
2018-06-04 21:38
Carles Alena verkar ha ådragit sig samma skada som Dembele, enligt talkfcb. Trist i så fall.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Blaugrana91
2018-06-04 21:08
[QUOTE=Beast Puyol ]Griezmann stannar kvar hos At.Madrid. Detta har han själv bekräftat. Måste lägga in min personliga åsikt, tack gud för de. Jag är medveten om att Griezmann är en fantastisk spelare men vårt problem ligger i mittfältet. Nu kanske vi kan värva Eriksen eller Thiago. [/QUOTE] Det är ju bra om du hänvisar till en källa när du kommer med ett sånt påstående. Vad jag vet har han inte sagt något officiellt förutom att han kommer delge sitt beslut innan VM börjar. Uppgifterna om att han stannar kommer från spanska Abc, dessa har dock dementerats av franska L’Equipe som varit i kontakt med hans agent som säger att det inte är klart vart han kommer spela nästa säsong. Kan säkert bli så att han stannar trots allt, men inget som är bekräftat...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-04 19:53
John W Henry: "FSG will sell the club this summer to finance a future investment in Barcelona" Från Liverpools forum? Wtf, tänker dom köpa rättigheterna till arenan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-06-04 18:35
Först Naingolan nu Sane va är detta för skit VM !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-06-04 18:34
Trio El Magico // Tror han vill ha 10 mille per år frågan är om han fick det.. Jag personligen tycker inte Umtiti förtjänar en sådan stor löneökning..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-06-04 18:27
[QUOTE=Beast Puyol ]Griezmann stannar kvar hos At.Madrid. Detta har han själv bekräftat. Måste lägga in min personliga åsikt, tack gud för de. Jag är medveten om att Griezmann är en fantastisk spelare men vårt problem ligger i mittfältet. Nu kanske vi kan värva Eriksen eller Thiago. [/QUOTE] Källa, och hur trovärdig är den?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-06-04 18:05
Griezmann stannar kvar hos At.Madrid. Detta har han själv bekräftat. Måste lägga in min personliga åsikt, tack gud för de. Jag är medveten om att Griezmann är en fantastisk spelare men vårt problem ligger i mittfältet. Nu kanske vi kan värva Eriksen eller Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-04 16:30
Underskatta inte tyskarna när det gäller poäng, det är med stor sannolikhet att dom sitter på både assistkungen och målkungen. Tyskarna är väl det lag som gör flest mål, har en hyfsad enkel grupp mot lag vara försvar inte håller någon klass alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2018-06-04 15:50
OT men är med i ett VM-tips och ska välja 2 målskyttar 1 assistkung och tänkte kolla vad ni har för input. Som målskyttar funderar jag mellan Neymar, Ronaldo, Messi och Griezmann, medan jag väljer mellan Messi, Neymar eller Isco som assistkung. Snacka om dilemma, då man ska tänka på vilka lag som kommer längst också. Vilka hade ni valt? :)
Barcelona Koeman!!
2018-06-04 14:48
Vad är det med dessa uttagningar i VM? Sane är inte uttagen, fyfan alltså..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-04 14:37
Messis fotosession haha! Den klockrenaste!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-04 14:24
Dom har ju en utköpsklausul på 500 miljoner € för en bänkspelare som ceballos....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeChiffre
2018-06-04 14:10
@Meneysuarez91011:


Utköpsklausul
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-04 14:02
Ouff, folk snackar om Umtitis nya utköpskonsull, påstår att det är ett skämt att han ens går med på sånt. Sen löd det ”Ingen hade ens gett 100 mille för honom” Hans utköpskonsull var på 600 miljoner kronor, vilket mängder med lag var beredda att köpa ut honom för, jag älskar dagens avundsjuka från vissa lags fans, så himla kul. Haha! Vem vet, kanske hade denne skribent förhoppningar om att sitt egna lag hade plockat honom, de brukar ju vilja ha våra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: