/spanien/barcelona/forum/1315.aspx/spanien/barcelona/forum/1315.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-29 16:34
Lucho: "I remember that in my first year the press exaggerated our results too, and we ended up winning the treble." När ska han förstå att det inte handlar om RESULTATEN UTAN HUR VI SPELAR. Släng dina resultat, vill se bra fotboll som man blir glad av att se på med vår trupp. Ta till dig kritiken o förändra spelet för en gångs skull o sluta va envis...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2016-11-29 15:59
Fuerza Litar du på Digne?
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-11-29 15:49
@CarlesPuyol5:


Vi håller tummarna att det stämmer. Alba gav bort Clasico-matchen sist med två bedrövliga insatser.
Fidizzle
2016-11-29 15:24
@Soko:

Det började med en klump i halsen, men slutade i ett gott skratt..
hahahaha!
Fidizzle
2016-11-29 15:22
@Blaugrana91:

Hahahahaha! Sluta va sån hater!
Han lyckades att skapa en reaktion iaf ;)
Barcelona CarlesPuyol5
2016-11-29 15:18
Det sägs i madridforumet att Alba missar mötet...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-29 15:09
Låt mig börja med en rebus: Lag i rött+Beatles födelsestad? Nå , klurande ni ut den? Inte så svårt , va? Vaktmästaren på mitt jobb håller på dom. Efter att ha "låtsats fixat" nåt vid mitt skrivbord lämnade han rummet med ett leende på läpparna nynnandes på " Help...YOU ...need somebody" Uppe i matsalen jobbar en kille från Portugal , närmare bestämt från Lissabon(det är sant). Han dumpade en gigantisk portion med pasta på min tallrik , med ett flin på läpparna och med motiveringen: Ni lär ju få löpa på lördag ,,,,så ät för hela laget" En av Arsenals mest hängivna fans är även min chef/rektor. Så efter lunch så var det dags för mitt medarbetarsamtal. Han log och började samtalet med " jaha , såg lite tungt ut i helgen?" "Vafan!!! Ska vi prata jobb eller fotboll!!!??" Replikerade jag högröd i ansiktet. Det var droppen. Nu sitter jag i min " non talking fotballzone" med mina ljuvliga arbetskamrater som inte vet om El Classico är en fotbollsmatch eller den senaste heta kaffe smaken. Men så här i adventstider blir man lätt nostalgisk och lite sentimental. Och enligt sägnen...eller i allafall enligt Bibeln så föddes en frälsare i Betlehem för ca 2016 år sedan och landade i staden Nasaret. .Må så vara... Jag är varken katolik , protestant eller ens ortodox. Så min frälsare föddes i Rosario för ca 29 år sedan och han landade i Katalonien närmare bestämt i Barcelona. Och på lördag står allt mitt hopp till honom. Inte på att Lucho kan tejpa ihop vårt sargade spel med silvertejp. Inte på att vårt mittfältsspel hinner återuppstå. Utan allt mitt hopp står till min lille argentinske frälsare....Messi.
Barcelona neymar JR
2016-11-29 14:45
Bra där, smart att skämta angående detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-11-29 14:28
Truppen höll en tyst minut idag för Chapecoense innan träningen skulle sättas igång. Enligt obekräftade källor uppstod förvirring bland några spelare som trodde att man höll en tyst minut för söndagens insats.
Barcelona Soko
2016-11-29 13:22
Ok ska tänka på det i framtiden. tack för tips och ursäkta om jag skrämt någon.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-29 13:12
[QUOTE=Soko]Blaugrana Men ärligt, du har väl hört nyheten långt innan ? Klart att Messi är hemma i Barcelona och flyget krashade i Colombia. [/QUOTE] Ja jag hade hört det, men kanske finns någon som kommer in här och INTE har läst nyheten och då blir man minst sagt ganska skrämd av din kommentar. Tänk på hur du skriver, bara ett tips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-11-29 12:52
Blaugrana

Men ärligt, du har väl hört nyheten långt innan ? Klart att Messi är hemma i Barcelona och flyget krashade i Colombia.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-29 12:45
[QUOTE=Soko]Messi åkte med samma flyg som krashade! [/QUOTE] Ja tre veckor tidigare, får jag fråga varför du inte skrev det direkt i din kommentar? På din kommentar låter det snarare som Messi var ombord på planet som kraschade. Varför skrämma upp folk i onödan? Din kommentar är skriven på samma sätt som tidningar gör i rubriker för att jaga klick. Menar inte att läxa upp dig, men tänk på det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-11-29 12:37
Messi åkte med samma flyg som krashade!
Barcelona A good coach is everything!
2016-11-29 11:41
Coach Pep // Tack !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-11-29 06:18
Ur ett holistiskt perspektiv utgör supportrarna den fysiska manifesteringen av klubbens själ, och är intimt emotionellt sammankopplad med laget under pågående match, vilket forskning visar. Jag känner inte längre denna intensiva samstämmighet och iver med laget, vilket jag bara kan tolka som att proppen har gått. Kanske har jag blivit gammal; kanske har jag projicerat min egen cynism kring sporten på laget jag håller högst. Kanske har jag andra prioriteringar. Någonstans har det skärt sig, vilket är tråkigt. Jag såg mitt supporterskap som en tillgång - en hobby såväl som meningsskapande kulturell och andlig exercis. Jag har dock kommit i underfund med att de figurer som leder klubben måste ge resonans med mig på det personliga och spirituella planet, för att jag ska kunna hålla supporterglöden vid liv. Jag måste kunna relatera till dem, och känna att jag ingår i en ömsesidig relation som präglas av en tydlig och distinkt vision. Även om vi skulle ha världens sämsta trupp, men tränas av Xavi och Puyol, skulle jag vara mer entusiastisk och känslomässigt involverad i matcherna, än under LE, där jag blott förvandlas till en alienerad neutral åskådare som dessutom inte alls gillar vad han ser. Jag sitter hellre och skriker "skjut!" åt ett gäng sopsäckar, än att skenheligt låtsasheja på Neymar & CO - i något slags ytlig Barcafanboyism. Det där med att stötta Barca i vått och torrt tror jag inte alls på. Då riskerar man ju att bli en del av problemet. Jag är ingen dront som kan gå med på vad som helst i resultaträkningens namn. Just nu är jag bara en arg konsument som serverats en undermålig produkt. Och om en produkt är undermålig, varför finansiera skiten?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-29 04:38
@Bollinnehavet:


Det komiska är att det har sett ut så varje match i den här säsongen. Fatta hur många gånger jag skrikit. Kör en lång boll, skjut bort eller variera!!!!!!!!

Till sist jag börjar anklaga T.Stegen att han brukar börja med första passen.

För i tiden brukar Busi få 3 alternativ. första var att passa tillbaka till målvakten, andra passa åt höger till Xavi, tredje passa till Iniesta. Sen brukar de skapa trianglar steget efter med Messi.

Om bara Barca's problem var uppspelen från målvakten skulle det var lyxproblem. Men vi vet att vi sitter i skiten.

Det enda jag önskade i söndags var att vi förlorade stort så att vi kanske fick se någon annan taktik än detta elände.
Barcelona Xaviesta
2016-11-29 00:51
Bollinnehavet Haha, jag gottar mig med ett leende i skammen av att ha smilat igenom ditt inlägg! Tack för en skön syn på vilken åtgärd Lucho bör vidta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-28 23:12
@El Pistolero #9:
Det är exakt den situationen jag menar när ter Stegen står helt stillastående med bollen och Pique, Masche och Busi står minst lika stilla med varsin punktmarkering på sig. Rakitic och Gomes som fick straffet att spela mittfältare denna matchen står flera mil från Busquets. Så när han får bollen så sitter "vi" här på Les Rambles och tycker karln är för jävla slö som tappar boll när det i själva verket är så att han är punktmarkerad och har ingen att passa. Så istället för att ta den risken att starta anfallet genom Busquets (som skulle vara alla andra tränares dröm) så skickar ter Stegen mycket riktigt ut den på kanten (där riskerna vid eventuellt bolltapp är mindre) till Roberto eller Alba som ofta halvt om halvt på chans får försöka nicka ner den till Rakitic eller Neymar. Och där förlorar vi ofta andrabollen. Jag har gått Avspark och Ledarskap 1 inom SvFF. Det är mindre än vad dom flesta knattetränarna här i Sverige har gått. Jag ser detta. Det är hur tydligt som helst. Jag vet att det kommer att hända, gång på gång. Tror Lucho på allvar att de andra tränarna i Spaniens högsta division inte vet detta? Och ser han inte själv att det inte funkar? Det är så jävla enkelt. Ska du spela kortpassningsspel så behöver du ha spelarna nära varandra och i ständig rörelse så att du snabbt får nya alternativ och får bollen i rörelse. Sen är jag osäker på om Lucho verkligen vill spela kortpassningsspel men jag får ändå utgå från det eftersom han vill spela bollen längs marken från målvakten, så det borde vara det enda logiska. Men vafan, fuck logic! För när jag tänker närmare på det så har jag fortfarande ingen jävla aning om vad Lucho vill. Jag har inte lyckats tolka detta spretiga spel. Jag kanske får gå Spelförståelse 1 också för att förstå. Och det borde Lucho också göra.
Barcelona S.Eto'o
2016-11-28 23:00
Vela: "The guys upfront (Messi, Suarez and Neymar) are used to working less than the rest and we tried to take advantage" #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-11-28 22:48
Alba och Pique har inte tränat idag pga skador och Messi sägs ha fått en smäll i slutet av matchen att han inte kunde träna med laget idag. Enrique är orolig.
Barcelona oocbgb
2016-11-28 21:40
[QUOTE=neymar JR]För mig är det enkelt vilka fyra som bör starta, då vi endast har fyra spelare som är i form och presterar. Messi, pique, mascherano och umtiti. Alla fyra visar inställning, pondus och kvalité. [/QUOTE] Tycker Denis see jävligt hungrig ut också när han får chansen. Games ser dock rätt loj ut, och väldigt seg och tung i stegen. Kanske han väger upp det med ett snabbt sinne a la xavi som inte heller var känd för att vara nån speedkula, även om jag tyvärr inte tror att faller är så..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-11-28 20:58
@Barca Barca:

Tänk om vi istället för Gomes värvat Steven N'Zonzi. Vi skulle varit ett bättre lag och haft kontroll på mittfältet.
Barcelona Soko
2016-11-28 20:54
Varför är spanjorer sen folk? jag har uppmärksammat att de alltid kommer till arenan sent. När matcherna börjar gapar stolarna tomt men efter 20-25 min ser annorlunda ut.
Barcelona Barca Barca
2016-11-28 20:36
Jag måste säga det här. Att det är riktigt illa ifall man saknar Cesc när man ser Gomes och Arda spela fotboll. Cesc må ha varit seg o slö, men den mannen gjorde mål o assist iaf. Någon som vet vad Gomes har lyckats med hittills?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-11-28 20:30
Reymar: Tror inte att nästa match mot Real Madrid blir avgörande, det återstår 24 matcher efter den matchen, hela 72 poäng. Däremot skulle en vinst mot Real vara väldigt bra för vårt självförtroende och en grymt bra boost för laget. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att något talar för att det blir 3 poäng den 3de december.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-11-28 20:09
Stegen
Mscherano. Pique.Umtiti.Alba
Rakitic. Sergio. Iniesta
MSN

Bästa elvan enligt mig. Man bör köra possesion fotboll och "chocka" Madrid . Det är ju chock då vi inte sett Barças possesion spel på evigheter. Efter det jag såg igår när sociedad körde handbolls spel utanför vårt straffområde så ser jag helst att vi har bollen och inte spelare som Modric Kroos Isco som ska stå och sikta in instick till deras forwards.
Barcelona neymar JR
2016-11-28 20:02
För mig är det enkelt vilka fyra som bör starta, då vi endast har fyra spelare som är i form och presterar. Messi, pique, mascherano och umtiti. Alla fyra visar inställning, pondus och kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2016-11-28 19:27
Hur ser ni på att starta med både Alba och Roberto på lördag? Jag är väldigt skeptisk pga deras form och attribut, speciellt vid fasta situationer. Jag vill på något sätt få in både umtiti och mascherano. Kanske Umtiti som vänsterback, förutsatt att han hinner bli frisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-11-28 17:56
Det kommande Clasicot tror jag blir helt avgörande för vem som vinner ligan. Det viktigaste för oss är att inte förlora matchen och att Real för ett försprång på nio poäng. Vinner vi matchen så tror jag vi tar ligan för man får inte underskatta den psykologiska faktorn av att vinna Clasicot man får luft under vingarna vilket kan vara välbehövligt för vår del.

Ett kryss däremot hade inte varit allt för dåligt ( förutsatt att vi höjer oss) då vi inte får gamla att Real får åka ner till Japan tror jag för att spela en Kalle anka turnering. Historien visar att det påverkar prestation senare i våren vilket vi fick erfara förra säsongen och Real året innan med kollapsar, både lagen körde över allt motstånd för att tappa allt under våren.

Sen har Real ett riktigt tufft schema under Januari och februari där dom möter Celta, Sevilla och Valencia borta. Sen ser April månad riktigt tuff ut för Real då dom möter Barca, Atletico och Valencia där och då spelas även kvartsfinalen i CL så risken för poängtapp är riktigt stor.

Hoppas Lucho har rätt när han säger att vi kommer att se ett helt annat Barca nästa vecka med ett kokande Camp Nou där spelarna pressar som aldrig förr och visar var skåpet ska stå. Vamos!!
Annons: