/spanien/barcelona/forum/13106.aspx/spanien/barcelona/forum/13106.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
2011-06-02 22:46
Eluc

Jag förstår inte varför Real Madrid ska värva han när dom redan har Benzema och Higuain. Som sakt finns ingen tanke bakom köpen som Real Madrid gör..
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-02 22:45
Tja, Bojan kommer ju avsluta sin karriär med en och annan titel oavsett om han blommar ut eller inte. :P
Barcelonistas
2011-06-02 22:44
Bojan: "I'm a Barça player and I won't be included in any transfer. My only goal is to stay at this club for the rest of my life." [cr]


Bojan: "Rossi is a very good player, he has shown that over the years. He'd be a great transfer and I'm sure he would fit in well at Barça."
Barcelona Éluc
2011-06-02 22:42
Fan om alla dessa förhoppningar man byggt upp under dem senaste dagarna ska krossas genom att Agüero går till Real.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-02 22:41
Bojan: "Rossi is a very good player, he has shown that over the years. He'd be a great transfer and I'm sure he would fit in well at Barça."

Av det uttalandet att döma känns Rossi ganska aktuell. Herregud vilken soppa! Sitter fortfarande och hoppas på Pastore, men lyckas man göra en bra deal med Kun får även det ses som "med beröm godkänt". Samma sak gäller Rossi om priset är rätt. Litar på att Zubi och co. vet vad de gör, men vill bara se resultatet snart :P Fast vi kan nog inte vänta oss något förrän efter landslagsuppehållet.

Köps en liten, kvick forward in hoppas jag att övriga transfers i sommar är hyfsat stora och kan tillföra lite fysik i truppen. Lite teknik, fysik och klass, samtidigt som Maxwell och Milito lämnar - sen är vår trupp monstruöst bra!
Barcelona Hetfield
2011-06-02 22:38
Aguero är den mest klockrena kantspelare vi kan få i dagsläget, jag kan inte tänka mig någon annan som är lika klockren för Barcelona.

Snabb, teknisk, stark i kroppen, bra skott, målfarlig, bra 1 mot 1, han kan spanska, är bra vän med Messi och resten av argentinarna, kan spanska ligan och har en bra personlighet. Han är dessutom en famileman nuförtiden, så vi slipper eventuella tjafs och strul på fritiden.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-02 22:33
Bada naken på Sergels Torg? Tänk på allmänheten!

----

Lär bli en hel del rotationer om Aguero värvas. Men än så länge finns det inget konkret att luta sig åt. Att en direktör från Atletico var på Camp Nou behöver inte betyda att det har snackats om Aguero. Det kan vara om vem som helst. Thiago och Bojan har nämnts.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-06-02 22:31
Andreas

Får vi Kun så ska du blotta dig för folket i sergels torg då da, ska få detta skriftligt via hjälp av en advokat! Its on son its on!

:P
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-02 22:26
Problemet så som jag ser det är att vi har en snål president (med all rätt) och vi ska försökta matcha Real Madrids framtida bud? Haha. Vi kommer nog inte att lyckas med det. :-)
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-02 22:25
Intressant vore om vi gav Keita vidare till någon av Villarreal eller Atletico Madrid beroende på vilken spelare som vi värvar. Men då måste vi värva in en back-up-mittfältare vilket Cesc hade varit gyllene som.

Som ersättare har vi Masch + Cesc som mittfältare, Kun som anfallare och i försvaret behöver vi en spelare till.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-02 22:24
Kommer Aguero så kommer jag bada naken på sergelstorg.. eller nja, men det hade varit en fantastisk värvning.
En favoritspelare hos mig sen många år tillbaka.
Ska inte dra upp några förhoppningar då Barcelona säkert inte kan bjuda det som Atletico begär men jag kan inte ljuga och säga att jag inte vill se Aguero i Barcelona =)

Aguero - Villa - Pedro
--------------Messi
------Iniesta -----Xavi
--------------Busi-----
---Abidal - Pique - Alves

En fin elva om vi måste satsa lite offensivt ; ) ? haha


Ride_The_Big_One(6)

Haha, ibland är jag en jävla besserwisser ska du veta =)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-06-02 22:24
Andreas

Vilken besserwisser du är.
:P

Kun till Barcelona ryktet är som en snöboll, någon gör en snöboll och rullar sakta men säkert ner den och den bara växer och växer. Finns egentligen inga sidor som bekräftar detta men ändå är han på allas läppar. Inte fel att drömma om en storspelare, men vi får nog komma ner på jorden då det knappt står något om honom.

Andrade första spelaren att bli klar?
Välkommen!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-02 22:18
Grabben som attackerade Messi är tydligen en Rosario Central supporter. En klubb som inte gillar Messis forna klubb, Newell.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-02 22:18
Allvarligt talat. Inga vakter? Ni kommer väl ihåg vad som hände när han var i London och skulle göra ett stunt med Adidas? Tusentals ungdomar sprang fram till honom och bad om autografer och han fick ställa in uppvisningen just den dagen.

Tydligen var ynglingen en supporter av rivalerna till Messis ungdomsklubb.

Men allvarligt talat, ingen säkerhet? Det här bevisar väl ändå hur tillbakadragen och blyg Messi är när han tror att världens bästa spelare på den här planeten inte behöver säkerhet när han befinner sig i Argentina?

Nu när nyheterna har nått Barcelona fixar de nog ett par män i kostym och svarta solglasöson. :-)

Andreas.

Tydligen så förhandlar direktörer i Atletico Madrid med Barcelonas direktörer om en eventuell övergång. Det diskuterar om Kun.

Verkar som att Kun är första valet och Rossi andra valet.
Barcelonistas
2011-06-02 22:17
Andreas

When it became clear that the board at Atlético was going to make a Real Madrid move very difficult, Agüero’s entourage began shopping him around to other Liga teams, including Barcelona. Sport is even reporting on a clandestine meeting today between Barcelona officials and José Luis Pérez Caminero, the new Sporting Director at Atlético.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-06-02 22:16
Jag hoppas verkligen inte att det är någon fara med honom.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-02 22:12
Vad är det som säger att Aguero är på väg till Barca? Har jag missat nåt?

Dra inte upp förhoppningarna, snacka om fail när det sen står att han är klar för R.Madrid.

Ride_The_Big_One(6)

"Leo Messi var på torsdagen i baren "The Milano Club" i Rosario, Argentina.
Enligt journalisten Franco Ghione var Messi tystlåten, poserade på bilder och skrev autografer åt personer som närvarade.
Plötsligt kommer en ung man fram till Messi och slår honom.
Messi som var utan säkerhet vid tilltaget valde att inte göra någonting utan lämnade bara platsen."

Lite bättre kanske :)

Jävla unge säger jag bara.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2011-06-02 22:11
För er som inte har google translator.

"Leo Messi var på torsdagen i baren "The Milano Club" i Rosario. Som han sa till journalisten Franco Ghione var Messi tar tyst bilder och skriva autografer för personer som var närvarande när plötsligt en ung man fram till honom och slog honom. Messi, som var utan någon säkerhet, valde han att inte göra någonting och lämnade platsen"

Finns lite fel här och där, men jag klistrar in det hela. Man förstår nog trots grammatik och stavfel som finns. Orkar inte riktigt rätta google translator.

Är det inte typiskt Messi?
Ser sig själv av någon anledning inte som någon stor figur, i hans värld är han fortfarande lilla killen ifrån Argentina/rosario som kan gå dit utan säkerhet och vara bland folket.
Barcelonistas
2011-06-02 22:08
Benfica are interested in signing Barcelona B defensive midfielder Oriol Romeu (19) on loan and have made the first contacts
Barcelonistas
2011-06-02 22:02
he seems to be fine

Inget alvarligt.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-02 22:00
Snälla gör det.
Barcelonistas
2011-06-02 21:58
Alavi

Fan man får lust och åka ner ditt och sparka skiten hur den jävla snorungen.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-02 21:50
Andrada är iallafall klar nu verkar det som. Det bekräftar han tydligen själv.
Barcelona Blaugrana91
2011-06-02 21:47
H.Alavi - Magico!

Men va fan! Vilken jävla idiot!
Blaugrana1990
2011-06-02 21:45
Barcelona10Messi

Aguera inte ta en plats i startelvan? Är detta ett skämt eller?

Förresten är en eventuell värvning av Aguero, det bästa vi gjort sen Etoo värvningen. Hoppas innerligt det sker snart.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-02 21:44
Messi was hit in the face by a teenager earlier today in his hometown of Rosario when signing autographs and posing with fans. [la capital]
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-02 21:42
LAM nr 10

Fast samtidigt kan man inte ha en ledig plats väntandes på honom "ifall han blir bra nog", eller hur?

Jag tror mycket på Deulofeu/Rafinha och anser båda två kan bli bra nog att spela i startelvan en vacker dag. Och når de bara når den nivån kommer de absolut få ordentligt med speltid. Tycker inte konkurrensen blir för överdriven. En klubb som Barca ska absolut kunna ha 5 forwards av hög klass. Det blir två som förpassas till bänken per match. Inga som helst problem att hålla alla dem nöjda med speltid. Enligt mig vore det ganska optimalt med tre världsforwards och två supertalanger i anfallstruppen.

Och möjligheten för de unga att ta en startplats är ju knappast stängd. Blir de bättre än någon av de som spelare så petar de dem. Tids nog kan det mycket väl bli så
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-02 21:28
1.70-ligan

David Villa har inget med ungdomarna att göra. Han försvinner om två, tre år, innan både Deulofeu och Rafinha är redo för en startplats.

Men med Aguero kommer vi ha han, Pedro och Messi. Trea klassanfallare och framförallt unga. Som sagt, konkurrens är bra till en viss gräns. Jag tror inte en spelare som Deulofeu får en ärlig chans med de där spelarna i truppen. Och han kommer inte kunna peta någon av dem när han är så ung heller. På det sättet tror jag en Aguerovärvning skulle förstöra lite.
Barcelona Pique<3
2011-06-02 21:27
Deulofeu är väll bara 17 år? Han börjar väll kunna bli riktigt bra först om 4-5 år då är väll Villa "slut" så ett köp av aguero hindrar väll inte honom eller bojan för den delen...
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-02 21:22
LAM nr 10

Ja, det är sant att några spännande anfallsnamn är påväg upp. Samtidigt är varken Deulofeu eller Rafinha redo för A-laget än på några år och då lär inte Villa vara kvar längre. Så det bör finnas plats för dem tids nog.

Vad det gäller Bojan måste han bevisa att han förtjänar en plats i Barca. Det samma gäller såklart ynglingarna som är påväg upp. Och på så vis är det bara bra om en ung anfallsstjärna köps in. Konkurrens är alltid bra, ingen ska få allt serverat på silverfat. Det är så vi har fått fram våra största stjärnor...

Så jag är inte orolig för våra talangers framtid om nu Kun, eller någon annan köps in. För övrigt är jag inte säker på om Rafinha är forward eller mittfältare. Han är väl något mittemellan?
Annons: