/spanien/barcelona/forum/13112.aspx/spanien/barcelona/forum/13112.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Abbe. - Gràcies Equip!
2011-06-03 10:07
"Barcelona Cadet A defender and Spanish youth international Pol Garcia (16) is reportedly close to signing for Italian club Juventus"

Ytterligare en Cadete A-talang som lämnar klubben.
Barcelona Culé hasta la muerte
2011-06-03 09:50
Essienesque

Det krävs ju inte direkt en raketforskare för att inse att han behöver speltid för att kunna utvecklas, inte sant?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 09:43
1.70-ligan

Det är sjukt om han inte bryr sig om sin speltid. Samtidigt så vill ju Barca att han ska blomma ut och få mycket speltid, så det är också bäst för oss att han byter klubb. Hoppas att han till slut bestämmer sig för att pröva vingarna någon annanstans, men man vet alödrig hur det blir.
Barcelona Essienesque
2011-06-03 09:34
Alltid humor att komma in och läsa hur folk tycker sig veta vad som är bäst för Bojan. Lämna det jobbet till honom själv och Barca, de är betydligt mer insatta i vad Bojan behöver än ni.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-03 09:23
LAM nr 10

Problemet är ju att Bojan inte inser det. Eller rättare sagt, han bryr sig inte. Han är inte som alla andra fotbollsspelare. Han saknar den där riktiga vinnarmentaliteten och är inte beredda att offra sitt sköna liv i Barcelona för lite mer speltid och chans att utvecklas någon annanstans. Jag tror det spelar in en stor roll i det hela. De flesta spelare hade endast brytt sig om att få spela, men Bojan ser helheten. I Barca har han allt, vännerna, pengarna, familjen, klubben han älskar - allt utom regelbunden speltid.

Jag kan i och för sig förstå honom, som culé in i hjärtat. Hade inte heller klagat på min situation i Barca... skillnaden är bara att Bojan är en fotbollsstjärna och "borde" tänka annorlunda. Men Bojan är inte som alla andra. Han är en ganska unik fotbollsspelare. Mogen eller bara feg att pröva vingarna? Avgör själva.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 09:10
Det finns många klubbar som Bojan hade passat i, och många klubbar han skulle kunna gå till som en delbetalning. Sánchez skulle ju kunna värvas medan Bojan går på lån dit i två säsonger, det skulle då göra chilenaren en aning billigare. Mallorca hade också varit bra då han troligen skulle ta en ordianrie plats.

Det är nog dags för Bojan att inse att han behöver en utlåning för att få fart på karriären. Absolut inte en försäljning, men hur stort Barcahjärta han än har så måste han tänka på sin egen utveckling. Nästa säsong får han knappast mer sepltid om vi köper en ny anfallare heller.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-06-03 08:11
Som ren info ang Barcas banklån förra sommaren så vill jag understryka att detta var en så kallad checkkredit, dvs ungefär som ett mastercard som man betalar tillbaka hela eller delar av beloppet man använt nästkommande period (månad) på.

Detta betyder dock inte att Barca lånade upp hela krediten utan att man alltså blev beviljad en kredit på 1,5 miljarder.
När Barca har ont om likvida medel i kassan använder de krediten för att sedan betala tillbaka när pengar kommer in igen, t ex via publikintäkter eller reklamavtal.
Att detta skedde under sommaren är ju inget konstigt egentligen, då ligger de ovan nämnda intäktskällorna lågt.

Samtidigt ville Valencia ha hela transfersumman för Villa omgående (normalt kör man via en avbetalningsplan på cirka 3 år). Lägg därtill att Laporta var tvungen att betala en gammal skattskuld från Gaspart(?)-tiden.
Som sagt, inte så konstigt att Rosell behövde använda sig av ett "mastercard" under förra sommaren.
Barcelona dios-maradona
2011-06-03 07:22
Som det ser ut så är Sanchez Barca's förstaval och så även att sanchez valt Barca. Pep är en god vän till Marciela Bielsa som givit goda rekomendationer om Alexis. Priset kommer ligga på drygt 40 milj men Alexis har sagt åt ledningen att göra allt för att underlätta för barca att köpa loss honom. så dom kommer väl förmodligen nöja sig med eventuella utlåningar av spelare. jag tycker själv att det skulle tex vara bättre för Bojan bli utlånad till Udinese än till ngt annat spansk medellag då Udinese kommer att spela CL nästa år.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 02:41
Och så, sista inlägget innan jag rullar mot sängen. Sergio Araujo som spelar i Boja Juniors sägs vara på väg till Barcelona. Tanken är inte att han ska ta en plats i A-laget utan att han pendlar mellan A- och B-laget. Ung är han också, 19 år gammal. Okänd grabb för mig.

Dåså, over n' out.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 02:09
En liten sammanfattning på hur det ser ut just nu sedan Guardiola tog över hittar ni i länktipset. Lägg märke till den enda bucklan som Madrid har vunnit sedan Guardiolas första match med Barcelona är en sliten och påkörd sådan.

---

Enligt Marca är Mallorca intresserade av att låna en eller två Barca-spelare. De som nämns i artikeln är Jeffren, Fontas, Monyota och Bojan. En utlåning för Bojan till Mallorca hade varit perfekt.
Barcelona Blaugrana91
2011-06-03 01:41
Los mejores

Men läser du inte vad jag skrivit under hela kvällen??

Kun vill stanna i Spanien, när han sa att Real var en möjlighet så hade inte ens Barca visat intresse för honom, då fanns det ju bara en klubb för honom att gå till. Som sagt då hade han ju inga andra valmöjligheter om han skulle stanna kvar i Spanien.

Nu när han hans agenter och annan personal själva har kontaktat Barca och erbjudit honom till klubben så är ju Barca uppenbarligen intresserade av honom, och om hans "personal" kontaktat Barca så tyder ju det på att han själv också vill hit.

Sen om du nu är så säker på att han går till Real varför har du då ägnat hela din kväll härinne genom att försöka övertala oss om hur "rätt" du har...?
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-06-03 01:34
Madrid de senaste åren
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-03 01:31
Jag måste bara säga att Sporth*rans artiklar, dvs kommentarsfunktionen är en jävla sekt. De mest värdelösa och helt brutalt idiotiska kommentarerna tillåts stå kvar medan de kloka, rätta och sanna kommentarerna tas bort.
Vad fan är det frågan om?
Åh, kan ingen bara hacka hela jävla skiten, spränga deras kontor eller vad fan som helst - do something!!!
För att sätta jordgubben på gräddtårtan så har man även den briljante mannen, Patrik Sjögren - cirkeln är därmed sluten.

Tack & Bock, godnatt.
Real Madrid Los mejores
2011-06-03 01:30
Blaugrana

Jag sade att det senaste var det sista, men låt gå. Jag säger inte att Kun har yttrat sig om att verkligen vill till Real, han säger dock att Real är en möjlighet och att Gil inte bestämmer vart han ska spela. Av detta att döma känns det som att han vill till Real, för varför annars hade han gått ut och sagt i media att Real är en möjlighet när han egentligen vill till Barcelona. En fråga förmodligen inte du heller har svar på.

Ja många har rapporterat om det, men EMD var trots allt ursprungskällan..
Barcelona Blaugrana91
2011-06-03 01:27
Los mejores

"Källorna du refererade till var naturligtvis Barceona vänliga tidningar"

Dem nyheterna har flera utländska medier också rapporterat om, så knappast bara Mundo Deportivo...
Dessutom är det inte lite intressant att ett sånt rykte kommer upp och sedan är plötligt Atleticos sportchef på plats på Barcas kontor på Camp Nou?
Du verkar förneka ren fakta...

Sen vilka tidningar har drivit en "Kun till Real" kampanj dem senaste veckorna? Jo Marca och AS, men dem har ju alltid rätt såklart.....:)

1,5 miljard lånas för att betala ut lönerna för att pengarna från TV-avtalen inte kommit till klubben.

1 miljard lånas från banken för att köpa en spelare...

Vad är värst?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 01:25
Det är ingen intellektuell bedöming från Frodos sida. Snarare det rätta svaret. Men när sanningen inte passar dig så blir det väl helt plötsligt endast en hypotes eller en åsikt.

Jävlar vad trött jag blir på folk som inte ens vet vad dom snackar om från första början men bara fortsätter och fortsätter med att spy ut skit utan vare sig argument eller logik alls.
Real Madrid Los mejores
2011-06-03 01:23
Frodo

Min så mogna polare, jag ställde bara en simpel fråga. Du hade inte behövt komma in med dina så intellektuella bedömningar.

Ska inte störa mer..

Väl mött!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 01:22
H.Alavi - Magico!

Inga troll här, dom är så här dumma. Dessvärre. Skönt att dom alla samlas i samma forum så man vet vart dom befinner sig iallafall.
Barcelona Rambla~
2011-06-03 01:20
silly bollocks

Visst hade det kunnat sluta annorlunda. Det får vi aldrig veta.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 01:19
Det "trollas" mest här i Ramblan än i något annat forum på SF. Det är jag bombsäker på.
Barcelona Frodo
2011-06-03 01:16
Los mejores

Ok, fanboy, så här ligger det till. Pep kritiserade inte domaren. Han visade på hur små detaljer kan avgöra matcher. Sluta ljug här på forumet. Bara för att Mourinho säger en sak måste det inte vara sant.

Någon som däremot klagar på rätta beslut är the special five. Han gjorde det i Porto, Chelsea, Inter och numera i Real.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 01:16
På bilden ser vi Puyol som lämnar sjukhuset med flickvänen vid sidan om. Operationen gick bra!

Tw Alves: "Good luck and a lot of strength to our captain Puyol!!!! Recover quickly, boyyy!!!" #fcblive

----

Denne Mourinho, slutar aldrig med att överraska.
silly bollocks
2011-06-03 01:16
Rambla~

Nej det är sant. Tycker själv att Mourinho var alldeles för defensiv. Men om Pepe inte fått sin utvisning (som jag anser avgör matchen) hade det kunnat sluta annorlunda och då är jag den sista som klagar. Säger som Casillas, vi hade med 100% säkerhet slagit United.
Barcelona Rambla~
2011-06-03 01:14
Hehe, vill Perez ha Cesc nu också. Allt för att Barca inte ska få honom?
Barcelona Rambla~
2011-06-03 01:13
silly bollocks

Spelare av den kalibern, den syntes på Ronaldo om inte annat, vill inte spela andrafiolen. De vill, hur ska jag förklara det lättast, "have a go at them" som de säger i England. De vill inte backa undan, de vill attackera, byta chanser med det andra laget. De anser ju själva att de är likvärdiga som sina motståndare. De vill inte spela så taktiskt och defensivt som de faktiskt gjorde i första semi-finalen.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 01:12
Det är ju också en försvarsmekanism.
Barcelona Hetfield
2011-06-03 01:11
silly bollocks
2011-06-03 01:10
Rambla~ //
Är väl så han fungerar. På så sätt kanske han intalar spelartruppen att dem bara kan förlora om domaren dömer emot dem.
Barcelona Rambla~
2011-06-03 01:09
Barca4eva

Japp, trolls be trollin'. Det hade ju varit lite roligare om de åtminstone hade lite intellekt att komma med. :P
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 01:09
silly bollocks

Och placerar dom sedan på bänken.

Värva och spendera pengar för köpandes skull är kul.
Annons: