/spanien/barcelona/forum/13287.aspx/spanien/barcelona/forum/13287.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Frodo
2011-05-16 15:51
Jag märker att Goebbels soldater är här och propagerar...

Hursomhelst var det skönt att Busquets blev frikänd idag. Det framkom att Real Madrid visst anmälde Busquets och inte UEFA själva som tog upp det som Karanka sa häromdan. Mourinhos lilla fickhållare (ni som sett på Prison Break vet vad jag menar) ljög och det bevisar ännu mer hur långt huvudstadsklubben är villiga att gå för att smutsa ner Barcelonas rykte.

Busquets borde stämma fanskapen. Nu kommer vissa idioter (och vi vet att det existerar många såna) att alltid se honom som rasist. Perez leksaksklubb är villiga att gå hur långt som helst för att vinna några titlar. Även om det handlar om seriösa saker som rasism. Och tro inte att Real Madrid bryr sig om rasism, det är bara att kolla på deras historia och även nu ser man vilka typer som tillåts göra vad de vill på arenan.

Ronaldos fanboys har återigen stigit fram ur skuggan. Är det inte tröttsamt med den diskussionen varje gång han stänker dit några baljor när festen redan är över? Sen ser man vissa troll iklädd i Barcelonatröja säga att Ronaldo har ett bredare register. Lägg ner med drogerna. Hela världen tycker att Messi är en av världens bästa spelare genom tiderna om inte den absolut bästa. Att jämföra friidrottare som går efter personlig ära när ligan är över är bara pinsamt. Don Andrés är nummer 2.
Real Madrid Alex.K
2011-05-16 15:51
L.A.M Nr 10

Är det därför fansen på Bernabeu skanderar Mourinhos namn i varje hemmamatch? Även när vi ligger under t.o.m.
Barcelona Hetfield
2011-05-16 15:50
Gotha började en fin diskussion så kom trollet in och skapade krig igen.

Om jag fick 1 kr för varje gång det hände så skulle jag ligga bredvid Beyonce med en hög pengar som säng.
Barcelona Rambla~
2011-05-16 15:49
Gotha

Det går tyvärr inte att ha givande diskussioner här någon längre period. Specielt inte när intelligensnivån ligger så lågt hos vissa att de inte klarar av att tänka själva utan tar allt propagandasnack för självklara sanningar. Då menar jag från båda läger.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-16 15:48
Los mejores

Vad är det med dig? Det var ett litet rykte utspritt från Real Madrid om att Busquets sa apa till Marcelo. Det är inte sant vilket Uefa nu verkar fattat. Hela världen skrattar åt Madrid för att de desperat försöker hitta på saker för att inte ses som förlorare i matcherna mot Barcelona. Det vill inte erkänna sig sämre. Vad Real Madrid har gjort dessa veckor har ju varit helt sjukt och fått mig att tappa den lilla respekten jag hade för den klubben. Jag tror nog att riktiga Madridistas hatar det som händer just nu och vill ha bort Mourinho. Men det är väl de i Spanien. I Sverige verkar ju alla hjärndöda.
Barcelona Barca4eva
2011-05-16 15:48
Los mejores

"men ni försöker få er själva att framstå som helhylle"

Det är just sånt där som får oss att inte ta dig på allvar...
Barcelona Hetfield
2011-05-16 15:48
Los mejores

Vad fan, det är väl ingen som har sagt att vi luktar bättre än alla andra? Vad får dig att tro det?

Ge mig rimliga argument till varför Barcelona anser sig vara finare i kanten än resten, och snälla, inga "Mourinho" konspirationsteorier tack.
Barcelona Rambla~
2011-05-16 15:47
Los mejores

"Varför? jo för du respekterar en människa som diskriminerar en annan, speciellt när den som diskriminerar kommer från Barca"

Men ge dig nu. Vem diskriminerar vem? Är du 100% säker på att Busquets har kallat Marcelo för apa? Är du det? I sådana fall kan det väl inte vara så svårt för dig att presentera bevis så att vi alla får se det eller hur? Förresten, varför tog inte Uefa kontakt med dig då du tydligen har klara bevis?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-16 15:47
Los mejores

Du säger att Barcelonaspelarna missar dopningskontroll, har du bevis? Eller snackar du bara skit? Svara bara, 1. Jag har bevis, eller 2. jag snackar skit.
Barcelona Blaugrana91
2011-05-16 15:46
Los mejores

Du är ett typiskt exempel på en bitter och avundsjuk hater....

Och du by the way Real är inte längre någon respekterad klubb, klubben är numera lika vidrig som Mourinho...
Och det är inte bara vi Barcafans som säger det.
Barcelona Trippeln
2011-05-16 15:46
Ni spelade som rädda hundar som endast spelade fult, vårt motmedel var att filma. Logiskt? JA!
Real Madrid Los mejores
2011-05-16 15:46
Hetfield

Så pass, jaha ok. Men ja har definitivt inte sagt att ni har dopat er. Det där anser jag vara kvalificerat BS. Dock är det fakta att ni valde att ha inställda träningar när UEFA skulle komma på kontroll, det borde ju iaf resultera i böter, avstängningar och dylikt, eller?

Som sagt, hade Barca likt alla andra inte försökt vara så fina för alla världens ögon hade jag verkligen inte dömt ut er, trots att jag är madridista. Det handlar om att handla som utför sig att vara. Visst ni filmar o.s.v, men det gör ändå alla klubbars spelare, men ni försöker få er själva att framstå som helhylle. Det är just detta som får mig att reagera.

Skall poängteras att jag inte har något som helst problem med att erkänna att Barcelona är världens bäst lag just nu och på väldigt länge. Låt er fotboll tala, och då är det inte omöjligt att detta gäng kommer att ses som det allra bästa någonsin under en period.

Got my point?
Barcelona Trippeln
2011-05-16 15:45
KungligaMadrid

Pajas ,Messi behöver inte dominera Premier leuge när han dominerar CHAMPIONS LEAUGE, ÅR UT ÅR IN.

Han har vunnit skytteligan i Champions leauge 3 år irad, så håll tyst och stick.
Real Madrid Gotha
2011-05-16 15:45
Rambla

Det här var varför jag ville ha en mer "exklusiv" disussion. För att slippa tråkiga kommentarer och folk som inte kan diskutera på en vettig nivå. Man skulle starta en grupp någonstans där enbart vettigt folk fick vara med, så man slapp alla som inte kan kontrollera sina känslor.
Barcelona HugoBoss
2011-05-16 15:44
Kan alla äckliga maränger dra härifrån? Alla är lika äckliga.
Barcelona Rambla~
2011-05-16 15:44
Los mejores

Jag bollar över frågan till dig. Har du ens kommit med ett argument någon gång? Personangrepp? På vilket sätt då? För att jag ber dig presentera bevis på dina horribla anklagelser. Se så, fram med bevisen för dina påståenden nu? Försök inte slinga dig med att jag saknar argumet eller personliga påhopp. Göm dig inte bakom det.
Real Madrid MetallicA - ¿Por qué?
2011-05-16 15:43
Någonting ni måste förstå är att hatet inte ENBART finns för att laget är framgångsrikt. Visst, det finns en liten avundsjuka i alla människor men om alla av Barcas spelare skulle vara helgon (vilket många supportrar även påstått att de är), tror ni hatet skulle vara lika stort då? Om Busquets, Pedro, Di Maria och alla andra inte hade filmat för några veckor sedan, tror ni inte att både Real och Barca hade fått lite mer respekt av exempelvis engelska supportrar? Filmningar, fult spel osv, allt bidrar till att en klubb blir hatad.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-16 15:42
Vad är diskussionen ens om? Det är väl självklart att Barcelona är hatade p.g.a framgången de senaste åren. Klubbar blir hatade av olika saker, Barcelona för att det just nu går så bra och Real Madrid för deras sätt att se sig som bäst trots att de inte vunnit något stort på tre år.
Real Madrid Los mejores
2011-05-16 15:42
Rambla

Har du seriöst kommit med något bra argument någonsin? antingen går du på personangrepp för att du känner dig träffad eller så försöker du vända på steken. Varför leva i förnekelse liksom?

Du äcklas av mig, jag väljer att inte ens döma sådana som dig. Varför? jo för du respekterar en människa som diskriminerar en annan, speciellt när den som diskriminerar kommer från Barca. Jag är iaf en sådana att jag dömer efter hur folk distanserar sig själva. Visst ska man högre förväntningar på Barca, är det inte så?

Jag har inte bara skrivit skit, dessutom har jag också försök föra en givande diskussion då jag är konstruktiv. Du däremot, du har inte ens ett argument.
Barcelona Barca4eva
2011-05-16 15:41
"Fantastiskt hur mycket det skiljer mellan svenska madridistas och riktiga madridistas i Madrid..."

Där kom bomben.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-16 15:40
Varför har ni den attityden då? Jo, för att ni vinner titlar och har varit en framgångsrik klubb. Vakna nån gång, det börjar bli pinsamt.
Barcelona Cataloniaboy
2011-05-16 15:40
Shit vilka nötter det finns... Alla madridistas ska vara glada varenda gång gräsliggaren Di María har kommit undan från varningar och avstängningar pga sitt ständiga filmande.
Barcelona Rambla~
2011-05-16 15:39
KungligaMadrid

Hehe, det kan man få tycka om man vill. Jag har inga problem med det. Men faktum är att de avskyr Livperpool och dess fans. Ja, de avskyr ju så klart Barca precis lika mycket.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-16 15:38
Du är inte så jävla konsekvent iaf.

Madridistas leder av stor mindervärdeskomplex just nu. De ser sig själva som martyrer istället för att ifrågasätta sitt lag, spelarnas och tränarens beteende som inte passar klubbens image.

Fantastiskt hur mycket det skiljer mellan svenska madridistas och riktiga madridistas i Madrid...
Real Madrid KungligaMadrid
2011-05-16 15:38
Jo, det är väl ett skapligt facit, fast det beror också på vilken klubb man frågar. Hade du frågat Arsenal så hade det varit ett enastående facit. Det är likväl en massa år utan titlar. Folk hatade till och med oss när vi inte vann några titlar. Varför? Jo, för vår attityd. Folk passade på att håna oss lite extra när vi inte vann. Sen om vi hade vunnit hade vi också blivit hånade. Hoppas ni förstår min poäng. Folk hatar inte ett lag bara för man är framgångsrik.
Barcelona Rambla~
2011-05-16 15:37
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Jantelagen, komiskt att du nämnde det. :P Det skulle man kunna tatuera in i pannan på personer som Los mejores. Han är en ypperlig representant för det uttrycket.
The Special Five
2011-05-16 15:37
Los Mejores

Stick tillbaka till inavelshålan i puertan, där du hör hemma. Du är otroligt patetisk
Real Madrid Gotha
2011-05-16 15:37
Mojito

Menar du Klubbarna Real och Barca bättre och sämre vinnare/förlorare etc?

Barcelona Hetfield
2011-05-16 15:37
Los Mejores

Jag tänker inte börja tjafsa med dig då du är en idiot. Om du tog ut tummen ur röven så skulle du inse att dopningsförsöken drogs tillbaka då radion inte ens hade några bevis.

Vadå för rasistanklagelser? Inte ens Marcelo tog upp det, varför ska du sitta i Sverige och tjafsa om det? Har du ens förmågan att tänka själv utan att tro på alla konspirationsteorier som Mourinho och hans hundvalp Karanka kläcker fram varje dag?

Seriöst, blir så less på IQ befriade människor som köper Mourinhos propaganda. Var vänliga och återvänd till puertan, vi hade en fin diskussion innan du kom in i bilden.
Barcelona Barca4eva
2011-05-16 15:36
Los mejores

You made me shit myself of laughter.
Annons: