/spanien/barcelona/forum/12779.aspx/spanien/barcelona/forum/12779.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:23
Att inte tycka att Mourinho är världens bästa tränare är att ta i? Oj då. Det var ord och inga visor.
Barcelona Rodriiguees
2011-08-18 12:23
Jävlar vad Fabregas ben var omlindat igår efter matchen. Får hoppas att det bara var kylning efter marcelos psykbryt.
Postat via SvenskaFans-appen
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:22
Fernando Gago - King Of Barcelona

Nej, jag personligen tycker att Busquets kunde stått upp, och att matchen kunde fortgått med 11vs11. Men det är väl i stundens hetta, man känner kontakt - man går ner. Självklart har handen inget där att göra, men som jag sa, tycker Busi kunde stått upp men istället är han smart och tar vara på det.

Och nej, dem flesta röda barca får till sin fördel är ju oftast korrekta, så jag vet inte riktigt varför du drar till med den tyck synd om mig-snyftet ..... :)
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-18 12:20
Ryo

Du är välkommen att skriva här, jag tänker inte attackera dig. Men varför skriver du här om du ogillar Barcelona, det låter ju bara konstigt.

Jag tycker att det är skönt med olika åsikter, annars kan det hända att det blir för mycket ryggdunkande. Men man ska inte provocera.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:19
Frodo

Trolla? Lever du under en sten eller?

Jag har ju flertalet gånger varit här inne och fört ganska bra samt informationsgivande diskussioner, jag fattar verkligen inte vad som är fel?

Ja jag kanske ogillar Barca, men det håller jag undan när jag skriver här inne, då jag utav ren respekt hellre vill hålla en bra nivå och inte massa sandlådesnack... Önskar död åt era spelare... Fan mannen väx lite....
Barcelona F_C_B
2011-08-18 12:19
Fernando Gago

Jag reagerade bara på den meningen om att Mourinho hade tur i Barcelona-Inter mötet. Faktum är att Mourinho raderade bort Pep i 180 minuter. Att se Xavi förbannad gång på gång mot Inter på San Siro ser man inte varje dag.
Jag pratar om Busquets rullning efter Motta smekt hans kind.

Självklart är domare människor och gör även dom misstag, det gäller inte bara Barcelona. Men att tycka att Mourinho inte är världens bästa tränare är lite att ta i. Ferguson har sedan 86 haft chansen att bygga sitt lag och bara vunnit CL två gånger och Mourinho har lyckats vinna massor av titlar för både Porto, Chelsea och Inter på 2-3 år.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:17
Ditt exempel är relativt irrelevant då det känns som ett försök att förringa att Motta ska ha rött från första början. Men visst, alla gånger spelare i andra lag får röda kort så är det antagligen för att en Barca-spelare antingen mutat domaren eller filmat.
Det känns ungefär som gemene mans logiska förklaring till röda kort i Barcelonas matcher.

Du är helt fri och välkommen att hålla det på vilken nivå du vill på ert forum där ni kan sitta och inbördes klappa axlarna åt vem som hatar Barcelona mest. Tror få här är intresserade av ditt försök till en rimlig nivå då du i ärlighetens namn mest känns som att du vill utföra någon slags enligt dig själv kvasintelligent provokation som du sedan kan hävda är en "rimlig nivå".
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:15
Ryo Miyaichi !

Är det nödvändigt att komma in på ett annat forum för att ständigt trolla? Vi har fattat det. Du ogillar Barca. Håll hatet på Arsenals forum där flera önskar död åt våra spelare.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:15
Fernando Gago - King Of Barcelona

Jag om någon försöker väl ändå hålla det på en hyfsad nivå, får man inte nämna ett exempel när du skriver ut att mottas röda var solklart? Det är ju dagisnivå på dig.
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:12
Casillas: "Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual."

Svinet Casillas förnekar sig inte. En gång i tiden en gentleman men Mourinhos smutsiga beteende har tydligen smittat av sig. Ja du Iker, spelarna du grinar över har vunnit dig ett VM-guld så det kanske är bäst att hålla käften och vara tacksam. Den enda anledningen till att han spelar i landslaget är på grund av kvotering av Real Madrid-spelare. Att han är kapten gör det omöjligt att peta honom trots att både Valdes och Reina passar bättre än i possessionsystemet där man måste vara skicklig med fötterna.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:11
Yes. Lycka. Ryo är tillbaka. Alltid lika vettiga inlägg om med sin subtila anti-Barcelona propaganda inlindande i någon slags tro om att han verkar trevlig och vettig. Ett återkommande inslag på Les Rambles.

Och ja, det är möjligt att Busquets skulle haft. Men Motta ska fortfarande ha ett rött kort för ett slag i ansiktet. Spelar ingen större roll hur hårt det är. Det är liksom inte okej. Men när Barcelona drabbas av sådant som verkar vara uppenbart rött kort eller en regelöverträdelse verkar det alltid dyka upp ursäkter eller kringgåenden av regelverket. Att Barcelona spelaren i fråga filmar är inte direkt ett försvarbart argument för att han i situationen blir nedsparkad. Som att jag sparkar ned någon på krogen och han hävdar att han får ondare än vad han får. Ska jag då gå fri från eventuellt straff elelr reprimand?
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:10
Om Motta skulle ha rött då ska ju Busi ha 2x gula kort för 2 filmingar, först den med handen sen när han håller honom i nacken :)

Och då skulle ju barca haft 2x röda mot arsenal när abidal och någon annan får för sig att föra strypgrepp på van persie och nasri(?) verkar som om dom har tagit lektioner av real madrid.... =P
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-08-18 12:09
Det jag för mitt liv inte kan förstå är hur vissa Madrid-fans hyllar Marcelo för att han kapade Cesc. Matchen står ju för fan 3-2 och lever i allra högsta grad men istället för att anfalla en gång till (kanske till och med två gånger till) så ger Marcelo upp matchen för hela sitt lag.

Jag hade blivit skogstokig om en Barcelona-spelare hade gett upp en match på liknade sätt.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2011-08-18 12:09
Måste förresten bara passa på att berömma en som vi inte nämnt så mycket. I första halvlek men även i andra var han i mina ögon OTROLIGT bra, nämligen Mascherano. I första halvlek gör han två helt avgörande brytningar och vinner en oerhört viktig nickduell vid en konrtingssituation för Real.

Höjdpunkten från hans sida var när ronaldo för en gångs skull tog sig förbi alves och masken bara går dit och tar bollen av ronaldo utan att fråga. Ronaldo stog där med snopen min som om någon hade snott hans lördagsgodis...
Barcelona Abbe.
2011-08-18 12:08
Casillas: "Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual."

Har alltid respekterat Casillas, men Mourinhos smutsiga personlighet verkar ha skitat ner även landslagsmålvaktens omdöme.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-18 12:07
el braco

Håller med. Dani var en av de bästa. Mina man of the match är
1. Valdés
2. Alves
3. Abidal
Barcelona Ronaldinho Jr.
2011-08-18 12:06
Pep Guadriola - Real Madrid 25-9
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:06
F_C_B

Sluta grina ditt troll. Det var inget domarmisstag att skicka ut Motta. Han hade redan ett gult kort. Han borde ha fått minst ett gult vid situationen han visades ut så det spelar ingen roll att han fick ett rött direkt. Gå nu tillbaka till ditt forum och fundera över varför lirare som Etoo och Sneijder vill lämna.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:05
Barcadinho.

Hyfsad statistik av Messi, och han är fortfarande ganska ung. Frågan är om fotbollen kommer utvecklas ytterligare några steg och att inom 5-15 år så har vi kanske 5-10 fotbollsspelare som ligger uppe på Messi och Ronaldos nivå.

Jag personligen tycker Ronaldo är en mer komplett spelare än Messi, bättre på frisparkar och bättre på huvudet. Men jag förstår inte, i United var han bra i stora matcher - nu känns det som han försvinner otroligt mycket, eller är det bara jag? Tvärtom är det med Leo ju, han om någon brukar stega fram och visa hur man gör... Fasen vad grym han är, och att han har 10~ år kvar på toppen är helt sjukt, helt sjukt. Hoppas vi får se fler liknanade gubbar i framtiden :)

Inget vettigt snack, kände bara för att skriva av lite tankar.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:05
F_C_B

Jag skrev som sagt i mitt inlägg att jag inte visste att jag skulle nämna alla beslut.

Ska jag även ta upp alla gånger Valencia eller vilket lag du nu håller på haft tur med domaren?

Domare är människor, att utgå från att dom hela tiden dömer åt ena lagets fördel är bara att vara naiv och paranoid. Dom gör misstag, tråkigt nog får det konsekvenser. Men det är alltför ofta tycker jag.

Vilket domarmisstag syftar du på som gav Barcelona 60 minuter med en man mer? Pepes attack? Thiago Mottas slag mot Buquets? Att båda filmar som jag är säker på att du vill hävda spelar ingen roll, båda grejerna är röda kort oavsett hur jävla partisk man är.
Barcelona Barcadinho.
2011-08-18 11:59
På tal om Messi - kul statistik i klassikerna.
Antal gjorda mål.
1. Di Stefano - 18
2. Raul - 15
6. Messi - 13.

Barca vann bollinnehavet igår med 60 procent (länk).
Förvånar mig lite, eftersom det inte kändes så under matchens gång.
Barcelona F_C_B
2011-08-18 11:58
Fernando Gago

Kul att du nämner offsidemålet och bortdömda målet men inte domarnisstaget som gjorde att Barcelona spelade med en man mer i över 60? minuter. Varför nämner du inte Militos solklara onside på San Siro som skulle ta honom mot en ensam Valdes? Inte för något men om det är ett lag som har haft flyt och domaren med sig så måste det ändå vara Barcelona, speciellt Chelsea matchen.

Barcelona Ronaldinho Jr.
2011-08-18 11:57
Ja för stunden tycker jag han kan göra det. Det går ju snabbt att skifta tillbaka?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 11:54
Och om Abidal inte vinner nickduellen, så ska vi stå där med Pedro som vänsterback i försvarsfasen?

Barcelona Rodriiguees
2011-08-18 11:53
Heywood Grymt, tack som fan :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho Jr.
2011-08-18 11:53
Funderade på en sak under matchen igår då vi blev utsatta för väldigt hög press. Valdes vill fortfarande inte skicka upp bollen då vi är pressade eftersom vi har Messi, Villa, Pedro, Iniesa, Xavi som våra offensiva spelare på plan och INGEN av dem vinner ju en nickduell. Därmed är det som att man ger bort bollen.
Min tanke: Kan man inte göra så att så fort vi får inspark så byter Abidal och Pedro/Villa plats. Pedro får agera vänsterback i uppspelsfasen och Abidal får vara lite högre upp, behöver vi skicka upp bollen så gör vi det mo Abidal som är väldigt stark i luftrummet.
Nån som kan maila detta till Pep tack? :)
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 11:46
Giovanetti

Sa jag att endast Mourinho haft tur? Kolla på Portos väg till titeln, det är domarmisstag varje år. Barcelona - Inter är ett annat exempel, dom får ett offside mål och vi får ett bortdömt mål.

Förra året, vi får kanske ett billigt kort mot Arsenal. Sådana saker avgör dessvärre alltid CL typ. Och när det är så uppenbara saker som för Porto och Inters del blir jag föga imponerad.

Jag påstod inte att dom vann med endast simpel tur, misstolka hur mycekt du vill eller lär dig att läsa inlägg mer ordentligt. Tror dock inte du önskar göra det, det är väl roligare att misstolka och dra egna slutsatser.

"Bara Mourinho" var väldigt lustigt att du kom fram till att jag menade, vi pratade väl endast om Mourinho. Om det är bara Mourinho jag syftar till när jag endast pratar om honom låter jag förbli osagt.
Visste inte att jag skulle ta upp exakt alla gånger domarna har avgjort CL men det sker mer eller mindre varje år, ibland mer uppenbart ibland mindre. Barcelona - Inter är väl det största rånet där domarna är direkta ansvariga för 2 mål. Ett offside mål för Inter och ett bortdömt mål för Barcelona. Tackar för det.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-08-18 11:46
Rodriigueees. Varsågod, finns en på 30 minuter med highlights också som du kan hitta på samma sida.
Barcelona Frodo
2011-08-18 11:44
elbraco - Bojan y Thiago

Han gör det enda rätta. Han väljer att hylla Messi.;)
Barcelona Rodriiguees
2011-08-18 11:44
Någon som har highlights från matchen igår med goltv och ray hudson i spetsen? Hittar ej :/
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: