/spanien/barcelona/forum/13857.aspx/spanien/barcelona/forum/13857.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
s.eto
2011-04-05 18:48
Någon som vet om Puyol är med i truppen till imorgon?
Barcelona Trippeln
2011-04-05 18:44
Jag är nästan 100 på att Tottenham inte kommer skämma ut sig idag, de kommer som underdog och det finns ingen som helst börda på deras axlar vilket kan underlätta något enorm till deras fördel i slutändan!
Barcelona L.A.M Nr 10 - Anims Abidal, Alla Är Med Dig!
2011-04-05 18:40
Klarar Tottenham bara oavgjort mot Real kommer de gå vidare. Kan inte se Real stå som segrare på WHL där Spurs är grymt starka. Det här blir väl egentligen Reals stora test, nu får de möta ett lag med organiserat försvarsspel och ett starkt lag på alla positioner. De har mött oss, och där gick det inte så bra så nu får vi se om de tar sig vidare från det här.

OBS, jag räknar inte Milan som ett stort test då man inte tar sig långt i CL med enbart några duktiga individuallister. Det kaksnek funkar för att vinna i Italien men när man ska ut i Europa så går det inte. I alla fall, vi får se om Real är tillräckligt starka och samspelta för att ta sig an engelskt motstånd, jag har faktiskt på känn att Spurs kan klara kryss alternativt vinna med uddamålet på Bernabéu och då har man fördel i returen.
Barcelona Trippeln
2011-04-05 18:40
CuléAK (F.d Robin.)

Det kommer vi göra.
Barcelona Alvés
2011-04-05 18:32
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2011-04-05 18:30
Trippeln

Om vi går vidare först dvs...
Hunting Bears
2011-04-05 18:29
Det här.
Barcelona Trippeln
2011-04-05 18:26
Fan vad säsongen blir så mycket lättare om Tottenham vinner med minst 2-1, då slipper vi möta de i semin , vore otroligt skönt.
Barcelona B-Guden
2011-04-05 18:25
Hunting Bears

vad snackar du om
Barcelona L.A.M Nr 10 - Anims Abidal, Alla Är Med Dig!
2011-04-05 18:18
Sen fattar jag inte varför vi anckar värvningar nu egentligen. Det är ett par månader kvar till sommaren och det är väl inget rykte som precis kommit upp om att vi ska värva någon. Snacka om CL-matcherna idag istället eller om vår match i morgon, hur ser skadeläget ut t.e.x?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Anims Abidal, Alla Är Med Dig!
2011-04-05 18:15
Messidinho

Du är väl den sista som ska säga att forumet flummar som vanligt. Kommer från en person som varje dag, varannat inlägg skriver om nya värvningar hit och dit. Bale som vänsterback. Neymar som ytter, Fabregas till ytter, Julio Cesar som målvakt eller jag vetefan vad som surrar dit huvud.
Hunting Bears
2011-04-05 18:12
Snackas om att Spanien ska ta Japans plats i Copa America. Därmed får Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Villa, Busquets, Valdés ingen vila i sommar heller då. Och året därpå är det VM.

Underbart med alla dessa matcher för Spanien. Suck.
Barcelona Messidinho_10
2011-04-05 17:21
Tritranquilo

Ja exakt Cavani har inget att göra hos oss. Vi har redan Messi/Villa/Bojan på den posistionen. Men däremot Neymar som ytter ojojoj jag hade fått jizz i varje match :P
LOTG - Daniel Alves da Silva
2011-04-05 17:11
Shit vilken fart vi skulle haft där framme med Pedro och Neymar som yttrar, Messi lirar spelgeni straxbakom. Neymar är ju hyfsat duktig på att näta också. Vill se Rosell kämpa för honom om det är möjligt med en övergång.
Hombre - Go[al]nzalo El Rey Will Show us The Way
2011-04-05 16:59
Neymar vill gärna spela bredvid Messi.
Barcelona Tritranquilo
2011-04-05 16:52
Nej tack till cavani. Cavani är en bra anfallare men ingen bra ytter på det sättet barcelona spelar på. så enkelt är det.
Barcelona Messidinho_10
2011-04-05 16:31
Kan någon länka nån källa tack gällande detta med Cavani, finns det nån substans? Eller är det bara någon från forumet som flummar som vanligt..
,Sami
2011-04-05 16:25
Cavani i Barca är en dröm! Men han kommer kosta så jävla mycket pengar. Jag tror inte Rosell lägger ut så mycket pengar.
Barcelona Figeta - Anims Abidal
2011-04-05 16:21
L.A.M nr 10

Jaha då måste jag ha läst lite för snabbt sry Hetfield :P men fortfarande som du skriver så kommer det stoppa Deulofeus utveckling och andra framtida talanger. Jag tycker ialafall vi har unga intressanta namn och därför skulle en äldre anfallare passa perfekt inför nästa säsong. Sen ger vi Afellay en ärlig chans istället för punga ut flera hundra miljoner för Cesc och då har vi en jävligt grym trupp med Thiago som är ett år äldre och Afellay som fått en hel försäsong med laget.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Anims Abidal, Alla Är Med Dig!
2011-04-05 16:16
Figeta

Han sa faktiskt att han vill ha Cavani om ett par säsonger när Villa börjar trappa ner. Förstår hur han tänker, men precis som du vill jag inte det hända då Deulofeu är en av de bästa talangerna någonsin vid bara 17 års ålder och Bojan kan förhoppningsvis få en nytändning. Dessutom så luktar Cavani på kanten illa, och jag vill inte se klubben lägga ut såpass mycket pengar på spelare när vi ändå har killar som kan bli bättre i ungdomslagen.
Barcelona Barca4eva
2011-04-05 16:14
Mojito - Culé (un estilo de vida)

"frågan är ju vad som händer när Pep slutar, vilket ju redan kan ske till sommaren om det vill sig illa"

Tro mig, risken att Pep slutar redan i sommar är så liten att det behövs två miniräknare för att få fram alla decimaler.

Om det nu är årets sommar du menar =P
Barcelona Figeta - Anims Abidal
2011-04-05 16:11
Hetfield

Jag förstår verkligen inte hur du tänker när du och andra säger att vi ska värva en 300-400 miljoners värvning till anfallet. Varför ska vi peta våran fantastiska MVP och sätta en dyr värvning på bänken som nog inte accepterar den rollen. Nej tack säger jag till en dyr anfallare som har framtiden framför sig då jag litar på att Bojan eller Deulofeu tar över Villas position. För att Bojan ska utvecklas håller nog de flesta om att vi borde låna ut honom och därför behöver vi som ni säger en anfallare. Men då ska det inte vara en ung utan en mer rutinerad men som fortfarande kan peta MVP om någon av dem är i dålig form. Hetfield har nämnt Kanoute tidigare och han skulle jag inte säga nej till.
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-04-05 16:10
addeh
"Nej, man behöver ingen dribbelgud á la Ronaldinho på vänsterkanten, men det vore ultimat. Någon extrem grovjobbare behövs heller inte, det har vi redan på andra kanten i form av Pedro. Personligen skulle jag vilja se en mer teknisk spelare på vänsterkanten, som naturligtvis också måste jobba hårt och delta i presspelet, men det är Pedro på andra flanken som kommer ta det allra grövsta jobbet."
Co-sign helt och hållet.
Förhoppningsvis är Gerard Deulofeu redo att ta över efter Villa när denne lägger av om 3-4 säsonger, annars vill jag sen en riktig dribbler som Alexis Sanchez eller Neymar. Cavani är ingen riktig kantspelare, och centralt spelar ju redan Messi, så han är inget alternativ.

Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-04-05 15:57
Jag håller med Hetfield ang Cavani, hans riviga stil, hjärta och målsinne skulle vara en underbar tillgång för Barca.
Han kan absolut spela på en kant eftersom han ff är ung och kan utvecklas i och med laget/spelidén. Det jag kan ifrågasätta är hans passningspel och hur han passar in i ett mer spelförande lag än Napoli som mer bjuder på en böljande fotboll.

Möjligt att Pep inte vill ha den typen av spelare, men frågan är ju vad som händer när Pep slutar, vilket ju redan kan ske till sommaren om det vill sig illa. En ny tränare skulle inte "banga" för att våga testa Cavani, och med ett tränarbyte kommer nästan alltid en extra värvning.

Sen har vi ju också Zubi att ta hänsyn till, vill han ha en Cavani i laget, och kan han tänka sig att gå en ny tränare till mötes även om han inte anser sig kunna det?

Sist men inte minst måste det ju finnas kapital att kunna värva för också.
Jag är tveksam till en 50 mljonersvärvning och det då sker på bekostnad av att backlinjen inte förstärks. Lättar Rosell på plånboken och använder reklampengarna till spelarköp i stället för kostnadsrevidering?
Barcelona Gabriel
2011-04-05 15:50
Det fanns en spelare och enbart en spelare som jag hade hoppats på att få se Barça köpa när det kommer till anfallsuppsättningen nästa säsong och den spelaren är Luis Suarez. Nu gick vi miste om honom och jag ser inte längre någon spelare som jag gärna vill ha.

När det kommer till försvaret så var det David Luiz. Han gick vi också miste om.

Det brukar oftast finnas en eller två spelare som jag till nästkommande säsong väldigt gärna vill se i Barça, men den här säsongen måste vara den första då så inte är fallet.
Barcelona FC-Barcelona
2011-04-05 15:39
Hetfield

Jag måste säga att hade verkligen dreglat över att få se Cavani i truppen :D. Men tyvärr som vissa här säger, vi söker ingen striker då våran Messi har redan petat Eto som 9:a, villa har aldrig och kommer aldrig att vara våran 9:a. Men återigen ett köp av en anfallare CAVANI säger jag bara.
Atlético addeh
2011-04-05 15:37
Hetfield

Nej, man behöver ingen dribbelgud á la Ronaldinho på vänsterkanten, men det vore ultimat. Någon extrem grovjobbare behövs heller inte, det har vi redan på andra kanten i form av Pedro. Personligen skulle jag vilja se en mer teknisk spelare på vänsterkanten, som naturligtvis också måste jobba hårt och delta i presspelet, men det är Pedro på andra flanken som kommer ta det allra grövsta jobbet.

"Jag vet att du vill ha "Napoli-Cavani" men honom kommer du inte få så länge Messí bär Barcelonatröjan."

Hyder sammanfattade allt väldigt bra med den meningen.

Håller för övrigt med 1.70-ligan, trampa aldrig på Anders Svensson, snubben är legendar.
,Sami
2011-04-05 15:27
addeh
På tal om Neymar. Jag vet att det är Aftonbladet men ändå. Kolla länk.
Barcelona Hyder - Anims Abidal
2011-04-05 15:26
Hetfield

Som du säger YouTube är ingen bra referensmall. Det är som att påstå att Drenthe är nya Carlos.

Det jag inte förstår är varför du vill ha en spelare som inte är fullt kompatibel för ett ytterplats för så mycket pengar. Jag vet att du vill ha "Napoli-Cavani" men honom kommer du inte få så länge Messí bär Barcelonatröjan.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-05 15:18
Hetfield

"Jag tycker inte heller att Cesc är en prioritet den här säsongen (men jag vill ha honom i laget), därför vore Cavani perfekt."

Menar du att man skulle köpa Cavani redan i sommar? Som reserv då eller vad?

Och hörru, klanka inte ned på Taco-Anders teknik och bollbehandlig ;)
Annons: