/spanien/barcelona/forum/1278.aspx/spanien/barcelona/forum/1278.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Iniesta70
2016-12-05 13:01
Jag tänker inte låta som nån "besserwisser " som sitter i mitt höga elfenbenstorn och talar om vem som har rätt eller fel. Jag vädrar en åsikt från mitt perspektiv. För mig handlar det om LAGET. Respekt för klubbmärket. Visa att man är en i gänget. Om jag , nu talar jag om hur JAG skulle ha gjort vid liknande scenario. Om jag haft chansen att tvåla dit våra ärkerivaler och tysta alla kritiker och visa att jag är tillbaka ...istället drar upp den på läktaren . Lämnar polarna i sticket. Tar den sista livbåten och drar hem till mamma på andra sidan Atlanten och lämnar kvar "röset". Det sticker i mina och säkerligen många andras ögon. Jag hade tränat ännu jävla hårdare under den tiden jag var avstängd. Jag hade tränat ännu jävla längre den tiden jag var avstängd. Jag hade visat karaktär. Jag hade visat att jag är en i gänget. Att vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans. Istället så blev det alla för en och en för .......sig själv?
Barcelona Bosketts
2016-12-05 12:42
Pep - El Mister

Jag älskar Neymar, när han fintar upp Atletico Madrid-spelare på läktaren bara för att han kan, eller när han markerar mot Lustigs behandling av honom. Det jag inte klarar av är hans attityd gentemot matchen, motståndaren och medspelare, som lyser igenom då och då. Det gäller för övrigt alla våra spelare. Men sen ser man ju inte Iniesta, Messi eller Busquets bete sig så heller.

Nu skyller jag inte alls på Neymar för de tappade poängen, och jag vill inte heller sälja honom som vissa andra här, men sanningen är ju att om han hade varit lite mer fokuserad kanske han suttit sitt fina läge, istället för att skjuta över.

Det är just inställningen och fokuset som är vårt stora problem för tillfället. Under stora delar av matchen mot Madrid fanns den där, men så fort den försvann så tog Real (som var fokuserade (i synnerhet i minut 91...)) över.

Ardas sjabbel vid Marcelos frispark är ett typexempel på det.
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-05 12:41
Pep - El Mister

Tack! Bra skrivet!
Det gäller att focusera på rätt saker, när man har problem.
Barcelona Kröjff
2016-12-05 12:37
@Pep - El Míster:
Den aktuella skribenten verkar uppenbarligen stå Neymar mycket mer nära än kanske någon annan (möjligen med undantag för Juniors farsa). Hen verkar ju veta Neymars levnadsvanor och träningsdito mer eller mindre in i minsta lilla deltalj. Utan och innan. Visste jag inte bättre, så skulle man ju kunna tro att det är Neymar JR:s personliga tränare som sett som sin plikt att gör sitt intåg på vårt forum, för att tillrättavisa alla som tappat huvudet och missat att hans protégé, är mer disciplinerad och strukturerad än några andra icke namngivna spelare i truppen. Hen "lovar" t o m att så är fallet. Men det där är egentligen ett sidospår i sammanhanget. För riktig intressant blir det först när skribenten framhåller det orimliga, att tråkmånsarna härinne tycks förvänta sig att alla spelararna ska uppträda och agera som Iniesta eller Xavi. Följande citat är inte bara avslöjande vad gäller hens inställning till fotboll, utan rentav outsägligt skämmigt i sin enfald: "Fotboll är ju underhållning! Har ni glömt det? Eller vill ni ha 11 små tysta dvärgar på planen? Fy satan så tråkiga ni är". Jag kan inte tolka det som annat än att den aktuella skribenten, inte tycker att vare sig Messi, Iniesta eller Xavi från skillnad till "yrvädret" Neymar, står eller stått för nån nämnvärd underhållning. Den speluppfattningen får man innerligt hoppas att han är helt ensam om härinne. Annars är det mer illa än jag kunnat tro, ens i min vildaste fantasi.
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-05 11:43
Folk här inne har fullständigt tappat huvudet. Ni får för er att varenda spelare i laget ska vara gentelamn á Xavi och Iniesta. Att Barcelona är så himla fina och duktiga och att Neymar är för "ful" för Barca helt plötsligt. Fyfan så tröttsamma ni är. Otacksamma. Tror att ni kan allt om hur det skall vara i klubben. Neymar är för fan den bästa spelaren i världen efter Messi. Han levererar poäng på poäng och skapar intresse och spänning runt laget. Fotboll är ju underhållning! Har ni glömt det? Eller vill ni ha 11 små tysta dvärgar på planen? Fy satan så tråkiga ni är. Om något är Barca i grunden och som fått många att tycka om Barca så är det våran tradition av brasilianska spelare - och inte vilka som helst. ALLA dom bästa brassarna har spelat i våran klubb - dessutom under deras prime. Det om något är ju uberfett för oss Barcafans! Dessutom överdriver ni Neymars beteende. Han må vara omogen ibland osv. men i ärlighetens namn - har han verkligen gjort något som är så fruktansvärt att folk vill sälja honom? Han har inte gjort saker som är i närheten av Ramos, Pepe, Costa och alla andra riktiga svin i fotbollsvärdlen. Att köpa Veratti har vi råd med oavsett. Och hur många här inne har följt Neymar ordentligt? Har ni någon aning om hur proffessionell han är? Han bor med ett team som hjälper honom med kost och träning. Brasilianska landslaget tar väl hand om honom oxå och har en god relation med Barcas tränarstab. Han tränar varje dag för att undvika skador och för att få bättre fysik. Det kan jag lova att alla i Barcatruppen inte gör vid sidan av träningsanläggningen. Han är den store ledaren i Brasilien och levererar där non-stop. Han dricker inte alkohol. Jag tror att Messi har max två säsonger kvar i Barca. När han har lämnat ska Neymar ha tröja nummer 10. Han ska ta över så gott det går. Han är den enda som har talang nog att kunna leda Barca framåt. Vem annars ska ta den rollen? Vi måste ha världens bästa 10a!! Det är Barca om något! Problemen i Barca ligger på bänken och på mittfältet. Inte på våran vänstra offensiva kant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-12-05 11:05
Kanske Neymars behov av semester den här gången beror på att verkligheten nu på allvar börjar hinna ikapp honom, i och med att det så sent som igår uppgavs att spanska åklagare yrkar på ett par års fängelse för "skattefiffel"; motsvarande ungefär hundra miljoner svenska kronor. Visserligen fyller Neymar 25 år om cirka tre månader, även om någon härinne nyss hävdade att han nyligen fyllt 24. Men eftersom killen för evigt verkar ha framtiden för sig i somligas ögon, oavsett det faktum att han åldras precis som vi vanliga dödliga, så skulle väl inte två års fängelse vara hela världen. Dryga sju hundra dygn under sträng disciplin och utan sena nätter, uteliv, bilkrascher m m, kanske till och med skulle kunna göra honom gott om han från skillnad till vad som visat sig vara fallet på fotbollsplanen, förmår hålla sig borta från småtjafsande, skärmytslingar och "bråk". Och 27 år är ju trots allt ingen ålder för en fotbollstalang av Guds nåde, som kunnat förkovra sig i bibeln under klosterliknande förhållanden och hämta nya krafter från högre makter, samt eventuellt beviljats permissioner för födelsedagsfester; under förutsättning att han formellt förbinder sig att helt avstå från syndfulla utsvävningar i sin systers och alla hennes väninnors gissningsvis ganska inställsamma sällskap. Har förresten Spanien och Brasilien något utlämningsavtal? Eller kommer hans eget hemland och dess myndigheter behålla honom för att närmare undersöka och utreda sin egna misstankar om skattebrott i stor skala? Vem behöver väl Big Brother i dessa dagar...
Barcelona Gio Style
2016-12-05 06:12
Tycker inte att vi ska höja Real Madrid såhär efter El Clasico. De hade nästan ingenting bortsett från målet. Vi skrapade ju fram minst ytterligare 2 riktigt vassa chanser (Messi och Neymar). Nu är jag inte på något sätt nöjd med varken prestationen eller resultatet, men det bör man inte heller som Real-fan vara. Eller jo, nöjd över resultatet men om man ser till det spelmässiga hade jag, om jag varit maräng, varit orolig. Varken Real eller vi imponerar spelmässigt, vi förlitar oss på individuell skicklighet då båda lagen har såpass enskilt duktiga spelare som kan fälla avgörandet på ett eller annat sätt. Jag blir inte förvånad om CL vinns i år av bättre sammanhållna lag med utomordentliga tränare. Typ Atletico, Sevilla, Dortmund eller Juventus. Hade Chelsea vart med så hade Conte käkat LE, Zidane m.fl till frukost. Så känns det just nu i varje fall. Gällandes Neymars "semester". Är det ett jävla skämt eller? Sätt ner foten för fan LE. Pep hade aldrig tillåtit något sådant.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-05 01:02
Freeyourmind Nej, Real spelade verkligen inte ut oss. Men dom var inte sämre någonstans. Real såg ut som ett lag i alla fall, dom hade sin idé, sin identitet och sin plan på hur dom ska ta sig an matchen trots flera tunga avbräck. Vi? Lika vilsna som vanligt, vet någon ens hur Lucho vill spela? Varför kämpar inte MSN i försvaret exempelvis? Varför suger mittfältet? Vad tror du hade hänt om Real fick sin straff och satte den? Vågar inte ens tänka på det... Varken vi eller Real har satt in högsta nivån. Vi har dock inte gjort det på en evighet, Real piskade dock Atletico 0-3 borta och var nära vinst mot Dortmund. Vi då? Blir överkörda av ett mediokert City. Problemet är Lucho. Alla tränare drar ner byxorna på han, även en ny kille som Zidane. Någon skrev att vi imponerat i CL. Öh va? För vi ligger etta? Hur bra var vi mot Celtic borta? Mönchengladbach borta där spele gav en kväljningar? City borta? Åtgärder måste ske genast, annars är säsongen över innan den ens börjat....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-12-05 00:37
@Kom tillbaka Xavi:


Håller med allt du säger.
Skrattade för mig själv när visa här inne påstod att vi ägde R.Madrid. Nej, R.Madrid spelade inte ut oss precis. De var rätt dålig med. Är det någon som ska har någon klander så är det fan i mig Lucho. Vilken stolpe han är.

Nu får vi be till högra makter att det inte blir några mer skador i laget.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-05 00:20
El Pistolero Skönt med en objektiv cule på forumet. Man var inne på forumet och läste om hur överlägsna vi var Real Madrid, vilket är påhitt. Fram till vårat mål (som kom när Real var som bäst) så hade dom full koll på matchen, hade vi ens ett skott på mål? Efter målet så var vi bättre under en period då vi kunde ligga på kontring mot ett Real som försökte kvittera, att Iniesta kom in hjälpte oss också. Men sen tog Real över igen, och nej det är inte någon jävla tur längre att Real gör mål i slutet. Det är en vinnarmentalitet som vinnarskallen Zidane har tryckt in i varenda huvud i den truppen, Ramos har normaliserat det här med att kliva fram när det är som jobbigast. Hur mycket man än hatar honom så är det ett läskigt psyke människan har som orkar kliva fram så ofta. Vi kunde inte vinna över ett Real som saknade Kroos, Bale och hade Casemiro ur form. Vi var TVUGNA att vinna, Real var inte det. Och ändå var vi inte ens bättre. Jag skiter fullständigt i hur dåligt Real spelat, vi har spelat värdelös under 1 år nu. Men det är inte vi som är obesegrade trots flera tuffa matcher mot flera storlag, det är inte vi som ligger etta med 6 poäng. Så är det bara. Att Lucho är ett skämt till tränare har jag alltid tyckt. Har du Messi och MSN i laget så löser sig det mesta. Lucho är medioker och kommer alltid att vara det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-12-05 00:04
Shit! Så mycket hat mot Neymar här inne Shiit!! Försvarar jag verkligen Neymar? Helt sjukt med tanke på att jag brukar vara en av de största kritikerna mot Neymar och de längre semester Messi brukar få. Den här gången tycker jag att vi överdriver och gör Neymar till offer bara för att den där saken Lucho inte har tillfört något nytt i vårt spel sen 2015 när vi började plötslig kontra igen. Neymar är spelaren som ledar assist ligan båda i La liga och cl. Tänk på det, sov på det fundera över lite. Visst han gör inte inte lika många den här säsongen. Jag blev fan spärrad igår för första gången i mitt liv när Neymar missade det där guldläget. Trots att han missade så grovt så uppskattar jag hur mycket han bidrar till laget trots att vi har haft en av våra sämsta säsonger på 10 år. Är det någon som vi båda ¨bita alla tänder på så är det Lucho's tillvägagångssätt att bänka de hetaste spelarna till läktaren och i bänken. Killen har kört med olika mittfält varje match och när någon väl presterar och visar framfötterna så hamnar dessa spelare någonstans mellan bänken och läktarna. Jag är lika mycket emot Neymar's diviga sida på planen men det gäller också att våra så kallade kaptener och tränare tar tag i detta. Lite ledarskap och ansvar får Barca ta för vår kära Neymar. P.s Neymar ledar båda assist ligan båda i cl och ligan. Förresten, ni som klagade på att Messi inte har gjort många mål i El clasico sen Lucho kom till Barca. Såg ni inte igår att Messi var på mittfältet hela matchen förutom när han missade den där chansen. Jag lovar er, han var på mittfältet för att Busi var den enda som kunde trolla fram någonting. Trott att Messi var bort 5 veckor från spel den här säsongen så ledar han skytteligan båda i La liga och cl. Det är fan helt sjukt. Vet ni vad som är ännu sjukare? Att visa här inne ifrågasätter Neymar och Messi som är anledningen att vi bara ligger 6 poäng bakom R.Madrid och att vi är vidare i cl. Så mycket uppskattar jag dem i dessa mörka tider. Skit i att Lucho inte bytte in Umtitti när vi lede med 1-0 de sista 10 min. Min största fråga är hur kunde han låta Gomes spela så många min när han var den sämsta spelaren på planen. Rakitic bidrog med mer än Gomes gjorde hela matchen. Bara lite av min åsikt och 97 procent fakta.
Barcelona Iniesta70
2016-12-04 23:46
Hmm...först och främst så ångrar jag att jag slängde ett "get öga" på forumet precis innan läggdags , såna nyheter om Neymars semester är ju inte bra för mitt blodtryck. Först alla "ful-whiskey" som Lucho "tvingat" i mig , sen Neymars beteende både på och utanför plan. Suck och stön...behöver en hälsokontroll illa kvickt. Lär ju få börja knapra valium och trombyl...om denna "dokusåpa" fortsätter med dessa "cliffhangers" efter varje avsnitt/ match. Ja , jag har nog gjort klart var Neymar står i mina ögon , han är makalöst bra , helt klart , men han skulle kunna vara makalöst mycket bättre. Rafinha på läktaren. Neymar tillbaka i Rio. Känns som nån är på väg och växa i från och bli större än klubben. Personligen så sitter jag inte och letar runt efter "nyförvärv" i form av färdiga produkter som Coutinho , Verrati. Tycker vår framtid ser ljus ut. Jag ser en framtida storspelare i Denis Suarez. Jag tror på grabben. Om han fick chansen att utvecklas och vågar ta för sig så tror jag nog att han kan fylla ut en mittfältsplats bredvid Iniesta. Sen tror/ hoppas jag att vi ska få se Robertos fulla potential i form av en blivande fältherre på mitten. Så när Iniesta trappar ner så skulle Busken , Roberto , Suarez vara mitt dröm mittfält. Ja., jag vet att folk här på forumet vill kasta mig till vargarna. "Vafan , Roberto!" Det är MIN åsikt , kanske inte er. Jag är trött på att köpa nytt så fort det knakar lite , så fort inte alla investeringar ger avkastning så ska man kasta pengar på nya investeringar. Vi kan ju börja att titta oss omkring vårt eget hus. Vill ni ha ett lag fullt av "superstjärnor" som är som "företag" ? Styrelsen vill inte ha trubbel med sina investeringar? Tränare får tjafsa med agenter och entourage för att ens få förklara taktik och vett och ettiikett. Madrid slängde ju in ett par "rookies" i slutet av matchen mot oss! Rakt in i lejonkulan vid underläge. Om ett par El Clasico så ska Real få hålla på att sia om hur dom ska kunna stoppa vårt bollskickliga mittfält. Zidane ska få stå och harkla sig innan matchen...Modric och Isco har fått kört extra intervall träning för att vara redo för ett maratonlopp utan boll. Dom skulle få möta den nya eran av tikitakande. Grabbarna som man inte kan ta bollen av...Busques , Denis och Roberto. Nej jag har inte nallat på varesig fin eller ful Whiskeyn ...helt enkelt lite naivt, lite "blåögt" , endast dagdrömt lite , så här kvällen efter ett El Clasico där de flesta av våra ingredienser saknades... De tillfällen som jag varit som stoltast är när jag räknat La Masia produkter både i Champions och VM finaler....i min gamla slitna urtvättade reklamfria tröja....
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-04 23:14
[QUOTE=Bollinnehavet]Hahaha där kom den. En vecka senare än vad jag själv trodde iofs. Men helt ärligt, hur fan kan man låtas åka på semester när man har samlat ihop till en avstängning? Och ännu värre, hur fan kan man själv gång på gång vilja åka på semester så fort man får? Jag är inte främmande för att sälja honom för 2 miljarder i sommar. Ta in Adama igen och skit i tröjreklamen och Nestlé. Men likt Iniesta70 så är jag en självutnämnd hycklare och kommer säkert slita mitt hår av saknaden av Neymar när jag märker att Adama inte kommer upp i Neymars nivå i sin reklamfria tröja :) [/QUOTE] Haha ja, i nuläget är jag väldigt för en försäljning, speciellt för att han är nyckeln till Verratti. Tar gärna in Ousmane Dembele som Neymars ersättare, Culén i Dortmund, eller Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-12-04 23:01
[QUOTE=Bollinnehavet]Hahaha där kom den. En vecka senare än vad jag själv trodde iofs. Men helt ärligt, hur fan kan man låtas åka på semester när man har samlat ihop till en avstängning? Och ännu värre, hur fan kan man själv gång på gång vilja åka på semester så fort man får? Jag är inte främmande för att sälja honom för 2 miljarder i sommar. Ta in Adama igen och skit i tröjreklamen och Nestlé. Men likt Iniesta70 så är jag en självutnämnd hycklare och kommer säkert slita mitt hår av saknaden av Neymar när jag märker att Adama inte kommer upp i Neymars nivå i sin reklamfria tröja :) [/QUOTE] Neymar ska stanna kvar o lära sig göra mål. Förstår inte hur både ledningen och Luis Enrique tillåter honom att gå på semester. Sälj honom och köp en bra mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-04 22:59
Tycker väl att Neymar klart och tydligt visat vad som betyder mest för honom. Herregud vilket skönt liv killen har. Spelar och bor i Barcelona, får dela omklädningsrum med självaste Messi, tjänar många miljoner och kan lalla runt och bete sig allmänt illa på fotbollsplanen utan att bli straffad av klubben, tvärtom ett par veckor semester här och där ska vi fixa. Missförstå mig inte, Neymar är en makalös spelare. Men alldeles för ojämn och har inte huvudet på rätt ställe. Och en spelare som beter sig sådär som han gör mot medspelare och motståndare har inget i mitt Barca att göra, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-12-04 22:51
@El Pistolero #9:


Hahaha där kom den. En vecka senare än vad jag själv trodde iofs. Men helt ärligt, hur fan kan man låtas åka på semester när man har samlat ihop till en avstängning? Och ännu värre, hur fan kan man själv gång på gång vilja åka på semester så fort man får?

Jag är inte främmande för att sälja honom för 2 miljarder i sommar. Ta in Adama igen och skit i tröjreklamen och Nestlé. Men likt Iniesta70 så är jag en självutnämnd hycklare och kommer säkert slita mitt hår av saknaden av Neymar när jag märker att Adama inte kommer upp i Neymars nivå i sin reklamfria tröja :)
Fuerza
2016-12-04 22:48
FC Barcelona har sålt fyra tröjor med namntrycket Paco Alcacer denna säsong. En av dessa sålda tröjor var en felbeställning.
Barcelona Den vise mannen
2016-12-04 22:39
Någon som har koll på om Xavi har alla utbildningar och licenser som krävs för att träna Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-12-04 22:35
Jisses Valencia, tappar en vinst i slutsekunderna, typ sista sparken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-12-04 22:35
El pistolero Ja mer rätt kunde du inte ha haft, en veckas semester under säsongen är ju givetsvis skönt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2016-12-04 22:33
dubbel
Barcelona Bollinnehavet
2016-12-04 22:33
@neymar JR:


Som jag har varit inne på tidigare så kommer jag ha svårt att beskylla våra spelare för något denna säsong eftersom jag anser att vårt grundspel är uruselt och att det har med Lucho att göra. Arda har varit direkt dålig på mittfältet men han är ju i första hand ytter så det är inte så konstigt. Annars håller jag Rakitic som en personlig favorit, Rafinha som en av mina högt aktade La Masia-produkter, Denis som en stor del av vår framtid, Gomes likaså och Iniesta som den legendar och gud han är.

Jag tycker verkligen inte att de förtjänar att sågas brutalt. Den enda som förtjänar att sågas är Lucho. För jag tror att om han hade gett våra mittfältare andra instruktioner så hade både Denis, Gomes och Rafinha kunnat spela tiki-taka tillsammans med Busquets och Iniesta. Inte lika bra som Xavi såklart för det kan ingen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-04 22:31
@El Pistolero #9:


Neymar is on holidays as the forward is suspended for the games against Gladbach and Osasuna due to accumulation of yellow cards. [sport]
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-12-04 21:58
Det är pm som gäller om du har frågor kring moderering här på forumet.//Mod.

Länktips: Mod.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-04 21:35
Om jag minns rätt så avgick Tata Martino självmant. Ledningen ville alltså inte sparka honom trots att vi blev titellösa och spela bedrövlig fotboll. Och de flesta av oss hoppas att Lucho ska få kicken.... Måste gå RIKTIGT illa för att det ska hända. Typ att vi ligger 15 poäng bakom RM o har åkt ur CL. Sad...
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-04 20:03
Tydligen så har RM-spelaren Fabio Coentaro aldrig deklarerat någon inkomst överhuvudtaget i Spanien.
Vlom
2016-12-04 19:52
Via länktipset hittar ni Douglas mål mot Osasuna
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-04 19:40
Ja! Vi kom inte upp i nivå igen, börjar nu bli en vana. Känns konstigt att vi ändå är relativt med i liga. Men årets La Liga är lite märklig med mycke tappade poäng av topplagen. Första halvlek helt bedrövlig. Målet ger självklart energi, pluss Iniesta's inhopp, gör att andra halvlek är godkänd bra. Lucho's matchning nära på att bli genialisk. Med att inte chansa med Iniesta från start. Plocka in honom i andra halvlek när matchen blir mer öppen. Real börjar jaga mål och Iniesta med pigga ben gör att Real får knappt låna boll. Bara missade målchanser och slarv i sista passen, från en dunder succé. Istället kommer våra byten som gör att vi lämnar 4-3-3 till 4-4-2 och vi lämnar över bollen till Real, för försöka kontrollera matchen genom att falla hem..................... Negativt igår är att vi måste börja hota på båda kanterna. Vi spelar hela tiden centralt och slutar alltid anfallen på vänsterkanten. När Messi går ner i mitten och styr spelet. Överbelastar vi allt på vänsterkant. Det vet alla lag. Så dem ger understöd med 2-3 spelare mot t ex Neymar(en av anledngarna att han har fler målpass än mål i år). Tidigare säsonger hade vi Alves som hela tiden var spelbar och kom på högerkant ideligen. Med Roberto saknar vi helt och hållet detta. Rakitic har ju aldrig varit involverad i något spel(offensivt/defensivt) så det är same. Pique såg ut att känna av skadan, han var sig inte lik. Helst på defensiva hörnor, där han har rollen att gå på boll, resterande spelare markerar. Något som Lucho har infört på ett bra sätt. Suarez ser just nu bara tung ut både i djupled och i target spelet. Ser han inte lite överviktig ut. Hitta positiva saker är att Busquets gör nog sin bästa match för säsongen. Iniesta tillbaka i laget får vi en spelare som kan flytta boll på tom yta. Gör att vi får mer tid att hitta spelare att passa. Gäller bara att hitta en likadan spelare på högerinnermitt också. Mina bästa spelare igår är Mascherano, Alba, Busquets och Neymar. Iniesta spelade för kort tid.
Barcelona Rambla~
2016-12-04 19:30
Länkade en tweet förut där Pep dissade Fabregas efter matchen. Se nu kramen mellan Pep och Pedro. Det där ger mig sådana härliga minnen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-12-04 19:09
Mourinho byter in Rashford o Fellaini när han leder 0-1 borta. Några minuter kvar på matchen. Två offensiva spelare. Fallaini klantar o fixar straff för Everton, 1-1. Påminner väl el Clasico. Varför gör Mourinho o Lucho såna byten när man ska stänga matchen sista minuterna?
Annons: