/spanien/barcelona/forum/1370.aspx/spanien/barcelona/forum/1370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Iniesta70
2016-11-06 17:01
Till moderatorerna .
Vid en eventuell förlust , spärra mig genast , tack , för allas trivsel och den fortsatt goda ton på forumet.
Litar inte på mig själv vid såna tillfällen....
Barcelona CarlesPuyol5
2016-11-06 17:00
Saken är att jag har tittat på Reals spelschema och vinner vi denna match så har dem ett helvetiskt schema framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-06 16:20
Jag hoppas på en intensitet utan dess like idag. Att vi visar vika som är bäst , att vi är ett gäng bestar som pressar Sevilla till bolltapp och får dom långt till vårt mål.
Att alla vet sina roller och att vi jobbar som ett lag , hålla laget kort , aggressivt. , ingen i Sevilla ska få vända upp med bollen!

Tyvärr tror jag nog att Lucho väljer att ha Ter Stegen som spelfördelare och vi kommer att ha långt till mål och stå för bolltappen.

Men jag hoppas ha fel och att Lucho sticker ut hakan och skickar ut ett gäng revanchsugna vargar och inte ett gäng valpar som kommer att fastna i Sevillas press!
Visa alla att det är Barca du tränar Lucho! Våga vända trenden med offensivt , aggressivt spel.
Det här kan / är en nyckelmatch.både resultatmässigt och i form av en självförtroende boost , sätta lite press på Real inför landslagssamlingen och få en liten lucka till Atletico och Sevilla.

Ölen på kylning , mutor till familjen framtagna, den "magiska" Ronaldinho tröjan redo.....

Jag har gjort vad jag kunnat ....
Nu är det upp till grabbarna....vi tror på er!!!
Nu kör vi!!!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:48
ojoj! Fint mål av Coutinho. Liverpool spelar roligare fotboll än oss. Vad händer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-06 15:47
Vi behöver ingen sådan spelare vi behöver en maestro/spelmotor, att gå efter brassen vore ytterligare ett misstag. Dels för han och Neymar jobbar ut ifrån samma ytor och dels för det är ytterligare en ojämn spelare. Vi behöver en som ger oss stabilitet varje vecka och ger oss kontroll under matcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:47
[QUOTE=Smogen]ja, håller nog med. och jag tror det helt klart finns en chans att han kan vända det. MEN, detta är enligt mig ändå den längsta formsvackan vi varit i sedan Tata var tränare.I det räknar jag inte bara resultat, utan räknar mycket hur spelet och spelarna sett ut på plan. Det som räddade Lucho var ju att säsongen tog slut, en eller två omgångar till och vi hade nog tappat ligan förra våren. Jag förväntade mig en klar uppryckning nu, men har bara sett korta stunder av riktigt bra spel från laget. [/QUOTE] Jag är helt enig med dig. Ta bort Messi från Barça i slutet på förra säsongen o Zidane hade vunnit ligan med Real Madrid. Han var vårt anfallspel! Så illa var det o vi spelar bara sämre o sämre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:43
Kollar på Liverpools match o Coutinho står verkligen ut. Hans bollkänsla o finess... Madre mia!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:34
@El Pistolero #9:


ja, håller nog med. och jag tror det helt klart finns en chans att han kan vända det. MEN, detta är enligt mig ändå den längsta formsvackan vi varit i sedan Tata var tränare.I det räknar jag inte bara resultat, utan räknar mycket hur spelet och spelarna sett ut på plan. Det som räddade Lucho var ju att säsongen tog slut, en eller två omgångar till och vi hade nog tappat ligan förra våren. Jag förväntade mig en klar uppryckning nu, men har bara sett korta stunder av riktigt bra spel från laget.
Barcelona Barca Barca
2016-11-06 15:30
El Pistolero Fyfan va skönt, slippa Coutinho. Känner mig så trygg med Arda o Andre Gomes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:28
Barcelona coach Luis Enrique has rejected the idea to sign Liverpool midfielder Philippe Coutinho (24) in the January transfer window. [MD] The agent of Philippe Coutinho (24), Joorabchian, has been pushing Barcelona to make a serious bid for the Liverpool midfielder. [MD]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:26
[QUOTE=Smogen]Säg att vi torskar ikväll, samt gör en förlust i clasico. Ett inte helt omöjligt scenario. Tror ni han börjar hänga löst då? Eller sitter han bombsäkert fast till allra minst slutet av säsongen? och jag pratar inte om att en tränare ska sparkas efter en dålig match på bortaplan mot Man C. Det här handlar om en usel form som från och till varat sen ungefär mars förra året. Tror ni Roberto och ledningen är säkra på att Lucho kan vända på det här, eller tror ni dom snart börjar kolla alternativ? [/QUOTE] Barça har ju mycket mer tålamod med sina tränare än vad exempelvis Real Madrid o Inter har. Bara kolla på hur Rijkaard fick tid på att vända det trots att hand inledning var dålig. Nu är det också en tränare som har gudstatus efter en trippel, en dubbel samt en stor status som tidigare spelare. Mycket ska till för att ledningen ska sparka Lucho. Det måste gå RIKTIGT jävla illa för att det ska hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:24
@neymar JR:


Näe, jag kan knappt minns när en tränare i Barcelona fick lämna mitt under säsongen. Däremot så närmar vi oss Real i det mesta nu för tiden, så varför inte med detta också.
Barcelona neymar JR
2016-11-06 15:16
Att lucho sparkas mitt under säsongen kan ni glömma, det är Barcelona och inte real här. Men efter säsongen kommer han nog inte vara kvar av frivilja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 15:14
Förlorar vi idag så ligger vi hela fem poäng bakom ZIDANES Real Madrid i ligan... Oacceptabelt med vår trupp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 15:12
Säg att vi torskar ikväll, samt gör en förlust i clasico. Ett inte helt omöjligt scenario. Tror ni han börjar hänga löst då? Eller sitter han bombsäkert fast till allra minst slutet av säsongen?

och jag pratar inte om att en tränare ska sparkas efter en dålig match på bortaplan mot Man C. Det här handlar om en usel form som från och till varat sen ungefär mars förra året. Tror ni Roberto och ledningen är säkra på att Lucho kan vända på det här, eller tror ni dom snart börjar kolla alternativ?
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-06 14:58
Tror lucho har gått på fetta tabletter nuförtiden vinner vi inte ikväll kan Real nog rycka i ligan och kanske också vinna den till slut .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-06 14:37
Luis Enrique: "We’re so good that we don’t only know to win but we also know how to lose. I’m in a state of Nirvana." [Squawka]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-11-06 13:48
@Blaugrana91:


Okej, jag ville bara veta lite hur du tänker. Tack för ditt svar.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-06 13:31
[QUOTE=Gabriel]Blaugrana91 Vill minnas att du ansåg att det nya sponsoravtal skulle ligga på minst 80-85M€ när du först började skriva om det. Du har sänkt dina krav med 20M€? Eller minns jag helt fel kanske? [/QUOTE] Jo det stämmer, men det är ingen som kommer betala så mycket för att sponsra tröjan helt enkelt. Dessutom var det innan vi hade tecknat avtalet med Nike, får vi in maximalt €155M från Nike är €60M-€70M från tröjsponsorn ändå bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-11-06 13:00
[QUOTE=Den vise mannen]Jag vill bara tack Er andra här inne. Älskar att läsa när ni skriver om era händelser/upplevelser ur er liv som Cule. Detta fick mig att tänka på en händelse ur mitt liv. Barca möte Real i en sen kvällsmatch. Detta var när Djävulen själv (Mou) tränade laget från Helvetet (mitt hat mot Real peakade verkligen under hans era). Min fru (näst intill helt ointresserad av fotboll) hade gått och lagt sig (skönt, vill helst se Barca matcher helt själv) för att sova. Efter andra gången jag väckt henne av att jag springer runt i TV-rummet och skriker i ren eufori ringer hon ner på min mobil och undrar vad f-n jag håller på med. Hon ger mig med förenklat språk en minst sagt klar tillrätta visning (du väcker mig, tänk på att barnen sover, bla bla bla, där i mellan blandat med en massa svordomar mm). Efter matchens slut (vinst givetvis) och mitt i allt när man försöker få sig lite sömn efter lite av euforin har lagt sig. Då slår det mig. Fan, min fru har nog trots allt rätt. Väcka henne (ett flertal gånger) och barn som sover= Idiotiskt. Att tänka, det är lätt värt det= Egoistiskt Hon har under alla årens lopp X-antal gånger kallat mig allt från: idiot, egoist, störd bara för att JAG MÅSTE se en Barca-match. Allt från bjudningar, kalas, arbete mm får som oftast stå åt sidan. Sensmoral Jag må nog vara allt vad som fru ha kallat mig ovan ibland. För att förenklat definiera vad och men jag är så är jag nog bara en liten simpel Cule. [/QUOTE] Hahaha.... Jag har faktiskt vid extrema tillfällen börjat använda mig av fullmatchesandshows, det hjälper familjefriden en del. Även om man får gå i radioskugga ett tag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-11-06 12:51
Blaugrana91 Vill minnas att du ansåg att det nya sponsoravtal skulle ligga på minst 80-85M€ när du först började skriva om det. Du har sänkt dina krav med 20M€? Eller minns jag helt fel kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2016-11-06 12:48
Barcelona shalit
2016-11-06 12:48
Bale on fire! Ronaldo raka motsatsen..
Barcelona neymar JR
2016-11-06 12:18
Domaren köper inte Madrids filmningar alls, verkar blir en rättvis match det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-11-06 08:59
Jag vill bara tack Er andra här inne. Älskar att läsa när ni skriver om era händelser/upplevelser ur er liv som Cule. Detta fick mig att tänka på en händelse ur mitt liv. Barca möte Real i en sen kvällsmatch. Detta var när Djävulen själv (Mou) tränade laget från Helvetet (mitt hat mot Real peakade verkligen under hans era). Min fru (näst intill helt ointresserad av fotboll) hade gått och lagt sig (skönt, vill helst se Barca matcher helt själv) för att sova. Efter andra gången jag väckt henne av att jag springer runt i TV-rummet och skriker i ren eufori ringer hon ner på min mobil och undrar vad f-n jag håller på med. Hon ger mig med förenklat språk en minst sagt klar tillrätta visning (du väcker mig, tänk på att barnen sover, bla bla bla, där i mellan blandat med en massa svordomar mm). Efter matchens slut (vinst givetvis) och mitt i allt när man försöker få sig lite sömn efter lite av euforin har lagt sig. Då slår det mig. Fan, min fru har nog trots allt rätt. Väcka henne (ett flertal gånger) och barn som sover= Idiotiskt. Att tänka, det är lätt värt det= Egoistiskt Hon har under alla årens lopp X-antal gånger kallat mig allt från: idiot, egoist, störd bara för att JAG MÅSTE se en Barca-match. Allt från bjudningar, kalas, arbete mm får som oftast stå åt sidan. Sensmoral Jag må nog vara allt vad som fru ha kallat mig ovan ibland. För att förenklat definiera vad och men jag är så är jag nog bara en liten simpel Cule.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2016-11-06 02:21
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2016-11-06 02:20
Paco har spelat 321 minuter för Barca. Det motsvarar bara 3.57 x 90 min och ni dömer ut honom redan... Herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-11-06 01:22
@Vlom:

Hur kan paco vara en flopp för dig om du knappt sett honom spela...?
Barcelona Davids3
2016-11-06 01:12
Det var ju rena straff-festen idag i la liga. 3 av 4 matcher avgjordes helt och hållet av straffar o.O
Barcelona Reymar
2016-11-06 00:07
@Junta Dimision:

Inte nog med att han bitit tre(!) spelare så har han även varit i en del kontroversiella händelser. Vad sägs om rasist skandalen mot Evra? Eller när han pekade långfingret till publiken? Båda dessa händelser ledde till långa straff och listan kan göras ännu längre.

Visst gjorde Aurier narr av Blanc och Ibra men det är inget gentemot Suarez flertalet händelser. På tal om sociala medier så var även vår egna Pique aktiv på Periscope och gjorde narr av Vidal och Mathieu. Men vad vet jag du kanske gillar att bli biten...
Annons: