/spanien/barcelona/forum/13493.aspx/spanien/barcelona/forum/13493.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-04-24 16:27
Qendil

Sluta upp med den dryga "Jag har rätt , ni har fel" argumentet du drar upp varje gång du inte har något att säga. Du har inte alltid rätt, så cut the crap.

Om man ska dra upp siffror så kan man få vem som helst att framstå som en bra person, man kan få Hitler att framstå som en bra person med tanke på den ökade BNP:et Tyskland fick under hans styre. Titta på matcherna istället så ser du att Villa bidrar med så mycket mer än bara mål.

Det mest dumma du gör nu är att du förbiser att Benzema var usel i höstas och förra året, det är under de senaste månaderna som har har börjat göra mål och då är han bättre än Villa? Det är bara ologiskt och dåligt tänkt.
Villa har varit klockren hela året spelmässigt, det är under de senaste matcherna hans målproduktion har fastnat, men han bidrar fortfarande med mycket mer än bara mål.

För 100:e gången: Villas roll är inte att spruta in mål, hans roll är att öppna upp ytor för andra spelare. Man kan inte ha krav på att han ska göra 20 mål i en så otacksam roll.
Jag kan inte vara tydligare än såhär, men jag vet vad du kommer att svara: "Jag har rätt, ni har fel. Benzema är kung".
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 16:22
Okej, under den här säsongen, 2010/2011 så har David Villa, som vänsteranfallare under merparten av tiden, gjort 18 mål i ligan och presterat från egentligen början av säsongen med mål, assist och överlag ganska bra och nyttigt spel för FC Barcelona. Benzema däremot, som f.ö haft ett år på sig att acklimatisera sig, har börjat presterat från ungefär januari. Ändå tycker du att Benzema varit "kraftigt bättre". Ser du felet någonstans? Och nej Villa har inte avlastat Messi men det beror ju också på att han inte har behövt heller då Leo inte varit borta. Men Villa har dock varit Spaniens viktigaste anfallare i två stora mästerskapstriumfer så han kan vara avgörande han också. Än en gång, ber om ursäkt för de slarviga inläggen. Skriver från mobilen och SF-appen är usel.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 16:21
Qendil-Karim Benzema Show

Du kommer och säger att Benzema är bättre än Villa, en Villa som haft en stor formsvacka.

Good thinking.

Och varför drar du ens upp jämförelsen här egentligen? Utan att provocera? Vad vinner du/vi?

Helt jävla onödigt, vem bryr sig? Fotboll är en lagsport.
Det är ni som är så jävla galna på "vem" som gör mål, bara kolla ert forum så fort Ronaldo gör mål, alla får ju i praktiken orgasm.

För mig spelar det ingen roll vem som gör mål, så länge någon gör det.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:19
Okej jag ger mig. Det är lönlöst. Jag kommer med fakta. Vilket inte biter på er. Jag bevisar att ni har fel, men det går heller inte hem i stugorna (hos er). Jag berömmer Villa, men får tillbaks bara krims krams. Ni är ju allt annat än objektiva.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 16:18
Qendil-Karim Benzema Show

Benzema var så jääävla bra i El Clasico (5-0)
Fick väldigt mycket uträttat där.
Såg mest ut som en rädd hare.

Benzema får mycket mer bollar att arbeta på än Villa.
Under höstsäsongen så var Benzema så dålig att jag och polarna satt och gapskrattade så fort Benzema fick bollen för man visst att han skulle, jag vet inte hur många SUPERLÄGEN han sumpade, säkert en 100 i alla fall.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:16
Min poäng är denna kära Culés varken Benzema eller Villa spelat på sina naturliga positioner. Även om Villa mer eller mindre alltid dragit in i banan. Det kvarstår faktum att Benzema mäktad ihop med lika många mål och assist på betydligt färre matcher. Utifrån detta kan man konstantera att Benzema den här säsongen varit bättre än Villa. Precis som Villa var bättre än Karim förra säsongen. Det hade varit dumt av mig påstå något annat. Sluta bära ögonbindeln och inse faktum.
Barcelona Hetfield
2011-04-24 16:15
Qendil

Äh, jag ger upp. Du har tydligen aldrig kollat på en Barcelona match då du inte vet om hur spelet funkar.

Jag säger det igen: Villa köptes inte föratt gra 20 + mål, han köptes föratt öppna upp ytor för resten av laget.

Den dagen Benzema har en avgörande roll i att vinna titlar med Real Madrid eller gör något vettigt ifrån sig på internationell nivå, då kan vi diskutera om vem som är bättre.
Väl mött.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 16:14
Qendil-Karim Benzema Show

Nej, vi köpte Villa för att han pressar och tar löpningar till skillnad från en viss Ibrahimovic som bara står still, PAJAS!
Utöver det köpte vi Villa för att han är en bra spelare såklart, det innebär att man även måste markera Villa, då öppnas ytor för tex Messi.

Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:13
Hetfield, kära vän, jag undrar vem som är envis och trög? Karim har nästintill uteslutet spelat på en kant, även när han spelat med en anfallare på sidan. Villa startar från en kant, men drar sig in mot mitten. Eller påstår du annat? Ni köpte in Villa pga att han var en målkung i Valencia. Allt annat är bara komiska utspel.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 16:11
"Villa köptes inte för att göra 20 + mål, han köptes för att öppna upp ytor för resten av laget."

Det är så otroligt korkade individer som inte förstår detta ovan, kudos till dig Hetfield, du har ju i alla fall en hjärna.
Fotboll är en lagsport.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:10
Vampíro - Ánims Éric Abidal, vi diskuterar inte förra säsongen. Förra säsongen spelade inte Villa i Barcelona. Villa är en fantastisk anfallare och det kan jag inte förneka. Däremot har Benzema den här säsongen varit bättre än Villa. Det rätt så kraftigt också. Benzema är den i laget som klivit fram flest antal gånger i CR7 frånvaro eller när han varit urform. Karim har startat målskyttet flest antal gånger hos oss. Det samma kan man inte säga om Villa för er. Har Villa kunnat avlasta Messi på samma sätt som Karim avlastat CR7? Nej!

Allt jag har gjort är argumentera med fakta. Det är snarare ni som baserar era påståenden på fiktiva skrönor. Villa spelar hos er den här säsong. Inte förra! Skärpning!
Barcelona Hetfield
2011-04-24 16:07
Qendil

Med all respekt, men jag vet inte om du är trög eller envis. Om man ska rabbla upp statistik så kan man göra Bojan till den bästa talangen i världen med tanke på antalet matcher han har spelat.

För 100:e gången:
1. Villa spelar på en kant där han får ytterst lite hjälp från vänsterbacken.
2. Villa spelar inte i hans naturliga position.
3. Villa köptes inte föratt göra 20 + mål, han köptes föratt öppna upp ytor för resten av laget.
4. Barcelona och Real Madrid spelar olika sorts spel, vi spelar possessionfotboll utan en renodlad anfallare medan Real Madrid har klarare roller i laget.

1. Benzema spelar centralt och hans enda uppgift är att göra mål.
2. Så du glömmer bort att han har varit helt värdelös resten av tiden, nu när han har ett par bra månader så är han succé? Cut the crap please.

Vad är poängen med allt det här, att Benzema är en bättre fotbollsspelare än Villa?
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 16:04
Here we go again... "Återigen baserar du ditt inlägg på känslomässiga band" Och det gör inte du? Benzema har under sina snart två år i Madrid varit bra i ca fyra-fem månader och ändå tycker du att han är bättre än en anfallare(oftast ytteranfallare) som presterat under i stort sätt hela året. Sluta gömm dig bakom siffror, David Villa är en komplett forward som bidrar med mycket mer än "bara" mål.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:03
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9., dessutom har Karim sedan 29/3 endast spelat en hel match. Det var igår. Han har nyligen kommit från skada och pga det varit utanför truppen. Skulle han inte ådragit sig skadan skulle Benzema varit ikapp Villa.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 16:03
Karim Benzema succé?

Hehehehehehehhehehehe.....
Ronaldinho 05/06 var "Succé"
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 15:54
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9., hur kan Benzema som du anser vara flopp när han gjort lika många mål och assist som Villa? När Villa har spelat betydligt fler matcher under hela säsongen. Karim har varit allt annat än flopp. Jag har redan kritiserat Mou;s tidigare agerande mot Karim i Puertan dussintals gånger.Onödigt ta upp samma diskussion här.

Karim har varit succé den här säsongen. Jag tycker inte Villa varit flopp den här säsongen, men han är inte närheten av Benzema, sett till denna säsong. Återigen baserar du ditt inlägg på känslomässiga band. Tänk utanför boxen och läs uppgifterna jag tidigare riktat åt dig.

Karim har åren på sin sida. Villa blir inte precis yngre.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-24 15:47
Qendil

Lite sen med att svara men here it comes.
Att Benzema har haft en svår höst är väl ingen ursäkt direkt? Och att en anfallare bara är bra 50% av säsongen är väl inget att skryta med heller? Med tanke på er breda trupp lär det väl inte straffa sig i slutändan ändå men jag skulle ändå vilja kalla det en flopp för de 35 m euro han kostade.

Att lägga till 5 m euro och få en Villa istället för en Benzema måste till och med du vilja ha?
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 15:42
Haha vinnare på teknisk knockout? Du tillhör inte ens vår viktklass. ;)
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 15:42
Hetfield, jag bjuder på straffassister. Jag visste inte vad jag skulle kalla det. :)

Hoppas nästa gång så kan vi lägga munhuggen åt sidan och diskutera sakligt. Tyvärr så var jag den enda som bjöd på fakta. Andra kom med känsloyttringar som fet etc. Onödigt. Jag har själv väldigt stor respekt för Barcelona och dess historia. Jag är svag för Cruyff och det lag han hade under början och mitten av 90-talet. Ser varken era spelare som kackerlackor och har bara kärlek till Kalatonien. Har just pga detta blivit kallad Cules i Puertan. Jag hade hoppats diskussionen här höll högre nivå än hos Puertan. Måste säga att Puertan håller samma nivå, om inte högre. Kanske har haft otur kommenterat när dem skarpaste hjärnorna varit borta. :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-04-24 15:42
Straffassister? Jesus Christ.

----

Iniesta Lujan

Gäller att täppa till Ronaldos ytor och inte ge bort "enkla" bollar till Madrid.
Barcelona Hetfield
2011-04-24 15:38
Qendil

Du bjöd på en underhållande show, men sen om du har rätt eller fel är subjektivt.

Jag måste dock tacka för dagens skratt med "straffassister", höll på att spilla kaffet på laptopen.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 15:36
Hetfield, nej, jag är varken bättre än Messi eller CR7. Då hade jag inte diskuterat med er. :)

Däremot knockade jag era argument. Det måste du väl ändå erkänna? Ni var flera också. :)
Barcelona Hetfield
2011-04-24 15:35
Qendil

Du säger att du är vinnaren, det var ju hyfsat subjektivt och korkat :P

Samma korkade logik: Jag är världens bästa fotbollsspelare, jag är bättre än Messi och C.Ronaldo tillsammans.
Iniesta Lujan#8
2011-04-24 15:33
I andra halvlek var vi överlägsna, spelar vi så här på onsdag kommer vi få med oss ett riktigt bra resultat inför returen!
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 15:32
Hetfield, istället för skratta åt sådant, så bör du och ni i fortsättningen fila på era argument.

Qendil-Karim Benzema Show vs Les Rambles, segrare på teknisk knockout Qendil-Karim Benzema Show. :)

Ha det bra mina kära cules bröder/systrar i från en annan mamma.
Barcelona Hetfield
2011-04-24 15:28
Ett par timmar senare så skrattar jag fortfarande åt "straffassister".

That's some funny s*it.
Barcelona Cúles
2011-04-24 15:25
Att ens jämföra Benzema med Villa är ju ett j*vla skämt, Benzema har så mycket mer att bevisa innan han ens ska nämnas i samma mening som Villa.
Barcelona B-Guden
2011-04-24 15:24
Är det bara ajg som vill att Pedro ska göra som jeffren och utmana mer jag gillade jeffren som ständigt hotade med sin snabbhet.

Tror han kan bli bra om han får ett skade fritt år fast han börjar bli lite för gammal om han inte blomstrar snart.
Atlético addeh
2011-04-24 14:50
LAM Nr 10

Det är ju just det, Maxwell, Adriano & Jeffren är ständigt småskadade och det är inte alls bra. Jag skyller inget på läkarteamet, men se på Messi, han spelar i stort sett 90 minuter varje match och är näst intill aldrig skadad. När han var yngre gjordes en speciell träningsplan för honom så han skulle slippa skador i framtiden. Har dock hört att något liknande tagits fram till Jeffren nu.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 14:42
Mycket sevärt klipp i länktips, blev glad =)

Tråkigt att utgången i matchen inte blev lika rolig dock.

Edit: Vilka satans öltält dom slog upp i Valencia, meeega!
Annons: