/spanien/barcelona/forum/13261.aspx/spanien/barcelona/forum/13261.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-19 13:07
Favoriterna att ta över Pep är väl Frank De Boer, Cocu, Lucho Enrique och Villas-Boas.

När Pep lämnar så hoppas jag att klubben gör allt i sin makt för att behålla Vilanova som assisterande tränare. Det borde vara prioritet 1 när Pep lämnar.

Villas-Boas beklagade sig under presskonferensen att finalen var ganska tråkig och sa att han gärna ville se mer underhållande final egentligen. Känns som något Mourinho aldrig skulle säga efter en finalvinst, eller hur?
,Sami
2011-05-19 13:04
Verkar som vi får se den här elvan mot Malaga.
Barcelona BarcaDinho93
2011-05-19 12:19
Allkurd bästa spelare A.S
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 12:18
@el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes" Sänt: 2011-05-19 12:06;

Det börjar kännas som den fetishen vi hade för Alfonso. Han var bra när vi ville ha honom, men sedan blev han sämre och vi ville fortfarande ha honom bara för att det så skulle vara...Vad som var intressant 2008 är kanske mindre intressant idag, det måste ju även Zubi och Rosell inse!
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 12:15
@Hetfield Sänt: 2011-05-19 12:03 Ändrat: 2011-05-19 12:09:10

Det där med att han drack är inte sant. Att han drack alcohol vid tillfällen gjorde han ju, men inte så det skadade hans karriär. Däremot rökningen.
Men har han bestämt sig för att inte träna mer så har han gjort det väldigt hårt. Läs boken "Ajax, Barcelona, Cruyff The ABC of an obstinate Maestro", skriven av Frits Barend och Henk van Dorp. Massor med bra intervjuer med Johan där han får komma till tals men också där han blir förbannad ibland. En riktigt bra reportagebok!
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 12:12
Riktigt dålig nyhet om det nu är sant. Det kan ju vara ett rykte men det kändes som det var så många detaljer att man inte bara kan hitta på det.

Cesc ska inte komma istället för några talanger. Ska man göra samma misstag igen då eller? Nej, låt han stanna i Arsenal som ändå har en bra ekonomi och spelar fin fotboll.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 12:06
Oroväckande nyhet från MD. Enligt de ska Barça återigen försöka sig på en värvning av Cesc efter finalen på Wembley. Om vi skulle förlora mot United kommer Barças representanter ha ett möte med Wenger och Darren Dein direkt dagen efter. Det sägs då att vi ska vara villiga att erbjuda 30 miljoner euro, plus två ungdomar som Arsenal kan välja mellan fyra alternativ. Oavsett vilka Wenger väljer ska Barcelona insistera att införa återköpsklausuler på samtliga två.

Om vi däremot vinner Champions League kommer Barça inte ha någon större brådska att träffa Wenger & Co, även om Cesc fortsätter att vara en av prioriteringarna. Däremot tänker inte klubben höja sitt bud eller ge sig in i ett budkrig mot andra klubbar. MD skriver dessutom att varken Bojan eller Thiago kommer ingå i dealen som de fyra spelaralternativen Arsenal kan välja mellan. Det ryktas ju att Bojan kan istället komma att användas för att sänka priset på Rossi.

Hoppas verkligen att allt detta är bullshit. Vill inte se Cesc i Barcelona till det priset, framför allt att vi ger bort två egna produkter, och Rossi känns inte som en tilläcklig bra anfallare att offra Bojan för.
Barcelona Hetfield
2011-05-19 12:03
Sempre Culé

Cruyff är ju lite av en attentionwhore ibland, så jag tror att bli tränare för Barcelona skulle boosta hans ego. Hans hälsa blev ju sämre av en kombination av stress, han rökte och han drack. Han dricker och röker inte längre, så tränarposten skulle kanske inte vara lika jobbigt nu.

el Flaco

Står det inte vilka talanger det handlar om?
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 11:57
@Hetfield Sänt: 2011-05-19 11:54:

Jag tror han har gjort klart med sig själv och familjen att det blir inte mer fotboll för hans del. Har läst några böcker nu där han mer eller mindre har huvudrollen och det är rätt otänkbart att han skulle ta över. Men rådgivare tror jag alltid han blir. Synd att Sandro skötte det där med hederpresidenten så förbannat dåligt annars hade vi haft en perfekt Consiglieri!

Hans hälsa är väl så bra just för att han lämnat den pressen bakom sig som det inneböär att vara tränare för ett lag i den kategorin...
Barcelona Hetfield
2011-05-19 11:54
Tito verkar vara den lugna typen, en perfekt ass. tränare, han smälter i bakgrunden och gör allt i det tysta. Han är inte den typen som ska vara tränare, han är nog för lugn. Guardiolas styrka ligger i hans förmåga att motivera och göra spelarna hungriga, det är något som behövs.

Kan inte Cruyff ta över laget igen, hans hälsa har ju blivit bättre.
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 11:52
@Sami Sänt: 2011-05-19 11:20;

Jo, men jag tror mer på att Tito kan ta över om han inte följer med Guardiola om Pep går någon annan stans. Han behöver ju inte gå någonstans utan kan dra sig tillbaks i lugn och ro utan att behöva bevisa något. Men det känns lite som att kanske Luis Enrique går nu för att få rutin i större lag för att sedan komma tillbaks. Dessutom tror jag mycket på Xavi som tränare! Att det blir inhemskt tror jag definitivt och det blir någon med band till antingen Guardiola eller Cruyff... Vilket nästan per automatik innebär band till de båda....
Barcelona Hetfield
2011-05-19 11:52
Mourinho och Villas Boas har absolut ingenting gemensamt när det gäller deras fotbollsfilosofi. De må vara portugiser och har blivit tränade av Bobby Robson, men det är allt de har gemensamt.

Mourinhos fotboll: Ligg lågt, kontra, gör ett mål, stäng matchen, spela tufft och grisa.
Villas Boas: Fartfyllda kontringar, press osv.
,Sami
2011-05-19 11:20
När Pep lämnar Barca. Jag hoppas han stannar många många år till. Men när han ska lämna Barca vad sägs som att ta hem Rijkaard? Det hade varit mäktigt!!
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 11:17
Villas-Boas ska tydligen också ha hyllat Guardiola under presskonferensen efter finalen och sagt att katalanen är en av hans "inspirationskällor" pga den fina fotbollen Barça har presterat under Peps tid som tränare.

När jag först läste om denne Villas-Boas och att han skulle vara "den nye Mourinho" befarade jag att vi skulle vi så en ny tränare som försvarade med tio man plus parkerade spelarbussen framför det egna målet och agerade som en drama queen när resultaten inte gick hans väg. Men om Villas-Boas hellre prioriterar anfallsfotboll kanske man borde hålla ett extra öga på honom. Säger inte att han någon dag skulle ta över efter Pep, men det är roligt med tränare som vill spela offensiv fotboll.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-05-19 11:05
En portugisisk journalist sade under säsongen: "Andre Villas-Boas är lik Mourinho på många sätt och vis, men han är också väldigt olik honom Andre bryr sig om kvalitén på spelet nästan lika mycket som resultatet. "

Han vill spela en underhållande fotboll.
Barcelona Vamos Blaugrana
2011-05-19 11:01
Han villas-boas verkar vara riktigt intressant, finns det någon här som har koll på honom? För det är inte omöjligt att han tar över efter pep eller vad säger ni?
J.Janerique
2011-05-19 10:55
Man brukar väl I fotboll säga att "Besluten jämnar ut sig med längden, eller historien", det sammanfattar mitt inlägg. Och ja det jämnar ut sig både för Barca och Real Madrid, min åsikt, ingen är värre än den andre och det jämnar också ut sig i alla andra ligor, över hela världen. Vad som aldrig jämnar ut sig dock är skicklighet, för det skickligaste laget vinner alltid matchen, tro mig.

Så när spelas finalen?
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 08:17
@Hetfield Sänt: 2011-05-19 00:51 Ändrat: 2011-05-19 01:03:47;

Jag har också respekterat Madrid tidigare, men då mest enskilda individer i klubben. Däribland Valdano som verkar vara en av de få som uttalar sig och som gör det med hyfs och vett även om jag inte alltid hållit med honom. Men som institution har de sjunkit grymt lågt ner efter att Mourinho kom till klubben.
Barcelona Hetfield
2011-05-19 00:51
Barcelonito

Du har rätt, ska inte dra ner klubben ner i smutsen men faktum kvarstår att Mourinho fick en hel del konstiga beslut med sig, inte klagade han då.

Detsamma gäller väl Real Madrid också egentligen, det var en klubb jag respekterade otroligt mycket innan Mourinho kom in och sabbade allt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-19 00:46
Man är ju själv inte bättre än en Madridista ifall man ifrågasätter en klubbs värdighet och integritet pga. ett par domslut. Visst, Porto fick hjälp av domaren ett par gånger när de vann CL men det har ingenting med Porto som klubb att göra. Att Mourinho nu smutskastar vår klubb får stå för honom och trots att Porto var klubben han tränade så ska man inte ta något ifrån deras storhet.

Så, jag ber er att vara konsekventa i ert dömande, jag skiter fullständigt i Mourinho och hans nedlåtande kommentarer om oss som får vissa småbarn att hata oss. Men förlora därför inte respekten för klubbarna han har tränat och identifiera inte dom med Mourinho. Det förtjänar inte en såpass äcklig människa som han.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 00:29
SPORT skriver att klubben har nått en överenskommelse med Sergi Gómez, Tello och Oriol Rosell för att förnya deras respektive kontrakter. Försvararen Rosell sägs även flyttas upp till B-laget nästa säsong. Även Sergi Roberto och Montoya ska vara nära att förlänga sina kontrakter enligt artikeln.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-05-19 00:20
Sportuga

Youtuba "Paul Scholes disallowed goal vs Porto". Mål där, förläggning och Porto kanske inte hade gått vidare. Läs artikeln från Deportivo redaktionen här på SF.

Vad är det han inte vet som är så hemligt?
Barcelona Hetfield
2011-05-19 00:10
Sportuga

Haha, det svider va?
Atlético Sportuga
2011-05-19 00:09
"Påminner mig om en annan final som Porto fuskade sig till med en viss herre i spetsen

Hetfiled / Den dagen du kan NÅGOT om Port. fotboll kan du ju komma igen håll dig till sånt du kan något om
Barcelona Blaugrana91
2011-05-18 23:40
Som Hetfiled säger så är nog anledningen till att folk ogillar vår tröjsponsor på grund av namnet Qatar.

Personligen har jag inga problem med Qatar Foundation, jag menar dem jobbar ju för att hjälpa människor. Som sagt har hellre QF som sponsor än Burger King, Bwin, Fly Emirates, Samsung osv.

Det är dock lite kul hur vissa haters redan fått in Qatar Fondation i sina konspirationsteorier gällande Barcas påstådda fördelar i CL. (Har läst många roliga kommentarer gällande det) Haha

Men visst självklart samarbetar Barca, UEFA, FIFA, Qatar Foundation och Unicef tillsammans för att hjälpa Barca i CL, jag menar det är ju självklart....
Det är ju Unicef och UEFA som dribblar sig igenom ett helt försvar....
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-05-18 23:34
1.70-ligan - Anims Abidal!

Målskytten är för övrigt från La Masía.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-18 23:21
Men seriöst, titta på för svaret! Komik på hög nivå!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-18 23:18
Kom igen, han är ju skitskön, ge honom lite cred iaf. :)
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-18 23:15
hahah, vilket jäkla försvar!! Det är inte i första hand anfallaren som är duktig, utan försvaret som är skrattretande dåligt
Barcelona Barca4eva
2011-05-18 23:11
Hetfield

Co-sign.

Bona nit culés!
Annons: