/spanien/barcelona/forum/14168.aspx/spanien/barcelona/forum/14168.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Alex.K
2011-02-23 00:02
Fernando "El Principe" Redondo

"Balugrana/ Snälla var seriös när du diskuterar."
"Synd bara att ni inte har några titlar att visa upp:)
Vad kan man egentligen se på er museum? Bilder på småbarn eller? Fabregas när han var 15 år eller?"

Dubbelmoral om något.

Sen är inte Lyon ett bättre lag än Arsenal. Jag ser nog Arsenal bland de 5 bästa lagen i världen just nu. Det känns som de har något på gång. Men de hade lite otur i lottningen då de fick kanske världens bästa lag formmässigt.

Sen är inte Lyon något korpenlag om man säger så. Jag tror folk underskattar fransoserna för att dem just är från Frankrike. Skulle Lyon spela i Serie A / La Liga så skulle de vara bland de 4 första varenda år och höjas mer i både media och bland andra supportrar.
Barcelona Blaugrana91
2011-02-22 23:58
Fernando "El Principe" Redondo

Vad kan man se på ert museum då? Idolbilder på Franco? Gammla dammiga "köpta" titlar från 50-talet? :)

Och gällande er match mot Lyon, ja ni hade en och annan stolpträff, men fortfarande var ert spel pinsamt dåligt överlag medans Lyon spelade bra och borde vunnit, det bör ni vara oroliga för inför returen.
Spanien Marc Overmars#11
2011-02-22 23:58
Frodo //

Varför skriver du Arsenal som att klubben Arsenal står för det hela, trodde vi var redan förbi det här med Cesc och Merida men varje rykte måste blossa upp ett internet krig melan fansen, det har alltid vart irrelevant för mig då jag alltid väntar på själva spelarens beslut allt annat som står i tidningar via ryktesväg angår mig inte.

Hade Cesc velat vara kvar i Barca hade han vart det detsamma gäller alla andra.
Hunting Bears
2011-02-22 23:58
Haha jag vet inte vem jag ska heja på. En maräng mot en gunner.

/popcorn
Barcelona FC BARCELONA <3
2011-02-22 23:54
fernando du gör rätt val, stick och kom inte tillbaka om 3 veckor oavsett vilket lag det blir..
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:50
Marc/ Måste kännas stort att slå ut världens bästa och största lag genom tiderna i deras egna hemmaborg. Synd bara att ni inte har några titlar att visa upp:)
Vad kan man egentligen se på er museum? Bilder på småbarn eller? Fabregas när han var 15 år eller?
Peace
Barcelona Frodo
2011-02-22 23:50
Marc Overmars#11

Så nu är tapping up irrelevant? Antar att det passar sig för Arsenal nu? För mig kommer det aldrig att vara irrelevant när Arsenal snokar runt och poachar våra talanger från La Masia som vi har spenderat tid, energi och pengar på.
Spanien Marc Overmars#11
2011-02-22 23:46
Fernando "El Principe" Redondo //

Det är klart du tycker Lyon är bättre än Arsenal då ni har haft svårt mot dom, men låt mig påminna dig att vi slog ut er i er egen hemmaborg som första engelska lag :-) så i slutändan är det ni som inte räcker till nu för tiden längre än en åttondelsfinal.
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:46
Grabbar jag måste dra. Återkommer om 3 veckor. Ska bli jävligt intressant.

Ja Lyon är ett jävla bra lag, den som inte ser det kan inget om fotboll.
Barcelona Barca4eva
2011-02-22 23:43
Fernando "El Principe" Redondo

Bättre än Arsenal? Hahahaha, bara för att Real har det svårt mot de behöver du inte höja de till skyarna sådär.
Canaletes
2011-02-22 23:43
Fernando "El Principe" Redondo

Hur fan kan du säga att Lyon är bättre än Arsenal?
Spanien Marc Overmars#11
2011-02-22 23:43
Frodo //

Alla fans kan klaga hur mycket dom vill i slutändan är det regler/kontrakt eller spelaren som avgör sin egen framtid allt vad tapping up heter är orelevant.

Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:40
Marc/ Hur ser du att Lyon är sämre i år än förra året? Lyon har alltid varit bra i just CL.
Lyon är ju fan bättre än Arsenal.
Spanien Marc Overmars#11
2011-02-22 23:36
Fernando "El Principe" Redondo//

Jag menar på att Lyon är sämre än förra året och att Arsenal har blivit bättre samt är ett bättre lag än Lyon, och jag är inte orolig för Arsenal varför skulle jag vara orolig för mitt egna lag??
Barcelona Frodo
2011-02-22 23:34
Real fick med sig ett bra resultat. Bortamål är viktigt i CL.

Ser att vissa Arsenalfans har försvarat deras klubbs agerande i Torals övergång. Inget Arsenal gör är fel enligt deras fans. När våra spelare svarar på frågor om Cesc så reagerar de som om Barcelona är skyldiga till alla krig och orättvisor i världen. När Arsenal går bakom ryggen på Barcelona och poachar våra ungdomar ska vi istället vända vår ilska mot regelverket och inte Arsenal då de självklart aldrig agerar fel.

Deras fans verkar inte vara medvetna om vad tapping up innebär. Att gå till spelarna direkt och erbjuda de en kista med pengar (någon nämnde 35 gånger mer) bakom klubben spelaren tillhör är tapping up. Att svara på frågor är inte tapping up. Vad vi har att göra med är en svinig klubb med fans utan självdistans som intar sig en offermentalitet. Att diskutera med de går inte då myntets sida vänder sig till deras fördel i varje diskussion.

Det spanska fotbollsförbundet måste börja agera. Att förvänta sig att klubbar som Arsenal ska agera gentlemannamässigt är naivt. Regelverket måste ses över så att svinen tvingas utveckla nya Pennants, Bentleys, Jeffreys och liknande. Med tanke på det spanska fotbollsförbundets inkompetens så ska man dock inte räkna med något från deras sida.

Och hur korkade är vissa som tror att Barca ska vara ute efter såna som Afobe? Vi är ingen klubb som är ute efter den nya Carlton Cole så sluta lev i en illusion där ni tror att klubbar står i kö utanför er akademi. Please, Afobe?

En annan jackass drog upp Messi som ett motargument. Läser man på om Messis övergång så ser man att Barcelona agerade klockrent i hans övergång. De stora klubbarna i Argentina ville inte betala för hans dyra medicinska behandlingar vilket Barcelona var beredda att göra.

Barcelona lägger ner flera miljoner euro per år på sin ungdomsverksamhet så det är självklart att man blir förbannad på klubbar som kommer hit och snor våra spelare bakom klubbens rygg. Skola, mat, husrum, extralärare vid behov, psykologer, kockar och dietister av högsta klass, en enorm och högklassig träningsanläggning med flera planer, coacher av toppklass där de flesta är före detta spelare i Barcelona och mycket mer är en del av den enorma satsningen som klubben gör endast för ungdomsakademin. Ska vi odla det fina riset medan Arsenal bara ska koka och äta det?
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:32
Marc/ Menar du att Lyon är dåliga eller? Lyon gick väl lika långt som barca i CL förra året så hur fan kan du säga att det är ett dåligt lag? Med lite tur så hade vi gjort 3 mål för fan. Men dom målen kommer hemma.
Oroa er istället för Arsenal än för vad Real kommer göra med Lyon.

Balugrana/ Snälla var seriös när du diskuterar. Mourinho har alltid spelat lite mer defensivt på bortaplan, just därför han spelade med Arbeloa än Marcelo. Så har han alltid varit. Och det var så han slog ut er förra året också.
Ni kunde spela ut dom och ledat med 2-0 i paus. Ja vi kunde ju också gjort 3 mål, 1 i ribban och 1 i stolpen.

Så vart vill du komma?
Barcelona Barcadinho.
2011-02-22 23:29
Ja visst vi ligger illa till om man ska jämföra. Vi har en förlust i bagaget, inte oavgjort. samt vi möter ett betydligt bättre lag i returen än Lyon.
Men bollen är rund...
Ha det bra.
Barcelona Blaugrana91
2011-02-22 23:27
Fernando "El Principe" Redondo

Jaha så Mourinho har lagt upp det så att laget ska vara totalt kassa på bortaplan? Låter ju smart? Ska man gå långt i CL måste man spela bra på både hemma och bortaplan.

Sen är det väl ingen här som har förnekat att Arsenal är ett bra lag? Men som jag sa att vi kan spela ut dem på bortaplan och kunnat leda med minst 2-0 i paus på Emirates gör allafall att jag känner mig säkrare, med självklart kommer det bli en tuff match.

Intressant att du inte är ett dugg orolig inför er retur...Som sagt Lyon är absolut med i matchen.
Spanien Marc Overmars#11
2011-02-22 23:26
Fernando "El Principe" Redondo //

"Vi är europas bästa hemmalag just nu och spelade 1-1 och ni tror vi åker ut, medan ni förlorar mot Arsenal"

Vad tar du Arsenal för ett lag i klass med Lyon eller, vi hade nog skåpat ut er från CL med tanke på att ni inte verkar ha nån spel idé.
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:24
Som sagt Real hemma och borta är två olika lag. Det är så Mourinho spelar. Men men låt oss se om 3 veckor, vore kul om båda kunde gå vidare och mötas.
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:21
Men herregud. Har du verkligen sett Mourinho träna lag eller? Det är så hans stil är. Bort är spelet mycket sämre, men på hemmaplan så har det varit 100%. Jag är inte ett dugg orolig, men det borde faktiskt ni vara. Arsenal är inte att leka med.
Barcelona Blaugrana91
2011-02-22 23:21
Fernando "El Principe" Redondo

Jo fast Barcelona spelade ut Arsenal på bortplan (I första halvlek) och kunde haft 2-0 i paus, det gör allafall att jag känner mig säkrare inför returen.
Sen visst ni har ett litet bättre utgångsläge, men Lyon var det bättre laget i denna match och som dem sa i Viasat studion Lyon är helt klart med i matchen fortfarande.
Barcelona Barcadinho.
2011-02-22 23:20
Jag är orolig inför matchen mot Mallorca, då båda Alves och Xavi inte är med, samt sen tidigare också Puyol. Alves var riktigt pigg mot Bilbao senast.
Men å andra sidan så vet jag inte hur man ska tolka Mallorca nu för tiden. De har svårt att göra mål den här säsongen. Webo är bra med knappt så att det räcker.
Mallorca brukar vara ett bra defensivt lag. Men den sista matchen mot Sociedad var allt annat än fröjd i defensiven. Jag såg bara 2.a halvleken, men Socieded lyckades komma förbi gång på gång och dra avslut på mål sjukt lätt. Det var nästan kaotiskt i försvarspelet, Tom målvakten Auote såg inte alls så säker ut. Det spö regnade hela matchen - jag vet inte om det hade nån betydelse för allt slarv.
Vi får väl se. Deras match mot Sociedad har gett mig en bra bra känsla om nya tre pinnar.
Barcelona Barca4eva
2011-02-22 23:19
Fernando "El Principe" Redondo

Har man glasögon så ser man ju sämre om man tar av de?

Sedan bör du oroa dig, erat spel liknar ju min toalett efter en "dålig dag".
Barcelona Barca Barca
2011-02-22 23:13
Fernando "El Principe" Redondo

Japp, ni har större chans att gå vidare än vad vi har, matematiskt. Nöjd ? :)
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:11
Det är väl större chans att vi går vidare än ni gör eller?

Real hemma och borta är som dag och natt. Förra året kunde vi vinna med 5-0 hemma men det sluta 1-1. Higuain missade för fan öppet mål.
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:10
Lägg av för fan. Vi är europas bästa hemmalag just nu och spelade 1-1 och ni tror vi åker ut, medan ni förlorar mot Arsenal och är 100% säkra på att ni går vidare.
Ta av er glasögonen för fan
Fernando "El Principe" Redondo
2011-02-22 23:07
Ingen, men slå vad med mig om du är så säker då. Dom behöver inte vinna nej.
Real Madrid Alex.K
2011-02-22 23:07
Fernando "El Principe" Redondo

Nu gäller ju rekordet enbart i ligan. I Champions League så har han förlorat ett par matcher på hemmaplan. Så var inte så säker på att vi går vidare som du ändå är. Vi har övertaget inför returen men allt kan hända i Champions League.
Barcelona Blaugrana91
2011-02-22 23:06
Fernando "El Principe" Redondo

Jo visst Real är bättre hemma, men man måste ju även SPELA bra för att vinna, vart man än är. Man kan ju inte förvänta sig att man ska vinna bara för att man är på hemmplan.
Om Real spelar såhär i returen skulle jag vara orolig om jag vore ett Realfan.
Annons: