/spanien/barcelona/forum/13102.aspx/spanien/barcelona/forum/13102.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 12:20
Fernando Gago - King Of Barcelona

Det är klart det finns tillfällen där man måste betala ut riktigt mycket men i de allra flesta fallen skulle jag nog bli glad om det där hände. T.ex nu, aldrig att Rossi ska kosta 30 miljoner, bra att Rosell håller i pengarna och försöker förhandla ner priset. Funkar det inte, fine, inte hela världen. Sen skulle jag bli riktigt förbannad om man la ut, låt säga 50 miljoner på Fabregas. Inte enj sLaporta gjorde en sådan sådan sak. Nu försöker man istället förhandla ner priset vilket jag gillar.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 12:11
Juan Mata verkar hamna i Liverpool. Enligt någon där har Arbeloa och Alonso båda twittrat om det.

L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London

Om det visar sig att Rosell inte får loss någon spelare på grund av att han håller i plånboken, är det då en bra strategi tycker du?
Barcelona Barca4eva
2011-06-03 12:07
L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London

"Jobbigt att Bojan verkar vara så envis med att stanna kvar"

-facepalm-

Tror du inte att Bojan hade gått med på en utlåning om klubben ville det? Är det median som har gett dig den bilden av honom?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 12:04
Barcelonistas

Skönt att en värvning av Rossi ser svår ut för tillfället. Cred till Rosell om han bara erbjuder 20m och står fast vid det! Jag gillar verkligen hans sätt att förhandla, jobba i det tysta och inte betala överpriser. Perfekt.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 12:01
Essienesque

Bojan kommer definitvivt få mindre speltid nästa år då en ny anfallare kommer köpas in. Även utan den nya anfallare får Bojan lite matcher då enligt mig både Afellay och Jeffren går före, kanske till och med Iniesta i lite tuffare matcher.

Trots att han har kontrakt till 2015 kan ju inte han bara sitta och säga att han ska stanna i Barca vad som än händer. Vill Barcelona låna ut honom så kommer han bli utlånad. Jobbigt att Bojan verkar vara så envis med att stanna kvar då hans karriär skulle må riktigt bra av ett miljöombyte.
Barcelonistas
2011-06-03 11:54
With Villarreal asking 30M and Barcelona offering 20M, a deal on Villarreal forward Giuseppe Rossi (24) seems complicated at the moment [md]
8 hours ago

Cesc wants to join Barcelona this summer but contrary to last year, he won't talk with Arsenal before Barcelona makes a first move. [sport]

Giuseppe Rossi (Villarreal): "Every player would like to join Barcelona. It's obvious it would be a dream to play for Barça." [sport]

Rossi: "Barça's a great team, the best team in the world, even the best in history people say. And it's true it's great to watch them play."
Barcelonistas
2011-06-03 11:50
Haha kolla länktips!
Länktips: bit.ly/lJGHvH
Barcelona Hetfield
2011-06-03 11:49
Jose Mourinho: Real Madrid have not approached Atletico Madrid for Sergio Aguero

"Both Benzema and Higuain are not for sale. We have talked about this and all agreed that they should stay at Real Madrid."

Då är väl den saken klar. Om Kun vill stanna i Spanien och om Real Madrid inte är ett alternativ, då återstår väl bara Barcelona?
Barcelona Hetfield
2011-06-03 11:47
Usch, varje gång Rossi pratar om Barcelona så ryser jag. Kan du inte bara stanna kvar där du är, snälla?

Nu har även David Villa gått ut och sagt att han vill se Cesc i Barcelona, det verkar som att det är en fråga om tid.
Jag hoppas att Bojan inser att det bästa för honom vore att han blev utlånad, jag vill inte se Bojan bli nästa "Guti", dvs. en överskattad nolla som levde på "evigt talang", han som gjorde 2-3 bra matcher per säsong.
Barcelona Ton
2011-06-03 11:47
Utan tvekan så skulle en utlåning av Bojan gynna hans utveckling. Som jag ser det så skall dock en sådan utlåning baseras på Bojans eget behov & inte som en del av en affär för att få en ny striker till Barce. Bojan har allt man kan önska av en anfallspelare till den här klubben något som syntes inte minst i slutet av förra säsongen & i sista matchen denna våren innan han gick av skadad. Ge honom tryggheten att dörren alltid finns öppen till klubben så kommer han garanterat vara redo att kliva in den dagen Villa tacklar av
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 11:24
Jag tvivlar inte ett dugg på att Bojan kan blomma ut, men jag tror en klubb som Villarreal, Napoli eller Udinese hade varit en bättre klubb för detta. Där han får regelbunden speltid och i en klubb som inte slåss om en ligatitel och där han inte konkurrerar med några av världens bästa spelare.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-06-03 11:23
Bojan har meddelat att hans intentioner är att stanna i Barcelona.
Han kommer bara att lämna om klubben anser att detta är det bästa, men är inte intresserad av att ingå i en transfer som delbetalning eller liknande.

Detta tycker jag är ett rimligt förhållningssätt.

Räkna alltså med att Bojan inte går till Villarreal eller Atlético som ett sätt att få ner priset på Rossi eller Agüero.

Min åsikt är att Bojan borde pröva sina vingar i en annan klubb, ungefär som Botia - dvs på lån med återköpsrätt inom 2 år.
Bojan har tidigare visat att han presterat som bäst när han fått frekvent speltid, som när Eto´o var skadad och Zlatan var ur form.

Frågan är bara om Bojan själv har "cojones" (eller paprikor :-) ) att anta utmanignen och lämna tryggheten i Barcelona. Jag tvivlar.


barcarobin
2011-06-03 11:18
: Essienesque
Håller med dig,vad som är bäst för Bojan vet man efter et samal med honom, inte på ett forum där alla leker coach och psykologer.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-03 11:15
Fast å andra sidan skrev ju Bojan nytt kontrakt till 2015 så sent som i december förra året vilket lite vittnar att Barcelona inte verkar intresserade av att göra sig av med honom permenent i alla fall.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-03 11:07
Men Bojan kan ju inte bara sitta av kontraktet här och förvänta sig att få ett nytt sen igen när han inte presterar och knappt ens är ett alternativ som inhoppare längre.

Barcelona Essienesque
2011-06-03 11:04
: L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London

Med tanke på att Bojan är under kontrakt till 2015 spelar det stor roll vad han har för planer inför nästa säsong. Klubben kan inte tvinga honom att bli utlånad. Det är just det här jag pratar om, inte vet du att han "knappast får mer speltid nästa år" och vad Bojan skulle må bra av......
Barcelona tikitaka-GOOL
2011-06-03 10:45
Dios-Maradona

Härliga nyheter, hoppas som in i helvete det blir av!!
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 10:41
Essienesque

Det spelar ingen roll vad Bojan har för planer inför nästa säsong, en utlåning är det abslout bästa för honom och det borde alla förstå. Han har stannat av i utvecklingen pga utebliven speltid och han kommer knappast få mer nästa år. Han skulle må bra av att vara överlägset förstaval i en klubb, antingen en mittenklubb i Spanien eller i Italien.
Barcelona Andresito
2011-06-03 10:36
Skön musikvideo med bla. Alves och Villa
Barcelona Essienesque
2011-06-03 10:12
Culé hasta la muerte

Ja, men att prata om att en utlåning är bäst för honom utan att veta vad Barca har för plan för honom inför nästa säsong är skrattretande. Nu var det inte endast tjatet om speltiden jag reagerade på utan även inlägg som "Bojan inser inte det, rättare sagt bryr sig inte". Vad i helvete vet någon här inne om vad Bojan tycker och tänker!? Visst i att föra en diskussion om vad man själv vill för laget, men att sitta och stoppa ord i munnen på spelare och tycka sig veta vad som är bäst för en spelares karriär är humor att läsa.
Barcelona Abbe. - Gràcies Equip!
2011-06-03 10:07
"Barcelona Cadet A defender and Spanish youth international Pol Garcia (16) is reportedly close to signing for Italian club Juventus"

Ytterligare en Cadete A-talang som lämnar klubben.
Barcelona Culé hasta la muerte
2011-06-03 09:50
Essienesque

Det krävs ju inte direkt en raketforskare för att inse att han behöver speltid för att kunna utvecklas, inte sant?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 09:43
1.70-ligan

Det är sjukt om han inte bryr sig om sin speltid. Samtidigt så vill ju Barca att han ska blomma ut och få mycket speltid, så det är också bäst för oss att han byter klubb. Hoppas att han till slut bestämmer sig för att pröva vingarna någon annanstans, men man vet alödrig hur det blir.
Barcelona Essienesque
2011-06-03 09:34
Alltid humor att komma in och läsa hur folk tycker sig veta vad som är bäst för Bojan. Lämna det jobbet till honom själv och Barca, de är betydligt mer insatta i vad Bojan behöver än ni.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-03 09:23
LAM nr 10

Problemet är ju att Bojan inte inser det. Eller rättare sagt, han bryr sig inte. Han är inte som alla andra fotbollsspelare. Han saknar den där riktiga vinnarmentaliteten och är inte beredda att offra sitt sköna liv i Barcelona för lite mer speltid och chans att utvecklas någon annanstans. Jag tror det spelar in en stor roll i det hela. De flesta spelare hade endast brytt sig om att få spela, men Bojan ser helheten. I Barca har han allt, vännerna, pengarna, familjen, klubben han älskar - allt utom regelbunden speltid.

Jag kan i och för sig förstå honom, som culé in i hjärtat. Hade inte heller klagat på min situation i Barca... skillnaden är bara att Bojan är en fotbollsstjärna och "borde" tänka annorlunda. Men Bojan är inte som alla andra. Han är en ganska unik fotbollsspelare. Mogen eller bara feg att pröva vingarna? Avgör själva.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-03 09:10
Det finns många klubbar som Bojan hade passat i, och många klubbar han skulle kunna gå till som en delbetalning. Sánchez skulle ju kunna värvas medan Bojan går på lån dit i två säsonger, det skulle då göra chilenaren en aning billigare. Mallorca hade också varit bra då han troligen skulle ta en ordianrie plats.

Det är nog dags för Bojan att inse att han behöver en utlåning för att få fart på karriären. Absolut inte en försäljning, men hur stort Barcahjärta han än har så måste han tänka på sin egen utveckling. Nästa säsong får han knappast mer sepltid om vi köper en ny anfallare heller.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-06-03 08:11
Som ren info ang Barcas banklån förra sommaren så vill jag understryka att detta var en så kallad checkkredit, dvs ungefär som ett mastercard som man betalar tillbaka hela eller delar av beloppet man använt nästkommande period (månad) på.

Detta betyder dock inte att Barca lånade upp hela krediten utan att man alltså blev beviljad en kredit på 1,5 miljarder.
När Barca har ont om likvida medel i kassan använder de krediten för att sedan betala tillbaka när pengar kommer in igen, t ex via publikintäkter eller reklamavtal.
Att detta skedde under sommaren är ju inget konstigt egentligen, då ligger de ovan nämnda intäktskällorna lågt.

Samtidigt ville Valencia ha hela transfersumman för Villa omgående (normalt kör man via en avbetalningsplan på cirka 3 år). Lägg därtill att Laporta var tvungen att betala en gammal skattskuld från Gaspart(?)-tiden.
Som sagt, inte så konstigt att Rosell behövde använda sig av ett "mastercard" under förra sommaren.
Barcelona dios-maradona
2011-06-03 07:22
Som det ser ut så är Sanchez Barca's förstaval och så även att sanchez valt Barca. Pep är en god vän till Marciela Bielsa som givit goda rekomendationer om Alexis. Priset kommer ligga på drygt 40 milj men Alexis har sagt åt ledningen att göra allt för att underlätta för barca att köpa loss honom. så dom kommer väl förmodligen nöja sig med eventuella utlåningar av spelare. jag tycker själv att det skulle tex vara bättre för Bojan bli utlånad till Udinese än till ngt annat spansk medellag då Udinese kommer att spela CL nästa år.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 02:41
Och så, sista inlägget innan jag rullar mot sängen. Sergio Araujo som spelar i Boja Juniors sägs vara på väg till Barcelona. Tanken är inte att han ska ta en plats i A-laget utan att han pendlar mellan A- och B-laget. Ung är han också, 19 år gammal. Okänd grabb för mig.

Dåså, over n' out.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-03 02:09
En liten sammanfattning på hur det ser ut just nu sedan Guardiola tog över hittar ni i länktipset. Lägg märke till den enda bucklan som Madrid har vunnit sedan Guardiolas första match med Barcelona är en sliten och påkörd sådan.

---

Enligt Marca är Mallorca intresserade av att låna en eller två Barca-spelare. De som nämns i artikeln är Jeffren, Fontas, Monyota och Bojan. En utlåning för Bojan till Mallorca hade varit perfekt.
Annons: