/spanien/barcelona/forum/1350.aspx/spanien/barcelona/forum/1350.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Federer
2016-11-19 19:22
Over the last 8 years Barcas win % with Messi is 84%. Without him it's 23%. Argentina with Messi is 78%. Without him it's 14%. Det här säger allt om världens bästa och hans betydelse.
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:20
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-11-19 19:16
[QUOTE=El Pistolero #9]Det störrigaste med Lucho som tränare är att man under 98% av tillfällena kan förutse hur matcherna kommer se ut. Man visste att utan Messi så kommer vi inte skapa många bra chanser o vi kommer tappa poäng om Kameni har en bra dag. Aldrig något nytt taktiskt drag, samma spel som är så förutsägbart utan Messi på plan för utan honom så händer inget oväntat individuellt som Lucho är beroende av. Utan Messi hade Luchos Barça legat på 6e plats i ligan. Han är skillnaden för oss, sorgligt. [/QUOTE] Fast nu skapade vi ju jävligt mycket chanser, att spelarna sedan avslutar i klass med amatörer kan man inte lasta Enrique för. Däremot hade Messi varit med hade han säker tagit till vara på någon av alla 25 chanser vi hade....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 19:13
@neymar JR:


Six league matches at the Camp Nou and only three wins for Barça. Embarrassing.

Nej, låt oss sjunga *Everything is fine!!!
Fuerza
2016-11-19 19:13
@neymar JR:


Att vara nöjd är förlorarmentalitet. Att ignorera de fel som finns i klubben och bland spelarna är förlorarmentalitet. 83 000 människor betalade för att se ett gäng förlorare.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-19 19:13
[QUOTE=Kröjff]Det är för mig fullständigt obegripligt att man ens i besvikelsens bittraste stund, får för sig skriva att man som "supporter" anser att det är rätt åt spelarna om Real Madrid vinner ikväll och att det vore lika så bra. Men culés då, vilka håller vi på?.För att nu travestera författaren till pamfletten ifråga: Fullständigt oacceptabelt och inte värdigt vårt forum. [/QUOTE] Det är rätt åt spelarna med tanke på det vi såg framför mål idag, det är inte acceptabelt. Vi fans lider som det är, men spelarna kommer fortfarande få sina feta löner, tappar vi titlar blir det allafall färre bonusar till dem...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-19 19:04
Enda förlorar mentaliteten jag ser är bland OSS fans, som ger upp hela "livet" vid varje minsta motgång. Det om något är inte värdigt Barcelona :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-19 19:03
Ja , vi kan kölhala Paco ! Låt oss olja in honom ! Fram med giljotinen !
Seriöst , visst , han försvann i andra halvlek när vi började lira som Real .

Paco är helt ny i laget , han har två starter mot halvkasst motstånd , och senast han fick några minuter kommer jag knappt ihåg.
Ska han göra det ? Ska han leda Barca en sån här kväll? Är det hans axlar Barca vilar på när Messi inte lirar? Är det han som är syndabocken?

Neymar är väl han som ska göra det! Neymar ska väl leda laget! Arvtagaren till Barcas offensiv!
Är det nån som svek ikväll så var det väl Neymar , han ska ta ansvaret , han ska ge oss poängen.
Visst , lite snygga dribblingar , lite schyssta snurr finter , lite show ute på din kant.
En herrans massa inlägg! Vad hände efter Neymars finter , dribblingar mm....ingenting.
Det avgörande passet eller avslutet är på tok för dåligt för hur pass hypade han är.
Det är såna jhär matcher Neymar har chansen att visa att han är värd extra ledigt för sin systers kalas , det är såna hör matcher Neymar visar att "visst , åk på din biopremiär" . Istället bjussar han på lite "harlem globbetrotters " för vadå? Lite nya schyssta youtube klipp? Dags för Neymar att steppa upp och ta ansvar!
Vi kan inte lägga det på Paco , Denis eller Rafinha .
Idag hade Neymar chansen.
Och han tog den inte....
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:02
El Pisterlo: Messi hade varit skillnaden oavsett vilket lag han hade spelat i, han är trots allt historiens bästa spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:00
Neymar gör alldeles för få mål, han kommer oftast förbi första gubben, fastnar vid den andra, eller som bäst den tredje gubben, men hans räder leder oftast inte till något. Han måste lära sig att prioritera bättre, ibland är det bättre att slå en enkel passning än att försöka dribbla förbi ett helt lag. Tyvärr så bidrar han inte med något märkvärdigt just nu. Men, han är fortfarande bara 24, det blir nog bättre med tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-11-19 18:56
@erkano:


Det osar förlorarmentalitet kring din kommentar. Alla var "bra" och "OK". Herre Jesus!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 18:55
Det störrigaste med Lucho som tränare är att man under 98% av tillfällena kan förutse hur matcherna kommer se ut. Man visste att utan Messi så kommer vi inte skapa många bra chanser o vi kommer tappa poäng om Kameni har en bra dag. Aldrig något nytt taktiskt drag, samma spel som är så förutsägbart utan Messi på plan för utan honom så händer inget oväntat individuellt som Lucho är beroende av. Utan Messi hade Luchos Barça legat på 6e plats i ligan. Han är skillnaden för oss, sorgligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-11-19 18:55
@Blaugrana91:
Det är för mig fullständigt obegripligt att man ens i besvikelsens bittraste stund, får för sig skriva att man som "supporter" anser att det är rätt åt spelarna om Real Madrid vinner ikväll och att det vore lika så bra. Men culés då, vilka håller vi på?.För att nu travestera författaren till pamfletten ifråga: Fullständigt oacceptabelt och inte värdigt vårt forum.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-19 18:55
Jag säger såhär, var beredda på att Real KAN vinna ikväll. Alla tror att At.Madrid kommer vinna men nu efter vår poängtapp så känns som att Real kan dra ifrån oss. Dessa poängtapp svider mer än cuptitel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-19 18:45
För vår del så får gärna de rödvita ta 3 p ikväll. De kommer då fortfarande vara bakom oss men vi är då endast 1 p bakom marängerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-19 18:43
@Carles Puyol Beast:


Samma sak gäller för Atlético de Madrid.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-19 18:42
Jag är inte arg eller sur men dem som jag lider mest med är fansen. 83 tusen kom för att se sitt favorit lag men laget svek dem. Lucho kommer ge spelarna ledigt minst 2 dagar. Ledningen borde örfila varenda spelare förutom Messi och Suarez. Real kommer bli taggade ikväll när får höra att Barca tappade poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-19 18:41
Grabbar jag förstår frustrationen, jag gick bananas när jävla Kameni gör räddning på Neymars nick. Men vi gör oftast skitmatcher efter landslagsuppehåll. Både utan och med Messi i laget. Så, vi bör lugna ner oss lite. Ligan är lång och vi får hoppas på bättre utdelning nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
erkano
2016-11-19 18:37
Arda var ok faktiskt. Han hade några målchanser ikväll. Dock borde rafinha stanna istället för.ardan på sluttet. Roberto var bra också. dennis var.inte lika alert som senaste matchen. vi borde få minst en straff åtminstonde. och den målvakten var precis som att han var i djungeln amk. sjukt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 18:37
Någon som minns sist någon av våra mittfältare tagit skott utanför straffområdet (Den 7 sep 1934) och faktiskt gjort mål på det?

Någon som minns om ni bortser från Rafinah?
Någon som minns, någon, vem som helst?
Vlom
2016-11-19 18:33
Messi har vunnit fler matcher åt Barcelona på egen hand än vad Jordan har gjort för Chicago Bulls.
Fuerza
2016-11-19 18:32
Paco Alcacer är en förlorare med förlorarmentalitet.
Barcelona Barcaholic
2016-11-19 18:32
Paco har startat två liga matcher denna säsong, bägge i Camp Nou. Mot lag som Alaves och Malaga, resultat? 1 poäng. Det är ingen slump. Hoppas killen aldrig någonsin får starta i den här klubben igen förutom två kommande CDR matcherna. Totalt värdelös som inte bidrar med någonting i varken spelet eller poängmässigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2016-11-19 18:31
Paco är den pissigaste värvning på åratal. Vilken anti-talang. Han kan inte ens springa rätt. Visar INGEN vilja.

Vill även lyfta fram Busquets som gör sin 400:e match och var kapten i dagens match. 0 bollar. 0 prov på erfarenhet. 0 smartness. 0 allt vettigt. Bara felpass och drog ned tempot, samt flera felträffar vid fantastiska lägen att avsluta i mål. PLUS spelar ut bollen i ett avgörande läge när motståndaren filmat till sig ett avbrott.

Luis Enrique borde avgå efterrsom han bara spelar sina kompisar (Busquets och Mascherano) oavsett hur pissig form dom har, samt vilar en massa spelare och roterar. Vem f*n roterar ett lag ur form? När roterar Real? När vilar Real spelare?

Luis vaknar ALLTID en kvart från matchens slut. Han APPLÅDERAR felpassningar. En dag som denna vill man ha in någon som ärkegrisen José för att få spelarna att vakna. De betedde sig som om det vore en välgörenhetsmatch, undantaget inhopparna och Gerard (for President) Piqué. SÅ trött på den mesiga och nonchalanta inställningen från spelare som Busquets och Paco. Inte deras fel. Luis Enrique's. Stackars 80 000+ på Camp Nou.
erkano
2016-11-19 18:28
skurhink du menar sista 20min ? resterande 70 min var det inga höjdbollar. och paco bidrog ingenting alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-11-19 18:26
Lika bra att Real vinner ikväll, hade varit rätt åt spelarna. Kan inte förstå hur man kan spela på det här nivån och stå för sådana katastrofala avslut. Nästan 30 målchanser och inte ett mål. Fullständigt oacceptabelt och inte värdigt den här klubben. Löneavdrag på 100 000 för varje missat skott tack.
Postat via SvenskaFans-appen
erkano
2016-11-19 18:25
Neymar var bäst i barca ikväll. men även han har inte vassa avslut tyvärr. endast messi har dessa avslut. och kanske suarez men egentligen inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pichincha
2016-11-19 18:24
Tjo vänner,

Jag brukar inte skriva inlägg annars men när det väl är match så är det skönt att ha någonstans att lufta sina tankar.

Det såg väldigt uselt ut idag. Varken Paco eller Arda lyckades med speciellt mycket. Neymar var den som gav mest framåt och då misslyckade han med mycket och tog många felbeslut också. Givetvis är det Kameni som är skillnaden mellan 1 och 3 poäng ikväll.

Mycket tråkigt att vi inte kan ta chansen när vi har den. Hänger en del på hur matchen senare ikväll slutar för hur man ska hantera det är krysset. Dåligt i vilket fall som helst, men 1 eller X i derbyt och det är inte allra värsta scenariot. En 2a och det är fasen så mycket värre. Tyvärr förvånar det mig inte för fem öre om RM till slut lyckas besegra Atletico efter att man inte lyckats göra det på flera försök i ligan. Speciellt nu eftersom det kommer svida som mest för oss.
Barcelona Skurhink
2016-11-19 18:24
Erkano: Det är skumt! Han har riktigt bra fötter och bra blick! Dom bollar han fick va alla i huvudhöjd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 18:23
@wallmannen:


Jag skulle föredra poängförlust bara för att se spelarna lida lika mycket som oss.

Men det enda positiva jag tar med mig. Inga mer skador!!
Annons: