/spanien/barcelona/forum/135.aspx/spanien/barcelona/forum/135.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2018-06-14 11:18
[QUOTE=Meneysuarez91011]Precis allt pekar på att han förlängt, därav video. Han skulle aldrig va så respektlös mot Atletico fansen att han skulle säga i en video att han lämnar dem. Är nog dags att släppa Griezmann nu. [/QUOTE] Ja, exakt vad jag också tänkte. Han kommer säga att han skrivit nytt 4 års kontrakt där han säger att han älskar Atletico över allt annat och att dom get honom allt. Sen får vi reda på att han typ dubblat sin lön och vad det egentligen handlat om. pengar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-06-14 10:52
Hoppas vi går för Martial om Griez ska leka svår.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-14 09:33
Dm1982 Själv vill jag ha greizmann enbart om suarez bänkas/säljs. Rent spelmässigt så hade vi blivit ett bättre lag med greizmann, då han har en bra teknik, bra rörelse och bra passningsspelare. Vi hade sluppit alla filmningar, gestikulerande och alla onödiga kort som suarez drar på sig. Greizmanns arbetskapacitet är inte att leka med för den delen heller. Greizmann+Messi god damn!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-06-14 09:16
Har vi verkligen behov av Greizmann eller är det bara en prestigevärvning? Laget gör mål, känns inte som problemet är där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-06-14 09:11
Tror killen han är Lebron James eller med en video, Bara kalla en presskonferans och säg vart du ska som alla andra, onödigt att larva sig.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-14 09:06
Precis allt pekar på att han förlängt, därav video. Han skulle aldrig va så respektlös mot Atletico fansen att han skulle säga i en video att han lämnar dem. Är nog dags att släppa Griezmann nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-06-14 08:58
Jag tror att han stannar i Atletico nu när Lemar anländer.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-14 08:51
Ja det är synd att han förvärrar situationen för sig själv. Ett videoklipp lär inte tas emot på ett bra sätt han, han borde man up och ta tag i det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-06-14 07:43
Alltså det här är ju larvigt... Griezmann kommer avslöja sitt beslut i en video, han har tydligen spelat in två versioner, en där han säger att han lämnar och den andra att han stannar. Han kommer släppa fortsättningen på videon under dagen och då avslöjas hela videon och hans beslut.. Seriöst vad är det här? Så otroligt respektlöst mot båda klubbarna och han gör sig knappast populär hos fansen i något av lägrerna. Om vi drar oss ur affären hade jag inte direkt blivit besviken om man säger så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2018-06-13 23:27
Griezmann kommer komma, han finns ju inte med på nån av Atletis promotional grejer. Sen så säger man inte på en presskonferens att det inte är tid än att säga något om man vet att man stannar i samma klubb. Han vill vänta med det så det inte blir för lång tid mellan när han säger det och transferfönstret officiellt öppnar den 1 juli.

Mina 2 cent iallafall.
Barcelona petersays
2018-06-13 23:11
@II Barça II:


Gällande summorna så gick jag på sammanställningen för RM 17/18-säsong. Morata-siffran verkar hög, men du glömmer samtidigt bort en del "småsummor" för Mariano, Llorente och Burgui (totalt €18M). Bayern betalar dessutom €13 för lånet av James. Att Pepe lämnar gratis är väl inget konstigt? En 34-åring som gjort sitt på högsta nivån, som mest var skadad sista säsongen, som hade utgående kontrakt och som hamnar i Turkiet. Jämför det med att släppa en Alves som höll betydligt högre klass - trots att han hade kontraktstid kvar som fortsätter spela i storklubbar.

Jag säger ingenting om Reals lagbygge.Tycker absolut inte att det är komplett. Däremot respekterar jag att de tagit det ganska lugnt på transfermarknaden de senaste åren medan vår egen ledning påbörjat ett Galácticos-bygge utan dess like som kommer förpassa La Masia-spelarna till evig skugga i tredjeligan. Att vi dessutom måste sälja ut namnet på vår jävla arena för att ha råd med våra Galácticos orkar jag knappt tänka på.. :(

Vi värvar unga spelare för enorma pengar - det blockar chanserna för spelarna från akademin och det river stora hål i pengakassen. Vi har en extremt inkompetent president och ledning som mest verkar vilja ha ett skrytbygge. Förutom Sergio Roberto har vi inte haft en egen produkt som klivit upp och etablerat sig i truppen fram sedan Busquets och Pedro.
Barcelona Lion24
2018-06-13 22:51
Jarlma

På länktips kan du läsa om det.
Barcelona Jarlma
2018-06-13 22:36
[QUOTE=Lion24]Ska pekas hit och dit från allt och alla. Jag säger bara: maränger, vem efterträdde Lopetegui? Var det inte eran gamla legend som var lagkapten, spelade hundratals matcher hos er och en äkta madridista? Han som bara för några säsonger sedan var assisterande tränare hos er? Varför fick han jobbet om förbundet "hatar" er? Ännu viktigare, varför TOG han jobbet om det råder en konflikt mellan Madrid och förbundet? Visar inte Fernando Hierro med sin anställning att ni och Lopetegui gjorde bort er? Dessutom efter att Hierro och Lopetegui haft en hetsig diskussion? Allt handlar inte om er, eller om oss. Jag tror att de allra flesta spelarna i landslaget tycker att det här var väldigt olämpligt. Jag som spelare hade blivit blyförbannad. Så istället för att peka hit och dit, titta på Hierro. Han "visar" sanningen. Men så enögda och högmodig ni är så kommer ni aldrig fatta det. [/QUOTE] Vad för hetsig diskussion hade Hierro och Lopetegui? Vart kan man läsa om den?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-06-13 22:17
De flesta spelarna hade tappat förtroendet för Lopetegui. Ja förutom Ramos då men vem blir förvånad över det? Här hade deras FK under hela samlingen tutat i dem att bara koncentrera sig på landslaget och inte tänka på sina klubblag under VM. Flera av spelarna har ju eventuella transfers till andra klubbar att ta beslut om. Under dessa dagar så förhandlar han själv i smyg med ett klubblag om sin egen framtid och dessutom efter att nyligen förlängt som förbundskapten. Ha ha, så patetiskt, knappast konstigt då om flera av spelarna undrar vad är det här för en pajas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 22:15
Påtal om hierro! Haha! Han gjorde ju årtiondes kapning, fick ta över ett färdigt lag under VM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-06-13 22:02
Ska pekas hit och dit från allt och alla. Jag säger bara: maränger, vem efterträdde Lopetegui? Var det inte eran gamla legend som var lagkapten, spelade hundratals matcher hos er och en äkta madridista? Han som bara för några säsonger sedan var assisterande tränare hos er? Varför fick han jobbet om förbundet "hatar" er? Ännu viktigare, varför TOG han jobbet om det råder en konflikt mellan Madrid och förbundet? Visar inte Fernando Hierro med sin anställning att ni och Lopetegui gjorde bort er?

Dessutom efter att Hierro och Lopetegui haft en hetsig diskussion? Allt handlar inte om er, eller om oss. Jag tror att de allra flesta spelarna i landslaget tycker att det här var väldigt olämpligt. Jag som spelare hade blivit blyförbannad. Så istället för att peka hit och dit, titta på Hierro. Han "visar" sanningen. Men så enögda och högmodig ni är så kommer ni aldrig fatta det.
Barcelona Xavi #6
2018-06-13 22:01
Griezmann will announce his future tomorrow. [l’equipe]

Barcelona Rambla~
2018-06-13 21:57
Vilket jävla kaos i det spanska landslaget och detta under sista veckan innan VM startar. Får det gå till så här? Man kan bara spekulera i hur tongångarna hade gått om det varit Barca som norpat förbundskaptenen dagarna innan VM-starten. Troligtvis inbördeskrig. Perez däremot kommer undan med vad som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-06-13 21:28
Vilken jävla cirkus, sparken en dag innan VM. Med all resekt för farsans spanska rötter, jag har aldrig brytt mig om spanska landslaget, det "luktade" för mycket Hierro under många år, piss dåliga dessutom, tills Xavi o Co kom i bilden under en period. Nu är vi tillbaka på ruta ett, vem brys sig. Och Hierro är tillbaka liksom ... Visste ni föresten att statsministern Rajoy fick avgå förra veckan efter en misstroendeomrösting i parlamentet. Vi får se vad det leder till och om det påverkar Katalonien på sikt. Min mellan som lyckades tagga mig på en sak inför VM. Han ser framemot att se Greizmann, Dembele o Mbappe in aktion bakom Pogba. Håller med honom, mycket spännade anfall konstruktion. Spännande. Men tummarna, det ska man hålla för Argentina, alla dagar o turneringar med eller utan Xavininiesta.
Barcelona S.Eto'o
2018-06-13 19:41
@Zibarca:


Attans dessa Barcelona spelare.... spring runt huset medans du pekar på dig själv och skrik SIII tre gånger så kommer Perez och botar dig.


Atletico la upp en videoklipp där vissa av deras stjärnor gör reklam inför vm. Ingen Griezmann (trots costas roliga imitation på fransmannen). Länk till twitter finns
Barcelona Zibarca
2018-06-13 18:58
Fan grabbar. Jag var i Barcelona våren förra året och nu håller jag på att få värsta förkylningen. Allt är Pique och Albas fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-06-13 18:01
Enligt flera källor så har Koke skrivit "livet går vidare", har han Twitter eller Facebook? För att på Instagram hittar jag inget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-06-13 17:40
Helt rätt att av spanska fotbollsförbunden att sparka tränaren! Otroligt dåligt skött av Reals ledning! Deras handling äventyrar Spaniens guldchanser. Perez har gjort bort sig fullständigt, vilket är kul så klart. Dessutom verkar tränaren vara extremt illojal. Man förlänger inte ett kontrakt för att två veckor senare bryta det så fort något bättre dyker upp. Hans personlighet verkar passa Real alldeles utmärkt! Svikare verka ha en tendens att attraheras av smuts, titta bara på Figo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-06-13 17:16
Det enda jag ber Spanien om är att de vinner mot Portugal. I övrigt bryr jag mig inte hur det går för dem.

Jag håller såklart på Sverige, och kan de inte vinna så håller jag på Argentina enbart för att Messi spelar där.
Barcelona Romelu Umtiti
2018-06-13 16:55
Realfansen tror alltså på riktigt att det var FC Barcelona som såg till att Lopetegui blev sparkad. Tydligen ska även Pique och Alba haft ett finger i det hela och velat sabotera, liksom som om VM inte betydde något för de. Intressant...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2018-06-13 16:28
VM 2026 kommer att ha 48 deltagande landslag. Citerar från Wikipedia. ”De 48 lagen kommer att delas in i 16 trelagsgrupper, där två lag i varje grupp går vidare i turneringen. De kvarvarande 32 lagen deltar sedan i en utslagsturnering fram till finalen. Antalet matcher totalt blir 80 i stället för som tidigare 64.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2018-06-13 16:17
"Inter make first offer for Nainggolan
Inter have offered €22 million (£19m/$26m) plus a player for Roma midfielder Radja Nainggolan, according to Gazzetta dello Sport.

Roma will apparently demand €40m (£35m/$47m) for the Belgian, however, with the player having already said 'yes' to a move to San Siro."


Varför slår Barca inte till? 40 miljoner euro för en 30 åring som har lungor som en 25 åring. Sliter som ett djur, bra skott, bra defensivt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 16:15
VM 2026 i Nordamerika, innebär det att samtliga 3 är direkt kvalificerade? Helt fel om så är fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-06-13 15:29
Spanien kan ju glömma ett VM-guld med Hierro som tränare
Barcelona II Barça II
2018-06-13 15:03
@Katalano

” SJälvklart ska vi inte sluta värva värdsstjärnor, men värvningar som Gomes, Digne, Paulinho m är överflödiga.”

Ja jag håller med dig helt, dessa värvningar var totalt onödiga. Tycker att man borde ha fyllt dessa platser med spelare från akademin.
Annons: