/spanien/barcelona/forum/12984.aspx/spanien/barcelona/forum/12984.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Rogge
2011-06-21 12:32
Fernando Gago

Det är väl ingen som har förstört spelarmarknaden för Arsenal. De som får jobbigt är ju de klubbar som jagar de dyraste spelarna. Och du vet väl att även Barca plockar unga talanger från andra klubbar, senast från Leeds om jag inte minns fel. Även dessa övergångar ger dåligt med cash till den säljande klubben, precis som i Cesc-affären. Det som svider är väl att det är Barca som drabbas då Arsenal tar spelare därifrån.
Barcelona Sano97
2011-06-21 12:31
Haha dröm vidare!!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:29
Skillnaden är väl att Arsenal rövar bort spelare. Ordagrannt. Håller dom på hemlig ort etc.

Hetfield

Ja, det är helt fantastiskt. Varje år samma visa. Han vill verkligen inte tro på det, kan väl inte stämma att hans spännande fascinernade bygge inte vinner allt? Det måste vara en komplott.

Tycker personligen det är bland det viktigaste en tränare kan ha inom sig. Att erkänna att det egna laget gjorde en skitmatch eller att det andra laget var bättre. Heder och ödmjukhet. Att skylla på väder, domarkåren, matförgiftning eller sitt horoskop är bara usla ursäker som jag inte köper.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:28
Fernando Gago

Haha, jag älskar Wengers ansiktsuttryck varje gång han ger en intervju efter att Arsenal har åkt ut ur CL eller tappar titelracet i ligan.. Förvirrad, chockad, besviken och skeptisk.
Faktiskt hysteriskt.

Han är som den schizofrena personen som tror att alla med röda kläder är kommunister som är ute efter honom. Det är aldrig hans fel att Arsenal går utan titlar. Aldrig.
Det kan bero på vädret eller gräsmattan, men aldrig Wenger.

Gogogo

Skillnaden är att vi förhandlar med laget och betalar. Vi viskar inte saker i deras öron i smyg.
Gogogo
2011-06-21 12:27
Fernando Gago

Uhm, dammsög inte Barcelona nån annan spansk klubb på talanger rätt nyligen? Alla snor av varandra och ingen tvingar ungdomarna att byta klubb.
Gogogo
2011-06-21 12:24
Tror inte det finns en chans att Arsenal släpper Cesc för 30m euro när de värderar honom till 50m pund. Rossells taktik framstår dessutom som relativt märklig då Cesc uppenbarligen inte kommer klaga i media (han har trots allt 8 år i klubben) och Cesc har fyra år kvar på kontraktet. Barca är tyvärr inte i en vidare bra förhandlingssits i den affären.

Samtidigt kanske Rossell inte vill ha Cesc egentligen. Han håller skenet uppe för att Cesc ska fortsätta vara intresserad. Anledningen är att ingen riktigt vet vad som händer med spelarmarknaden nästa år i och med Fair Play-reglerna. Det är ingen vild gissning att priserna lär sjunka eftersom klubbarna inte längre kan skuldsätta sig eller förlita sig på externa medel för att värva spelare. Åtminstone tills klubbarna lär sig kringgå reglerna.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:24
Är personligen glad att Arsenal inte visas någon respekt. Dom förtjänar ingen respekt då dom har en tränare som snor talanger genom rätt vidriga metoder. Wenger klarar dessutom aldrig någonsin av att erkänna sig besegrad på planen på grund av att det andra laget var bättre. Ett otroligt ocharmigt personlighetsdrag.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:22
Rosell: "Guardiola sabe que Cesc no vale 40 millones"

Guardiola vet att Cesc inte är värd mer än 40 miljoner. Sandro sa igår att om förhandlingarna med Arsenal går åt skogen pga. tjafs om pengarna så förstår Guardiola det.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:21
Varför inte bara fråga Cesc Fabregas. Vill du spela här eller i Barcelona? Han går till och med gärna göra rösten där han säger "här" glädjefull och hoppfull och när han säger "Barcelona" med en lågstämd röst.

Det svaret han får - ska han gå ut i media och förklara. Cesc är en fegis. Han borde skaffa cojonoes.

Som Piqué. Sir Alex bönade och bad honom att stanna också!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:20
Känns som att Rogge börjar i fel ände. Om Rosell är ett sånt svin, varför är det då Wenger som håller kvar en spelare mot dennes vilja. Kan vi inte diskutera det?
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:15
Om Barcelona får Cesc för 30 miljoner så skulle jag kalla det för en väldigt effektiv förhandlingstaktik.
Varför skulle Barcelona börja bjuda stora summor? Cesc vill inte till något annat lag än Barcelona, då är det väl snarare korkat att bjuda stora summor när man har övertaget i förhandlingen, som det är nu.
Jag kan väl rekommendera att du går till biblioteket och lånar "Ekonomi A".

Jag tror inte att någon i Barcelona, allra minst Rosell, bryr sig om Arsenal efter alla att de har tagit så många talanger.
Riccardo, mr. Calcio
2011-06-21 12:15
"mamma, om inte milan betalar nu så får de inte vara med och leka :,("
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:14
Du har nog ingen aning vilket ekonomiskt läge Barcelona är i.

Och där kom det; kritiken mot alla andra klubbar som har förstört spelarmarknaden för stackars Arsenal. :(
Rogge
2011-06-21 12:12
Naturligtvis förhandlar man, men skambud kan vi ju klara oss utan. Om spelaren kostar stora summor så är det ganska meninglöst att komma med alldeles för låga bud. Det är en ganska ineffektiv förhandlingstaktik. Tyvärr är väl Barca i ett sådant prekärt ekonomiskt läge att de inte kan lägga den typ av bud som flera andra kan. Detta är i o f s positivt då priserna inte längre är realistiska, något Barca paradoxalt nog har medverkat till. Detta får de nu betala för på flera sätt.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:07
I en värld där alla vill spara pengar så är det inte rimligt att man ger ett stort bud direkt. Jag är ledsen men det funkar inte så. Finns ingen logik i det. Dessutom är en värdering av en spelare en högst subjektiv bedömning och därmed en omöjlighet att kritisera.

Ett pris är rimligt först när både köpande och säljande part är nöjd. Det finns således inget konkret pris.

Vet inte när man ska dra in hur Wenger snor talanger dock, det är också ett roligt sidospår att ta med gunners-fans. Det brukar dock alltid förnekas eller romantiseras och istället skyllas på de spanska lagarna. Där blir Arsenals agerande irrelevant då det är fel på regelverket.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 12:05
Ja, lever man i Narnia så kan man erbjuda stora summor direkt, men i riktiga världen så förhandlar man om priset.

Du verkar ha en helt vriden och skev bild av hur ekonomi funkar, om alla skulle bjuda stora summor för allt direkt så skulle hela systemet falla ihop. Priserna skulle trissas upp så att potatis skulle kosta 100 kr st.
Rogge
2011-06-21 12:04
I min värld lägger man det bud man anser att spelaren är värd. Tackar klubben nej så går man vidare, om man inte kan tänka sig att höja. Man diskuterar inte priset i media. Även ni måste ju tycka att den här affären börjar bli utdragen och jävligt tråkig. Det är ju ganska uppenbart att Barca inte vill eller kan lägga den summan som krävs för att få Wenger att gå med på att sälja. För varje uttalande från Barca-håll höjs priset, samtidigt som Barca anser att priset går ner för varje säsong. Vi såg ju alla att Thiago bör få chansen, så hur stort är egentligen behovet. Verkar mest vara en fix idé.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 11:58
Rosell bryr sig nog inte ett skit om Wengers lycka. Jag tror inte heller Wenger bryr sig om Rosell. Då kan man väl säga att Wenger är ett grinig gubbe som inte säljer en spelare som uppenbarligen vill gå därifrån. Och dessutom gör han ju Rosell ledsen =(
Barcelona Hetfield
2011-06-21 11:57
Haha, vad ska Rosell göra då? Bjuda så mycket han kan så att Wenger blir glad? Jag säger: F*ck him.

Om man ska förhandla så börjar man med att bjuda så lågt som möjligt för att trissa ner priset, så att när man väl kommer med det riktiga budet så kommer det att se rimligt ut. Det dummaste man kan göra är att göra som Man C, bjuda en helt astronomisk summa direkt.

Det är väl snarare Wenger som håller på att tvinga en spelare att stanna kvar i hans helt meningslösa "projekt", istället för att låta honom få gå bort och vara lycklig.
Hehe, "projekt".
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 11:56
Vad är problemet? Wenger vill inte sälja, det har han aldrig velat. Ska då Rosell låtsas som att han tror att Wenger vill det? Då kan han väl lika gärna säga som det är, vi lägger ett bud, accepteras inte det så får det vara.

Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 11:54
Laporta hade vid det här laget betalat 40-50 eller till och med 60 miljoner för Cesc. Men Barcelona vet, eftersom det här är hans barndomsklubb, att han kan påverka priset en aning genom att sätta press på Wenger och Arsenal.

Hade det varit vilken annan klubb som helst hade han gått för 50 miljoner euro.

Jag tycker att Rosell sköter det här ypperligt. Gå max över till 40 miljoner. Han blir billigare och billigare för varje säsong som går.
Rogge
2011-06-21 11:53
Andreas

Kanske inte, men du borde väl ha förmågan att kritiskt granska din egen klubb. Allt kan väl inte vara perfekt? Även du borde väl kunna se att Rosell beter sig som en grinig barnunge som inte får som han vill. Sedan kan ni väl ha rätt i att mitt inlägg var lite drygt, men det var det inte mot er, utan mot Rosell.
Barcelona DM1982
2011-06-21 11:51
Rogge.

"Wenger blir säkert jättesugen på att sälja Cesc till Rosell nu"

Det verkar inte som om du här hängt med riktigt. Wenger har aldrig varit sugen på att sälja Fabregas och det är knappast Barcelonas uppgift att göra honom sugen. Barcelona är ärliga, ger ett pris och om det inte passar Wenger så blir det ingen försäljning. För mig är det helt ok då vi har Thiago. Fabregas kan stanna kvar hos Wenger och drömma om titlar.
Barcelona NoGo™
2011-06-21 11:51
Kiko Femenia (20) will sign a three-year contract at Barcelona, with an option for a 4th year depending on number of games played. [md]

Barcelona and Hercules have a total deal on wing player Kiko Femenia (20) for 2M+variables and are now dealing with the paper work. [md]

Allt verkar klart med Kiko.
Barcelona Hetfield
2011-06-21 11:51
Rogge

Om du går hem till någon och börjar kritisera deras hem så kommer du knappast få komplimanger. Om du ska komma hit så argumentera sakligt, använd inte en dryg ton blandat med sarkasm. Om du vill att folk ska ta dig på allvar nästa gång så följ de reglerna så går det bättre.
Barcelona tarrak
2011-06-21 11:50
Rogge

Bitter eller inte, ditt öppningsinlägg visar med all tydlighet att du tagit illa vid dig. Varför förstår jag inte, du borde precis som jag, jubla över att relationen mellan klubbarna körs i botten, så att Cesc blir kvar i Arsenal. Men det är väl mest roligt att härja på Barcelona-forum och spela martyr antar jag?

Om du verkligen hade varit ute efter en diskussion, hade du kunnat skippa ditt löjligt sarkastiska inledningsinlägg och hållit en mer saklig ton.
Rogge
2011-06-21 11:49
Var jag dryg mot er? Visste inte att ni jobbade för Barca. Trodde i min enfald att ni var fans. Det är väl en jävla skillnad mellan att kritisera klubbar, ledning eller spelare och att håna forumister för att de tycker annorlunda eller håller på andra lag.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-21 11:45
Rogge

Du var tyvärr inte värd ett vettigare svar.
Du argumenterar inte, du kommer hit och är sarkastisk i ett Barcelona forum, vad i helskotta förväntar du dig att vi ska svara? Att Rosell är en idiot?

Tänk efter före.

Barcelona Hetfield
2011-06-21 11:44
Barcelona could prepare an offer for Arsenal midfielder Cesc (24) of 30M plus a high number of easy to obtain variables. [sport]

Ser man på :D
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-21 11:43
Rogge//

Men vad förväntar du dig? Du kommer själv in här med extremt dryg attityd så gnäller du för att du får dryga svar tillbaka. Som man bäddar får man ligga.
Annons: