/spanien/barcelona/forum/13559.aspx/spanien/barcelona/forum/13559.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-04-18 23:55
Rambla~

Håller med fullständigt, sen att folk hyllar honom som en Gud för att han deffar 90 minuter och får flera miljarder att handla för i sin klubb (Chelsea, Real, Inter) så är allt han gör okej enligt dem.. Otto Rehhagel fick knappt 40% utav samma cred som Mourinho fick förra året när han vann EM med Grekland, istället whinade alla att de vann alla sina matcher med 1-0.
Men när den spektakuläre Mourinho spelar kontringsfotboll på sin hemmaborg är han ett geni.

Mourinho är ett jävla svin som borde dra så långt som möjligt från spansk fotboll.

Jag kanske kryddar lite enormt men precis som Rambla~ säger så är Mourinhos tårar alldeles för mycket.
!Andres Iniesta Lujan!
2011-04-18 23:54
Vi pratar om Iniesta en spelare som på egen hand kan avgöra en semifinal. Om nu (gudförbjude) han skulle bli avstängd kan det kosta oss en final plats. Han är superviktig i vårat vinnande koncept. Det fick vi även se mot inter föra säsongen i cl.
Barcelona Rambla~
2011-04-18 23:53
Heh, någon gång måste de statuera exempel. Med vårt vanliga flyt så skulle det inte alls förvåna mog om det sker just nu.
Atlético addeh
2011-04-18 23:51
el Flaco

Jag är också ganska säker på att kortet var medvetet, men det går fortfarande inte bevisa då det var "snyggt" gjort. Det kan ju knappast jämföras som det Ramos gjorde. Om det blir böter, fine, jag tror Iniesta har råd att betala räkningarna ändå, men ytterligare en match avstängning vore horribelt.
Barcelona Rambla~
2011-04-18 23:48
Alltså, jag bara satt och väntade att något sådant här skulle dyka upp. Varför i helvete kan det aldrig vara lugnt och som vanligt inför möten mot ett lag som tränas av Mourinho? Det är alltid något jävla tjafs som alltid dyker upp inför eller efter matcherna. Han drar till sig trubbel och tjafs som skit drar till sig flugor. Jag är så trött på fanskapet. Hoppas att han drar tillbaka till Italien eller England efter denna säsong. Madrid lär bara må bra av det i långa loppet.
Barcelona Rambla~
2011-04-18 23:42
Frodo

Det är endast så Mou kan nå framgångar när han möter klassmostånd. Han måste tillåtas av domarna att spela över gränsen. Det är detta alla hans sk geniala utspel och drag i media i slutändan går ut på. Skaffa sig psykologiska fördelar.
!Andres Iniesta Lujan!
2011-04-18 23:42
Det vore en skandal om Iniesta blir avstängd i semin för den varningen han fick mot shacktar. Det finns absolut inget bevis om det var medvetet elr ej, däremot så var incidenten i madrid matchen mycket värre. Och då fick bara alonso och ramos böter.

Som sakt vore en skandal om Iniesta blir avstängd.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-18 23:41
Jag kan inte tänka mig att Iniesta verkligen blir avstängd. Blir han det är det fruktansvärt löjligt. Nästan lika löjlig som Mourinho..
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-18 23:40
Rambla: "Här ligger en död hund begraven".

Jag gisaar på att det var Mourinho som såg till att döda den hunden.
Barcelona Rambla~
2011-04-18 23:39
Att detta kommer fram just nu så långt efteråt är som Barcadinho är inne på väldigt suspekt och misstänksamt. Här ligger en död hund begraven.
Barcelona Frodo
2011-04-18 23:39
Mous konstanta gnällande lär säkert sätta sig in i domarnas huvuden. Real lär spela fulare och fulare samtidigt som domarna kommer tänka på att inte visa ut Realspelarna.
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-18 23:38
Barcadinho.

"Men en sak är lite farligt här. Hur kommer man kunna bevisa i framtiden när en spelare tar ett taktiskt kort resp vanligt kort? I vissa situationer är det väl uppenbart, men det är oftast långt ifrån tydligt."

Precis det jag menade i mitt tidigare inlägg. En spelare "måste" då alltså tackla en annan spelare vårdslöst för att det inte ska se ut som han tar det taktiskt.
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-18 23:35
addeh/

Jag tror att Iniesta tog det gula kortet fullt medvetet, men trots det måste UEFA vara konsekventa och bara ge honom böter, precis som i fallen med Sergio Ramos och Xabi Alonso. Att ge ytterligare en matchavstängning till en spelare som provocerar fram ett gult kort på sig själv är absurt när man inte applicerade samma bestraffning på ett par spelare som tvingade fram sina egna utvisningar.
Barcelona Barcadinho.
2011-04-18 23:35
De får ge honom böter, precis som Mou, Alonso och Ramos fick. Man ska vara konsekvens.
Jag tror Ramos o Alonso fick ca 10 000 euro. Mou fick mer.

Uefa kommer att meddela sitt besked på onsdag, alltså samma dag som cupfinalen, störande.
Varför tog det så lång tid? Det handlar ju om kortet första matchen på CN. Det var rätt länge sen.

Men en sak är lite farligt här. Hur kommer man kunna bevisa i framtiden när en spelare tar ett taktiskt kort resp vanligt kort? I vissa situationer är det väl uppenbart, men det är oftast långt ifrån tydligt.
Barcelona Blaugrana91
2011-04-18 23:34
1.70-ligan - Anims Abidal!

Det är Mourinho som ligger bakom allt...
Precis som Rambla säger så har dem säkert påverkats av äcklets ständiga gnäll i media...

Jag är så trött på Mourinho...
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-04-18 23:33
Är det principen att han blir avstängd i nästa match som svider för UEFA? I sådana fall får dem gå till sig själva som har regler som man kan "utnyttja". Om det är att han tog en medveten varning så får de börja stänga av spelare även om den varningen inte resulterar till en match avstängning.

Dem sätter sig i en sådan situation där en spelare helt enkelt borde tackla en annan spelare för att få ett medvetet gult kort, för att det på så sätt skulle kunna vara omöjligt att bevisa att det var just medvetet.
Atlético addeh
2011-04-18 23:32
Som flera vad inne på är hata ett väldigt starkt ord men det finns flera spelare i Real Madrid jag helt enkelt inte tycker om. C.Ronaldo & Di María för deras filmningar, Ramos & Pepe för deras allmänt idiotiska och våldsamma ageranden för att nämna de värsta. Casillas har jag största respekt för, utan honom skulle Madrid inte ha någon själ kvar.

Såg för övrigt att Villarreal vann knappt hemma mot Zaragoza efter straffmål av Rossi. I och med den segern kan nog ubåtarna ändå pusta ut då man i stort sett säkrat fjärdeplatsen vilket innebär CL-kval.

el Flaco

Även om det må vara medvetet kan UEFA omöjligt bevisa det då Iniesta, om nu så var fallet, skötte det väldigt snyggt. Och när Madrid-spelarna inte blev avstängda efter sina ageranden så vore det väldigt konstigt om Andrés skulle bli avstängd nu. Det vore bara löjligt.
Barcelona Rambla~
2011-04-18 23:31
1.70

Korten nollställs inte. De behålls genom hela turneringen. Nästa avstängning sker vid 5 kort.

Det är ingen som kan svära på att Iniestas kort är avsiktligt. Allt detta beror på Mourinhos lipande i pressen där han framställer sig själv som någon jävla slags martyr eller Jesus på korset. Tyvärr så går hans budskap fram.
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-18 23:28
Det är sannerligen skamligt om det går igenom. Vore första gången det skulle ske i såna fall. Ramos och Alonso fick som sagt bara böter. Nu på onsdag ska UEFA fatta sitt beslut. Jag kan inte tänka mig att de är så pass inkompetenta att Iniesta missar matchen på Bernabéu.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-04-18 23:19
Haha, är detta ett skämt eller? Iniesta har redan fått sitt straff med en match avstängning. Han ska stå på 0 kort inför CL-semin.
Vad har UEFA för rätt att stänga av honom? Han tog för fasen sin varning i 60:e minuten eller nåt liknande och det var en "helt vanlig varning". Inte lika uppenbar som det Ramos gjorde i gruppspelet. Jag är inte ens säker på att Iniesta tog sin varning med flit...Så, vad har de för motiv att stänga av honom i mötet på Bernabeu? Löjligt å det grövsta om detta går igenom. Det kan inte gå igenom.
Barcelona Ladinho
2011-04-18 23:18
Raul är en gentleman och jag har alltid respekterat honom pga hans personlighet (jag känner inte honom men man märker det på planen även från tv) däremot har jag aldrig tyckt om hans spel still jag vet inte varför men massa mål gjorde han.

I dagens Real hatar jag väl inga men har mindre respekt för vissa. T.ex sjönk Pepe i mina ögon rejält efter att han misshandlade en Getafe spelare. Ramos lika så efter 5-0 El Classicot. Di Maria filmaren och Ronaldo är inga favoriter heller, deras filmningar och speciellt den sist nämndens attityd är hur låg och barnslig som helst.

Mest respekterar jag Casillas...
Barcelona Decinho
2011-04-18 23:16
Gonzalo Higuain,

Kan inte säga att jag hatar någon av spelarna, tycker det är omöjligt att hata en person man inte har en personlig relation till. Klubben Real Madrid däremot, den hatar jag av hela mitt ondskefulla hjärta!

Men visst finns det spelare som jag inte gillar, dock är detta på grund av deras ageranden på plan och har inte någonting att göra med deras personlighet överhuvudtaget:
Di Maria - Obotlig filmare.
Pepe - Verkar ha någon form av bokstavskombination.
Marcelo - Lika bra fotbollsspelare som kaxig.
Ramos - Verkar inte hysa någon form av respekt för andra människor.
Gago - Fruktansvärt dålig fotbollsspelare, verkar även vara lite kaxig.
Adebayor - Bråkstake.
Cristiano Ronaldo - Divig. Men främsta anledningen är väl egentligen att jag är avundsjuk på hans talang.

Spelare som jag respekterar (hade gillat om de spelat för en annan klubb):
Iker, Carvalho, Xabi, Khedira, Lass, Özil, Kaka, Canales, Pedro Leon, Benzema och Higuain med flera.
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-04-18 23:16
Tydligen ska en delegat från UEFA, som var på plats på Camp Nou när vi mötte Shakhtar, ha krävt att disciplinsnämden stänger av Iniesta i ytterligare en match i Champions league eftersom man anser att han tog det gula kortet i första mötet med vilje.

På klubbens hemsida kan man läsa att FC Barcelona har redan lämnat in en protest till UEFA. Har för mig att när Sergio Ramos och Xabi Alonso tog sina röda kort mot Ajax fick de bara böter och deras avstängningar blev inte förlängda.
Real Madrid Realmadrid/Ronaldo
2011-04-18 23:07
Namn: Hetfield
Sänt: 2011-04-18 21:33
Antagligen bota HIV eller döda Godzilla med händerna.

Hahaha vilken jävla skön kommentar
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2011-04-18 23:06
Gonzalo Higuain

Det är ganska enkelt. Så fort jag ser den killen så får jag kväljningar. En spelare som filmat till sig 6 straffar i ligan. Faller som ett löv utan att någon nuddar honom.
Barcelona Barcadinho.
2011-04-18 23:02
Zaragoza hade en rad patetiska försök att filma till sig en straff i slutet på matchen mot Villarreal.
Men kommentatorn var så skön – ”varför ska vi klaga på det när det finns Di Maria som har gjort filmningar till en konstart”.

Skönt att inse att folk som följer fotboll inte är blinda.

Real Madrid Gonzalo Higuain
2011-04-18 23:00
Får man fråga varför du hatar Di Maria?
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2011-04-18 22:58
Hata? Den enda spelaren jag hatar i Real Madrid är Di Maria. Sedan finns det vissa jag äcklas av och de är Ramos och Pepe.
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-18 22:56
Jag, och jag tror många andra också, har största respekten för Raúl. Till och med när han spelade i Real Madrid. Bilden i länktipset säger en hel del.

Hatar mest? Ramos och Ronaldo. Behöver väl inte förklara mig mer.

Casillas hatar jag minst.
Real Madrid Realmadrid/Ronaldo
2011-04-18 22:54
H.Alavi - Magico!

tja jag tycker att mourinho använde sig av en fel elva. om jag fick leda laget skulle jag köra mer offensivt med både kaka och adebayor plus benzema dvs med 2 anfallare. özil är en bra spelare men jag ser kaka som en ännu större spelare och som har ett bredare register varför man lirade med di maria är även om han är en egoist när han får bollen så kämpar han ändå hem alltid något som ronaldo slipper göra.
Annons: