/spanien/barcelona/forum/13133.aspx/spanien/barcelona/forum/13133.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:44
Palermo playmaker Javier Pastore has revealed how much he admires Spanish giants Barcelona, stating that the Catalans are "a delight to watch".

"I always try to watch all the games of Barcelona. It is a delight to watch them play because they do so as a team," Pastore was quoted as saying by El Mundo Deportivo.

The champions will now turn its attention to the Champions League final against Manchester United at Wembley on May 28, and the 21-year-old has no doubts as to who will win the most important club game of the season.

He exclaimed: "Barcelona, obviously!"Ännu en anledning till att digga Pastore.
The Special Five
2011-06-01 13:43
Aguero hade i alla fall varit den absolut bästa värvningen. Med Aguero 23, Messi 24 och Pedro 24 har vi framtiden säkrad. Sedan har Delufeo och Rafinha på väg upp som kan bli väldigt intressant
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:36
Varför tar du hellre Keita som anfallare om du anser Rossi vara duktig? Förstår inte din logik.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-01 13:35
Nu tycker jag att ni spyr galla över en väldigt bra fotbollsspelare i Rossi. Varför så negativa? Precis som jag sade igår, det har något med att han kommer före era "favoritspelare" som får er att koka över.

"Men jag tar hellre Keita som anfallare"

Jesus Christ. Är Rossi verkligen så dålig i dina ögon?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-01 13:35
Hoppas verkligen inte vi gör två "crackvärvningar" i sommar, Rossi och Cesc skulle tillsamans kosta upp mot 70 miljoner, 70 miljoner för två spelare som inte kommer vara i startelvan. För mig går det bra med ett bra nyförvärv till anfallet för max 30 miljoner. Där finns det många att välja på. På mittfältet tycket jag dock vi denna sommar klarar oss utan en värvning. I backlinjen köper vi tillbaks Botía.

Det här med den tunna truppen är lite för mycket uppsnackat enligt mig. Det var otroligt mycket snack om det i våras men faktum är att vi trots allt vann ligan och CL och var en match i från trippeln, en match där våra moståndare avgjorde i förlängningen. Vi klarar oss med en tunn trupp, det har vi bevisat i år. Trots det kanske det borde göra ett eller två köp. En ytter och en mittback/vänsterback. Men annars klarar vi oss.
,Sami
2011-06-01 13:33
Neymar kommer inte komma till Barca. Han kommer dra till Chelsea. Och det här med Rossi vet jag inte vad jag ska säga. Visst en riktigt bra spelare. Men jag tar hellre Keita som anfallare.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-01 13:32
Vem som än värvas så kommer det inte att vara en startspelare. Rotationer är något som kommer ske ofta ifall Pastore, Neymar, Rossi eller någon annan värvas in. Ingen av dessa anser jag är en startspelare i ett lag som Barcelona.

Klubben kommer ha ett tufft spelschema nästa säsong. Då är det viktigt att ha ersättare på bänken som kan göra ett bra jobb när man ersätter t.ex. Xavi, Iniesta eller Messi i startelvan.
The Special Five
2011-06-01 13:32
Neymar ska som jag skrev i mitt senaste inlägg avlasta Pedro och Villa, för vi har ingen som kan göra det. Bojan är inte bra på en kant, Afellay är duktig men inte tillräckligt bra eller oförutsägbar för att kunna ändra en matchbild. Vi spelar ca 50 matcher på en säsong så Neymar hade nog fått ordentligt med speltid.

Neymar trivs ju som allra bäst på vänsterytter-forward positionen där han kan skära in och skjuta.

Ingen kan spela på Messis position likt Messi gör, ifall Messi är borta hade jag föredragit att spela med Villa centralt istället. Tror inte Pastore hade klarat av den rollen, inte många som hade gjort. Möjligtvis Aguero

Sedan så tror jag inte heller Pastore kan hantera Xavis roll heller, dock så hade han varit fantastisk på Iniestas position
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:32
The Special Five

Neymar skulle vara rätt så oduglig i Barcelona då vi spelar utan en striker, han kan isåfall bara spela på kanterna och hur mycket speltid för han då?

Pastore kan spela på Iniesta, Xavi, Messi och även på kanterna (i värsta fall) då han gärna viker in från vänsterkanten i Palermo.
Sen att han är "lat" är inget argument, hans roll i Palermo är att vara den kreativa maestron, han har redan mittfältare som städar bakom honom.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:29
Men om Neymar värvas blir han väl satt på bänken? Eller vem ska han peta? Pastore kan väl även spela som släpande anfallare i Messis position typ.

Sen jobbar väl inte Neymar hem ett enda dyft. I vårt system måste samtliga pressa och jobba åt båda håll.
The Special Five
2011-06-01 13:28
Pastore har varit väldigt upp och ner i Palermo, när han har en bra dag är han som Hetfield säger fantastiskt bra. Skulle vilja säga att hans högstanivå är ren och skär Barca-klass. Men ojämnheten, hans nonchalans (jobbar aldrig hem och springer sällan i onödan) samt att han endast har presterat i en liga där tempot är extrem mycket långsammare än i Laliga gör mig tveksam. Samt att jag ser inget behov av en offensiv mittfältare i truppen när Iniesta, Xavi och Thiago (även om pastore är bättre) går före.

Ser mycket hellre en ytterforward som kan avlasta Villa och Pedro istället
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:25
Men ge upp om Neymar, Barcelona har visat noll intresse för Neymar och han verkar vara nära Chelsea så Roman verkar vilja ha honom.

Det här är vad vi vet när det gäller potentiella nyförvärven:

Pastore: Både Pastore och Zamparini har sagt att Barcelona är intresserade. Lägg till att Zamparini tippade själv på att han drar till Barcelona.

Sanchez: Udineses president bekräftade också att Barcelona har visat intresse.

Cesc: Rosell verkar ha börjat förhandlingar med Arsenal, även om Wenger förnekar allt.

Rossi: Agenten har bekräftat att Barcelona har börjat med förhandlingarna.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:23
Han har spelat 3 matcher i landslaget, vilka har dom mött? Jag ifrågasätter inte hans kapacitet, men att säga att Neymar bevisat sig i landslaget och i Santos men att neglegiera Pastores framgångar i Palermo är för mig rätt konstigt.

Sen att han är 3 år yngre är definitvt intressant, men därmed höjs även prislappen avsevärt.
The Special Five
2011-06-01 13:20
Neymar har presterat både i landslaget och i Copa Libertadores med Santos där han har lett sitt lag till en semifinal och snart final. Lägg till att han även är 3 år yngre än Pastore men redan har en större meritlista

Det hade varit smart att hugga på Neymar innan Copa America, gör han bra ifrån sig där så lär priset stiga en hel del
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:19
Hetfield

Jag menade mer, i transfersnacket, jag gillar Pastore skarpt. Såg honom och Messi briljera i Argentina och även sett honom i Palermo.
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:18
King of Barcelona

Hela Palermo har varit i en svacka där tränaren fick sparken och fick komma tillbaks efter ett par matcher, tror inte ens att Messi hade spelat särskilt bra i dagens Palermo.

Anledningen till att Pastore är min favorit (utanför Barcelona) som mittfältare är pga. att jag har sett honom när han har en bra dag och om det finns en tränare i världen som kan få honom att behålla den nivån under en längre tid så har man världens bästa mittfältare om ett par år.

Rambla

Jag måste faktiskt rätta dig från igår, bara för att Pastore är mittfältare och argentinare så betyder det inte att han är Riquelme. Pastore påminner mig om en ung Kaka, otroligt bra på att driva med bollen och att bestämma tempot.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:16
Samma argument går att använda mot Neymar. En kille som har presterat i brasilianska ligan. Hur ska du ha det med dina logiska kullerbyttor och argument?
The Special Five
2011-06-01 13:14
Pastore som knappt har presterat på hög och jämn nivå i Serie A ska komma hit? Satsar hellre på Thiago och Afellay
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:11
Pastore verkar vara iskall, känns som Rossi, Fabregas och typ Botia blir de värvningarna som görs. Om jag ska tolka det som skett hittils och de indikationerna som getts ut.
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:10
En spelare som Cesc skulle avlasta mycket i laget, han skulle kunna rotera med Messi, Xavi och Iniesta. Jag skiter i vilken anfallare köps så länge Cesc eller Pastore kommer hit.
The Special Five
2011-06-01 13:09
Jag lirar inte FM, Neymar är the next big thing i Brasilien. Men självklart så kan även han floppa, finns inte garanti för att någon spelare kan komma in och vara bra egentligen. Den enda värvningen jag ser som omöjligt kan floppa är Aguero, bara för att han har en sådan enorm råtalang som endast Messi överträffar.

Jag missförstod dig nog på den punkten gällande Rossi
Barcelonistas
2011-06-01 13:09
The Special Five

Påståendet är verkligen inte felaktigt. Vi är Världens mest framgångsrika lag under 2000 talet.

3 Cl titlar, 5 liga titlar och 1 cdr titel, och då har jag inte ens tagit med supercupen spanska samt europeiska. Klubblags vm, etc.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:08
Det är väl en fråga om pengar också. Pep föredrar en liten trupp, Rosell vill krympa skulderna. Vi har klarat oss två säsonger utan långtidsskador, antingen är det en tillfällighet och tur, eller så är det kalkyrerat. Läkarteamet har gjort ett fantastisk jobb.

Jag är inte för värvningar med den tanken att skador kan ske, spelare kan välja att sluta, Messi kanske blir ovän, ska vi då värva in spelare utifrån massa "tänk om detta sker" -scenarion?
The Special Five
2011-06-01 13:06
Real Madrid klarar av skador på nyckelspelare på ett mycket bättre sätt än vad vi gör tack vare deras breda trupp, nu säger jag inte att vi ska ha en SÅ STOR trupp utan endast en stjärna på bänken som kan komma in och vända en matchbild. Är det för mycket begärt?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:06
Påstod jag någonting om hur mycket du sett Rossi?

Jag sa att dom som röstade har sett Rossi mer än Neymar.
Neymar känns som en ännu en hypad spelare som dom som spelar FM alltid köper och som är skitbra. DÄrmed måste han vara bra på riktigt. Det är också intressant att folk här på allvar verkar typ ljuga för sig själv hur mycket dom kan om alla spelare när dom helt plötsligt är på Barcelonas radar, helt plötsligt blir alla dessa spelare skitbra och måste värvas.

Kappvändarmentalitet.
The Special Five
2011-06-01 13:04
För att Neymar är en superbrasse, och superbrassar i Barca har alla lyckats väldigt bra. Ronaldo, Romario, Rivaldo och Ronaldinho har alla fått sina genombrott i Barca.

Vad vet du om hur mycket jag har sett Rossi? Jag har följt honom från Uniteds b-lag fram till Villareal, det är en mycket bra spelare men jag tycker helt enkelt att han inte passar in i Barcelona samt att det finns ett antal bättre alternativ att välja mellan

Ta inte allt jag skriver på allvar, det var lite med glimten i ögat;) Jag vet att vissa människor från puertan läser härinne dagligen och ville bara jävlas lite
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-01 13:02
The Special Five

Hur är Barcelona en mycket större och prestigefylld klubb?

Ja vi har haft en bra period sista åren, men kom ner på jorden. Råder exakt samma klimat i Real Madrid, dom är fortfarande till titlarna och omsättningen en större klubb än oss. Var lite ödmjuk.
Barcelona Hetfield
2011-06-01 13:02
Jo, Real Madrids koncept med att ha 1 miljon mittfältare/anfallare har ju verkligen renderat i många titlar.
The Special Five
2011-06-01 13:01
Kan Real Madrid ha Benzema, Kaka, Higuain m.fl. på bänken borde vi kunna ha någon av Neymar, Sanchez eller Aguero på bänken? Vi är trots allt en mycket större och mer prestigefull klubb, dessutom kommer varken Villa eller Pedro att vara givna förstaval, så man kan enkelt rotera mellan dessa två och "stjärnan" på bänken
,Sami
2011-06-01 13:00
Jag tror inte på Rossi ryktet. Jag väntar tills hemsidan skriver om han är klar. Hade hellre sett Neymar eller Sanchez.
Annons: