/spanien/barcelona/forum/12967.aspx/spanien/barcelona/forum/12967.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 13:28
Villas-Boas verkar träna Chelsea nästa säsong.

Fan, jag som ville möta honom i europeiska supercup-finalen. :(

Chelsea gör iaf ett riktigt jävla kap. Och stämmer det att Hulk följer med honom till Premier League så blir det otroligt bra.

Gratulerar, Chelea (om det stämmer!)
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-06-21 13:24
Såja, spänn av :P lillkillen har haft sitt roliga, ignorera nu. På puertan vill man ha bastos, är inte han klar för Milan sedan typ 2-3 veckor?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2011-06-21 13:12
geegii

2:an says what?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 13:11
Fascinerande att storebror Real Madrid alltid ska ha något att säga till oss om allting. Varje dag. Varje sekund. Deras besatthet vid lillebror Barcelona är fantastisk.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 13:10
Por qué? Por qué? Por qué? Por qué? Por qué? Por qué? Por qué?

Ni är ju mer hjärntvättade efter att ha lyssnat på Mourinhos utspel i en säsong nu. Sanningen är att ni fick fler straffar än oss under säsongen. Ganska mycket fler straffar. Vad säger det om att domarna i spanska ligan "hjälper" Barcelona?
Barcelona Rambla~
2011-06-21 13:09
geegiii

Jag skulle kunna säga det samma om dig och Real Madrid.

Förresten, jag säger det samma. Allt dravel du just skrev, kan vi med lätthet applicera på maränger och Real Madrid.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-21 13:05
geegiii

"Att det skulle finnas vissa individer som sugit upp all skit som er klubb propagerar har jag alltid haft med i beräkningen. Men att varenda culè står som hjärntvättade på led är ju fullständigt hysteriskt."

HAHAHAHA!

Vad ni än rökt på så vill jag fan ha samma alltså, vad är det för grönt man får på posten när man blir medlem i Real Madrid?
Är det några som är helt hjärntvättade är det somliga Real fans. Mourinho har totalt hjärntvättat er och halva fotbollseuropa.
Rogge
2011-06-21 13:05
B-guden

Så du tror på fullaste allvar att det inte förekommer några pengar när spelare kommer till Barcas akademi? Lite cash under bordet så där. Det tror i alla fall jag, och inte bara när det gäller Barca. Vissa spelare jagas av massor av klubbar, man gör väl vad som krävs för att få killen att välja just det lag man representerar. Jag säger inte att Arsenal är bättre än någon annan här, jag tror att alla är lika illa. Så är verkligheten.
Barcelona B-Guden
2011-06-21 13:05
geegiii

Ska ni säga nå eller som tror att mou säger är sant ? snälla stick för real supportrar har Mou lyckats smusta hjärnan på...
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 13:04
dubbel.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 13:04
geegiii

Det där inlägget stämmer rätt bra in på ditt så kallade forum. Ni om några beter er som hjärntvättade koalabjörnar till The Special One. Ni om några tänker inte själva när ni ifrågasätter helt solklara domslut endast för er paranoid portugis till tränare gör det.

Ni verkar vidare ha gått med på att Real har blivit en dryg och infantil klubb som sysslar med mediaretuschering, propaganda, lögner och annat. Ni brukade vara en klubb som företrädde med gott exempel. Den stämpeln är fan helt bortblåst i och med er underbara tränare.

Han gör det iallafall otroligt lätt att tycka extremt illa om er. Inte för att jag har något behov av det men det finns ytterst lite att tycka om med Real Madrid anno 2011. Gago är ett undantag.
Real Madrid geegiii
2011-06-21 13:02
Då tackar vi för dina nyanserade och tänkvärda inlägg och ber dig att återgå till att krossa glashus i Puertan istället. Spärrad! / Red
Rogge
2011-06-21 13:01
Ja, och det är det ju ingen tvekan om att han vill, förr eller senare. Nu tror jag dock att han tycker att det är ok att vara kvar. Kommer det några tunga namn i sommar så kan det bli riktigt roligt nästa säsong. Som ni vet lyckades vi ju t o m slå er i en match:), så kvalitet finns redan. Behöver dock spetsas till lite.
Barcelona B-Guden
2011-06-21 12:59
Skillnaden är att Arsenal snor spelare ja det gör dom tro vad fan nu vill men så är det.
Arsenal lockar spelarna med pengar. ex Toral som gick nydligen fick 30 gånger mer pengar i Arsenal 30 gånger inga små summor alltså.

Barca dom erbjuder spelarna Utbildning och fotbollsakademi ungefär som ett gymasieium med inriktning på fotboll men du får även gå i skola.

Men ni andra kan leva i eran lilla bubbla och aldrig ta in det så ni behöver itne komma hit öfr vi vet hur det är.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:58
Rogge

Ja, för många spelare är det nog det. Men för Fabregas som är katalan och växte upp med Messi och Piqué. Som spelade i samma ungdomslag som dom är det nog rätt jobbigt. jag tvivlar inte på att Fabregas har det bra, men han är spanjor och spanjorer och sydamerikaner brukar föredra att flytta hem/spela i Spanien igen i sin karriär.

Barcelona har väl haft samma filosofi men faktiskt erkänt för sig själva och omvärlden att man måste värva ett par stjärnspelare för att fortsätta vinna. Zlatan, Henry, Villa, Dani Alves, Eto'o samtidigt som man plockar upp egna spelare. Knappast någon klubb som kan vinna på det konceptet Arsenal försöker sig på, jag beundrar principen och försöket men jag anser det vara naivt när de andra klubbarna i England som både är rikare och större köper spelare varje säsong.

Dortmund har dock mer eller mindre lyckats, det är intressnat. Men troligtvis blir Dortmund utplockat i sommar. Real snodde ju första stenen i bygget i Sahin.

Det svåra blir dock för en sådan klubb med så unga spelare som inte vunnit på ett tag att ta nästa steg. Att etablera sig som den stora fisken i ligan. Det är svårt, något jag tvivlar på att man klarar av utan stjärnspelare och något jag verkligen inte tror att Dortmund kommer klara av tyvärr då man även ska spela CL. Nu är väl Arsenal mer etablerade där uppe än Arsenal men tror problematiken kan vara ungefär densamma.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:57
Rogge.

Precis. Ni är nästan där. Känns som att det saknas två-tre spelare och sen är laget helt färdigt. Men då får man inte förlora spelare. Arsenal är en fantastiskt klubb som utvecklar unga spelare, men det fattas någonting. Etablerade spelare som håller de yngre i handen när det blåser.

När ni tappade Adebayor, Hleb, Flamini, Gallas och Henry var det ju yngre spelare som fick ta på sig ett par skor som var för stora. Lämnar Fabregas, lämnar väl Nasri också? Då ska två nya spelare ta på sig deras roller.

Respekterar verkligen Wengers filosofi. Vi har jobbat med vår i nästan 20 år. Vi gick ju igenom riktiga torra perioder under 2000-2005.
Rogge
2011-06-21 12:56
Gago

"Är väl bättre att tvinga kvar honom och låta honom förbli miserabel medan hans barndomsvänner radar upp segrar pga att man har en tränare som vägrar sälja spelare som inte vill vara kvar."

Åter igen, vi känner inte Cesc och att säga att han är miserabel i Arsenal är ju bara löjligt och väldigt snävt. Man kan vara lycklig i andra klubbar än Barca. Det är nog inte helt fel att bo i London och vara lagkapten i ett lag som alltid slåss i toppen av ligan och alltid spelar CL. Den där typen av kommentarer är tyvärr den som många förknippar med Barcafans.

Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-21 12:54
Gogogo

Visst, Zlatan gjorde några mål men det hade nog vem som helst i princip kunnat göra med Messi, Xavi, Iniesta etc runt omkring sig.
Jag personligen satt bara och skakade av ilska när Zlatan stod som en jävla staty varje jävla match, tacka gud för David Villa - LAGSPELARE.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:53
Gogogo.

Du som verkar ha en god insikt om vad som hände - kan ju förklara varför han fick lämna då.

Värvningen lyckas Stoickhov långa vägar. En genialisk spelare med ett stort ego. Men om man inte vill underkasta sig LAGET så måste man tyvärr lämna. Någonting hände i slutet av säsongen. Guardiola bad Zlatan hålla munkaveln på sin agent, men han gjorde aldrig det. Guardiolade sade till och med i de sista presskonferenserna att han räknade med Zlatan nästa säsong.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:52
Tja, jag förstår folk som ifrågasätter Zlatan. Han är ett svin och har varit det i samtliga klubbar han kommit till. Han gör sig omöjlig och har en agent som kallar presidenten och tränaren för sinnessjuk och kallar Messi för dvärg. Jag har aldrig gillat Zlatan som person och än mindre när han snackar skit om klubben han kommit till för att vinna CL med.

Han får skylla sig själv om han får skit. Han förtjänar inte mycket annat efter hans tveksamma uppförande i Barcelona.
Rogge
2011-06-21 12:52
Heywood

Finns flera anledningar till det. En är att vi tidigaren inte haft råd då arenan byggts. En annan är Wengers filosofi att vinna med "hemmaodlat". Han är en stark motståndare till köphysteri och löjliga överpriser. Han vill vinna med ett lag som vuxit upp och utvecklats tillsammans. En vacker filosofi, men den har bara tagit oss nästan ända fram. Nu kommer han nog att krydda sitt lagbygge med lite etablerade namn, pressen att vinna är tuffare än någonsin och röster har börjat väckas mot honom. Det talas mycket om Gervinho, Samba, Cahill, Parker; spelare med lite mer rutin och färdig kvalitet. Vi får väl se, kanske siktar Wenger ännu högre än så.
Gogogo
2011-06-21 12:48
Fernando Gago

Raiola är en clown men vet hur man tjänar pengar. Jag syftar på kommentarerna bl a här inne. Utan Zlatans 2/3 av säsongen hade säsongen mycket väl kunnat sluta annorlunda. Hur många matcher avgjorde han inte, ofta på egen hand? Behandlingen var orättvis tycker jag.

Och vill Cesc träna under Guardiola är det ju bara vänta eftersom det ryktats om att Guardiola ska ersätta Wenger (väldigt lösryckt iofs, men om något år så...).
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:47
Ska Madridsupportrar komma in här och läxa upp oss? För det första - ta hand om era ungdomar och skaffa lite självrespekt. Världens största klubb med en offermentalitet likt div2-klubbar.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:46
Gogogo

Var det inte snarare Zlatan och Raiola som spottade på Barcelona?
Det kanske bara är de svenska Arsenalfansen som förnekar Fabregas att få byta klubb och må bra. Är väl bättre att tvinga kvar honom och låta honom förbli miserabel medan hans barndomsvänner radar upp segrar pga att man har en tränare som vägrar sälja spelare som inte vill vara kvar.
,Sami
2011-06-21 12:45
Hetfield

Nu börjar det hända saker.

Cesc Fabregas is considering to not show up for Arsenal's first training if coach Wenger doesn't keep his promise of letting him go. [md]
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 12:45
Rogge.

Precis! Jag är säker på att han skulle stanna om Arsenal skulle ha vunnit en stor titel förra eller förrförra säsongen. Men det kan verkligen inte vara lätt för honom när han ser sina bästa vänner Piqué och Puyol vinna allt som går att vinna.

Sen har jag en fråga till dig som är insatt i klubben Arsenal. Det finns flera klubbar i Premier League som lever över deras tillgångar, de värvar dyrt men det resulterar också i titlar. Varför är inte det en möjlighet för Arsenal?
Rogge
2011-06-21 12:44
Wenger har sagt att han ska vara aktiv i detta fönster och kanske är det det som avgör om Cesc stannar eller går.
Gogogo
2011-06-21 12:44
Fernando Gago

Cesc blev ju inte utbuad den gångna säsongen, varför skulle han det nu? Tvärt om blev han hyllad. Han har särskilda band till klubben och Wenger. Utan hade han förmodligen inte varit där han är nu: lagkapten för ett av världens största lag, VM- och EM-vinnare och ansedd som en av världens bästa mittfältare. De förädlade råmaterialet Cesc. Och Cesc behandlas som allt annat än skit i Arsenal. Inte riktigt som Barcelona som spottar på sina egna spelare pga en dålig vår (Zlatan).
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-21 12:44
geegiii

Bra inlägg där. Debatten mellan oss andra har faktiskt hållits på en okej nivå. Ditt inlägg däremot är inte ens värt att bedöma sig med ett svar.

Real Madrid geegiii
2011-06-21 12:43
¡Barca! - Crèma Catalana //

Culès = Culos
Annons: