/spanien/barcelona/forum/13688.aspx/spanien/barcelona/forum/13688.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-12 23:05
Första segern på bortaplan i CL-slutspel under Guardiolas era va? :)

Dagens glädjeämne: Mascherano kan bli vår nya Puyol medans kaptenen är borta! Samma vilja, samma hårda arbete. Föredrar han som mittback och Busi på mitten alla dagar i veckan.

Dagens tråkiga: Maschen kan inte spela el Clasico

För övrigt ska Afellay ha cred för dagens match. Han passar in i Barca, allt annat är skitsnack
Hunting Bears
2011-04-12 23:05
Oj, jag läste ett inlägg av dig. Och ja, Real spelarna kanske får psykbryt ja. Men jag snackar inte om att THiago ska in för att fylla någon personlig glädje för mig. Jag ser till skillnad från andra Thiago som en bra spelare och menar att han tillför mer till spelet än Keita elelr Afellay och jag anser att han borde vara alternativet om Ineista eller Xavi skadar sig. Jag vill inte att någon ska skada sig av Real spelare. Men jag vet inte om vi har råd att spara spelare tyvärr.

Definitivt inte för att han är ung (20 år) eller för att han kanske har ett psyke som kan påverkas. Han har varit totalt dominant mot Villarreal på deras hemmaplan och även mot Almeria.

Alla spelare kan vara en säkerhetsrisk, men att säga att Thiago är en större än någon annan köper jag inte. Dessutom hävdar jag att laget får gå före om vi ligger udner mot Real.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-12 23:04
Även om jag anser att Milito är lite av en riskfaktor så tycker jag han ofta får lite för mycket skit. Han har varit långtidsskadad, är matchotränad och får sällan starta i matcher. Dessutom blandas hans dåliga sidor med en hel del otur.
Mot Zaragoza ninjasparkade han ner en spelare och då klagade många. I matchen han fick starta efteråt gjorde han ett bra jobb men då fick han inte speciellt mycket beröm. Idag går han in och tar ett gult kort efter 20 sekunder, men resten av matchen tycker jag han ändå borde få godkänt i betyg.
Visst, han slarvar lite och är inte bästa vän med bollen men bollbehandlingen är knappast hans starka sidor annars heller. Förutom det gör han några bra brytningar som förhindrar Shaktars kontringar. Min poäng är att man inte ska glömma att en frisk, matchtränad Milito inte är en dålig back. Dessutom är han en spelare som har gjort mycket för Barcelona i yngre år. Han är en lojal spelare som sliter mycket och sällan klagar, något folk borde komma ihåg. Jag hoppas han får lämna med värdighet i sommar.

Domaren ska ha cred för att han gör en bra match ikväll!
Barcelona DM1982
2011-04-12 23:03
Hunting Bears

Lägg fram ett argument?

Nu vet jag att du trollar, det tog ett tag att förstå det.

Jag har radat upp flera argument som du inte har kommenterat.

Ha det bra trollet och hälsa grabbarna i Puertan.
Coach pep -
2011-04-12 23:02
Sjukt skrattretande att ens kalla Thiago för en riskfaktor.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-04-12 23:02
Onödig diskussion då Pep i slutändan kommer spela med de som spela idag minus Masken, han är inte en galen gambler precis. Inhopp är dock inte omöjligt om matchen är till vår fördel.

Busq,Iniesta,Xavi blir det på mittfältet!
Milito och Pique tar hand om mittbacks positionen

Låt oss hoppas på det bästa nu gott folk.
Hunting Bears
2011-04-12 23:00
Dm1982

Troll? För att jag framför en annan syn än du? Nej

Lägg fram ett argument du istället för att skriva massa intetsägande poster.

Sa jag ens att en felpassning var den ENDA anledningen till att han inte ska starta? Hetfield tog ett exempel och jag fortsatte på det.

Era argument för att Thiago inte ska spela om han behövs utgår alltså fortfarande från att han kanske gör en dålig match och vi inte vinner. Ja livet är fan hårt. Önskar vi kunde skydda samtliga spelare från det scenariot.

Med så mycket skador som vi har nu så känns det dock omöjligt att alla ska kunna daltas emd, vissa spelare får dra större lass än andra.

Om någon kan presentera ett riktigt argument så är det fine, men att kalla någon för troll för att ni inte har några riktiga argument och har slut på one-liners duger inte.

Om ställninge är 2-1 i slutet av en match och Xavi blivit skadad och Keita redan kommit in eller liknande och vi fortfarande jagar ett mål. Ska vi därmed INTE kunna slänga in Thiago trots att det kanske är en spelare vi verkligen behöver för att någon på Svenskfans påstår att han kanske har ett psyke som inte pallar det?
Barcelona Hetfield
2011-04-12 22:59
Hunting Bears

Jag skrev ett argument och jag var tvungen att driva lite med dig för att du beter dig som en snorunge som inte accepterar andras åsikter. Lustigt att du kallar mig för pajas när jag kommer med argument.
Way to go man!

Ta och läs vad man skriver istället för att bli defensiv direkt.

Du beter dig som ett troll nu, så ha en god kväll.
Barcelona barcafan86
2011-04-12 22:57
kom igen nu, I slutändan kommer Pep välja ut den bästa elvan för matchen som jag inte tror kommer innehålla Thiago, sen om han blir inbytt eller ej beror helt på skador/matchbilden. Behöver vi honom på plan kommer han in, så enkelt är det.

Det går inte att jämföra med Bojan, som kanske fick axla för mycket ansvar som ung eller vem vet, kanske gjorde som tiotusentals andra talanger och inte lyckades nå den toppen fans trodde han skulle.
Barcelona DM1982
2011-04-12 22:57
Hunting Bears

Men snälla. Kan du inte sluta tramsa? Är du ett troll eller?

Vem har sagt att en felpassning är den enda anledningen till att han inte ska starta?

Nej, det är inte värt att sitta uppe och diskutera med dig. Ha det fint.

Och jag förstår inte hur du kan få det till att vi har problem i mittfältet, i alla fall det offensiva. Det är inte där det saknas killar direkt.
Hunting Bears
2011-04-12 22:54
Nej men sitta och utgå från att det värsta ska hända för att Thiago ska spela lite känns så jävla onödigt. Thiago kanske slår en felpass, men det kan å andra sidan vilken spelare som helst göra i vilken match som helst.

Jag vet inte om folk är medvetna om att vi inte har så jävla många alternativ på mittfältet. Jag har fortfarande inte sagt att Thiago ska spela, men att påstå att man inte kan slänga in honom för han kanske gör en felpass och får dåligt psyke köper jag inte.

Hetfield

Ägna dig mer åt att presentera argument och mindre åt dina one-liners som täcker halva dina kommentarer.

DM1982

Angående Bojan. Jag vet inte vad alternativet var. Ronaldingo var kass och Eto'o var långtidsskadad. Rijkaard tog ett beslut som han trodde skulle gynna laget, i alla lägen kan man inte dalta med varenda spelare. Vissa spelare kanske får sin karriär påverkad av sitt lags situation dom råkar debutera i. Det är tyvärr så det är. Bojan hade säkert blivit bättre i en bättre upplaga av Barcelona. Men vad fan ska man göra, ska man skita i att spela emd vissa spelare för dom KANSKE påverkas negativt av att få spela och kanske förlora. Det är ett sånt icke-argument så jag vet inte vad.
Canaletes
2011-04-12 22:54
Kan Wilshere starta mot Barca så kan Thiago starta mot Madrid...

Cased closed
Barcelona Hetfield
2011-04-12 22:53

Seriously dude, chill the f*ck out. Betalar Thiago dina räkningar eller? Eller kommer han hem till dig och masserar dig varje helg, sen så sitter ni och pratar om Jersey Shore?

Ja, jag tycker att det vore otroligt förödande för hans psyke om han skulle tabba sig mot Real Madrid i ett utsatt läge, om du tycker annorlunda så fine. Det är ju fan bra att han sitter på bänken och får uppleva något få får uppleva, bara det är stort för honom. Det finns alternativ att slänga in om det skulle skita sig.

Nej, jag tror inte att Thiago KOMMER att tabba sig, men risken finns och det vore onödigt att sätta honom i en sådan press direkt.
Slutsats: Från start? Nej. 10-20 min i andra om det är stabilt? Ja.
Coach pep -
2011-04-12 22:53
Hunting Bears

Precis, det är inte Afobe vi snackar om, det är Thiago. Komiskt att nedvärdera en sådan megasuperdupertalang.
Barcelona DM1982
2011-04-12 22:52
Hunting Bears

Och vart skrev Hetfield att Thiago är dålig?

Jag tror inte att du förstår vad jag försöker säga, tyvärr.

Jag måste bara fråga dig en sak. Tycker du att Barcelona hanterade ynglingen Bojan på rätt sätt?
Hunting Bears
2011-04-12 22:50
Men låter ju strålande, vi tar ut ett antal spelare och sätter dom på bänken men vägrar använda dom trots att dom besitter bra kvaliteter.

Herregud, detta resonemang är ju helt jävla galet

"Thiago KANSKE får dåligt självförtroende". Är du/ni på allvar? Han är 20 år och en av de största talangarna just nu, och här sitter någon pajas på ett svenskt forum och ifrågasätter om han ska spela för att han har psyke nog att spela.

Det är fruktansvärt komiskt.

Ska vi utgå från "kanske" argument hela tiden så kanske Piqué brytet benet, Thiago KANSKE gör hattrick, sitter ni och lägger tarot-kort när ni tar fram dessa känslor om vad som ska ske eller?

Det är en jävla lyx ni verkar tro att vi kan leva i när vi kan spara underbarn när vi fortfarande har 3 titlar kvar att slåss om och vår trupp är skittunn.
Hunting Bears
2011-04-12 22:48
DM1982

Jag skriver inte endast till dig. Sluta tro att alla svar är riktade till dig. Hetfield skrev så här. Citat: "Jo men visst, släng in en yngling i el Clasico i ett stressat läge, det är ju ett perfekt koncept! Äh, skit samma om han tabbar så att ett till mål dunkar in i målet, det är ju bara fotboll! "Coach pep -
2011-04-12 22:47
Hetfield

Kom igen, om Wilshere kan spela mot oss i CL-slutspel så kan nog Thiago( som är betydligt bättre) klara av några minuter mot Real Madrid. Säger inte att jag verkligen vill att han ska det men att påstå att det vore riskabelt är att grovt underskatta honom. Thiago har förvisso nästan bara hoppat in för oss än så länge men väl där har han ju visat upp ett helt magnifikt spel. Mot Villarreal startade han och det var ju helt stört hur han behandlade bollen - like a god!
Barcelona Hetfield
2011-04-12 22:47
Hunting Bears

Om du läser det jag skrev (dags att besöka synsam much?) så var jag redo att ge honom ett par minuter om läget är ok, men att slänga in en B-lagsspelare i ett avgörande skede/från start vore onödigt och korkat för hans psyke.
Ja, jag väljer hellre att slänga in Keita då även om jag inte gillar honom som spelare så har han erfarenhet i stormatcher.

Sluta bli så defensiv, ingen säger att han är dålig, det handlar bara om att ibland måste man se till en talangs psyke istället för att chansa som man gjorde med Bojan.

Om du inte håller med så kan du klippa dina tånaglar eller sticka ett par vantar, I don't care.

Coach Pep

Wilshere är startspelare i Arsenal, det är ju stor skillnad med en B-lagsspelare.
Barcelona LaSagradaFamília
2011-04-12 22:46
Jag ser gärna Busquets, Keita och Xavi på mittfältet.. eller kanske Messi istället för Keita?
Barcelona DM1982
2011-04-12 22:46
Hunting Bears

Sluta tramsa. Det är inge som har sagt att han är dålig. Läs gärna det jag skriver istället för att gå upp i limningen.
Hunting Bears
2011-04-12 22:45
Hetfield

Du gick liksom till att starta med Thiago i el clasico direkt, för många öl eller bara problem att läsa klart innan du vill skriva dina roliga inlägg?

Jag påstod aldrig att Thiago ska starta matchen men någonstans får man se till algets bästa framför en enskild spelares psyke. Men att ta ut spelare och sätta dom på bänken och sedan ha förutbestämt att "nej Thiago och JDS ska bara sitta på bänken men ska inte komma in. Dom är för unga".

Det konceptet köper inte jag, jag är ledsen men truppen är tunn och vi har inte råd att spara vissa spelare för deras egna psykes skull. Vi ska möta Real 4 ggr på en månad nu och har typ 16 spelare att gå runt på.
Barcelona DM1982
2011-04-12 22:44
Sluta tjaffsa om att Thiago ska spela El Clasico. Ni vet ju vilka psykbryt Realspelare får när de ligger under, är det värt att en rookie ska skada sig för att han inte hinner undan med benen bara för att ni ska glädja er åt några få minuter med honom på planen?

Vi har väldigt tuffa matcher kvar och Thiago kommer inte spela någon match mot Real. Däremot kommer han nog få spela många av de avslutande ligamatcherna, relativt enkla matcher när ligan mer eller mindre kan vara avgjord.

Fattar inte riktigt varför ni vill ha honom på planen, vi har stora problem i backlinjen och behöver erfaret folk på planen. Vakna.
Barcelona LaSagradaFamília
2011-04-12 22:43
Han har tappat bollen lätt i de 2 senaste matcherna, och motståndarna har fått bra kontringslägen
Barcelona Hetfield
2011-04-12 22:42
Jo, för att pressen som var på Bojan var ju jätte konstruktivt och hälsosamt! Bojan bombar ju in mål titt som tätt. Eller hur var det nu?

Ja, släng in Thiago så att han får spela i el Clasico men att starta honom eller att spela med honom i ett avgörande läge känns för riskabelt. Just my opinion.

Vafan, alla som sitter på bänken behöver ju inte hoppa in och dunka in 99 mål. Det är stort nog av en B-lagsspelare att sitta på bänken och få hoppa in i matchen.

Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-04-12 22:42
Hetfield

Blev det några öl under matchens gång?
haha
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2011-04-12 22:42
Riktigt skönt med avancemang, nu är det fullt fokus på El Clasico i helgen även om den saknar lite prestige.

Förövrigt var detta Guardiolas första vinst på bortaplan i slutspel sen han byggde detta rike.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-04-12 22:41
Hunting Bears

Syftade på Messi som var 18 när han gjorde sitt hatrick, lite skillnad på positioner mellan de. Var för lat att skriva in Thiagos ålder
=)
Hunting Bears
2011-04-12 22:41
Om han är så jävla dålig som han är att ni förväntar er att han ska göra ett misstag bör vi nog lika gärna sälja Thiago nu. Vem fan är det som undervärdera Thiago om man inte ens kan tänka sig slänga in honom i ett el clasico?

Är han en framtida stjärna eller inte? Bojan fick spela alla viktiga matcher när han var 17 år, han gjorde det bra.

Han är 20 år, Thiago, sluta dalta med era jävla silkesvantar kring honom. Han är en supertalang och har antagligen ett psyke i samma klass. Hetfield, du menar alltså att vi ska ta ut Thiago i truppen men inte ens ha det som möjlighet att plocka in han på plan om han behövs? Vem spelar han för? Sig själv eller för Barcelona som lag? Om Pep vill att han ska in och laget behöver honom ska han in.

Atlético addeh
2011-04-12 22:39
Hunting Bears

Håller helt med, finns ingen logik i det. Att inte byta in Thiago för att han är ung och fortfarande tillhör B-laget är väl egentligen helt irrelevant. Jag anser också att han är tillräckligt mogen för att kunna spela el Clásico. Är det något grabben visat hittills så är det ett starkt psyke.
Annons: