/spanien/barcelona/forum/13757.aspx/spanien/barcelona/forum/13757.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-04-06 15:05
Det med att Pinto ska få spela pga. att han är en trevlig gubbe är fan det dummaste grejen jag har hört i mitt liv. Den/de bästa ska spela, svårare än så är det inte.

Jag skiter fullständigt i Pintos känslor, jag vill vinna CdR och därför är Valdes bättre lämpad då han är bättre än Pinto, varför ska man ifrågasätta en persons klubbkärlek bara föratt man tänker logiskt istället föratt leka boyscouterna där alla får ett pris oavsett prestation.
Atlético addeh
2011-04-06 15:04
elbraco

Du förstår nog lika väl som Heywood Jablome att jag sa det lite med glimten i ögat. Jag vill inte att Pinto blir långtidsskadad, absolut inte, hans närvaro på bänken gör stor nytta, men på planen hör han inte hemma, i alla fall inte i en match mot Real Madrid när det står en titel på spel. My opinion.

Lucho Enrique 21

Läs ovanstående. För övrigt har jag aldrig sagt att jag inte gillar Pinto, du får det att låta som om jag vill kasta ut honom från truppen. Det är en go gubbe som bidrar med god stämning i laget, men som sagt, i en cupfinal mot Real Madrid anser jag att bästa laget skall spela oavsett om Pinto stått tidigare matcher.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-04-06 15:02
addeh

När jag hör eller läser något sånt så undrar jag var integriteten i att vara supporter till ett lag finns. Pinto är en del av klubben du håller på. Många här inne tycker säkert olika om det här, men jag skulle önska att du visade mer respekt och lojalitet till enskilda spelare i truppen. Nu handlar det inte bara om Pinto. Även Keita, Milito osv. Man kan inte ha 25 världsspelare i addehs smak.

När de spelarna väl har spelat så har de förtjänat det, tror knappast att du vill vinna alla titlar mer än va de själva gör
Valencia rågi - Kung M.Llorente!
2011-04-06 15:00
Lika som bär: Pearl Harbor - "Krönika: Björnen har vaknat" bäst att alla lägger sig på rygg...
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-06 14:55
Mesut Özil "the next one"

"Du kan inte blunda för att Real blivit ett bättre lag sen Mourinho kom."

Det är väl subjektivt? Han har kommit längre i CL, men han har inte samma poäng i ligan som Pellegrini hade vid denna tiden förra året. Dessutom tycker jag personligen att han inte lyckats införa nån slags spelidé som får ut det maximala av dom bra spelarna ni faktiskt har.

Jocke_B

Självklart tycker jag inte det är fel att ett fan är hoppfullt inför framtiden, men ärligt talat, om vi går vidare och teoretiskt sett slår ut er så ser jag inte att ni har förbättrat er detta året jämfört med andra trots att ni i år kommit längre. Anledningen är att ni inte heller i år då lyckats slå ett stort lag i CL-slutspelet (med all respekt åt Tottenham och Lyon). Milan däremot får väl räknas som storlag och det är därför jag tycker artikeln passat bättre då, eftersom ni faktiskt var ganska mycket bättre än dem men, som du säger, det handlar kanske inte om hur bra ni var och är spelarmässigt.

Det var inget konkret i artikeln jag störde mig på, mer grejen att så fort det går bra för Real i CL så poppar det upp en artikel som handlar om hur någon slår sig på bröstet och säger "Ha - nu är vi på gång". Jag menar, vi har sett det förut. Och det gick knappast bra. Man ska inte missa att du kritiserar Real mycket i artikeln men samtidigt liknar du laget vid en björn som symboliserar något stort och starkt, OCH skriver en liten text om hur madridismon är något som bär laget genom vått och torrt, så i mina ögon är det lite att slå sig själv på bröstet.

Jag menar inte att vi är givna favoriter i de kommande mötena (om de blir mer än två, det vet vi inte än), men senaste gången det kom en liknande artikel torskade ni mot Liverpool och förlorade mot oss. Det var mer det jag reagerade på.

edit: Det jag skrev innan var inte riktat till dig personligen, så jag hopppas du inte tog illa upp ;)

addeh

skäms ;) tycker Pinto har visat bra form de senaste matcherna han har stått i mål. Han förtjänar att stå även mot Real. Inte fint att önska skada på en spelare (inte heller en lång skadetid i ditt fall!).
Barcelona Gonzalez_Barca - Anims Abidal
2011-04-06 14:53
loggar in för första gången sedan 24 timmar sen (har varit på min studentskiva, inte haft någon koll på matcherna) och ser att Inter torskat med 5-2!! och Real har vunnit sin match ganska enkelt får man väl säga.. Men.. "Krönika: Björnen har vaknat! "


HHAHAHAHAHA
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-06 14:52
Jag föredrar faktiskt också att Valdés ska stå.

Han har varit en en fasansfull bra form och det kommer att behövas i en final mot Real Madrid. Vi ska komma ihåg att det var längesedan Pinto stod. Han kommer säkerligen att få stå i helgen mot Almeria.

Hur är hans form egentligen?

Jag vet att Pep inte kommer att bänka Pinto om inte Pinto blir skadad eller liknande. Och därför hoppas jag precis som addeh, med glimten, att han missar cup-finalen ;-)
Atlético addeh
2011-04-06 14:50
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Vad har det med medgågnssupporter att göra? Jag vill att Barça vinner alla turneringar man ställer upp i och eftersom Valdés är vår bästa målvakt hoppas jag han får stå i en cupfinal. Jag vet, det lät inte alls bra att hoppas Pintos skada är allvarlig, vilket jag egentligen inte gör, men även om han har stått alla matcher fram till finalen vill jag att Valdés skall stå.
Barcelona Messidinho_10
2011-04-06 14:50
Är det någon mer som har nappat på betfairs-tröjkampanj, för 200kr?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-04-06 14:39
addeh

Ja, det låter horribelt. Han förtjänar att stå i finalen. Oavsett vad resultatet blir så är det han som har stått ända till finalen och jag hoppas han blir frisk till den matchen.

Ni som är snabba på kalla folk medgångssupporter... Säger inte att du är det men...
Atlético addeh
2011-04-06 14:31
Även om det låter horribelt att säga så hoppas jag Pinto stukade foten rejält så han missar Copa del Rey-finalen.
Jocke_B
2011-04-06 14:27
El Braco Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Att vi i redaktionen skulle överdriva med våra sympatier mer än någon annan är något som får stå för dig. Om jag ska tala för mig själv så har jag väldigt svårt att skriva under på att jag skulle vara någon hejaklacksledare, snarare tvärtom. Jag håller på Real Madrid, det kan man aldrig komma ifrån, men målet är ändå att skildra Real Madrid på ett så objektivt sätt som möjligt. År efter år har jag och andra kollegor kritiserat alla tänkbara delar av klubben och alla vet vi vilken lång downperiod Madrid har bakom sig ur flera olika perspektiv.

Syftet med artikeln var knappast att slå sig själv för bröstet och måla upp Real Madrid som världens bästa lag, för det är vi inte, det är jag den första madridistan att erkänna. Utifrån samma tankesätt där jag kritiskt ser på Real Madrid så har jag, oavsett hur mycket det har svidit i mitt hjärta, alltid gratulerat och hyllat Barcelona under de senaste årens överlägsenhet. Däremot är jag medveten om att alla madridistas inte agerar på samma sätt.

Själva huvudpoängen med artikeln är glädjen över att finnas med och lyckas under den här tiden på året men framförallt atmosfären på Bernabeu som inte har några liknelser under de senaste åren. Att vissa delar kryddas med subjektiva värderingar är en annan sak och jag har full respekt för att Barcafans inte köper mina åsikter.

Att den skulle varit malplacerad måste jag dock invända mig emot och upprepa hur utgångspunkten inte är den spelmässiga kvalitén som precis som du säger höll högre nivåer i höstas. Men det har inte spelat någon roll hur bra eller dåligt Real Madrid spelat under specifika delar av de senaste säsongerna, vi har lik förbannat åkt ut i åttondelsfinalerna och klubben har inte varit i närheten av den här typen av match eller inramning under väldigt lång tid i det europeiska spelet.

Huruvida vi vinner majoriteten av de kommande klassikerna låter jag vara osagt. Inget av våra lag har nått semifinal ännu exempelvis så det känns tidigt att spekulera i dem banorna. Men om du är intresserad av mina generella utgångspunkter när det gäller styrkeförhållandena Barca - Madrid så är Barcelona solklart favoriter. Däremot vill jag inbilla mig att höstens match inte speglar lagens förhållande till varandra fullt ut. Real Madrid underpresterade å det grövsta den där kvällen och ett optimalt spelande Madrid bör ha en chans att slå Barcelona. Men visst inser jag problematiken i att årets Madrid exempelvis ska vara redo att slå Barcelona över två matcher men det är givetvis min förhoppning.

Jag får ursäkta ett långt inlägg. Nu får jag lämna er i fred inför kvällens batalj!
Real Madrid Mesut Özil "the next one"
2011-04-06 14:25
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Du kan inte blunda för att Real blivit ett bättre lag sen Mourinho kom. Laget är i cupfinal och kanske i en semifinal. Med tanke på hur det gått tidigare år så är de en klar förbättring. Vad är de för fel på artikeln.

Fanns folk i ert forum som verkar tro att ni redan är i final oxå. Visst är ni ett favoritlag men ni är inte omänskliga.

Visst tror jag vi får svårt att vinna mot er i både CL och Cupen. Men nog fan har vi en chans åtminstone. Sviter är till för att brytas se på Mourinhos svit hemma.

En dag kan ni faktiskt förlora mot Madrid.
Hunting Bears
2011-04-06 14:23
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Men det är väl naturligt, dom är ett av de stora lagen i världen och har misslyckats i CL 8 år i rad eller vad det är, när dom väl tar sig till semifinal tror jag dom skiter i hur det såg ut, dom är i semfinal och att inte erkänna dom som ett eventuellt vinnarlag är bara idioti
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-06 14:20
Hunting Bears

Skillnaden är väl att jag inte skrev i Puertan. Du måste väl hålla med om att deras skrämselpropagandaartiklar är lite roliga? Trissar upp sig själva som ett storlag för att i nästa steg åka ur både CL och gud vet vad.
Borde vara praxis att kritisera sånt.

Det enda jag ber för är att Dani Alves behåller sin fina form, och att han har en mer defensiv roll idag. Det är ukrainarnas/brassarnas kontringar jag är rädd för idag, och då vore det skönt att ha en snabb Alves redo att springa hem istället för att behöva ta en 70 meterslöpning varje gång dom kontrar.
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-06 14:17
Hoppas Valdés får stå i cup-finalen också :D
PedroRodriguez
2011-04-06 14:13
messinah

Sluta höj Shakhtar till skyarna. Japp, de har imponerat stort denna säsong i CL men Barcelona är inte Roma. Det ska mycket till ifall vi inte avancerar. Dock, tror jag inte att det blir en munsbit.

Shakhtar ska få sig en fotbollslektion.
,Sami
2011-04-06 14:13
Qanii
Jo självklart. David Villa bidrar med mycket och löper som fan. Men jag hoppas han kommer igång med målskyttet. Väldigt viktigt för Barca. Och angående Keita så är han en riktig bra spelare. Men han får knappt speltid. Men vi får se vad som händer med Keita i sommar:)
Och idag vill ja se David Villa komma igång rejält!
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-06 14:10
Hetfield

Det är kört.
Barcelona Hetfield
2011-04-06 14:10
NEEEEJ, inte Pinto! Hur ska vi vinna CL nu?!
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-06 14:06
Pinto stukade foten på dagens träning och är tveksam till om han är fit nog att ingå i matchtruppen. Miño har kallats i hans eventuella frånvaro.
Hunting Bears
2011-04-06 14:05
Förstår inte varför det ska snackas om Real nu. Låt dom vinna sina matcher och låt dom skriva sina krönikor om dom vill. Dom har inte varit i semifinal i CL på 8? år, klart som fan dom är glada. Låt dom vara det.

Måste ni yttra er åsikt om Real eller? Det är ju likadant som ni anklagar dom för att göra, att dom kommer in här och vill ha uppmärksamhet, att vissa är sedan sitter och stör sig på deras krönika och hånar dom, vad är poängen?

Slöseri med tid. Gå och gör något vettigare.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-06 13:50
Jocke_B

Patetisk kanske var lite att ta i men jag tycker ändå det är löjligt att Real har den enda redaktionen som alltid ska höja sitt lag till skyarna som det bästa och det vackraste. Ni har inte tagit er vidare till CL på hur lång tid som helst (gentemot Barca som har vunnit x antal titlar mer de senaste åren, och ändå får culés skit och fula ord haglade över sig om de proklamerar sig som bäst i världen) och när ni äntligen får möta Lyon och Tottenham och tar er vidare så beskriver ni er själva som något stort, majestätiskt som bara väntar på att vinna turneringar.

En annan faktor till varför den är löjlig är att den är jävligt malplacerad tidsmässigt. Hade artikeln kommit när ni tog 16 poäng i CL-gruppen med bl.a. Milan och Ajax, då hade det passat bättre in. Och trots att du säger att den inte baserades på resultatet eller spelet så framstår det lite komiskt att du skriver "Björnen har vaknat" när ni vinner mot ett 10-manna Spurs.
Dessutom kan man dra tydliga paralleller till "akta er för el madridismon"...fyra clasicon är snart att vänta, tror du ni vinner majoriteten av dessa?
Barcelona Qanii
2011-04-06 13:46
Sami

Hur mycket har killen spelat i år? Han har ju mest agerat som inhoppare. Sen så håller jag med om att han inte presterar lika bra som förra året till exempel men då fick han ju betydligt mer speltid. Och när han väl kommer in så är det för att säkra ledningen. Antar att han får direktiv om att säkra och inte ta djupledslöpningar... Lätt att klaga på spelare som inte anmärker sig lika mycket som andra. Menar kolla på Villa det va 6 matcher sen han gjorde mål. de ingen som har anmärkt det eller hur?
Jocke_B
2011-04-06 13:37
Brukar inte försvara artiklar då var och en har rätt till sin åsikt. Men hur "patetisk" krönikan än må vara grundat på vilket "uselt" lag Real Madrid mötte så framgår det nog väldigt tydligt i texten att jag inte lyfter fram spelet som motiv till mina tankegångar. Men men, tack för visad respons.
Atlético addeh
2011-04-06 13:36
Jag tänkte på en sak. Om Pep inte anser att Pedro är redo att starta matchen, tror ni då han kommer ersättas av Bojan eller Afellay? Annars finns ju alternativet att flytta upp Iniesta och därmed skicka Thiago rakt in i startelvan. Vore ganska intressant i mitt tycke.

Fast jag hoppas naturligtvis vi slipper få reda på svaret då Pedro behövs i en sådan här match med sitt riviga spel. Vi har saknat honom tillräckligt nu.

Hetfield

Works for me! :-)
,Sami
2011-04-06 13:34
Qanii
Han bidrar med annorlunda saker. När gjorde han det senast? Keita var bra. Men inte nu längre tyvärr. Han saktar ner tempot sjukt mycket. Och vart är hans djup löpningar? Det enda han gör väl är att bara passa runt.
Nä jag hoppas Barca säljer han.
Barcelona Qanii
2011-04-06 13:19
Sami

Det är det dummaste jag har hört på länge! Vad har han gjort för att förkänna lämna klubben? Man kan inte ha 11 messi eller xavi på plan, spelare som keita är viktiga och behövs i truppen. Han bidrar med annorlunda saker och skiljer sig från de andra spelarna vi har.

Det är nog första matchen på länge som jag känner mig nervös inför. Shaktar har 4 brassar har jag för mig som är livsfarliga. Spelare som douglas costa, william mm. Det kommer verkligen inte bli lätt! Hur ska Sergio klara sig mot dessa spelare? Tycket inte att det såg så jätte stabilt ut förra matchen försvarsmässigt.
,Sami
2011-04-06 13:12
Lämnar Keita Barca i sommar bjuder jag alla här inne på Kebab!
Barcelona Hetfield
2011-04-06 12:39
addeh

Det ser ut som att vi får bära Keita till Marseille istället för Munchen :P

Självdistans och maränger är inget som hör ihop ser jag (krönikan).
Annons: