/spanien/barcelona/forum/1408.aspx/spanien/barcelona/forum/1408.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mdawg
2016-10-24 15:51
För dem som inte har koll på detta: En ny grupp har skapats för att analysera matcherna denna säsong och dess felaktiga domslut i matcherna för de 2 stora i Spanien. Det kommer sammanfattas i slutet av säsongen. Blir mycket intressant att följa detta! Man ser redan nu en ganska tydlig trend. Eller hur?
Barcelona B-Guden
2016-10-24 14:54
Nån som vet vart man kan kolla förra årets alla match resultat i alla omgångar i la liga?
Barcelona B-Guden
2016-10-24 14:54
Nån som vet vart man kan kolla förra årets alla match resultat i alla omgångar i la liga?
Barcelona Gabriel
2016-10-24 14:42
Fuerza True, idag är det väl förmodligen lika viktigt att ha mest följare på Instagram som det är att prestera bra på fotbollsplanen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-24 13:40
Palencia was included as a last-minute replacement for first team defender Aleix Vidal, who is suffering from discomfort #fcbblive Bästa spelaren i Barça B skulle egentligen inte fått vara med imorn....
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-10-24 13:38
@Gabriel:


Han är inte aktiv på sociala medier heller. Hur kunde du glömma det?
Fuerza
2016-10-24 13:34
Däremot skall detta utmynna i gult kort (och därmed rött kort). Det är fullt naturligt enligt fysikens lagar att man tappar balansen och fotfästet när man får en SMEKNING på armen av Busquets. O__o
Fuerza
2016-10-24 13:33
@shalit:


Jo, men Mallenco "såg inte". Har bifogat en bättre vinkel.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-24 12:57
@shalit:


Han är den nya Xabi Alonso.
Han spelade likdant när han var i A.Madrid..
Barcelona shalit
2016-10-24 12:45
Borde inte detta ha varit rött kort?
Barcelona shalit
2016-10-24 12:45
Barcelona neymar JR
2016-10-24 12:42
Jisses vad bra Messi är den här säsongen, känns som att han lagt i den sista växeln. Han visar verkligen inte motståndarna någon nåd alls, kommer bli ytterligare en monstersäsong för hans del. Han har klivit in mer centralt och vips så ökar hans målskörd igen. Undviker han skador så kommer det bli ett nytt målrekord för hans del, ja om Neymar kan börja spela igen. Nu är det dags att resterande växlar upp, bara Roberto, Pique & umtiti som är på en jämn och bra nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-24 12:31
Busquets är fortfarande världens bästa defensiva mittfältare, dock bara i spanska landslaget numera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2016-10-24 12:19
Jag diggar Busquets, men helt ärligt har han inte varit på topp den senaste tiden. Har inte sett listan men rent spontant känns det som att det inte är någon skandal direkt att han inte är med det här året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-24 12:01
Blaugrana Bara att instämma, det är en skandal men det är också i sig en tydlig förklaring varför man inte ska ta dessa priser på allvar. Det ironiska kring det hela är att man trots mot sitt bättre vetande likt förbannat i slutändan ändå engagerar sig likt en fanboy och står och tar strider mot den okunniga massan för att åtminstone lyckas vända en förlorad själ, självklart också förgäves. Busquéts är förmodligen världens mest underskattade fotbollsspelare, världens bästa på sin position, men det är klart, han saknar den coola frisyren, de snygga målen och unika målgesterna som bland annat Neymar och Pogba har. Och sen kostade han inte heller över 100M€ utan han är en egen produkt från skolan La Masia - inte alls lika fräckt ju (fräckare tycker förvisso jag men vem fan bryr sig om det).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-24 11:20
Kan på ett sätt tycka att det är rätt skönt att Busquets inte är med på en sådan lista. Han är en av våra absolut viktigaste spelare, och har varit det sedan han debuterade för en herrans massa år sedan. Men ju färre folk som vet om det desto bättre. Nyckeln till att utmanövrera Barcelona ligger mycket i att utmanövrera Busquets, och inviduella utmärkelser som detta drar på sig allt för mycket uppmärksamhet.

Kommer för övrigt alltid att tycka att dessa "pris" är helt befängda. Det finns ingen logik bakom dem alls, och de har snarare kommit att bli ett varumärke-pris. Bara en sån sak som att man "måste" ha vunnit något under säsongen är helt ofattbart. Vad händer om världens främsta leder sitt lag fram till Champions League-final och väl där så gör en mittback två självmål och laget förlorar?
Nej, då kan man ju omöjlig bli världens bästa spelare...
Eller om en spelare som exempelvis Reus eller Totti har tillräckligt mycket hjärta att stanna kvar i sina mediokra modersklubbar och därför inte vinner Champions League varje år? Nej, då kan de ju omöjligt vara bäst...

Fuck logic.
Barcelona Blaugrana91
2016-10-24 10:49
MD skriver att Busquets INTE finns med på France Football lista över dem 30 bästa spelarna i världen. Den bästa belönas med guldbollen, notera att detta inte är Fifa Ballon D’Or längre utan dem har ett separat pris. Hur som helt katastrof om det stämmer, visst att Busquets inte är på topp just nu, men han är trots allt världens bästa på sin position. Återstår att se om det stämmer, listan är inte officiell men MD verkar säkra på sin sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-24 10:02
523.

Så många mål har Messi gjort under sin tid som proffs. Femhundratjugotre stycken. En makalös siffra egentligen. Jag undrar hur många han kommer att hamna på när han sammanfattar karriären. Med tanke på hans enorma speluppfattning (samt kärlek för sporten) tror jag mycket väl att han kommer att spela tills han blir relativt gammal. Säkert runt 36, med ett par säsonger i Argentina på slutet.

Når han upp till 800-900 omkring tro?
Barcelona Pep - El Míster
2016-10-24 06:20
Ni får ursäkta de uppenbara brister och felstavningar i mina texter. Skrivit från en liten iPhone 5 de senaste då min dator är på service. Ronaldos dokumentär skulle jag inte ens kolla på om jag fått betalt. Vill inte prata om honom. Fy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-10-24 03:10
Vill så är på "morgonkvisten bara ödmjukast tacka El Pistolero #9 och Gabriel för visad uppskattning av mitt inlägg från igår eftermiddags. Verkar som ni/dom är av ungefär samma uppfattning som jag. Ska dock inte säga att jag blev direkt glad över gensvaret, eftersom jag innerst inne hellre sett att jag hade haft helt fel. "If it makes any sense". För övrigt noterade jag också nyss att Coach Pep kommer ihåg att jag tidigare påstått att Christiano Ronaldo personifierar kristendomens dödssynder; vilka passande nog är 7 till antalet. Jag håller med honom helt och hållet i det han för egen del skriver om detta oförklarliga fotbollsfenomen, Men hade inte hjärta att "gilla" hans inlägg. Varför? Säger sig självt. Står det 14 så är det bara Låt Stå! som gäller. För all tid och evighet. ,
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-24 01:25
[QUOTE=Barcelonito / Lucho Enrique 21]Då och då ser jag dina inlägg och alltid är de lika negativa och utan någon substans. Lucho har tagit tillbaka Rafinha, Denis och köpt Arda därtill. Någon ersättare till Busquets måste finnas och där kommer Gomes in. Så det du skriver stämmer inte alls. Om något hade vi behövt en spelare med än mer defensiva egenskaper på mittfältet. Underhållande att du hänvisar till Pistolero som precis som dig skriver saker som inte stämmer, om laget och om Lucho. Och hur kan man ens gnälla på Messi? Trolla vidare någon annanstans! [/QUOTE] Vad har jag skrivit som inte stämmer enligt dig? Nyfiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-10-24 01:10
Att göra assist är viktigt ibland, bara ibland, allting beror på. Det var viktigt för några dagar sen i Champions League. Det är också viktigt att poängtera laget i b l a n d, bara ibland. Till exempel hur försvararna sköter sig eller mittfältet, när det går dåligt. Men om en spelare gör ett mål, då är inte laget lika viktigt. När samma spelare gör mål, då är ju assisten skitsamma, det var ju inte han som la assisten som gjorde målet. Eller det är inte i alla fall av lika stort värde. Det här är 2016. Jag hoppas det här viruset och sjukdomen aldrig når vår sida i samma utsträckning som det finns någon annanstans.
Barcelona Barcelonistas
2016-10-24 01:03
Test.


Va hände me mitt inlägg?

Du har PM. /Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-10-23 23:30
@Acrobat:
Givetvis är det så. Ronaldo är en avgränsad områdesspecialist, och kan omöjligt nämnas i samma mening som Cruyff, Ronaldo R9, Ronaldinho, Messi, Suarez och andra GOATS. Jag hörde någon kommentator säga att Aguero är världens bästa straffområdesspelare. Rimligen borde man använda liknande specifika adjektiv för Ronaldo, men icke. Kan det vara den massiva propagandaapparat han erskaffat sig som fotomodell för toppagenturer som Manchester United och Real Madrid? Ronaldo är ståthållare för den transhumanistiska och hyperindividualiserade epok vi genomlever, med narcissism och fejkade fasader av glamour som ledstjärna. För ett tag sedan tog jag en titt på den senaste dokumentärfilmen om Ronaldo. Jag klarade av ca 10 minuter, innan vederbörandes patologiska megalomani fick mig att må illa. Jag tror det var Kröjff som skrev att Ronaldo är personifiering av de kristna dödssynderna, och visst fan är det där skon klämmer. Tacka fan för att han aldrig representerat vår klubb. Å andra sidan var det redan skrivet i stjärnorna.
Barcelona Pep - El Míster
2016-10-23 22:58
Känns som en sådan höst där vi får kämpa lite i motvind men ändå så tar vi våra poäng. Vi vet vad laget går för så om dom inte har fel inställning över säsongen lär vi hota på alla tre fronter som vanligt. Givetvis kommer en del tillfälligheter man inte kan styra lver spela roll i utgången av säsongen. Jag tänker också att trots Suarez "måltorka" och Neymars ibland tveksamma handlingar så levererar dom ändå viktiga poäng. Dom kommer också hitta storformen så småningom och den försökter dom ju alltid tajma med vårens avgörande spelschema. Se det positivt, är formen halvtaskig och spelet lite raggligt under dom första 2/3 av säsongen kan man ofta vänta sig formtopp vid sluttampen. Sen får vi inte dra på oss med skador framöver. Det kan ställa till stora problem. Ljust nu ser det tungt ut. LE borde få igång Arda lite mer igen och gärna Alcacer. Även Andre Gomes borde kliva fram med lite mer offensiv kraft. Trots det dåliga defensiva arbete vid Valencias 1-1 så gör han ett bra jobb tycker jag. Umtiti ... Messi ... Blir en spännande höst!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-10-23 22:47
Fanboyismen är en äcklig och vidrig sjukdom. Säger bara det...
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2016-10-23 22:41
Det är sånna matcher som gör att man vinner ligan i slutändan, trots uselt spel så vinner man sina matcher. Otroligt frustrerande dock att deras tur aldrig tar slut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-23 22:40
100% antimadridtista Se messis första mål mot city så gör en riktig målskytt, han lurade bravo 2 ggr på 1 s och då borde alla dessa professionella ifall kunna lura målvakten en gång på 5 s?!? Finns ingen kyla i dagens fotboll utan det mesta sker memorerat/panikartad, vart är det naturliga i fotbollen?
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-10-23 22:39
Måltorknaldo
Barcelona Acrobat
2016-10-23 22:38
Helt ärligt borde inte Ronaldo anses vara topp 10 i världen. Han är verkligen ingenting speciellt längre. Så snuskigt ineffektiv och bidrar inte heller till laget... Hade dagens fotboll inte handlat så mycket om varumärken så hade Ronaldo jämförts med spelare som Wayne Rooney istället för Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: