/spanien/barcelona/forum/14002.aspx/spanien/barcelona/forum/14002.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid S. Bernabeu
2011-04-21 20:16
Gabriel

Fysiskt spel skall tillåtas, fotbollen blir mer och mer en fjoll-sport där det är acceptabelt att filma och grina. I basket där man knappt får röra varann, är en filmning skamligt och att klaga på fysiskt spel även värre.

Jag förstår inte riktigt vart folk har fått för sig att fotbollen skall spelas som golf.
Det skall vara utmanade, fysiskt och hårt. Ibland har man passningsspelet och tekniken för att kunna undvika dom duellerna, ibland inte. Madrid spelar lika fysiskt mot alla lag i ligan, dom ända lagen som har orsakat mer frisparkar i CL är dom 4 engelska lagen + schalke/schaktar (och flertalet utav de frisparkarna blir det endast frispark för att spelarna är starkare).

Om ni inte vill se fysik, kan ni gå och kolla på frisbee golf.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 20:11
Andres Iniesta Lujan#8

"Vi var överlägset Madrid i själva spelet, första halvlek hade vi kontroll på själva spelet. "

Hur ska jag förstå att du syftade på bollinnehavet när du inte nämnde det någonstans i ditt inlägg. Hur hade Barcelona kontroll på matchen när matchbilden var långt ifrån så som dem ville att den skulle se ut, syftar på första halvlek.

EDIT: Andra halvlek var ni inte överlägsna, men klart bättre var ni. När Real Madrid drog ner på aggresiviteten pga trötthet och varningar så hade Barca mer att säga till om. Men Real stack ändå upp emellan åt något som Barca inte gjorde under första halvleken.

Sedan är inte högt bollinnehav synonymt med överlägsenhet.

Slutsats: Hur du än vrider och vänder till Barcas fördel så har du fel Barcelinistas.

AndreD

Que?
Andres Iniesta Lujan#8
2011-04-21 20:05
Hombre

Skojar du med mig elr? Vi var överlägsna i andra halvlek, tom en apa från månen kunde se det.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 20:04
Hetfield

Underbart!

Det finns ett par smarta personer där ute trots allt, haha.
Barcelona Khazal
2011-04-21 20:00
Vilken match man fick uppleva igår. Känslorna svängde fram och tillbaka som en berg och dalbana från Pepes nick i stolpen till Pedros bortdömda mål (helt rätt) till Ronaldos nick i mål.

Det första och enklaste man kan bekräfta är att detta är inte samma Madrid vi stötte på i slutet av november, tyvärr. Detta laget påminner mer om Inter i fjol. Det är synd att så destruktiv fotboll faktiskt ger resultat, och tyvärr beror väl mycket på pressen Mourinho lägger på domare via media. Känns som att de inte vågar blåsa när de faktiskt borde, i rädsla(?) för att få sig en känga av Mourinho i media efter. Med det sagt så tycker jag, även om matchen hade kunnat gå åt vilket håll som helst, att Madrid gör en bra match igår och de är fullt värda vinsten, så...grattis till dem!

Vi däremot verkade ha stora problem framåt, personligen tycker jag det är alldeles för mycket för Messi att axla på egen hand för tillfället. Han måste bokstavligt talat servera bollen i ett silverfat (Pedro) för att vi ska få någonting gjort. Pedro och Villa må göra mycket bra matcher defensivt igår, men det såg verkligen bedrövligt ut annars. Har börjat få slut på ursäkter i försvar för Villa, han måste få igång målskytten om detta ska gå närmaste veckorna.

Det mesta har redan lyfts fram på forumet men om vi ska klara ett avancemang behöver vi mer av andra halvlek och mindre av första.
Barcelona Hetfield
2011-04-21 19:58
Gabriel

Du lär gilla detta, det är skrivet i Roma forumet:

"Spelade ut Barca? Vilken match tittade du på egentligen? Matchen var tråkig, tillställningen var löjligt tillgiord och Real vann endast tack vare att Barca hade en dålig dag på jobbet.

Sen ska vi inte snacka om domaren som inte vågade döma mot Real då kungen satt på läktaren. Matchen stank plast ända bort till min lilla lght..."

Briljant :P
AndreD - Anims Abidal!
2011-04-21 19:57
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Är du helt seriös?
Andres Iniesta Lujan#8
2011-04-21 19:55
Hombre

Har du svårt att läsa elr? jag syftar på bollinehavet i första halvlek.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:55
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Haha, ok.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 19:53
Gabriel

Real Madrid gjorde en del fula saker, det gjorde även Barcelona spelarna. Jag tycker inte våra spelare var så mycket mer bryska än era spelare.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:50
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Återigen, argumentet var inte att han tillät tufft spel, tufft är okej om man går in schysst i situationerna men så var inte fallet igår. Men majoriteten av alla madridistas verkar blunda för faktumet att era spelare betedde sig som ett par svin och spelade över gränsen för att skada våra spelare. Vill man spela tufft och fysiskt, gör det, by all means, men det måste finnas en gräns någon stans.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 19:47
Meningslöst hursomhelst att skylla på Mallenco, speciellt med argumentet att han tillät tufft spel. Jag tyckte Mallenco var feg som faktiskt blåste frispark för varje närkamp. Hela 50 frisparkarkar blåste han för båda lagen sammanlagt. Barcelona 26 och Real Madrid 24.

Andres Iniesta Lujan#8 (Barcelonistas disguise?!)

Hur var Barcelona dominanta i första halvlek? Man hade otroligt svårt att få igång sitt eget spel. I andra halvlek däremot var Barca klart bättre. Men sett till över 120 minuter var det rättvist att Real Madrid vann.

Gabriel

Ingen fara. Jag formulerade mig oklart.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:41
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Okej, då förstår jag dig bättre. Ber också om ursäkt om jag på något sätt verkade dryg i mitt svar till dig.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 19:40
Gabriel

Jag har gjort mig missförstådd. Det jag menar är att Pinto inte var den försvagning jag trodde att han på förhand skulle vara.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:34
barcarobin

Ber dig här och nu att sluta skriva till mig då jag har noll intresse av att diskutera med dig, vi kommer ingen vart och vi är utav olika åsikter, fine jag respekterar det men har jag en åsikt om att domarens insats missgynnade oss så får du faktiskt ta att respektera det också. I got news for you, jag är inte den enda som känner så.

Nu är det här slutdiskuterat, åtminstone med dig.
barcarobin
2011-04-21 19:33
Ta av dig barca glasögonen istället.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:32
barcarobin

Äh, du förstår inte syftet bakom mina inlägg så jag tänker inte diskutera vidare med dig då det är helt meningslöst.
barcarobin
2011-04-21 19:31
Jag tittade på samma match men värför dra upp en dålig domare bara för vi fick en motgång? lägg ner!.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:28
barcarobin

Reals spelare spelade svinigt under hela matchen igår, inte bara under den sekvensen men du verkar ha tittat på en helt annan match. Kan man inte som domare upptäcka sådant så är man nog inte heller lämpad för att döma en final i Copa del Rey.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:27
Shac81

Jag skyller inte ifrån förlusten på domaren däremot anser jag att det är otroligt jobbigt när domare tillåter smutsigt spel på våra spelare utan att sätta stopp för det, och så var fallet igår. Om du anser att Mellenco gjorde en bra insats så får det stå för dig, lite enklare att förstå då ditt lag vann, men jag anser att hans insatser igår missgynnade oss å det grövsta då han tillät er spela över gränsen så fort som "det behövdes".
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-21 19:25
Shac81

Äh, Mallencos inledande två minuter visade direkt vilken tuff kväll han skulle få. Han hade verkligen ingen bra kväll. Att Gabriel skyller förlusten på domaren är inte sant, det går inte att förneka att en domare som tolererar mycket är negativt för Barça. Det behöver inte vara regelbrott bara för man tolererar mycket, men igår var det vid flera tillfällen, och i synnerhet när Arbeloa var inblandad, regelvidrigt.
Barcelona FcB - I Motgång Och Framgång!
2011-04-21 19:25
Grabbar, jag tror denna förlusten var nyttig. Vi måste känna hur det känns att förlora nu innan CL. Jag tror att våra spelare känner sig mer taggade i och med att det är cl och en revansch mot Real.
barcarobin
2011-04-21 19:23
Gabriel
Spelet var avblåst och han såg inget heller eftersom han hade blåst av spelet och fokuserade på att fortsätta spelet. bara för att vi i tv'n ser allt betyder ju inte att domarn gör det tv har några fler kameror o leka med en domarens 2 ögon.
Real Madrid Shac81
2011-04-21 19:21
Gabriel

Med all respekt till dina åsikter om Mourinho och om Real Madrid så tycker jag att du är lite orättvis emot domaren igår. Mallenco gjorde en bra insats tycker jag, jag har en känsla av att du skyller Barca förlusten på domaren. Du nämnde att pedro o villa blev sparkade av Arbeloa flera gånger om, fine men blev inte Ronaldo sparkad o tacklad flera gånger om av Macherano o Alves ? Domaren var kanske inte bra i vissa situationer men i överlag tycker jag att Mallenco skötte d bra. Eller tycker du att domaren hjälpte oss med segern?
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:20
barcarobin

Så du tycker att det är okej att en domare tillåter en spelare att sätta dobbarna rakt in i en annan spelare som ligger ner? Okej, trevligt att höra. Han skötte sig fenomenalt!
barcarobin
2011-04-21 19:19
B-Guden : Enögda/ Barcelona glasögon. tyvärr
Barcelona B-Guden
2011-04-21 19:18
Är ni fan blinda eller helt enkelt enögd ? Pedro är offside
Barcelona Blaugrana91
2011-04-21 19:17
Andres Iniesta Lujan#8

"Men det är målen som räknas, de gjorde dom de gjorde inte vi ..."

Jo precis och det var ju det jag menade med tur i en tidigare kommentar, man behöver tur och det hade dem och inte vi.

Men som sagt var det någon match som var Ok att förlora så var det cupen enligt mg, jag anser att Ligan och CL är viktigast.
barcarobin
2011-04-21 19:15
Tycker detta forum borde prata om dåliga domare, även vid vinst. som det pågås nu med, nu är det ju bara larvigt. Mer patetiskt.

Tyckte att igår gjorde han ett bra jobb tillät mycket spel också, lite kinkig i början dock.
Barcelona Frodo
2011-04-21 19:09
Hetfield

Jag kommer också ihåg domaren från Uzbekistan. Han var klockren. De spanska domarna försämrar tittarnas hälsa.
Annons: