/spanien/barcelona/forum/141.aspx/spanien/barcelona/forum/141.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Culés
2018-06-07 18:05
Kul med Abidal! En ljusglimt i allt mörker. Vi vet ju sedan tidigare att han verkar vara en vettig man. Hoppas han kan få åtminstone lite ordning och reda på lite grejer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2018-06-07 17:47
Sitter och tittar på slutspelsträdet och tänker på att Argentina kanske borde satsa på bli tvåa i den gruppen. Då kommer man möta lag som Frankrike, Brasilien och Uruguay i eventuella kvartsfinaler och semifinaler. Hamnar man etta så får man möta tyngre lag som Spanien och Tyskland.

Tror ni att det förekommer sånna tankar? Eller tänker man ba ”f*ck it”?
Barcelona R85
2018-06-07 17:34
Abidal tar över Robert Fernandes roll ! flera fransmän kommer ryktas hit kanske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-07 17:28
Nu kommer varenda fransman ryktas till oss dock...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-07 17:26
Fyfan vad härligt med abidal
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-07 17:11
Beror väl på om Abidal har fria tyglar eller om han får ta all skit som pep segura gör.
Barcelona El Messias
2018-06-07 16:58
Vad kommer bli hans uppgift?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi M10
2018-06-07 16:54
[BREAKING NEWS] @EAbidalOfficial will be the new first team technical secretary at FC Barcelona. More details ?? https://t.co/6nWHlp2VNv

Va säger ni? Själv är jag nöjd med detta beslut
Barcelona Trio el Mágico
2018-06-07 16:34
Bayern är tydligen villiga att acceptera 50m € + Digne för Thiago. Detta enligt Sport, läste det på totalbarcas Instagram.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-06-07 14:06
[QUOTE=Dûssel]Man undrar ju lite hur de tänker att Digne i en zeal. Vad ska bayern med honom till liksom. [/QUOTE] Bernat kommer med all sannolikhet att lämna så Bayern behöver en back-up till Alaba. Det har ryktats om att Digne ska till en av Juve eller Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Dûssel
2018-06-07 13:47
@Trio el Mágico:

Man undrar ju lite hur de tänker att Digne i en zeal. Vad ska bayern med honom till liksom.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-06-07 13:36
40milj euro + Digne för Thiago hade jag lätt gått med på.

Griezmann eller Lemar

Thiago eller Pjanic

koulibaly eller Lenglet

Miranda eller cucurella

Så är sommaren komplett, Arthur optionen aktiveras också.

Bubblare Issa diop, Marlon, Seri

100% lämnar: Samper, vidal, Gomes, Deulofeu, paco,Digne, Mina

70% att lämna: Rafinha

50%: Alena, Arnaiz (låna ut båda isåfall, Alena störst chans att få vara kvar, helst om Rafinha säljs, Cilessen (Beroende på spelarens vilja och ev monsterbud)

Som klubben kanske vill sälja men som jag vill ska tillhöra klubben: Denis och Marlon.

In kostnad som mest ca: 250milj euro

Som minst: 200milj euro+Digne.

Försäljningar som mest: 160milj euro om Cilessen och denis blir kvar.

Som minst: 115milj euroBarcelona Barcadinho.
2018-06-07 13:03
Läs gärna igen vår försvunna forum räv, El Flaco,
alltid intressant o relevant artikel.
Barcelona Barcadinho.
2018-06-07 13:00
Nja, tror inte att det har med självständigheten att göra.
Laporta var minst lika politisk om inte mer.

Det handlar mer om att konkurrenterna i båda valet 2010 och 2015 inte hade tillräckligt bra program eller de sakande personligheten för att locka folk.
De hade inte heller tillräckligt starkt team för att vinna, en kandidat behöver alltid hjälp.
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-06-07 12:41
En stor fördel med Thiago är skillnaden i acklimatiseringsperiod gentemot andra stjärnvärvningar. En majoritet av truppen har spelat med honom och framförallt har den spanska stommen(och Messi) en mängd matcher både i landslaget och i Thiagos tidiga Barcasejour.

Med andra ord förväntar jag mig att Thiago i stort sett direkt går in och spelar på en väldigt hög nivå. Visst ska man fortfarande anpassa sig efter lagets spelsätt och taktik men det tror jag inte blir något problem då han kommer komma in i gruppen från dag 1.
Barcelona Erik Satie
2018-06-07 12:16
Vad som skrivs i Reals forum och deras skribenter är inget vi ska ha som debattmaterial i vårat forum. / Mod
Barcelona Trio el Mágico
2018-06-07 11:49
Bayern Munich are willing to sell Thiago Alcantara this summer. Sport says Barcelona are keen to bring Thiago back to Spain this summer as a replacement for former captain Andres Iniesta. The move has the support of senior players at Barca. Bayern are seeking €70m to sell, though accept they'll have to drop the asking price in the coming weeks. A swap involving Lucas Digne has been mentioned. Barca would be willing to offer €40m cash plus fullback Digne in exchange for La Masia graduate Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-06-07 00:56
|| #5 sergiobusquets A good coach is everything! little_master Inget snack om saken att 99 % här inne har undrat om katalanerna där inne har verkligen alla bollar i målet sen Laporta fick inte vara kvar. Men *Helt seriöst nu? Hur många av er har inte tänkt på att fotbollen klubben FC Barcelona har används som en *självständighetsförklaring *Av denna ledning(Rosell, Barto. det är ju fortfarande samma ledning) sen de tog över. Jag menar snarare de som rösta fram dem. Det är ju ändå samma junta som röstade fram som ledning Vi har frågat oss här uppe i Svea varför ledningen valdes om?!! Idag förstod jag det själv för första gången. Det har sett ut som det gör i FC Barcelona's ledning sen Laporta försvann för att katalanerna tänker på mer att separera sig från Spanien än på själva klubben. Efter det här inlägget kommer jag aldrig klaga igen. Så ta på er bältet några årtionde och bita ihop. Vem av er minns inte när katalanerna röstade fram självständighet för ett år sen och hela EU höll tyst när polisen gick lös i Barcelona och arresterade höger och vänster båda civila ledarna runt hela EU? Kan fortsätta, men lek lite med den tanken....
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-06 23:58
The club is preparing big changes in the board structure. Bakero and Amor could leave, with Alex Garcia taking over their positions. Robert Fernández still has no news about his future and will likely be replaced by someone from La Liga, chosen by Segura. [RAC1] Hur kan segura ha fått all den här makten? Hållhake har han givetvis på barto men jisses trodde inte vi skulle hitta någon värre än rosell.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona little_master
2018-06-06 23:15
A good coach is everything! Låter som ett underbart initiativ! Jag förstår inte hur folket där nere tänker, hur kan de låta det ske med deras egna klubb. Precis allt har ledningen pissat på, och ändå kommer de undan. Varför reagerar inte folket för? Vi slänger miljardbelopp på oprövade spelare? Kastar iväg egna talanger, Satsar på tränare som är allt annat än Barca "DNA".Finns så mycket mer att säga egentligen som andra nämnt och kan skriva det bättre än mig. Men jag förstår verkligen inte hur folk kan låta det här ske? Vart är alla legendarer som kan tryta ifrån? Folket återigen? Jag förstår inte, är det bara vi i ett litet forum i lilla Sverige som enbart ser det här eller? Förstår ingenting. Just nu är vi största hycklarklubben där ute där vi gör precis tvärtom mot våra egna värderingar, och sedan slår vi oss på bröstet med Mes quo un club som du nämner! Btw är det någon som kan påminna mig vad som skiljer oss idag från klubbar som City & PSG? Förutom våran historia förstås. Kommer aldrig glömma Laportas uttalande: Andra köper Ballon D'or vinnare, vi skapar de. Sorgligt att vi har lämnat det tankesättet..
Barcelona A good coach is everything!
2018-06-06 21:51
Våran kära klubb har en tumör som snart tar död på klubben.. Allt vi står för raderas bort, mes que un club, my ass. På riktigt kan vi göra något inför liga starten? Att bara skriva sin frustration här, dag in dag ut om ledningen och den puppet dom har till tränare. Känns inte tillräcklig efter ett tag. Tänkte typ inför liga starten att vi åkte ner till Barcelona i grupp. Sen dela vi ut flyers få igång något där nere. Dessa åsnor till ledning är där dem är för att folk där nere har låtit det ske. Ledningen/klubben är inget om Barcelonaborna ställer sig mot dem. Vad har vi att förlora förutom en skön rolig EPIC resa. Är inte naiv förmodligen lär det inte hjälpa. Men då kan man iallafall sova med ett hjärta i behåll om att man har gjort det man kan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-06 21:06
Men samtidigt ska väl ändå spelare vara lojala mot sin klubb speciellt spelare som har blivit fostrade i klubben. Messi ska tillhöra Barcelona i vått och torrt. Klubben har varit honom lojal och han har varit klubben lojal, likt iniesta, Xavi och puyol precis så det ska vara. Xavi och puyol har gått igenom 2 tunga perioder med idioter i ledningen. Det är underbart att trots all skit kostymnissarna har hittat på så har våra legendarer varit kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2018-06-06 20:16
@Bollinnehavet:


Läste ditt inlägg, (minns jag var där för 2 år sen)

Det slutade med att jag kom fram till mitt i föra säsongen, (Messi, fly. fly härifrån till City* ja, jag jag skrev så båda föra och säsongen innan). Blev nästan blev halshuggen

För låt oss vara ärliga mot varandra, Barca's situation handlar inte om * vilken tränare*
Utan vi har nog alla konstaterat att det handlar om hur hela klubben drivs från a- ni får bestämma till det sista (inget menat illa till resten av världen som inte skriver på latin.

Idag är jag där, (bryr om inte om vem som ryktas och går får Barca).

Jag tar det när säsongen börjar. Juste, Om VM?

Om VM, tar jag som det kommer när Argentina lämnar såna spelare hemma?

Barcelona Barcelonistas
2018-06-06 19:25
Haha asså folk borde chilla här inne. Många diskussioner som gått totalt OT. Det sjuka är att mina inlägg har blivit raderade för ingenting då jag ändå hållit mig till fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-06 18:16
Lemar ryktas mer flitigt till Atletico än oss. Kan det vara så att han ska köpas av Griezmann pengarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-06-06 18:16
Att Rosell/Bartomeu inte har lyckats slarva bort Messi ännu är ett av de största miraklena jag har upplevt. Det har hänt mycket med min kärlek till den här klubben sedan 2010. Väldigt mycket. Från att ha varit besatt till att emellanåt vara helt likgiltig och ibland tycker jag till och med att det är synd att jag inte hittar ett annat lag jag hellre vill följa. Så illa är det.
Barcelona Oaner
2018-06-06 17:49
Bartomeu and Segura want to hire a madridista that worked for Getafe and Espanyol to the management team that plans our signings. Sometimes, this board goes the extra mile in ineptitude. Säger allt om detta elände ....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-06-06 17:16
Om inte Griezmann kommer så tycker jag de senaste ryktena om Lemar känns lockande.

Förra sommaren skrev jag att jag ville se Lemar, Coutinho, och Seri.

Lemar lär bli jäkligt dyr dock. Coutinho och Lemar är båda spelare som kan spela ytter eller mittfältare, Mycket hänger ju på vad Valverde vill ha för spelsystem, Men ovannämnda spelare funkar bra i de flesta uppställningarna.

Pjanic ryktet gillar jag också, enda är att han börjar bli till åren men jag känner att vi behöver en controller som kan prestera direkt och där finns det inte mycket på marknaden. Verratti och ev Thiago är väl kanske de enda alternativen.

Verratti är endast möjlig om psg vill sälja och det känns inte troligt, Thiago är skadedrabbad och jag tror inte denna ledning vill erkänna sitt misstag.
In: Lemar, Pjanic, Lenglet, ev målvakt. (om cillessen lämnar), Arthur (januari)

Om Griezmann kommer så struntar man i Lemar.

Lemar 70 milj euro, Pjanic 70milj euro, Lenglet 35milj euro, Arthur 30milj euro, Miranda eller Cucu.

Griezmann 100milj euro.


Ut: Alena (Lån, Tror inte han är redo ännu och det han behöver nu är speltid, hans skada kom också olägligt), Yerry Mina (lån), Samper (lån eller försäljning) Munir (lån eller försäljning), Deulofeu säljs 10milj euro ryktas det om. Arda Turan harvar väl kvar i turkiet då jag inte tror någon vill köpa honom. Andre Gomes 35 milj euro, Rafinha 30milj euro,
Ryktas om Marlon till west ham för 20milj euro men jag vill gärna att han blir kvar i Nice och hämtas hem som ersättare till vermaelen nästa sommar (Då har nog coutinho fått eu pass så då finns det plats för både Marlon och Arthur), Paco alcacer 30milj euro, Aleix vidal 10Milj euro, Digne 17milj euro.

Om det går att llsa så får Arthur gärna komma redan i sommar. Ungefärlig trupp blir således:

Mv: Terstegen, Cillessen (?)

Hb: Semedo, Roberto

Mb: Lenglet, Pique, Vermaelen, Umtiti.

Vb: Alba, Miranda/cucu

Mf: Pjanic, Rakitic, Sergio, Coutinho, Denis, Paulinho, (Arthur)

Anf: Suarez, Dembele, Lemar/Griezmann, Messi.
Barcelona Bentley King
2018-06-06 15:37
[QUOTE=Oaner]The former technical secretary of Espanyol and Getafe, Ramon Planes, is the main candidate to reinforce Barça's sports structure. [gerardromero] Vart är klubben på väg? Cancersvulsten Bartomeu förstör vår klubb. En okänd sportchef med ett förflutet i Espanyol och Madrid klubben Getafe, ska alltså ta en plats i den sportsliga ledningsgruppen!? Kommer fira så hårt när denna usla och pinsamma president lämnar denna klubb! Puta Bartomeu! [/QUOTE] Är det nu konspirationen om att våran ledning egentligen är anlitade av Madrid för att rasa ner allt som Cruyff hade byggt upp sakta men säkert börjar bli verklighet? Oavsett så måste den här ledningen BORT!! Hur kan det vara så svårt att få bort dem? Och hur fan blev dem omvalda? Det är nästan så att man vill anlita Julian Assange tillsammans med Snowden och skicka dem till Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-06 13:43
In med Lenglet för 350mille (utköpsklasulen) In med Pjanic/Eriksen för dryga miljarden(tyvärr..) Sen får Alena med mera fylla upp på bänken, det räcker i sommar. Eller? En ny målvak beroende på om Jasper lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: