/spanien/barcelona/forum/12841.aspx/spanien/barcelona/forum/12841.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messidinho_10
2011-07-01 18:54
Någon mer än jag som är besviken på Radion Ona idag?? Fyfan alltså falska förhoppningar är det värsta jag vet.
Barcelona moedinho
2011-07-01 18:44
!Sergio_ Busquets!

Livescore visar lokal tid, alltså tiden i Argentina
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2011-07-01 18:41
Vilken tid är Argentina matchen?. På Tvmatchen.se står det 02:45 och på Livescore.com står det 21:45
Barcelona Alvés - Neymar worlds most overrated player?
2011-07-01 18:16
Romero
Zanetti masken milito zabaleta
Cambiasso
banega pastore
Tevez/Lavezzi Messi Kun
Barcelona haeger
2011-07-01 18:14
Förstår inte hur ingen vill se Tevez från start, ok om det är så att han inte funkar tillsammans med Messi, men det tror jag inte på.
Han har allt, teknik, styrka, grovjobbare och avslutare.
Jag vill helt klart se honom från start om han funkar ihop med Messi, annars vore det tjänstefel att sätta honom på bänken.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-01 17:35
Helt OT, men jag måste faktiskt ta och hylla Mascherano. Fan vilken jävla lirare. Släng in honom som anfallare och han skulle göra ett bra jobb, jag älskar spelare med grinta.

Dessutom verkar han vara väldigt jordnära och klok. Även om Rosell skulle ertappas med att han har mördat någon så är jag tacksam för köpet av Mascherano.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-01 17:33
Rambla

Karma is a bitch. De tror att det är charmigt att ta talanger från andra lag och bygga upp de, men i slutändan så blir det en backfire. Talangerna har noll klubbkärlek och lojalitet och de ser bara Arsenal som en chans att utvecklas för att sedan gå till de större klubbarna.

Rätt åt de.
Barcelona barcetia
2011-07-01 17:28
"Lionel Messi is the best there is, he is a player different from all the rest who is capable of doing whatever he can to make sure he achieves his goals. Xavi, [Sergio] Busquets and [Andres] Iniesta are all up there as well with him, they seem to me the men who guide the team along the right path," Quique explained, before clarifying why he thought Ronaldo could not be on the same level.

"I think that Cristiano Ronaldo is a great player but very individualistic, sometimes I think that he plays for 'Sporting Ronaldo' and not for Real Madrid - but he is a good player and a very dangerous attacker."

En ärlig Madridista :-)
Barcelona barcetia
2011-07-01 17:17
addeh

Jag gillar spelare med end-product, hur hårt de än jobbar, därför jag väljer di MAria framför Lavezzi då den senare knappt har någon end product..

(värt att tillägga, end product + work rate är det optimala som t.ex Pedritooooo!)
Barcelona Blaugrana91
2011-07-01 17:15
Jaså så Sanchez och Fabregas presenterades inte idag, var väl ganska väntat. ;)
Jag är dock ganska säker på att båda kommer komma hit, återstår att se när det händer bara.

Störande för övrigt att Roma ser ut att köpa Jose Angel, hade gärna sett honom här. Men Barca verkar inte ha varit så speceillt intresserade överhuvudtaget.
Barcelona Afellay_20
2011-07-01 16:44
läsvärd artikel
Atlético addeh
2011-07-01 16:42
barcetia

Äh, du kan inte peta Lavezzi. Di María är hästlängder ifrån honom när det gäller grovjobb och det finns nog ingen i laget som är snabbare utan boll än vad Lavezzi är.

Annars tycker jag din elva är bra. Hade också spelat Mascherano som mittback och petat in Pastore från start.
daacun
2011-07-01 16:34
Roma ser ut at vinna kampen 21-åringen jagas också av Barcelona, Manchester City och Fiorentina. AS Romas nya sportchef, Walter Sabbatini, ser ut att redan ha vunnit en prestigefylld kamp mot Barcelona, Manchester City, Málaga och Fiorentina om Sporting Gijons 21-åring José Angel. Ytterbacken har en mycket fin säsong bakom sig i Spanien och ser ut att hamna i Rom inom kort. - José Angel kommer till oss inom 24 timmar. Jag tror att vi kan komma överens idag eller imorgon, säger Sabbatini. Men allt måste dock bekräftas av Gijon. Angel värderas till nästan 150 miljoner kronor och har kontrakt med Sporting Gijon som sträcker sig till juni 2014.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2011-07-01 16:30
barcetia

Delar din åsikt om hur Argentina ska ställa om, cambiasso och mascherano tsm blir för destruktivt. Masken behövs mer än någonsin på mittbacks positionen!
Barcelona Alvés - Neymar worlds most overrated player?
2011-07-01 16:28
Messi + Lavezzi är magi
Barcelona barcetia
2011-07-01 16:07
Lavezzi sliter mycket, men det gör di Maria med. Hans arbete defensivt ses över ganska ofta, som Pedros gjorde innan.

Kun hade varit given i min startelva om det hade spelats en 4-4-2 eller 4-3-2-1 men nu är det 4-3-3 som förmodligen kommer spelas och då hade jag spelat:

Romero
Zanetti Mascherano Burdisso Rojo
Cambiasso Banega
Pastore
di Maria Messi Kun
Barcelona basaric - Cesc? No! Gago? Yes!
2011-07-01 16:06
¡Barca! - Crèma Catalana

Ja, men jag twittrar inte bara om Barcelona..
Atlético addeh
2011-07-01 16:04
barcetia

Då har du knappast sett Messi tillsammans med Kun. Di María har varit tämligen blek i de senaste träningsmatcherna medan både Tevez och Agüero visat framfötterna.

Eftersom slitvargen Lavezzi inte är någon utpräglad målskytt behövs det någon mer än Messi som gör målen, och di María är inte rätt man för den uppgiften då han är mer av en yttermittfältare.

Jag hade spelat med Kun bredvid Messi och Lavezzi alla dagar i veckan. Di María borde vara nöjd att ens bli uttagen i truppen.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-07-01 16:00
Basaric lika bra följa @barcastuff ju där får man allt om Barca direkt i twitter
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético addeh
2011-07-01 16:00
Gabriel

Jag tolkar det Shanghais inlägg att det är just crackvärvningar av Sánchez och Fábregas kaliber som Shanghai inte vill veta av sommar. Där kan jag förstå honom fullt ut. Vi har redan en startelva där ingen spelare kan rubbas (möjligen Villa) och med flertalet talanger på uppgång känner jag rent spontant att en värvning av framför allt Cesc skulle vara oerhört överflödig.

Sánchez däremot, eller en liknande spelare, kan jag gå med på då förstärkning på anfallssidan behövs. Hade dock minst lika gärna sett en billigare anfallare som Pablo Piatti eller Antoine Griezmann.
Barcelona barcetia
2011-07-01 16:00
addeh

Nej di Maria hade jag haft som start i varenda match. di Maria + Messi = Magi!

Glömde göra länktips:
http://www.youtube.com/watch?v=3R09NOTRvmc
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-07-01 15:57
Enda ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Angelina Jolie
2011-07-01 15:56
Gabriel

Tack för att du förstår mig. Tror du är den ända här som vet vad jag är ute efter. Kan hålla med dig till viss del att vi ska ha stark bänk så vi kan vinna ännu mer titlar och hålla oss på topp varje säsong, men hur kul är det att läsa varje morgon att Barca lägger bud på Cesc 40M, Sanchez 40M eller Neymar 45M när vi kan ändå ta upp nån från B-laget eller låta Thiago ta chansen.

Jag skrev igår att jag är inte imot nån värvning då Kun är min favorit utanför Barca. Hade mycket mer än gärna sett honom i vårt lag, men den summan som Atl Madrid vill ha gör så att jag kissar på mig och killen kommer att sitta på bänken.
Barcelona Katalano
2011-07-01 15:45
Läste nånstans.. (Kan ha varit aftonbladet) att Argentina startar första matchen med Messi, Tevez och Lavezzi på topp. Masken, Ever banega och Nån till på mitten. Di Maria var inte med från start.
Barcelona Gabriel
2011-07-01 15:44
Shanghai - Angelina Jolie

Jag förstår dig och ditt resonemang och ingen är mer pro La Masia än vad jag är men samtidigt är jag ändå av den åsikten att spelarförstärkningar behövs för att förbättra lagen inför varje sommar. Man bör alltid sträva efter att utvecklas och få ett ännu bättre lag än vad man tidigare haft och med spelare som Sanchez och Cesc (även om jag faktiskt inte är jätte sugen på Cesc) får vi mycket mer bredd och variation i vårt lag. Mer alternativ åt Pep helt enkelt.

Om man ska tyda allt det du säger så menar du på att Barça aldrig mer borde värva in någon spelare igen utan enbart satsa på La Masia. Men jag kanske har missförstått det? Tanken i sig är väldigt fin men dock inte så realistisk, inte just nu åtminstone men kanske på sikt, vem vet, det vore ju underbart. Men som det är just nu skulle det knappast skada med en lite bredare trupp än den vi har. Glöm inte av att Xavi drogs med jobbiga skador i höstas och hade det riktigt jobbigt, man var i mångt och mycket tvungen att spela med han i vissa matcher när man egentligen borde ha låtit han vila. Och vad händer ifall Pedro eller Iniesta eller någon annan går sönder? Vi har faktiskt haft rätt så tur med skador på anfalls och mittfältsfronten på sistone (då alla våra skador hamnat på backspelare), men man kan inte förlita sig på den sortens tillfälligheter när man strävar och aspirerar på de största titlarna säsong efter säsong. Inte när det finns ett val.

Du måste tänka på en sak. Vår startelva är utan tvekan världens bästa lag. Men helt ärligt så räcker det att bara 1 spelare saknas i den ordinarie 11 för att man ska märka skillnad på laget. Vi går ner oerhört i dimensioner. Vår bänk är inte tillräckligt stark.

Som jag sa så förstår jag ditt resonemang och håller ändå till en viss del med dig. La Masia ska prioriteras, men det får inte gå till överdrift heller. Hittar man bra alternativ på marknaden med spelare som kan tillföra oss något så bör man gå efter det.
Barcelona basaric - Cesc? No! Gago? Yes!
2011-07-01 15:39
Jag har precis dragit igång min egna twitter konto. Där kommer jag upptadera folket om det senaste som händer under sillyseason.

Har du twitter så följ gärna mig, eller sprid runt länken. Tack.
Culé - Messi
2011-07-01 15:31
OT

Tror ni vi lyckas göra klart med Alexis Sanchez innan 4:e juli? Jag är tveksam, tyvärr.
Culé - Messi
2011-07-01 15:29
addeh

+1
Atlético addeh
2011-07-01 15:25
Culé - Messi

Vore helt obegripligt om di María startar då både Kun och Tevez varit bättre än honom när de fått chansen i träningsmatcherna. Lavezzi känns given.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-07-01 15:24
Shanghai - Angelina Jolie//

Zlatan var svindyr visst, men priset var ju knappast €60m + Eto'o utan det totala värdet var väl runt €64m (€46m + Eto'o). Och då måste man ta i beräkning att Eto'os kontrakt höll på att gå ut vilket gjorde att hans värde bara låg på €20m.
Annons: