/spanien/barcelona/forum/13672.aspx/spanien/barcelona/forum/13672.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dani Alves=The King
2011-04-15 15:50
1.70-ligan - Anims Abidal! //

Precis masken hade vart guld värd imorn men som tur är så är de den mindre viktiga matchen han är borta...

Får hoppas att han håller den fina match formen för Mascherano har vart outstanding..
Barcelona Cape
2011-04-15 15:44
1.70-ligan

De flesta talangfulla spelare brukar kopplas till de största klubbarna, så jag tar än så länge ganska lätt på det. Tror att Pastore hade passat in jättebra i Barca men vill verkligen inte att klubben värvar honom av två olika anledningar: Thiago & Fabregas.
Atlético addeh
2011-04-15 15:40
Såg precis på Euro Talk weekend, bra programidé faktiskt. Kul att Kviborg tog upp matcher som Almería-Valencia och Málaga-Mallorca också, det hade nog aldrig hänt med någon annan i studion.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-15 15:34
Btw, vad tror ni om ryktena kring Pastore? Enligt Palermos president har vi lagt ett bud, som de nekade vid den tidpunkten. Men han la även till att klubbarna kommer fortsätta förhandla i framtiden. Och nu öppnar presidenten för en flytt.

Jag säger inte att han kommer hamna i Barca, men kanske är det inte bara lösa rykten att klubben är ute efter honom trots allt...
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-15 15:18
Dani Alves=The King

Mascherano är det närmsta Puyol vi kan komma. Med honom brevid Pique kändes det lugnt. Men tyvärr är han avstängd imorgon...
Barcelona Dani Alves=The King
2011-04-15 15:08
Är de något som fäller krokben på oss så är de backlinjen eller dommarn :P
För jag anser att Barca har ett mycket bättre mittfält och anfallet är också snäppet vassare.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-04-15 15:05
Alltså faaaaaaaaaaaan va jag är orlolig över backlinjen. Puyol lämna ett sånt stor hål efter sig när han gick sönder. Sen kom Abidal och lugna ner oss nu har abi drabbats av något som är tråkigare än skada. Visst vill man att abi ska komma tillbaks men de är inte viktigast.

Med de sakt så har abi fått mig orolig igen över backlinjen..

Kan någon snälla svara på nääär Puyiii förväntas komma tillbaks. Real har alla deras backar så de gör ju inte saken lättare...
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-15 15:04
Kanske Arsenals bortatröja nästa säsong. Som tröja ser den väl inte speciellt snygg ut men som FOTBOLLSTRÖJA är den brutalt ful! Tydligen inte bara vi som har fått dåliga nyheter angående bortatröjorna, tänker då på den randiga extremt fula tröja som det spekuleras om.
Kan någon linka den tröjan som har ett blått streck i mitten med klubblogon centrerad? Den var sjukt snygg.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-15 14:53
Lugna er lite, varför flippar ni på geegiii nu? Han sa ju inte att han önskade Messi benbrott i just denna diskussionen, det var snarare ni som provocerade fram det. Tvärtom har hållit bra ton. Han valde att inte ta upp det igen, då bör ni inte reagera som om det var något som sades nyligen?
Barcelona Manita
2011-04-15 14:40
Sherko

Fernando Gago-King of Madrid är faktist inne dygnet runt. Killen skriver konstant inlägg morgon, eftermiddag och natt. Fernando Gago-King of Madrid skrev även ett inlägg några rader efter att geegiii skrev att han hoppas någon knäcker Messis knäskålar.
Barcelona Frodo
2011-04-15 14:14
Den här geegiii kallar Adebayor för apa och hyllar Ultras Sur. Att han dessutom önskar benbrott på spelare gör det inte särskilt svårt att förstå vad för typ han är.
Barcelona el Maestro!
2011-04-15 14:09
Gabriel :
Nej, inte enligt mailet jag har fått. De visar däremot ligamatchen på lördag.
Barcelona Gabriel
2011-04-15 14:07
el Maestro!

Gör dom inte? Det var förvånande. Minns att jag var där med ett par vänner och firade copa finalen 09. Synd, Biljardpalatset är annars ett väldigt trevligt ställe att gå till, mycket bättre än O'learys.
Barcelona el Maestro!
2011-04-15 14:03
Barça kan vinna sina matcher utan Messi oavsett motstånd.
Man spelar som ett lag och det har man visat i alla tillfällen där Messi inte har varit avgörande eller varit borta/bänkad. Messi gör inte mer än 50 procent av Barças mål. Det gör Cristiano däremot.
Det man undrar är hur det skulle gå för Real Madrid om Cristiano skulle bli magsjuk på lördag(hoppas att han inte blir det - det vore synd!).

Jag tror att det hade varit större avbräck för Real Madrid än vad det hade blivit om Messi blev förkyld på lördag.

Förresten jag trodde att Biljardplatset i Göteborg sänder cupfinalen. Jag hade tänkt beställa ett bord. Jag har nu fått ett mail från Biljardplatset. De sänder inte matchen.
Nåväl, det gäller att hitta nu andra ställen så att man inte missar matchen. Ska vara i Göteborg ett par dagar i nästa vecka.
Hunting Bears
2011-04-15 14:02
Byt ut ordet Real mot "majoriteten av dom som diskuterat ämnet idag" då får semantisk betydelse för dig Sherko. Det är inget att hymla med att de flesta som diskuterat ämnet idag verkar tycka att skada spelare är önskvärt.
Real Madrid Sherko
2011-04-15 13:59
Manita

Nej du det förstår jag, men när t.ex. Hunting Bears skriver så här : "Men Real måste hoppas att Messi och andra skadar sig. Patetiskt."

Så drar han ju alla realfans över en kam!

Sen kanske realforumet inte har moderatorer inne 24/7 så det dyker ju inlägg som inte hör hemma där ju, men jag håller med om att det är tråkigt!
Barcelona Manita
2011-04-15 13:54
Sherko

Tror knappast någon här inne tror att alla Madridistas önskar allvarliga skador på Barcaspelare. Men det är ändå rätt så kul att Fernando Gago-King of Madrid skrev för någon dag sen att alla blir direkt spärrade om de önskar skador på motståndare vilket inte stämmer. Satt vid lunch och kollade via mobilen i Puertan och såg då att vissa hoppades att någon i Real Madrid skulle skada Messi. Det värsta är att ingen säger emot de.

Hur ofta ser man någon här inne skriva "Hoppas någon sparkar sönder knäskålarna på Ronaldo"? Och om någon skriver det så lär den personen bli spärrad omgående.
Barcelona Gabriel
2011-04-15 13:51
geegiii - Iker el Dios

Jag vill hellre att Barça besegrar ett topplag med alla deras bästa spelare än att önska att någon av deras bästa spelare missar matchen. Sen är det skillnad på att påstå att ens egna chanser till att vinna matchen ökar när en av motståndarlagets bästa spelare inte kan medverka, från att önska att spelaren blir skadad och inte kan delta.

Det första är common sense, det sista är som jag sa ett tecken på feghet och underlägsenhet.
Real Madrid Sherko
2011-04-15 13:51
Det skönaste vore självklart att slå ett skadefritt Barcelona, självklart!
Alla madridistas önskar inte skador på barcaspelare så ni behöver inte heller dra alla över en kam, skönaste vore ju självklart att slå ett fullskapligt Barcelona med Puyol på plan dessutom!
Barcelona Rambla~
2011-04-15 13:49
geegiii

Då måste jag ställa frågan. Hur är man funtad som person ,vad har man för värderingar osv när man önskar någon ett benbrott? Försök förklara, även om jag aldrig kommer att förstå människor som är funtade på det viset.
Hunting Bears
2011-04-15 13:48
geegiii - Iker el Dios

Men är det speciellt kul att veta att för att ha en god chans att vinna måste världens överlägset bästa spelare vara skadad? Det säger mer om ert egna lag faktiskt. Hercules, Arsenal, Betis har slagit oss. Men Real måste hoppas att Messi och andra skadar sig. Patetiskt.
Real Madrid geegiii - Iker el Dios
2011-04-15 13:42
Gabriel //

Nej, du har fel. Jag tror vi kan slå er, oberoende elva. Men klart som fan våra chanser hade ökat markant med Messi frånvaro?

Frodo //

Vart i min inlägg har jag låtsats snacka om en lättare stukning? Jag skrev endast min åsikt om att det var skillnad på skador och skador och att jag givetvis önskar Messi en lättare sådan. Men jag tänker inte förneka det att jag tidigare önskat Messi benbrott, just därför jag lät bli att ens kommentera det från hela början.
Barcelona Gabriel
2011-04-15 13:31
Att man som fan önskar att motståndarlagets bästa spelare inte ska kunna medverka mot sitt egna lag är inget annat än ett tecken på feghet, men framför allt ett tecken på underlägsenhet.

Med andra ord är det som att säga "vi är inte tillräckligt bra för att slå dem med deras bästa lag".

Det säger tillräckligt. Rätt så sorgligt faktiskt.
Barcelona Frodo
2011-04-15 13:17
geegiii - Iker el Dios

Är det inte karriärshotande om en spelare sparkar sönder Messis knäskålar? Låtsats inte som att du snackar om en lättare stukning. Du har upprepade gånger skrivit att du vill att någon ska skada Messi.

Den enda som verkar säga emot i Puertan när folk önskar Messi eller några av våra spelare skador är Hombre. Killen må vara ett jobbigt troll men han verkar inte vara en omänsklig skithög.

Moderatorerna på Puertan ser självklart sådant mellan fingrarna men det är inte förvånande när man har ett erfaret troll som Fernando Gago-King of Madrid som forumansvarig. Det sätter liksom tonen på vad man får och inte får skriva där inne.
Hunting Bears
2011-04-15 13:08
Alla kan väl inte se att fotbollsspelarna också är människor och jag drar mig ganska rejält för att önska någon människa något av ondo. Vare sig det är en vän eller en ovän.

Det går inte att rättfärdiga en sådan önskan men ett sådant ord tvivlar jag ens på att en majoritet av alla på Puertan förstår från första början.

Det måste förövrigt suga att tvivla så på sitt lag att man måste önska att motståndarens spelare skadar sig för att man ens ska ha en chans att vinna. Då är nog inte huruvida Messi eller Xavi är skadade deras största problem. Då är det nog dags att skaffa en spelidé, bättre spelare eller dylikt.

Jag må vara nervös inför matchen och vara osäker på seger men inte fan önskar jag att man går in och skadar Ronaldo eller typ Gago som är två av deras bästa spelare. Vad är då segern värd?
Real Madrid geegiii - Iker el Dios
2011-04-15 12:59
Rambla~ //

Vad jag menar med moralens väktare är när någon resonerar på ett liknande sätt, "hoppas han slås av en förkylning som håller honom borta från spel" och blir därefter stämplad som en horribel person, någon som saknar moral och skam. Självklart får man tycka till om personens i fråga, sätt att resonera. Men jag tycker bara det blir jävligt löjligt hur folk eldar upp sig.

Dock annan sak när man önskar någon en karriärshotande skada.
Barcelona Hetfield
2011-04-15 12:57
addeh

Don't get me wrong, jag ogillar Di Maria att så fort jag ser honom så blir jag irriterad, det är en medioker skithög utan moral. Låt mig få uttrycka mig med klassiska: Jag skulle inte ens pissa i hans mun om hans hals brann.

Men önskar jag att han blir skadad? Nej, för i slutet av dagen så ska han hem till sin familj, hur lindrigt det än må vara.
Barcelona Rambla~
2011-04-15 12:54
Samtidigt kan man ju tycka att det är väldigt fegt att inte våga ställas mot motståndarnas bästa manskap. :P

Det innebär ju att man inser att även om man råka vinna matchen så är inte segern på riktigt och framför allt inte mot bästa möjliga motstånd.
Atlético addeh
2011-04-15 12:54
Hetfield

Det håller jag med om, och det är fel att önska någon skadad, hur lindrigt det än är, fast jag skulle samtidigt inte grini om nån av Madrid-spelarna inte kommer till spel. Men det klart, man vill vinna mot Madrid när dem har det bästa möjliga laget.
Barcelona Rambla~
2011-04-15 12:52
geegiii

För det första, jag var bara nyfiken. Att önska någon en sträckning eller en annan skada är väl inte så farligt, det är väl knappast det samma som att önska att en spelare medvetet går in för att skada tex Messi i det här fallet.

Moralens väktare? Vad menar du nu? Oavsett vilket skitrövhål till spelare det gäller i Real Madrid, så önskar jag aldrig i helvetet att en barcaspelare medvetet skulle försöka skada honom. Ännu mindre få instruktioner från tränaren. Det här handlar inte om något fånigt som ditt moralens väktare. Det handlar om sunt förnuft och sportmanship. Det är ju något ni i Madrid står för mer än alla andra får man ju ofta höra och läsa.
Annons: