/spanien/barcelona/forum/14001.aspx/spanien/barcelona/forum/14001.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid RealMadridesmicorazón
2011-04-19 12:30
Dani Alves=The King

Om Pepe är en som person som bara mentalsjuka personer gör då borde hal er klubb fan sitta där inne då. ; )
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-04-19 12:26
Verkar som att Arbeloa - Ramos - Carvalho - Marcelo spelar i Madrids backlinje imorgon. Ser ut som en backlinje som Barca kommer njuta av att möta.

Jag har bara positiva känslor just nu angående matchen. Madrids spel övertygade inte mig sist iaf.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-04-19 12:17
RealMadridesmicorazón //

Pepe är en brutal person som gör saker och ting som bara mentaltsjuka personer gör på en fotbollsplan. De är liksom inget att gömma under stolen tror många andra fans tycker likadant..
Konstigt att han lyckas komma undan saker och ting. Karate sparken mot lyon spelarn va ju sjukt, Pepe får flipp för ingenting..

Att han klara sig utan att få kort i l clasico är bara komiskt. Knuffen på Keita bakifrån va minst ett gult kort men Pepe klarar sig utan vet inte hur men han gör de..
Att de sedan ryktas om att han har spotta på Barca spelare jaa de låter inte så värst konstigt..
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-04-19 12:16
Carles Puyol tränade tidigt imorse för att kolla hur pass illa skadan är, om han kan lira eller inte. Det verkar som att det gick bra då tidningen inte nämner några bakslag under träningen.

Vi får hoppas på att han finns tillgänglig för spel, men att han får sitta på bänken.

----

En vanlig dag på SF. Loggar in, ser att ett par madridistas klagar över allt mellan himmel och jord, loggar ut.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-19 12:15
Adidas video inför CdR-finalen!
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-19 12:12
Nyheten om att Pep ska ha spottat på ett par Barçaspelare kom å andra sidan från MD, medan det här med Piqué är taget från en blogg. Därmed inte sagt att det som MD publicerade är per automatik sant. Minns att efter 5-0 segern på Camp Nou i höstas skrev journalisten Xavier Bosch i just MD att Xavi ska ha gått fram till Lass Diarra och hånat honom efteråt i spelartunneln, den här incidenten där Xavi ska ha gett fransmannen en boll och sagt något i stil med "varsågod, ni har ju inte sett skymten av den under hela matchen".

Någon dag senare ska Xavi ha förnekat att detta skedde. Eftersom det inte framgår vem som skrev artikeln om Pepes spottloskor är det svårt att avgöra sanningshalten i det hela, framför allt om det visar sig att Bosch skrev den.
Barcelona Denyo
2011-04-19 12:09
gå till dit eget forum ni grinar ju så fort man skriver där så då ska ni hålla på kladda här heller
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-19 12:08
RealMadridesmicorazón

Snacka om att dra alla över samma kam. Personligen bryr jag mig inte om vad Pepe gör länge för jag tycker ändå illa om honom och han har redan en bakgrund av att vara våldsam/aggresiv.

Pique kanske är en skämtare men han har inte gjort något som kan anses vara stötande mot någon madridista, så varför skulle han plötsligt lacka ur nu?
Stämningen efter matchen var ju knappast hätsk eller liknande. Barcaspelarna gick ur som vanligt, det enda var ju att Iker var sur för att han ville att Real skulle hylla publiken.
Real Madrid RealMadridesmicorazón
2011-04-19 11:54
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Ni gjorde precis samma sak när det kom ut att pepe "hade spottat på en barcelona spelare". Överdriv inte nu, för ni gjorde samma jävla skit när nyheten om pepe kom. Ni skrev att hans plats var på mentalsjukhus och att han är en psykopat.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-19 11:50
_KING RAUL_

Varför ska man ta det med en stor nypa salt när flera hundratusentals maränger som aldrig har hört talas om källkritik nu sitter och tror att Pique är någon slags jävla extremkatalan? Det är ju bara att gå in på Puertan där flera sitter och klagar utan att tänka efter själva först. Skriver man något sådant om motståndarspelare bör man ha jävligt bra belägg för det.

Personligen tror jag inte att något av det hände (Pepes spottloska eller Piques "Long Live Spain" (lol)). Isåfall borde man ha hört något mer om det efteråt...
Barcelona Hetfield
2011-04-19 11:43
Snälla, man får väl ta och vara lite mer källkritisk än att köpa allt en maräng skriver. Pique må vara en clown ibland, men han skulle aldrig pissa på alla sådär.

Fan, marängerna börjar bli som Arsenalfansen som bajsar på sig så fort Xavi öppnar munnen.
Real Madrid ___ЖIИ₲ ṜƋЦL___
2011-04-19 11:38
Hetfield,
Hört talas om ironi?
Dock är ju Pique inte bara katalan utan även Spanjor. Isf spottar han på Villa, Pedro & Iniesta också som inte är katalaner.
Ta det med blogginlägget med en STOR nypa salt.

Barcelona Hetfield
2011-04-19 11:35
Haha ska Pique ha sagt "long live Spain" när det även finns spanjorer i Real Madrid? Han är katalan, varför skulle han säga "long live Spain"?

Det vore som att en norrmän skriker "long live Sweden".
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2011-04-19 11:32
Man kan inte lita på det där, varken att Pepe spottade eller att Pique skrek så. Bekräftas det så ja, tills dess...
Cigge
2011-04-19 11:30
Självklart tog Iniesta en varning med mening. Vad skulle han till Ukraina och göra när ni ledde med 3-0?

Jag tycker dock att det vore horribelt om han blev avstängd. Alla spelare tar mer eller mindre så kallade taktiska varningar numera, vilket är helt rätt enligt mig. Så länge UEFA har ett sådant varningssystem så får de helt enkelt skylla sig själva. Jag hade tyckt att det varit mer idiotiskt om han INTE hade tagit en medveten varning.

Får spelare, klubb och tränare böter eller avstängning för att ta medvetna gula kort på grund av t.ex. fördröjning av spel kommer det leda till riskabla tacklingar istället. UEFA, FIFA och alla andra organisationer tänker inte särskilt långsiktigt...
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-19 11:29
As they made their way back to the locker room, separated by that thin wall, Piqué shouted, while staring at the madridistas,”Long live Spain! Long live the Spanish Liga! Eight points, eight points! Españolitos, we’ve already beaten you for the Spanish Liga, we’ve showed you!” He then went on to scream, “Españolitos, now we’re going to win the Cup of your king!”

Angående bråket i spelartunneln.
Detta är taget från en marängblogg, och trollen på Puertan sitter och gnäller över det. Varför i helvete skulle Pique skrika "Long live Spain" om resten av det han skriker om handlar om hur de är spanjorer och han är katalan?
AndreD - Anims Abidal!
2011-04-19 11:26
Barcelona's starting line-up on Saturday has cost 85M in transfer fees, Madrid's starting line-up cost 290M [via sport]

Vilket lag var det nu som var köpelag?
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-19 11:06
el Flaco.

Wow, vad fint! Kan vi hoppas på att Pep har gjort en film igen eller?
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-19 10:52
Majoriteten av B-lagsspelarna och Luchos tränarstab ska bege sig till Valencia imorgon för att stötta laget i finalen mot Madrid. Sergi Roberto och Marc Bartra däremot kommer inte kunna resa med sina lagkamrater eftersom de ska spela en vänskapsmatch med det spanska U-20 samma dag.

Barcelona B-Guden
2011-04-19 10:51
Jag blir inte ett dugg förvånad om Uefa stänger av Iniesta.
Det är så typsikt, Hur kan man komma med det ens, Real fick böter vi får en extra avstägning.

Nej nästa gång dom ska ha ett medvetet kort hoppas jag dom verkligen sänker en spelare.
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-19 10:43
När folk säger att Barcelona är mer skyddade, vilket jag kan hålla med om, och använda argumentet för när Busquets och Valdés tog gula kort för att bli avstängda så tycker jag att det hela är knäppt.

I fotbollshistorien har tusentals spelare tagit taktiska gula kort och det har inte diskuterats mer än att de har varit smart av spelarna. Det här är väl första gången som två spelare drar på sig RÖDA kort?
Barcelona Myrran
2011-04-19 10:30
Iniestas varning var solklart medveten tagen. Inget snack om saken. Dock ska man ju tänka på att den togs runt 60 minuten, han ställde sig inte 1 meter ifrån bollen han stod typ 5-6 meter ifrån bollen och domaren reagerade på det. Sen kunde ju Iniesta typ stå kvar efter varningen och frisparken slogs ändå. Kändes inte som han backa en meter.

Att stänga av han för detta är ju så löjligt så det inte är sant då Realspelarna enbart fick böter av att ta två stycken taktiska varningar i 90+ minuten vid samma situation efter en vissellek av Mou-Dudek-Iker. Det va väl detta spelarna blev bötfällda för, deras vissellek och inte varningarna?

Sen som Rambla säger. Finns inget i regelverket som säger att man inte får ta medvetna varningar. Tror inte ens det nämns något om en medveten varning. Så länge man tar en "lugn" varning som typ Iniesta eller Valdes gjorde så har jag inget att klaga på. Inte ska man behöva tackla sönder någon eller förstöra spelet för att få en varning?
Barcelona Rambla~
2011-04-19 10:18
Till att börja med kan ju Uefa ändra sitt regelverk där det klart och tydligt står att man inte får ta "medvetna" varningar. Det finns väl inget sådant idag? Alltså skulle heller inte Madrids spelare ha blivit straffade hur tydliga de än var. Hur kan man straffas för något när det man straffas för inte ens är förbjudet?
Barcelona DM1982
2011-04-19 09:12
Jag är inte ett dugg orolig över att Iniesta skulle stängas av. För det första så var det inte speciellt uppenbart att han tog ett medvetet gult kort, han stod cirka fem meter från bollen när frisparken skulle slås. Om han hade ställt sig en meter från bollen hade det varit uppenbart, inte nu. För det andra så fick Reals spelare bara böter och då tog de två kort medvetet. UEFA kan inte straffa Barcelona hårdare då de har visat vad praxis är.

Slutligen så tror jag inte att UEFA väljer ett sådant drastiskt beslut på sådana tunna indicier, det måste mer till. De kommer inte vilja påverka balansen i laget i ett sådant här läge, det står för mycket på spel även för UEFA.

Så Iniesta kommer inte bli avstängd, det är jag helt säker på.

Däremot så kan det bli böter och det bara för att visa att de inte går någons ärende.
Barcelona Cobain
2011-04-19 08:37
Om Iniesta på officiella..
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-04-19 06:38
Hur kan dom möjligtvis veta att kortet var medvetet? Stängs han av så är det skandal
Barcelona El Messias
2011-04-19 03:31
Hej alla cules,Jag är ny här men jag har läst här sedan 2005 så äntligen nu har jag fixat mitt konto här

Visca Barcas
El Vampiro
2011-04-19 03:13
Det står på Eurosport också att Iniesta kan stängas av och domen kommer på onsdag.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2011-04-19 03:08
Vamos Blaugrana:

Ja, men dem ska kanske stänga av Iniesta för att han medvetet drog på sig gula för att missa returmötet mot Shaktar. Därför jag undrar om detta är rykten eller om det verkligen kommer vara så. Står på Goal.com för den delen.
El Vampiro
2011-04-19 03:05
Tips! :) Ni som har iPhone/iPod/iPad ladda hem Svenskafans appen från AppStore. V
Annons: