/spanien/barcelona/forum/13579.aspx/spanien/barcelona/forum/13579.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 19:47
Meningslöst hursomhelst att skylla på Mallenco, speciellt med argumentet att han tillät tufft spel. Jag tyckte Mallenco var feg som faktiskt blåste frispark för varje närkamp. Hela 50 frisparkarkar blåste han för båda lagen sammanlagt. Barcelona 26 och Real Madrid 24.

Andres Iniesta Lujan#8 (Barcelonistas disguise?!)

Hur var Barcelona dominanta i första halvlek? Man hade otroligt svårt att få igång sitt eget spel. I andra halvlek däremot var Barca klart bättre. Men sett till över 120 minuter var det rättvist att Real Madrid vann.

Gabriel

Ingen fara. Jag formulerade mig oklart.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:41
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Okej, då förstår jag dig bättre. Ber också om ursäkt om jag på något sätt verkade dryg i mitt svar till dig.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 19:40
Gabriel

Jag har gjort mig missförstådd. Det jag menar är att Pinto inte var den försvagning jag trodde att han på förhand skulle vara.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:34
barcarobin

Ber dig här och nu att sluta skriva till mig då jag har noll intresse av att diskutera med dig, vi kommer ingen vart och vi är utav olika åsikter, fine jag respekterar det men har jag en åsikt om att domarens insats missgynnade oss så får du faktiskt ta att respektera det också. I got news for you, jag är inte den enda som känner så.

Nu är det här slutdiskuterat, åtminstone med dig.
barcarobin
2011-04-21 19:33
Ta av dig barca glasögonen istället.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:32
barcarobin

Äh, du förstår inte syftet bakom mina inlägg så jag tänker inte diskutera vidare med dig då det är helt meningslöst.
barcarobin
2011-04-21 19:31
Jag tittade på samma match men värför dra upp en dålig domare bara för vi fick en motgång? lägg ner!.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:28
barcarobin

Reals spelare spelade svinigt under hela matchen igår, inte bara under den sekvensen men du verkar ha tittat på en helt annan match. Kan man inte som domare upptäcka sådant så är man nog inte heller lämpad för att döma en final i Copa del Rey.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:27
Shac81

Jag skyller inte ifrån förlusten på domaren däremot anser jag att det är otroligt jobbigt när domare tillåter smutsigt spel på våra spelare utan att sätta stopp för det, och så var fallet igår. Om du anser att Mellenco gjorde en bra insats så får det stå för dig, lite enklare att förstå då ditt lag vann, men jag anser att hans insatser igår missgynnade oss å det grövsta då han tillät er spela över gränsen så fort som "det behövdes".
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-21 19:25
Shac81

Äh, Mallencos inledande två minuter visade direkt vilken tuff kväll han skulle få. Han hade verkligen ingen bra kväll. Att Gabriel skyller förlusten på domaren är inte sant, det går inte att förneka att en domare som tolererar mycket är negativt för Barça. Det behöver inte vara regelbrott bara för man tolererar mycket, men igår var det vid flera tillfällen, och i synnerhet när Arbeloa var inblandad, regelvidrigt.
Barcelona FcB - I Motgång Och Framgång!
2011-04-21 19:25
Grabbar, jag tror denna förlusten var nyttig. Vi måste känna hur det känns att förlora nu innan CL. Jag tror att våra spelare känner sig mer taggade i och med att det är cl och en revansch mot Real.
barcarobin
2011-04-21 19:23
Gabriel
Spelet var avblåst och han såg inget heller eftersom han hade blåst av spelet och fokuserade på att fortsätta spelet. bara för att vi i tv'n ser allt betyder ju inte att domarn gör det tv har några fler kameror o leka med en domarens 2 ögon.
Real Madrid Shac81
2011-04-21 19:21
Gabriel

Med all respekt till dina åsikter om Mourinho och om Real Madrid så tycker jag att du är lite orättvis emot domaren igår. Mallenco gjorde en bra insats tycker jag, jag har en känsla av att du skyller Barca förlusten på domaren. Du nämnde att pedro o villa blev sparkade av Arbeloa flera gånger om, fine men blev inte Ronaldo sparkad o tacklad flera gånger om av Macherano o Alves ? Domaren var kanske inte bra i vissa situationer men i överlag tycker jag att Mallenco skötte d bra. Eller tycker du att domaren hjälpte oss med segern?
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:20
barcarobin

Så du tycker att det är okej att en domare tillåter en spelare att sätta dobbarna rakt in i en annan spelare som ligger ner? Okej, trevligt att höra. Han skötte sig fenomenalt!
barcarobin
2011-04-21 19:19
B-Guden : Enögda/ Barcelona glasögon. tyvärr
Barcelona B-Guden
2011-04-21 19:18
Är ni fan blinda eller helt enkelt enögd ? Pedro är offside
Barcelona Blaugrana91
2011-04-21 19:17
Andres Iniesta Lujan#8

"Men det är målen som räknas, de gjorde dom de gjorde inte vi ..."

Jo precis och det var ju det jag menade med tur i en tidigare kommentar, man behöver tur och det hade dem och inte vi.

Men som sagt var det någon match som var Ok att förlora så var det cupen enligt mg, jag anser att Ligan och CL är viktigast.
barcarobin
2011-04-21 19:15
Tycker detta forum borde prata om dåliga domare, även vid vinst. som det pågås nu med, nu är det ju bara larvigt. Mer patetiskt.

Tyckte att igår gjorde han ett bra jobb tillät mycket spel också, lite kinkig i början dock.
Barcelona Frodo
2011-04-21 19:09
Hetfield

Jag kommer också ihåg domaren från Uzbekistan. Han var klockren. De spanska domarna försämrar tittarnas hälsa.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 19:09
Hetfield

Äntligen håller vi med varandra om nånting. Dom spanska domarna är ett jävla skämt och ibland görs misstag som får en att undra om det ens går att göra sånna misstag eller om det ligger mer bakom det. Jag hade blivit super lycklig om det där hände, lär dock inte hända tyvärr.

Han vann den taktiska delen ja, men till en stor del pga att han och hans lag tilläts att spela smutsigt och över gränsen. Vad händer när en av våra spelare tar sig förbi en motståndare? En tackling kommer och inget kort utdelas. Vad kommer då att hända nästa gång? Samma spelare kan göra samma sak en gång till utan att behöva oroa sig för ett andra gula kort. Som jag sa, våra snabba och tekniska spelare ger oss inga fördelar om motståndarlagets spelare får tillåtelse till att sparka ner oss konstant. Det finns en domare för det, för att skippa rättvisa, men icke...

Mourinhos bölande ger frukt, är trött på det.
Andres Iniesta Lujan#8
2011-04-21 19:05
Blaugrana91

Vi var överlägset Madrid i själva spelet, första halvlek hade vi kontroll på själva spelet. Men det var Madrid som skapade dom farligaste chanserna. I andra halvlek dominerade vi spelet och hade ett tryck mot madrid. Lägg därtill dom chanser vi skapade.

Men det är målen som räknas, de gjorde dom de gjorde inte vi ...
Barcelona Hetfield
2011-04-21 19:04
Gabriel

Tyvärr så har man tydligen hittat domarna i frukost flingpaketet. Jag har alltid förespråkat att man ska ta in de bästa domarna från överallt i världen till spanska ligan, istället föratt ha en massa spanska muppar som inte kan skilja mellan höger och vänster. Ett tydligt exempel var i VM där en domare från Uzbekistan (tror jag) fick döma ett par matcher, och det var Collina klass på den mannen.
Lite mer utländska influenser!

Vi kan enas om att Mourinho är ett tråkigt svin, men hur man än vrider så vann han den taktiska delen igår (även om han spelade fult). Han man-man markerade alla mittfältare så att anfallarna blev isolerade, till och med Messi fick gå ner till mittcirkel föratt få bollen, lite a la Argentina med Maradona VM 2010.

Slutsats: Real Madrid förtjänade att vinna, men de förtjänar en bättre tränare än Mourinho. Han är ett svin.

Barcelona Gabriel
2011-04-21 18:59
barcarobin

Stora bokstäver, kommatecken, punkt och ny mening. Underlättar så mycket för alla samt att det ser mycket trevligare ut. Din sarkasm uppskattas!
Barcelona Blaugrana91
2011-04-21 18:59
Till dem som sa att Real hade fler skott....

" The game at Mestalla was incredibly tight in almost all senses: total shots (13 for Barça, 11 for Madrid)"

" When it came to passes, Barça, as usual were way ahead of their opponents. They made 816 good passes and Madrid made 289. Xavi made the most (135)."

Real gjorde alltså 289 lyckade passningar och vi 816...Hmm var det Real eller Stoke vi mötte igår? :)

Barcelona Gabriel
2011-04-21 18:54
Hetfield

Och när höll jag inte med dig om att Valdés är en bättre målvakt och ett säkrare val? Jag är väl också fullt medveten om det, men jag ville, trots det, ändå att Pinto skulle stå i mål då jag var övertygad om att han skulle kunna göra en bra match - vilket han också gjorde.

Men att säga, som Hombre gjorde, att det inte var en försvagning är helt felaktigt och det var det jag ville poängtera.

Nej, dom hade säkert inte vunnit om det inte vore för att Casillas spelade igår och storspelade som han gjorde och jag förstår din poäng men i så fall har det mer att göra med att han Casillas stod istället för Dudek och inte att Pinto stod istället för Valdés.

Sen sa jag också att om man vill spela en defensiv och tråkig fotboll som går ut på att utnyttja motståndarnas misstag och gå på kontringar så är det helt okej (även om jag, säger det igen, tycker att det är patetiskt för en klubb som Real Madrid att spela på det sättet). Vad jag däremot inte accepterar är när domarna inte sköter deras jobb. Nu handlar det faktiskt främst om att skydda spelarna, det är deras viktigaste uppgift före allt annat. Domaren igår, och domaren på Bernabéu i lördags misslyckades totalt med det där.
barcarobin
2011-04-21 18:51
ja valdes hade ju säkert gjort mål igår om vi hade haft han på plan...
Barcelona Hetfield
2011-04-21 18:51
Gabriel

Var det inte du som skyddade Pinto med kropp och själ? Det var därför vi började tjafsa lite :P Se, jag sa ju att det finns en säkerhet med Valdes som inte finns med Pinto.
Nej, jag skyller inte på Pinto, men man kan ju ställa frågan om Real Madrid hade vunnit om Dudek hade stått i målet med tanke på Casillas makalösa räddningar? Pedros lilla lobb/chipp från kanten hade gått in om Casillas inte hade touchat med fingerspetsarna.

Jag tänker aldrig skydda Mourinho då han är en vidrig och feg råtta, men man kan inte förvänta sig att han ska köra totalfotboll mot oss. Han försökte vinna mot oss genom att spela offensivt och han blev förnedrar.
Ja, det är inte vackert eller särskilt snyggt och långt ifrån vad Real Madrid står för, men han måste spela grisigt föratt vinna.
Jag tar det som en komplimang.
Barcelona Gabriel
2011-04-21 18:42
Hombre - Hala Raúl y Higuain

Som jag sa så handlar det inte om att ni spelar tufft, det är tillåtet att göra men ni spelade smutsigt, fult och över gränsen, självklart på Mourinhos order. Att ni inte får minst en spelare utvisad är ett under, men samtidigt inte eftersom det är del av Mourinhos plan innan matcherna - att manipulera domaren i matchen så att han ska kunna använda sig att sånna fula trick. Detta är ett tecken på underlägsenhet från hans sida. Vill man spela defensivt och förlita sig på motståndarnas misstag så är det väl också helt okej, även om jag tycker att det är ett patetiskt sätt för en klubb som Real Madrid att spela på, men att spela så äckligt och svinigt som ni gjorde igår utan att ha en domare som sätter stopp för det är bara rent ut sagt fel.

Sen måste jag säga att du är smart du haha. Pinto är ingen försvagning mot Valdes? Okej, vi säger så. Är det för att vissa inte ska kunna skylla ifrån förlusten på Pinto som du nämner det eller? För du kan inte på fullaste allvar mena det där? Jag har svårt att se det som en komplimang från din sida till Pinto helt enkelt. Pinto är helt okej med fötterna eftersom det där ingår som en del av spelet när man spelar som målvakt för oss, men han är inte i närheten av lika bra som Valdes är med fötterna och igår tappade vi många bollar pga att ni satte press på Pinto, medans Valdes hade löst det på ett bättre sätt.

Men nej, jag skyller inte ifrån förlusten på Pinto. Han gjorde en bra match. Men att säga att han är långt ifrån en försvagning gentemot Valdes är ett stort skäämt, och ja, vi påverkades av det.
barcarobin
2011-04-21 18:34
Hombre - Hala Raúl y Higuain
: grattis tills vinsten!, även om en sådan match skulle vara jämnare med 1 poäng vardera så blev det ju inte så, någon måste ju vinna grattis! 2 matcher kvar!.
Hombre - Hala Raúl y Higuain
2011-04-21 18:33
Vill även tillägga att Pinto är en riktigt bra målvakt och överraskande bra med fötterna med fötterna. Han storspelade verkligen och han visade sig vara långt ifrån en försvagning gentemot Valdés.
Annons: