/spanien/barcelona/forum/12985.aspx/spanien/barcelona/forum/12985.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:42
Rogge

Men Fabregas är nog rätt besviken på Wenger då han antagligen redan gjort det klart för honom att han vill vinna en titel. Wenger sket i det återigen och värvade in tre clowner från Frankrike som fick sitta på bänken. Hur mycket är Wengers löften värda nu? Wenger väljer ju typ själv att inte vinna titlar, Arsenal har bra med pengar, en bra arena och många talangfulla spelare. Men han skiter i att köpa in ett par riktiga stjärnor och således förblir hans klubb en farmarklubb eller en "stepping stone" till de stora klubbarna.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:40
Om Leeds talangen sade Leeds ledninge följande: . "But this is an amicable parting of the ways and there is no issue with Barcelona over this"

Däremot måste UEFA och FIFA skydda unga spelare. Måste finnas tydliga regler om vilken ålder som är lämplig för spelare att bli värvade.
Rogge
2011-06-21 12:40
Hetfield

Arsenal gjorde säkert fel där, men om man tror att Barca inte gör liknande saker så är man naiv.

Heywood

Det senaste uttalandet från Cesc gick ut på att han var nöjd med båda alternativen. Jag tycker inte heller att han skulle svika om han lämnade, jag förstår att Barca lockar. Jag tror dock att det också lockar att försöka ta en titel innan han lämnar.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:38
Varför ifrågasätter ni aldrig Cesc och Wenger? Varför är det alltid Barcelona som är boven i dramat?

Om lagkaptenen i Arsenal vill bort, är det inte snarare det som problemet än att Barcelona vill ha honom? Barcelona kan erbjuda 3 miljarder, men om Cescs hjärta var i Arsenal så hade han sagt nej.
Om ens flickvän är otrogen med en randomkille så blir man ju inte besviken på killen, utan på ens flickvän right?
Tänk till lite.

Tänk lite innan ni drygar er.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:38
Förstår inte hur Arsenalfans ens kan tänka tanken att tvinga kvar Fabregas i klubben, kan dom inte unna honom att faktiskt få pröva lyckan i sitt hemland? Han har gjort rätt mycket för klubben och ändå behandlas han som en skit som ska tvingas spela kvar på sitt kontrakt, och med största sannolikhet kommer han bli utbuad hela säsongen om soppan fortsätter. Han är lagkapten och kom från Barcelona till Arsenal som 16 åring. Förstår inte britterna att han kanske vill spela för sin moderklubb som råkar vara bäst i världen?

Rogge

Det är ju sanning. Varför ska jag kringgå den?
Rogge
2011-06-21 12:36
Hur svider det för dig? Det är väl deras förlust i så fall. Jag bara väntade på "vi är bäst i världen, ni är förlorare"-kortet. Där kom det.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:35
Rogge.

Jag förstår att alla Arsenalfans vill behålla Cesc. Men känns det inte lite som ett svek från hans sida? Det är ju uppenbart att han har tankar någon annanstans.

Hade Xavi eller Puyol velat liknande när vi hade vår tunga period hade jag önskat att vi sålde de. De hade lätt kunnat göra en Figo och tjäna pengar någon annanstans.

Gillar för övrigt när Rosell igår flikade in Mascheranos övergång. Han talade om att han aldrig hade sett en spelare betala ur egen ficka för att finansiera sin transfer.Ja, han förväntar väl sig att Cesc själv ska betala övergångssumman. :P
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:35
Rogge

Ett ord: Merida.

Google that shit.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:34
Rogge

Det som svider på riktigt är väl att dessa spelare Arsenal snor kommer aldrig någonsin få veta hur det känns att vinna något i sin klubb såvida dom inte byter klubb. Arsenal fostrar upp sina spelare till förlorare och förlorare förblir dom i den miljön.

Sedan är metoderna en aning olika klubbarna emellan. Men det finns andra personer här inne som har bättre koll på dom turerna.

Rogge
2011-06-21 12:34
Hetfield

"Skillnaden är att vi förhandlar med laget och betalar. Vi viskar inte saker i deras öron i smyg." Tror du på det själv?


Gogogo
2011-06-21 12:33
Äh, om ungdomarna vill spela i Barcelona så stannar de väl? Uppenbarligen ser de att chansen att utvecklas är större i andra klubbar.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-06-21 12:33
Cesc Fabregas is considering to not show up for Arsenal's first training if coach Wenger doesn't keep his promise of letting him go. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Rogge
2011-06-21 12:32
Fernando Gago

Det är väl ingen som har förstört spelarmarknaden för Arsenal. De som får jobbigt är ju de klubbar som jagar de dyraste spelarna. Och du vet väl att även Barca plockar unga talanger från andra klubbar, senast från Leeds om jag inte minns fel. Även dessa övergångar ger dåligt med cash till den säljande klubben, precis som i Cesc-affären. Det som svider är väl att det är Barca som drabbas då Arsenal tar spelare därifrån.
Barcelona Sano97
2011-06-21 12:31
Haha dröm vidare!!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:29
Skillnaden är väl att Arsenal rövar bort spelare. Ordagrannt. Håller dom på hemlig ort etc.

Hetfield

Ja, det är helt fantastiskt. Varje år samma visa. Han vill verkligen inte tro på det, kan väl inte stämma att hans spännande fascinernade bygge inte vinner allt? Det måste vara en komplott.

Tycker personligen det är bland det viktigaste en tränare kan ha inom sig. Att erkänna att det egna laget gjorde en skitmatch eller att det andra laget var bättre. Heder och ödmjukhet. Att skylla på väder, domarkåren, matförgiftning eller sitt horoskop är bara usla ursäker som jag inte köper.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:28
Fernando Gago

Haha, jag älskar Wengers ansiktsuttryck varje gång han ger en intervju efter att Arsenal har åkt ut ur CL eller tappar titelracet i ligan.. Förvirrad, chockad, besviken och skeptisk.
Faktiskt hysteriskt.

Han är som den schizofrena personen som tror att alla med röda kläder är kommunister som är ute efter honom. Det är aldrig hans fel att Arsenal går utan titlar. Aldrig.
Det kan bero på vädret eller gräsmattan, men aldrig Wenger.

Gogogo

Skillnaden är att vi förhandlar med laget och betalar. Vi viskar inte saker i deras öron i smyg.
Gogogo
2011-06-21 12:27
Fernando Gago

Uhm, dammsög inte Barcelona nån annan spansk klubb på talanger rätt nyligen? Alla snor av varandra och ingen tvingar ungdomarna att byta klubb.
Gogogo
2011-06-21 12:24
Tror inte det finns en chans att Arsenal släpper Cesc för 30m euro när de värderar honom till 50m pund. Rossells taktik framstår dessutom som relativt märklig då Cesc uppenbarligen inte kommer klaga i media (han har trots allt 8 år i klubben) och Cesc har fyra år kvar på kontraktet. Barca är tyvärr inte i en vidare bra förhandlingssits i den affären.

Samtidigt kanske Rossell inte vill ha Cesc egentligen. Han håller skenet uppe för att Cesc ska fortsätta vara intresserad. Anledningen är att ingen riktigt vet vad som händer med spelarmarknaden nästa år i och med Fair Play-reglerna. Det är ingen vild gissning att priserna lär sjunka eftersom klubbarna inte längre kan skuldsätta sig eller förlita sig på externa medel för att värva spelare. Åtminstone tills klubbarna lär sig kringgå reglerna.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:24
Är personligen glad att Arsenal inte visas någon respekt. Dom förtjänar ingen respekt då dom har en tränare som snor talanger genom rätt vidriga metoder. Wenger klarar dessutom aldrig någonsin av att erkänna sig besegrad på planen på grund av att det andra laget var bättre. Ett otroligt ocharmigt personlighetsdrag.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:22
Rosell: "Guardiola sabe que Cesc no vale 40 millones"

Guardiola vet att Cesc inte är värd mer än 40 miljoner. Sandro sa igår att om förhandlingarna med Arsenal går åt skogen pga. tjafs om pengarna så förstår Guardiola det.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:21
Varför inte bara fråga Cesc Fabregas. Vill du spela här eller i Barcelona? Han går till och med gärna göra rösten där han säger "här" glädjefull och hoppfull och när han säger "Barcelona" med en lågstämd röst.

Det svaret han får - ska han gå ut i media och förklara. Cesc är en fegis. Han borde skaffa cojonoes.

Som Piqué. Sir Alex bönade och bad honom att stanna också!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:20
Känns som att Rogge börjar i fel ände. Om Rosell är ett sånt svin, varför är det då Wenger som håller kvar en spelare mot dennes vilja. Kan vi inte diskutera det?
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:15
Om Barcelona får Cesc för 30 miljoner så skulle jag kalla det för en väldigt effektiv förhandlingstaktik.
Varför skulle Barcelona börja bjuda stora summor? Cesc vill inte till något annat lag än Barcelona, då är det väl snarare korkat att bjuda stora summor när man har övertaget i förhandlingen, som det är nu.
Jag kan väl rekommendera att du går till biblioteket och lånar "Ekonomi A".

Jag tror inte att någon i Barcelona, allra minst Rosell, bryr sig om Arsenal efter alla att de har tagit så många talanger.
Riccardo, mr. Calcio
2011-06-21 12:15
"mamma, om inte milan betalar nu så får de inte vara med och leka :,("
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:14
Du har nog ingen aning vilket ekonomiskt läge Barcelona är i.

Och där kom det; kritiken mot alla andra klubbar som har förstört spelarmarknaden för stackars Arsenal. :(
Rogge
2011-06-21 12:12
Naturligtvis förhandlar man, men skambud kan vi ju klara oss utan. Om spelaren kostar stora summor så är det ganska meninglöst att komma med alldeles för låga bud. Det är en ganska ineffektiv förhandlingstaktik. Tyvärr är väl Barca i ett sådant prekärt ekonomiskt läge att de inte kan lägga den typ av bud som flera andra kan. Detta är i o f s positivt då priserna inte längre är realistiska, något Barca paradoxalt nog har medverkat till. Detta får de nu betala för på flera sätt.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:07
I en värld där alla vill spara pengar så är det inte rimligt att man ger ett stort bud direkt. Jag är ledsen men det funkar inte så. Finns ingen logik i det. Dessutom är en värdering av en spelare en högst subjektiv bedömning och därmed en omöjlighet att kritisera.

Ett pris är rimligt först när både köpande och säljande part är nöjd. Det finns således inget konkret pris.

Vet inte när man ska dra in hur Wenger snor talanger dock, det är också ett roligt sidospår att ta med gunners-fans. Det brukar dock alltid förnekas eller romantiseras och istället skyllas på de spanska lagarna. Där blir Arsenals agerande irrelevant då det är fel på regelverket.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:05
Ja, lever man i Narnia så kan man erbjuda stora summor direkt, men i riktiga världen så förhandlar man om priset.

Du verkar ha en helt vriden och skev bild av hur ekonomi funkar, om alla skulle bjuda stora summor för allt direkt så skulle hela systemet falla ihop. Priserna skulle trissas upp så att potatis skulle kosta 100 kr st.
Rogge
2011-06-21 12:04
I min värld lägger man det bud man anser att spelaren är värd. Tackar klubben nej så går man vidare, om man inte kan tänka sig att höja. Man diskuterar inte priset i media. Även ni måste ju tycka att den här affären börjar bli utdragen och jävligt tråkig. Det är ju ganska uppenbart att Barca inte vill eller kan lägga den summan som krävs för att få Wenger att gå med på att sälja. För varje uttalande från Barca-håll höjs priset, samtidigt som Barca anser att priset går ner för varje säsong. Vi såg ju alla att Thiago bör få chansen, så hur stort är egentligen behovet. Verkar mest vara en fix idé.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 11:58
Rosell bryr sig nog inte ett skit om Wengers lycka. Jag tror inte heller Wenger bryr sig om Rosell. Då kan man väl säga att Wenger är ett grinig gubbe som inte säljer en spelare som uppenbarligen vill gå därifrån. Och dessutom gör han ju Rosell ledsen =(
Annons: