/spanien/barcelona/forum/134.aspx/spanien/barcelona/forum/134.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2018-06-13 12:32
Håll dig ifrån svensk politik i detta forum./mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-06-13 12:31
Detta är med all rätt egentligen, både för förbundet och Real Madrid. Att de sistnämnda sedan gråter ut förstår jag inte, detta gynnar er och ert sökande efter nya spelare. Korkat att en gå ut från en början att man skrivit på för Real Madrid när man tränar ett VM lag. Otroligt korkat, av alla parter. Men alla har inte alla getter hemma!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-13 12:31
Undrar hur Ramos och de övriga smutsiga spanska real spelarna kommer vara mot Lopetegui om Spanien nu floppar.

Åker Spanien ut innan semifinalen, ja då kommer nog Ramos starta en kupp och pique kommer avsluta landslags karriär och skratta hela vägen till twitter. Rolig sommar detta kan bli trots allt.
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-06-13 12:27
De här gynnar bara Real så vet ej varför dom klagar, nu kan Lopetegui fokuera på Real direkt istället för att hålla på med ett Vm, de win-win för honom om det går bra så är det för att han satt en bra grund och gjort allt jobb, men om det går dåligt och dom åker ut i en åttondel t.ex så äre bara att skylla på nya coachen.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 12:27
Real Madrid forumet gråter mer nu än 0-4 matchen med Messi på bänken!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2018-06-13 12:26
Frågan är hur Lopetegui hanterar detta. Om han går in mer taggad än någonsin inför kommande säsong med Real eller om det tar hårt på honom att inte få leda de lag han satt ihop i en VM-turnering.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 12:22
Tydligen så ligger pique bakom detta....... Hur i helvete tror real fansen att det spanska förbundet ska agera när någon omeriterad tränare har fått chansen att leda landslaget och dagar innan VM presenteras för ett klubblag. Jag hade varit lika förbannad, kanske inte sparkat honom innan VM men ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-06-13 12:16
Hur kan real fansen ta på sig offer kort och skylla det här på att hela Spanien är emot dem.... Spanien emot real ”MADRID”???

Om Spanien hatar huvudtadsklubben undrar jag vad deras känslor mot kataloniens huvudstad är.

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 12:11
Guardiola tar över under sommaren? Hahaha!!! Komigen nu förbundet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-13 12:09
Hahahahah fyfan vad idiotiskt utav alla parter, hur fan kan man gå ut precis innan VM med att tränaren kommer lämna. Hur i helvete kan man kicka tränaren dagen innan VM börjar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2018-06-13 12:07
Lopetugei får sparken 1 dag innan VM börjar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Presas Oleguer
2018-06-13 12:00
Lopetugei har gjort det bra med Spanien, ja. Där har han ett komplett lag, vilket han också mer eller mindre kommer ha i real. Skillnaden är dock att han spelade 2 matcher vart annan månad mot motståndare som kan jämföras med bottenlagen i la liga, flopp hade vart ifall de inte vunnit! Enda motståndet var Italien men vi såg ju hur bra dem var... Det är nya utmaningar för honom nu. Han ska hålla en trupp i harmoni som har gått som tåget under zidane. Han måste handskas med personlighet dagligen och hålla hela truppen nöjd. Han måste böja sig för Ronaldo. Han spelar minst en match i veckan under 9 månader. Han möter nya lag varje vecka, lag som kommer göra allt för att ta poäng mot laget från huvudstaden! Bra val av tränare, dock inte alla självklart det kommer gå bra. Hans sejour i Porto var en flopp, minst sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-06-13 11:40
II Barça II petersays Förstår båda era synpunkter. För egen del är inte problemet summorna vi värvar för utan mängden spelare och att vi saknar en värvningsstrategi. Med en mindre trupp, där vi fyller ut med talanger från egna leden (Utfyllnadsspelare som ska växa i rollerna, inte startspelare) så kan vi lägga mer pengar på de få positioner som verkligen behöver ersättas. SJälvklart ska vi inte sluta värva värdsstjärnor, men värvningar som Gomes, Digne, Paulinho m är överflödiga. Tror att de flesta som är emot denna värvningsfrenetik har lika åsikt som mig i detta men att man inte lyckas kommunicera det effektivt vilket gör att andra missuppfattar inläggen. Håller du med mig kring detta II Barça II ? För isåfall är min gissning att ni 2 står närmare varandra i frågan än ni tror.
Barcelona II Barça II
2018-06-13 10:23
@ S.Eto'o
Håller med, det är ett underligt uttalande av Busquets. Varför ska Batro behöva förklara sig för att han önskar att Messi vinner VM? Mycket löjligt uttalande av Busquets.

@ petersays
”Gångna säsongen gick Rea iställetl €100M plus på försäljningar,”

Förregående säsong sålde Real Madrid för totalt 110miljoner euro och köpte spelare för 40,5 miljoner Euro. Den största anledningen till att de fick mycket pengar för sina spelare var för att de lyckades blåsa Chelsea på 66miljoner euro för Morata. Totalt går Real plus ungefär 70 miljoner euro, så där har du fel med ungefär 30 miljoner euro.

Utöver det gjorde de två floppvärvningar i form av Theo Hernandez och Cellabos. Dessutom lånade man ut James till Bayern och gav bort Pepe helt gratis, inte så bra affärer ifall du frågar mig.

Sen förstår inte jag riktigt vad ni vill få fram? Menar ni att Real har ett komplettlag inför framtiden? För så är det absolut inte!
Ronaldo behöver ersättas, Benzema gör inte mål längre, Ramos och Modric börjar bli gamla och Bale är ständigt skadad. De kommer inom kort behöva öppna plånboken rejält!

Som sagt så överdrivs Real och allt som har med de att göra något enormt här inne. Man väljer att endast ta fram det positiva samtidigt blunda det negativa. Men när det kommer till vår klubb så är det exakt tvärtom, allt är nattsvart och vi kommer inom kort gå i konkurs.
--
Måste säga att jag finner det även intressant när det finns skribenter som menar på att de helt enkelt tröttnat på Barca då de inte gillar ”nya” Barca som värvar för mycket. Samtidigt är det samma skribenter som i nästa mening skriver att de föredrar upp City, för att de minsann spelar en roligare fotboll! City är världens största köp lag, Pep har värvat för närmare 7 miljarder på ett och ett halvt år, men det är inget vi behöver prata om eller hur :).
Barcelona Smogen
2018-06-13 00:33
Lopetegui har gjort det bra med Spanien men finns ju ingenting som säger att han kommer göra Real oövervinnerliga. Chilla :)The 2014–15 season was FC Porto's 105th competitive season and the 81st consecutive season in the top flight of Portuguese football. For the first time since the 1988–89 season, and the third during the presidency of Jorge Nuno Pinto da Costa, Porto did not win any official competition.[3]


In his first season at the Estádio do Dragão, with the club's biggest budget ever,[18] Lopetegui led them to the quarter-finals of the UEFA Champions League, where they equalized the club's biggest defeat in European competitions (6–1 against AEK Athens FC) and suffered their biggest defeat in the competition (6–1 against FC Bayern Munich).[19] He failed to conquer any silverware, contributing to the biggest hiatus during Jorge Nuno Pinto da Costa's presidency.[20]

On 8 January 2016, after a 1–3 home loss to C.S. Marítimo in the Taça da Liga,[21] as Porto had already been eliminated from the Champions League and was ranked third in the domestic league after an away loss and a home draw, Lopetegui was relieved of his duties, being replaced by Rui Barros.[22] One week later, the club announced that it had terminated the former's contract unilaterally.[23]


Barcelona petersays
2018-06-13 00:26
"Utöver det håller jag inte med om myten om att Real är nya Barca. En klubbs identitet ändras inte pga. transfers. Nej Real är fortfarande ett smutsigt lag och deras nyförvärv är något som överdrivs något enormt här inne. Nämn två nyförvärv från föregående fönster som levt upp till hypen? "

Nu har ju inte Real värvat särskilt mycket dom senaste fönstren. Gångna säsongen gick Rea iställetl €100M plus på försäljningar, vi backade lika mycket TROTS att vi cachade in två jävla miljarder för Neymar. Sug på den.Året innan? Också en miljard back på på värvningar medan Real knappt lyfte ett finger under fönstren.
Barcelona Erik Satie
2018-06-12 22:46
Real Madrid går mot en ny storhetstid tyvärr med Lopetegui. Vi kan lika gärna lägga oss platt nästa säsong fyfan!
Barcelona Barcelonistas
2018-06-12 19:59
Blir det något Papa Magic i VM också precis som det blev i Cl? Vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-06-12 19:40
Älskar att Reals nye tränare har uttalat sig om att Messi är den bästa någonsin.

Han och Ronaldo lär ju komma bra överens
Barcelona Jarlma
2018-06-12 19:24
Shit av alla tränare som stod på listan så hade jag inte räknat med att de knyter sig an Lopetegui. Ett utmärkt val enligt mig, tycker han gjort en fantastiskt jobb med Spanien hittills.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-12 18:48
Nelson umtiti Vi får se nästa säsong, typiskt så går Alena sönder direkt när han blir uppflyttad till a-laget. En mindre trupp måste vi hur som helst ha till nästa säsong. ————— Till bartos försvar så blev han ju tillfrågad, även jag hade svarat Messi som Barcelona president. Dels för att han ”förtjänar” det samt för att han är klubbens bästa spelare. Alba kan ju fortsätta gråta och be hans agent att visa upp hans stats igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-06-12 18:42
@ || #5 sergiobusquets:


Jag vet inte vad man ska tro faktiskt, jag hatar denna styrelse så mycket att jag får för mig att dom bra sakerna dom gör har en baktanke som man kommer märka av i framtiden.

Vill dock säga att jag blir glad när jag läser att junior efter junior tillslut väljer att stanna. Det som oroar mig mest är kommer dom få en ärlig chans verkligen?
Jag hittade absolut ingen röd tråd i Valverdes laguttagningar förra säsongen så vet inte riktigt vad det här kommer leda till.

Ett viktigt krav från min sida av Valverde nästa säsong är att mycket fler juniorer ska spela speciellt i cup matcherna. Våra stjärnor ska vila när vi möter division 1-2 lag, så ska det bara vara.
Barcelona S.Eto'o
2018-06-12 18:36
Busquets: “Bartomeu wants Messi to win the World Cup? It's strange because he has players on many national teams. It could have been politically more correct. If he said that, we should ask him for the reason. Maybe he has an Argentine family.” [cuatro via @FCBarcelonaFl]

Mycket underligt....
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-06-12 18:32
Carles Pérez signs a new deal with Barcelona. Like Chumi and Riqui Puig, he will have a release clause of 100 million. He signs till 2020 with an option to add 2 more years. [@FCBarcelonaB] Något måste ju ha hänt, talang efter talang skriver nya kontrakt med hissande klausuler. Kommer det äntligen bli en satsning på la masia?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2018-06-12 18:02
Tycker att det är fel beslut av honom och real att gå ut med nyheten så här tätt inför ett VM. Det kan skapa konflikter inom gruppen, och ni vet hur Pique är hhh
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-06-12 17:49
Reals blivande tränade från slutet på 2016 :)

The 50-year-old told Cadena Cope: "I've never met a player like Leo Messi. I don't like to compare eras. I've never seen and nor do I think I will ever see someone with Messi's consistency."
Barcelona II Barça II
2018-06-12 17:29
@Messi es el Kan du definiera ”alltid”? Barcas historia sträcker sig längre än Pep-eran, även Pep värvade många. Tillexempel Zlatan, vår dyraste och kanske största flopp någonsin. Den bilden du och flera andra försöker måla upp är helt enkelt inte sann. Barca har alltid värvat världsspelare, det är inget som började med nuvarande ledning. Utöver det håller jag inte med om myten om att Real är nya Barca. En klubbs identitet ändras inte pga. transfers. Nej Real är fortfarande ett smutsigt lag och deras nyförvärv är något som överdrivs något enormt här inne. Nämn två nyförvärv från föregående fönster som levt upp till hypen? Real är inte nye Barca och kommer aldrig bli det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Beast Puyol
2018-06-12 17:26
Real kopierar Barcas recept och Barca har blivit de Real ville bli av med men hade svårt. Idag kan jag säga att jag SKÄMS att vara en äkta Cule. Vi har förlorat vår idénitet och som Xavi sa, Barca tittar på när Real vinner 4 UCL på 5 år. Vad hände med vår fina klubb. Därför anser jag att säsongen är stort fiasko. UCL var de viktigaste men vi står där med en tränare som är panikslagen när de väl gäller. Nä Barca mår inte bra nä vi fans mår inte bra de kan bero på att vi har världens sämsta ledning. Vill spy på dagens styrelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2018-06-12 17:09
Barca har blivit real och real har blivit Barca. Vi som alltid stoltserade oss med spanska spelare från egna akademin etc. Detta är helt bortblåst, totalt. Nu värvar vi panikslaget och hejvilt medan hela real andas spanskt och klockrena värvningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-06-12 17:04
Spaniens förbundskapten tar över Madrid. Tyvärr ett bra val tror jag, även om han inte lyckats inom klubbfotboll.
Annons: