/spanien/barcelona/forum/13018.aspx/spanien/barcelona/forum/13018.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-16 21:24
Sami

Botia-racet är redan över. Han kostar nu 20m. Nästa år mellan 15maj till 15juni har vi återigen en chans att köpa honom billigt (2,5milj euro). Jag hoppas verkligen vi gör det då. Isåfall är det helt OK att man låter bli honom i år, han kanske mår bra av ett år till i Sporting. Vill bara inte att vi släpper honom för alltid...

Barcelona Barcadinho.
2011-06-16 21:24
Bättre sen än aldrig - så tycker jag.

Jag hoppas att Rosell tar upp den här saken återigen också inför nästa säsong. Precis innan. Det har gått alldeles för långt den här säsongen.
Det är ingen mening att försöka tvätta allt som ingenting har hänt.
Sådana beteenden måste kritiseras gång på gång, inte bara en gång.

För några dagar sen sa Florentino Perez - i will not stop until we win "the 10th".
Rosell reagerade på det här uttalandet. Det är ett uttalande som kan tolkas på olika sätt, också på ett negativt och hotfullt sätt.
Försöker Perez hota någon?
Barcelona Barca Barca
2011-06-16 21:18
H.Alavi - Magico!

Nu vet jag inte om mina teoirer stämmer, men ja tror atl madrid har nog tröttnat på att ha spelare som Aguerro, Forlan etc när dom vet att förr eller senare kommer dom lämna klubben med tanke på att dom misslyckas med att ta sig till CL år efter år, dom lyckades någon säsong att kvala in 2008 tror jag de var. Samtidigt börjar motivationen på deras stora stjänor att få sig en törn och då e de ingen mening att behålla dom. Ibland måste man ta ett steg tillbaka för att ta två frammåt. Säljer dom Reyes och får in Piatti, samtidigt värvar man Osvaldo och kanske Arda, då har man inte någon dålig offensiv. Förvånadsvärt är att Atl madrid för någon säsong sen var otroligt nära att köpa David Silva, tänk dig ett offensiv med Silva, Aguerro, Forlan och Simao.

Jag hoppas innerligt inne att Cesc stannar i Arsenal. Hans kontrakt går ut 2013, antagligen kommer han inte förlänga om han vill till oss. Då e de bara och signa på kontrakt med barca och alla partners är överens.

I slutändan tror jag det blir Rossi som anländer till Barca. Sanchez stannar kvar i Udinese eller sticker till Man city. En våt dröm är att se Thiago Silva bilda ett mittlås med Pique
,Sami
2011-06-16 21:14
Här har ni Barcas värvningar 2011. Dom jag tror starkt på.
1. Rossi
2.Fabregas
3. Botia
4. Jose Angel

De som lämnar
Maxwell Milan eller Valencia
Bojan (Lån) Betis eller Roma
Milito Zaragoza
Barcelona Mansour
2011-06-16 21:14
Real Madrid U-17 vs F.C Barcelona U-17 spelar semi-final nu (VII U-17 Champions Cup)

2-0 till Barca, andra halvlek startade precis
Barcelona el Flaco
2011-06-16 20:57
Vet inte om detta har nämnts tidigare, men första mötet i Copa Libertadores finalen slutade 0-0 i Uruguay mellan Peñarol och Santos. Returen spelas nästa vecka.
Barcelona Blaugrana91
2011-06-16 20:55
Reals svar till Rosell är ju pinsamt...

Det handlar mest om hur oskyldiga lilla Real är och att dem absolut inte gjort något dumt....Enligt dem är det ju Barcelona som började det hela genom att anmäla Mourinho....

Ja man är det så konstigt att klubben väljer att anmäla honom, när han på en PK sitter och antyder att Barca, Unicef (?) och UEFA jobbar tillsammans och anklagar klubben för fusk. Tror Real att Barca bara ska acceptera sådana anklagelser eller?

Att Real även i sitt statement sitter och berömmer sig själva som en Fair Play klubb får mig att spy, vilka var det som sparkades, stämplade och spelade allmänt fult i samtliga El Clasico matcher?

Real borde be Barcelona om ursäkt för alla anklagelser, istället för att klaga på oss bör dem ta och hålla kolll på sin psykstörda tränare lite bättre, det är han som förstört relationen mellan klubbarna och ingen annan. Dock verkar ju hela Reals ledning krypa runt Mourinhos knän och gör allt som han säger...

Äckliga falska klubb är allt jag har att säga om Real.
Barcelona FC Barcelona #10
2011-06-16 20:54
Sannolikheten att han kommer till Barcelona är inte så stor.
Barcelona Denyo
2011-06-16 20:34
hur stor sannolikhet är det att Thiago silva kommer till barca?

- kontrakt till 2016
- sagt att han vill bli legend i milan och att nr 33 ska pensioneras.

+ vi har zlatan till godo
+ maxwell som dem vill ha.

Thiago och Pique skulle nog bli det dödligaste mittlåset genom tiderna!

båda är tekniska samt allround i sin back stil + att båda kan lira pivote!
Barcelona Afellay_20
2011-06-16 20:30
Jag läser De Gea's twitter och han verkar ha enormt mycket kontakt med barcelona b spelare. Thiago brukar skriva till han hela tiden. Och kan lite spanska De gea bruakr skriva: Du kommer ta över Xavi, du är den nya Xavi. Och Thiago säger: Inom några år kommer du vara världens bästa målvakt blabla.. och en till han skriver till sergio roberto? i alla fall kan vara drf han håll på barca.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-06-16 20:19
Rambla:

Tackar, detsamma :). Centralred borde lägga en stor rubrik på det forumet med texten: "Varning, skadligt för hälsan!", som på cigarettpaket.
Barcelona Rambla~
2011-06-16 20:13
Florentino var inte sen att svara med en kommuniké. Han skyller så klart allt på pressen, att det är den som eldar upp stämningen mellan klubbarna. Jävla fåntratt, alla vet att det är Perez som styr pressen i Madrid.

Skyller på att det var ju Barca som började genom att anmäla deras tränare till Uefa. Ja vadå, ska de tolerera att han säger precis vad som helst om klubben på en presskonferens, komma med anklagelser och konspirationsteorier?
Barcelona Rambla~
2011-06-16 20:13
Vamprío

Hehe, grattis. Bra ord, puerta-fri.

Det samma gäller mig. Mår mycket bättre sen dess. :P
Barcelona Hetfield
2011-06-16 20:13
Vampiro

Jag har inte tittat in där på runt 1 år, nu råkade jag kika in där för s*its and giggles, men aj aj.

Never again. Lukten av BS slog mig så hårt att jag fick använda toaspray och parfym. Du har rätt, man ska inte in dit.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-16 20:12
Omg, verkar som att Forlan, Ujfalusi och Reyes lämnar Atletico de Madrid för Galatasaray. Snacka om hjärnsläpp när man väljer att släppa Forlan och Reyes med tanke på vilka spelare de släppte tidigare. Jurado bland annat.

Även Aguero kan vara på väg bort, hur kommer Atleticos kommande säsong att se ut om de inte värvar in goda ersättare till dessa namn ovanför? Jobbigt läge.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-06-16 20:11
Fattar inte varför ni fortfarande blir chockade efter att ha läst i puertan, nivån där kan knappast komma som en överraskning längre. Det bästa är att sluta klicka in dit helt och hållet, jag är själv "puerta-fri" sen typ 2009 och jag lever mycket bättre. Lika bra att hålla det forumet stängt för resten av SF så andra inte blir smittade av deras BS.
Barcelona CULEEEE- mrfaariis
2011-06-16 20:04
Så äckligt trött man är på Fabregas. Snälla sluta ge såna tveksamma kommentarer. Säg att du stannar i arsenal eller säg att du vill flytta till Barca. Pallar ej att han säger ena dagen att det är hans dröm och spela för barca och sen säga att Wenger bestämmer. GE OSS ETT RAKT SVAR, BÄTTRE FÖR DIG SJÄLV OCH FÖR DIN PUBLIK.Ö
Barcelona Hetfield
2011-06-16 20:02
Lite synd, den enda jag respekterade i puertan var "Radical", men han verkar vara ännu en mupp. När den klokaste i forumet skriver:

"Ni spelar ALLTID som ni gjorde. Ni filmar i varje match, ni attackerar domaren i varje match. Det är bara att ni är blinda för det, den här gången kan ni dock inte ignorera det då ALLA, hela fotbollsvärlden, alla United-, alla Inter-, alla Juventus-, alla Milanfans såg exakt det alla Real Madridfans sett i flera år, systematiskt filmande, fuskande och attacker på domaren. "

"Våra spelare gick in hårt, inte fult."

Så undrar man på nivån där inne. Tittar sällan där inne, men efter det så kommer aldrig titta in där.
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:59
Hetfield

Det roliga var ju att journalisten som pratade i radioprogrammet och var den som hintade om att källan var någon inom Real Madrids organisation efteråt inte längre var säker på var han fått informationen från. Haha, snacka om att göra bort sig.
Barcelona Hetfield
2011-06-16 19:56
el Flaco

När doping anklagelserna kom fram så var Rosell snabb med att förneka det och hota med att ta det till domstolen, vilket fick radiokanalen att s*ita på sig.

Kaljic 40 year old virgin

Seriöst, byt nick. Personangrepp är lite onödigt.
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:54
el Flaco

Något säger mig att Sandro kommer att få sina tillfällen att "man up" för vad är oddsen på att Mourinho får en munkorg på sig av Florentino under hela säsongen? :P
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:52
L.A.M

Det också, men framför allt när det sas att Real Madrid hade läckt uppgifter till den där radiostationen som tog upp detta med doping. Rosell menar att han hade gått till botten med det. Nu vet vi ju inte om det verkligen var så att det var någon inom Real Madrids organisation var ansvarig. Det är rykten som ej går att bevisa i dagsläget.
Barcelona el Flaco
2011-06-16 19:50
Rambla/

Precis, att stå och hålla en presskonferens nu känns lite betydelselös. Han motiverar visserligen detta genom att påstå att han ville vänta tills både fotbollssäsongen och basketligan var över för att inte störa förberedelserna för respektive lag, men jag känner trots allt att antingen pratar man direkt efter något har inträffat, eller så pratar man inte alls. Särskilt när Rosell inte sa något av större betydelse under presskonferensen. Styrelsen kunde lika gärna ha nöjt sig med en klassisk kommuniké.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-16 19:44
Menar han om någon hade betett sig som Mourinho gjorde?
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:41
el Flaco

Det känns som om Sandro bröstar upp sig 2 mån för sent. Nu är ju allt tjafs överstökat att hans tal mer uppfattas som whining. :P

Visserligen, det hade ju knappast hjälpt laget att förbereda sig inför CL-finalen om han haft en presskonferens då och uttalat sig om allt som hänt.
Kaljic 40 year old virgin
2011-06-16 19:38
Hoppas verkligen ryktet om Aguero stämmer, hade varit underbart att få se honom i klubben!
Barcelona el Flaco
2011-06-16 19:37
Rosells uttalanden idag är inget som som imponerade på mig. Vi får se om han menar allvar om det här med att bryta relationerna med Real Madrid ifall de går över gränsen återigen nästa säsong. Prat i all ära, men jag bedömmer folk utifrån deras agerande. Får se Om Rosell håller sitt ord.
The Special Five
2011-06-16 19:36
Har Franco några avlägsna släktingar i Sverige? Isåfall tror jag ett par av dom har hittat sin väg till Puertan där yttrandefriheten är totalt förbjuden.

Hahah blev avstängd av oskulden Kaljic som har spenderat hela sin sommar framför datorn och i ett forum, hur tragiskt är inte de?
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:31
"I can assure you that if someone, in the name of FC Barcelona, had made an accusation of this kind we would have acted with firmness, denying it immediately and taking those responsible to court," Rosell said.


Angående dopninganklagelserna tidigare i våras. Rosell menar att om det vistat sig att någon inom Barcelonas organisation hade läckt sådana uppgifter, så hade han kastat ut vedebörande ur klubben och tagit allt till domstol. Heh, jag hoppas att han är ärlig när han påstår det. Det är lätt att snacka när det inte är aktuellt.
Barcelona Rambla~
2011-06-16 19:16
Hetfield & Blaugrana91

Trovärdiga? Inte vet jag. Precis som TT och andra nyhetsbyråer så samlar EFE ihop nyheter från olika medier och sammanställer dem lite kort. Ungefär som text-tv skulle man kunna säga. Det är liksom inte några undersökande topp-journalister avlönade av EFE som har grävt fram världens scop.

Ta och kolla om ni hittar något på EFE's sajt.
Annons: