/spanien/barcelona/forum/14002.aspx/spanien/barcelona/forum/14002.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
PedroRodriguez
2011-06-27 16:24
Messidinho_10

Haha, your'e shit funny.
Barcelona barcetia
2011-06-27 16:21
Shanghai

Du behöver inte oroa dig, Sergi är så gott som A-lagsspelare efter nästa säsong, det kan jag garantera. Speciellt efter Peps kommentarer. Han behöver bara visa framfötterna i B-laget och göra väl ifrån sig när han får komma in för A-laget :-)

Drogba hade varit min drömvärvning. Sanchez behövs inte, Deulofeu gör sin debut i A-laget nästa år och är klar som startspelare på vänsterkanten 2013/2014!
Barcelona Messidinho_10
2011-06-27 16:19
Okej dags o värva Fabregas Pastore o Augero så är får sillyseason fulländad!
filosofen jr
2011-06-27 16:10
det här är ännu större. Rosell är så jävla smart, ett geni inom kontorsvärlden - nu har han som ordförande hittat pengar till nya värvningar. Känns tryggt att han som ordförande går in och styr upp alla viktiga frågor i barcelona . Den som skriver att Barcelona har ekonomiska problem måste vara dum i huvudet. se länktips - nu är sanchez och cesc nära...
Barcelona Blaugrana91
2011-06-27 16:08
Senior Arsenal official: "Improved offer expected this week? Possibly yes, and if it's enough then I expect we'll have to sell." [bbc]
Real Madrid drutten
2011-06-27 15:52
Vamos,

Det är fanemej stort :D
Barcelona Vamos Blaugrana
2011-06-27 15:46
SÅÅÅÅÅ JÄVLA SJUKT, var på u21 em matchen mellan spanien och schweiz fick hälsa på hela spanska landslaget thiago,bojan,javi martinez,capel alla och sist men inte minst platini. Var utanför och prata med martinez han gick där ute utan vakter eller något. Det var dålig säkerhet runt hela arenan tack och lov ahah. Sen var vi precis bredvid spelarna när de lyfte bucklan och vi stod där och skrek och hoppa fyfan vilken dag har allting på video men bara på facebook
Barcelona Shanghai
2011-06-27 15:44
Satsa på La Masia spelarna istället som jag alltid har sagt. Självklart vill jag se Agüero i Barca, jo och sen ska han sitta på bänken när vi värvar honom för 45m. Nej! låt Jeffren och Bojan vara kvar sen har Barca flyttat upp Fontas och Thiago tidigare under den gånga säsongen.

Det skulle vara bra om Pep tog upp Bartra, Montoya och Sergi Roberto. Den sistnämnda är min favorit spelare från La Masia.
Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-27 15:29
Pep hade å andra sidan en plan för Chyg och Zlatan....men det gick som det gick :P

Rossi passar inte, han är sämre tekniskt att Villa. Det är ingen spelare som utmanar eller gör det där extra, han passar bättre i lag som kör rakare med djupledsbollar.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-06-27 15:07
addeh

Agüero känns väl ändå inte talang längre, han är som sagt etablerad.
Pratar hellre potential, och då tror jag Sanchez har större chans att utvecklas och formas i Barca än vad Kun har.

Sen angående Rossi så var det ju han som var på tapeten först egentligen (i alla fall när det gäller ryktesvägen), vilket får mig att tro att Pep kanske ser på hans spelstil och potential på ett annat sätt än vad vi dödliga gör.
Jag håller till största del med dig om din beskrivning av Rossi, men kan ändå inte släppa tanken på att Pep har en (annan) plan för honom vid en ev transfer.

Och förresten, angående talang;
Kommer någon ihåg Jonny Rödlund? Han var fan talang även när han var 30...
Barcelona Rambla~
2011-06-27 14:59
Kan bara instämma om Zubi och kanske Bartomeu i första hand då Rosell inte ens verkar inblandad i transfers. Rosell försöker väl mest jaga överskattade brassar känns det och som Pep sen nobbar. :P

När inte Zubi kan stänga en transfer där det ältas om några 100,000 euro hit eller dit (Kiko & Angel) så börjar man tappa tålamodet. Idioterna hade dessutom chansen att värva tillbaka Botia tack vare återköpsoptionen men som de struntade i att nyttja. Äh, skit i värvningar. Flytta upp de spelare som saknas och kör på. Det lär dessutom sparas in en hel del pengar denna sommar vid ett sånt scenario, vilket sannerligen behövs med tanke på hur ekonomin ser ut.
Atlético addeh
2011-06-27 14:57
Mojito

Av dem du nämnde är Agüero den som både besitter mest talang och är mest etablerad. Visserligen kanske även dyrast men jag håller Kun mycket högre än Sánchez, Rossi & Pastore. Den sistnämnda hittar jag ingen position för i vårt lag och Rossi har jag hela tiden sagt inte skulle passa in alls. Förstår inte riktigt varför det florerar så mycket rykten kring honom. Han är bra, absolut, men det är ingen ytterforward eller någon direkt tekniker. Det är i alla fall det jag eftersöker. Spelare av samma typ som Rossi har vi redan gott om.

Kun, Sánchez eller Neymar - det är tre spelare jag anser har stor chans att göra bra ifrån sig hos oss. Även Piatti, som vore ett betydligt billigare alternativ, tror jag hade funkat bra.

Känns som den här "att värva anfallare"-karusellen aldrig kommer ta slut. Lämnar Bojan, och kanske även Jeffren, måste en anfallare värvas. Det återstår att se vem det bli och vad för plan klubben har med den spelaren. Det kanske blir fler än en?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-06-27 14:30
Med tanke på hur svårt Rosell och Zubi har att värva Angel anser jag det ytterst otroligt att man lyckas värva Cesc från ett Arsenal som tydligt har ett jätteagg mot Barcelona, både spelare och ledare.

Frågan är ens om det blir någon värvning (inte för att vi egentligen är i jättebehov, men ändå) över huvud taget, för tillfället känns det i alla fall riktigt segt.

Jag litar på att det lossnar för Bojan, att Jeffren håller sig skadefri och att Affelay lyckas dumpa sin skitnödighet i medelhavet under semestern. (Ironi)

Nej, en anfallare måste in, och gärna innan försäsongen sätter igång så att han får chansen att komma in i laget och spelet.

Min prioordning;

Rossi (ser ut att vara billigast och skulle acceptera bänken)
Sanchez (har mest potential)
Agüero (har redan bevisat att han håller)
Pastore (har potential, men passar kanske inte riktigt in som anfallare)
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-06-27 14:26
Valdes: "Cesc? It's the same story each summer but he always ends up staying in London. Guess one day he'll come." #fcblive [via twitter]
Postat via SvenskaFans-appen
PedroRodriguez
2011-06-27 14:25
Barcelona!!

Grejen är ju att Rosell inte är villig att pröjsa Arsenals minimumkrav. Ett bud på £40m är orealistiskt. Sen kommer knappast Thiago att inkluderas i någon deal, det vore idiotiskt. Cesc stannar väl till slut,
Barcelona Barcelona!!
2011-06-27 14:16
Förstår fkltiskt inte riktigt varför Barca vill lägga så mycket pengar på Fabregas för att värva honom (även om han är riktigt bra) när vi har Xavi på samma position och Thiago bakom honom....Känns som att pengarna kan användas bättre. Självklart hade det varit roligt med Cesc i Barca men behövs han verkligen?
Barcelona Andreas - V.V / Crackòvia!
2011-06-27 13:48
Jag tror att Cesc stannar i Arsenal, Thiago kommer briljera i ligan nästa säsong.
Barcelona skippar Cesc tillsvidare, när Cesc:s kontrakt går ut kommer han gratis och han får äntligen vinna Champions League.

End of story.
Spanien OTBAG
2011-06-27 13:43
Hetfield - Thiago isn't going anywhere//

Fair enough.

Väl mött, Cules.
Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-27 13:42
OTBAG

Fair enough. Om du tror att Cesc stannar så tro det. Vi får se hur det blir i slutet av transferfönstret.
Barcelona westinho
2011-06-27 13:41
Jag har svårt att förstå varför du vill ha Cesc så mycket, Hetfield, när vi vet hur bra Thiago är och förmodligen kommer bli om inte Cesc kommer och snor speltid från honom.

Låt Cesc stanna i Arsenal och vinna assistligan i PL varje säsong.
Spanien OTBAG
2011-06-27 13:40
Hetfield - Thiago isn't going anywhere//

Det är ingen bubbla jag lever i, det är återigen vad jag personligen tror.

Ska jag säga att du lever i en bubbla för att du har en åsikt? Nej, givetvis inte eftersom alla har vi olika åsikter.

Jag tror att Cesc gjort ett uttalande om att stanna i Arsenal för att han är mer villig i år att stanna än förra säsongen. Du tror det inte, fine - jag tänker inte dumförklara din åsikt eftersom du mycket väl kan ha rätt. Ingen av oss behöver leva i en bubbla för det, eller vagga sig själv in i en trygghet. Det handlar om olika åsikter.

Det är långt ifrån givet att han ska säga så i media. Förra säsongen gnällde alla över att han inte uttalade sig, när han väl uttalar sig så gnäller folk om sättet han uttalar sig för att det inte passar mot för vad den ena eller andra tycker att han ska säga.
Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-27 13:37
Vi får väl se vad som händer. Detta är verkligen Cescs sista chans, vi kommer inte att vänta nästa sommar på honom igen ifall Thiago exploderar.

Det jag menar är att du citerar saker som han har sagt i BBC, vilket är obvious. Han kommer inte att gå ut och säga motsatsen, att han vill till oss. Så vad var syftet med det? Det är givet att han säger så ut i media så länge han tillhör er. Vill du bara vagga in dig själv i trygghet om att han stannar kvar? Fair enough, jag vill inte spräcka din bubbla.

Det är bara så irrelevant och dumt att dra upp citat från BBC när det är givet att han ska säga så ut i media.
Spanien OTBAG
2011-06-27 13:32
Hetfield - Thiago isn't going anywhere//

Men att ta info från Spansk media är okej. Där är alla änglar.

Du drar återigen alla engelsmän över en och samma kant men kan i andra andetaget hänvisa till spansk media (vilket du inte gjort till mig, det har jag sett vid tidigare tillfällen). Och som jag sa, personligen tror jag inte att Cesc skulle uttala sig på det sättet han gjorde senast om han skulle lämna i sommar. Förra säsongen var han tyst, det betydde antagligen att han var mer villig att lämna än att stanna.

Skillnaden är att i år har han uttalat sig.

OBS. Bör väl understryka att detta är vad jag personligen tror för att undvika påhopp av dig.
Barcelona Rambla~
2011-06-27 13:32
Thiago och £30? Haha, ja det tror fan att Arsenal hade tackat ja då. Nog för att Barca gör korkade affärer ibland, men inte ens de är så korkade att lägga den summan + Thiago. Thiago som har allla förutsättningar att bli bättre än Cesc.

För övrigt förstår jag inte hur ni orkar älta Cesc-gate ännu en gång. Det är samma visa varje gång, samma argument från den en sidan till den andra. Finns det liksom någonting mer att säga i frågan?

Personligen så tror jag att Cesc börjar inse att det här är sista tåget för honom. Blir inte en värvning av denna sommar lär hans dröm att få spela i Barcelona bara sluta vid en dröm. Han är nog varse om detta då spelare som Thiago är beredda att på allvar visa sitt värde. Han börjar förstå att Barcelona inte kommer att lägga ner mer energi på honom efter denna sommar.
Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-27 13:27
Återigen, tänk. Cesc kommer inte att säga rakt ut att han vill till Barcelona, även om det är hans vilja.

Så att ta upp citat från BBC är som att ta upp kristendom i en naturvetenskapslektion. Irrelevant och onödigt.
Spanien OTBAG
2011-06-27 13:25
Hetfield - Thiago isn't going anywhere//

Återigen, källkritik.

BBC är trovärdig.

Ex. Daily Mail, Telegraph, Mirror är inte trovärdiga.

Jag har varit med om ex antal somrar med Silly Season och det är inte speciellt svårt att efter dessa år räkna ut vilka rykten man kan ta med en nypa salt och vilka rykten det kan ligga trovärdighet i.

Ser jag att grundkällan i något av Xavis uttalanden är BBC så kan jag bli besviken. Ser jag att grundkällan är Goal.com, Daily Mail, Mirror, Telegraph, you name it. Då rör det mig inte i ryggen.
Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-27 13:24
Ja, men när Xavi har en "intervju" med en brittisk blaska så går ni apes*it varje gång. Se hur folk kan vrida och vända på saker.
,Sami
2011-06-27 13:22
Jag tycker det är riktigt synd att Fabregas inte kan säga hur han vill ha det.
Jag vill lämna Arsenal. Eller jag vill stanna i Arsenal.
Gogogo
2011-06-27 13:21
"Förövrigt så tror jag inte att Arsenal har så mycket makt i frågan, om Cesc har bestämt sig för att lämna så kommer priset att sjunka rejält."

...förutom de fyra år som är kvar på kontraktet...

"Ta allt Wenger säger med en nypa salt."

Wenger säger ju ganska sällan något. Än mer sällan är han konkret. Det är oftast bara gamla citat som vrider och vänds in absurdum.

Fabregasfrågan känns ganska öppen. Inför förra säsongen verkade Arsenal vara ganska beroende av Fabregas men det är de inte på samma sätt längre i och med att Wilshere klev fram som han gjorde. På samma sätt är inte heller Barcelona beroende av att Fabregas ska komma. De har andra spelare och Thiago bakom. Så även om Fabregas kan tillföra kvalitet till vilket som helst har båda alternativ. Det gör Arsenal lite villigare att sälja men Barcelona ovilliga att möta deras pris.

Sen är det väl Rossells taktik att försöka sänka priset så mycket det går (och hoppas att Fabregas går ut kräver att bli såld, vilket dock inte lär hända) samtidigt som Barcelona försöker bli av med några spelare eller få Arsenal intresserade av spelare i utbyte. Tror att Arsenal skulle tacka ja till Thiago och typ £30m men inte med en återköpsklausul, och Thiago verkar ju mer intresserad av Chelsea.

Riktigt intressant soppa :)
Spanien OTBAG
2011-06-27 13:19
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!//

Spot on.

Jag håller med i precis allt du skriver där. Jag tror även att det är därför som Gazidis har uttalat sig om att värvningar kommer ske ovanligt tidigt i år för att vara Arsenal, detta för att visa bl.a Cesc att vi satsar. Sen tycker jag att vi har materialet för att utmana om titeln, däremot måste spelarna jobba på den mentala biten.

Det du säger om förhandlingen är även det väldigt klokt sagt. De flesta vet att vi inte kommer att vika oss och gå ner till de summorna Barcelona är redo att lägga idag. Jag säger inte att det är rätt eller fel, Barcelona har sitt värde på Cesc - Arsenal har sitt värde på Cesc. Det är inte konstigt att vi värderar en kapten och en av världens bästa mittfältare till den summan vi faktiskt värderar honom till.

Hetfield - Thiago isn't going anywhere//

Det är ju det jag har sagt på "Les Rambles" hela förra veckan, att Cesc inte kommer gå ut och säga att han vill lämna. Men om han inte skulle ha något emot att stanna så skulle han inte säga det till media för att göra fansen upprörda och sen lämna samma sommar.

Nej, jag skrev det inte i inlägget jag citerade men det är inte så svårt att läsa vars jag skrev det när de var där diskussionen om det påbörjades. Och det spelar ingen roll om det är för två veckor sen eller för två dagar sen när jag skriver i det inlägget jag citerar "Detta är Cescs senaste uttalande".

Vem som helst vet att saker och ting kan förändras men det enda jag gjorde var att skriva det senaste uttalandet.
Annons: