/spanien/barcelona/forum/12762.aspx/spanien/barcelona/forum/12762.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Getafe Gunner
2011-07-14 14:23
Hetfield - Thiago isn't going anywhere /

Nej, ge mig en länk där det officiellts uttalat att vi flörtat med dem. Antingen från huvudpersonerna själv eller från Arsenal.

elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9. /

Jag tycker faktiskt det är värre att värva 9-12 åringar som Barca gör än att värva 15-17 åringar som har möjligheten att bestämma själv.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-14 14:23
Wilshere#19

Ärligt talat, ser du ingen skillnad på att värva utifrån (som alla lag gör, verkligen alla) och att värva från samma ungdomsakademi samt ta kontakt med flertalet andra spelare där?
Barca värvar oftast riktigt unga spelare eller tar upp spelare som har gått igenom Barcelonas skola från början, Arsenal värvar 15-17 åringar som har x antal år av erfarenhet i Barcelona och sedan proklamerar dom som sina egna talanger bara för att homegrown-regeln säger att det är så.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-14 14:22
Gunner

Du kan hitta otaligt många artiklar om det. Ni har flörtat starkt med Deulofeu, Sergi, Romeu och Thiago (osv.).


Länktips: www.google.se
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-14 14:20
Gunner

4 spelare på 8 år och som Frodo skriver, ett antal försök att kontakta andra spelare - bl.a. Thiago, Deulofeu, Sergi Roberto, Victor Vazquez osv. osv.

H.Alavi

Tyckte det var en klockren artikel. Ännu mer klockren om du kunde öppna artikelkommenteringen så man kan trolla lite ;) let the flaming begin...
Getafe Gunner
2011-07-14 14:19
Hetfield - Thiago isn't going anywhere /

Kan jag få se officiella uttalande som stärker att Arsenal vill ha alla talanger på La Masia?
Atlético Wilshere#19
2011-07-14 14:19
Frodo //

Ja, men då är det väl regelverket som är ert problem - inte Arsenal - precis som Fabregas var vårt problem - inte Barcelonas tapping-up (enligt dig)?

Det jag stör mig på är Barcelonas hyckleri.

“There are two philosophies; ours is to invest in La Masia and the other is to fish all over Europe for kids like Arsenal.” - Sandro Rosell

Han menar alltså att Arsenal gör fel när de köper talanger från andra europeiska klubbar, däribland Barcelona, medan Barcelona gör precis som man ska göra: "investera i La Masia" genom att hämta talanger från såväl Spanien som Sydamerika, Europa och nu senast Sydkorea.

elbraco //

"men jag tycker det är oetiskt av utnyttja detta vid varenda jävla transferfönster."

"Det är en helt annan sak om man systematiskt plockar ungdomar från ett och samma lags ungdomsakademi."

Var får du detta ifrån om jag får undra? Är det någon som kan bekräfta att Arsenal är ute efter varenda spelare som är under 18 år i Barcelona eller kan det vara så att det är medias påhitt som du tar för givet?
Getafe Gunner
2011-07-14 14:18
H.Alavi - Magico! /

Jag tror han vill lämna men samtidigt också vara kvar hur konstig det nu än låter. Men så länge Barca inte lägger ett bud bra nog så lär det inte ske någon affär.
Barcelona Carles Puyi Puyol - El Gran Capitan
2011-07-14 14:18
@Frodo,

Har du tappat bort din ring på riktigt? (Riktigt med T på slutet)

jag citerar "Ni scoutar ju inte ens spelare utan ni hänger mest utanför La Masia och erbjuder de mest talangfulla en säck med pengar"

Alla spelare i La Masia är talangfulla, annars så hade de inte varit där.

Hobbit

Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-14 14:17
Gunner

Är du hög? Ni har försökt med i stort vartenda talang i La Masia, om alla som ni flörtade med hade lyckats så hade vi fått stänga ner akademin.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-14 14:17
Lovejoy

"Jag ser väldigt många brister i din artikel med tanke på att du inte har en aning om vad Cesc vill."

Jag väljer att tro på att Fabregas uttalar sig via Barcelona-spelarna. Så enkelt är det. När Wenger säger "vi vill behålla Cesc och jag kommer kämpa så hårt jag kan för att behålla honom" så tyder det mesta på att Cesc vill lämna? Eller? Om han vill stanna så borde Wenger vara lugn och inte ens säga något sådant?
Getafe Gunner
2011-07-14 14:16
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9. /

4 spelare på 8 år är inte systematiskt... ni gör exakt samma sak och det är lika omoraliskt som det Arsenal gör.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-14 14:15
Stackars Arsenalsupportrarna, de kan inte inse att deras käre lagkapten vill till Barcelona. Hela världen vet om det, men de förnekar det.

Deras bästa målskytt genom tiderna och en av deras största ikoner drog till Barcelona för att vinna titlar :P Gallas spelar i Tottenham osv.
Funny stuff.

Denial is a tough bitch.
Getafe Gunner
2011-07-14 14:15
Frodo/

Jo, Barcelona försökte visst värva ungdomar från Arsenal. Aneke och Afobe närmare bestämt. Men de valde att fortsätta i Arsenal.

Det är inget fel med vad Arsenal gör, men att konstant snacka om en annan spelare och säga att han vill till klubben är "tapping up". Lär dig vad det betyder.
Barcelona Frodo
2011-07-14 14:14
Carles Puyi Puyol - El Gran Capitan

Är du dum på riktig? Skrev jag att de erbjuder kontrakt till slumpmässiga spelare? Och sluta skriva "vi". Alla vet att du håller på Arsenal. Det har trollats mycket här den senaste tiden så man kan lätt identifiera troll.
Villarreal Lovejoy
2011-07-14 14:14
HUSSEIN ALAVI

Jag ser väldigt många brister i din artikel med tanke på att du inte har en aning om vad Cesc vill. Wenger förstår själv att han inte kan tvinga kvar en spelare. Vill Cesc lämna så ber han om det. Så enkelt är det.

Helt jävla värdelös artikel, pinsamt.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-14 14:13
Wilshere19

Skärp dig nu för fan.

"That’s not to mention Lionel Messi or Thiago Alcântara, both signed from South American countries at tender ages and now both part of the Barcelona first team."
Detta är hyckleri så det skriker om det!"

Det är en sak att värva ungdomar från andra klubbar - tycker du att klubbar som gör detta beter sig illa så borde du därmed tycka illa om varenda klubb i världen. Det är en helt annan sak om man systematiskt plockar ungdomar från ett och samma lags ungdomsakademi.
Jag skyller inte på Arsenal för att lagarna säger att dom kan erbjuda ungdomar ett proffskontrakt vid 16 års ålder istället för 18 som det är i Spanien, men jag tycker det är oetiskt av utnyttja detta vid varenda jävla transferfönster.

Gogogo

Ignasi Miquel spelade i Barcelona B, släpptes när kontraktet gick ut, plockades upp av Cornella varifrån Arsenal signade honom. Inget som stör mig eftersom Barca uppenbarligen släppte honom men det hintar ju om att Wenger är ute efter spelare som fostrats i La Masia och har Barcas spel inprintat.
David Villa #7
2011-07-14 14:12
H.Alavi - Magico!

Tycker dina artiklar är kanon, inga fel eller brister..
Barcelona Frodo
2011-07-14 14:11
Tonazzi - The Pale Male

Barcelona har inte försökt värva ungdomar från Arsenal. Ljug inte.

Enligt lagen är det väl inte fel med Arsenals systematiska taktik. Däremot stör vi fans och klubben på den taktiken.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-14 14:11
Att artikeln inte skulle gå hem hos Arsenalsupportrar visste jag redan om innan jag började med den. Jag ser inga brister i min artikel, gör ni det culés?
Barcelona Andreas - V.V
2011-07-14 14:09
*Loggar in*

"Diskussioner med Arsenal fans"

*SAYONARA*
Barcelona Frodo
2011-07-14 14:09
Gogogo

Nej, Barcelona gjorde ingen raid. Det handlar inte om hur många ungdomar ni värvat från oss utan snarare hur många ni försökt värva från oss.

Jag vet inte om du är trög men försök läsa inläggen och försök förstå innebörden. Att värva är inte fel. Alla spelare kan inte växa upp i klubben sen 5 års ålder. Vi stör oss på att ni konstant kontaktar spelare från vår akademi. Thiago, Rafinha, Deulofeu och många fler har kontaktats när de var 16.

Wilshere#19

Du skrev ett långt inlägg. Jag skriver ett kort tillbaka för att du verkar vara bakom flötet. Ingen har sagt att det är fel att rekrytera ungdomar från andra länder. Vi stör oss på att ni ständigt försöker poacha våra spelare som vi lagt ner tid, energi, och pengar på i flera år pga en lucka i regelverken.
Barcelona Carles Puyi Puyol - El Gran Capitan
2011-07-14 14:08
@Frodo

Så du menar att Arsenal står utanför La Masia och erbjuder kontrakt till spelare som dem inte ens har sett spela? Bara för att irritera Barcelona? Ser du vad du skriver??

Ifall vi Barcelona fans ska klaga på något så är det regelverket och ingenting annat.
Gogogo
2011-07-14 14:08
Frodo

Men nu har ju inte Arsenal värvat ett dussin spelare från Barcelona utan fyra stycken på åtta år.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-14 14:05
Jonno82

"Att du får skriva på svenskafans med dina uppenbara brister i kunnande ær helt ofattbart"

Mina brister? Please tell. Är det någon som är på samma spår som honom så får ni gärna tycka till.
Atlético Wilshere#19
2011-07-14 14:05
Hetfield - Thiago isn't going anywhere //

Bara för att personen är subjektiv behöver det inte betyda att han har fel och dessutom hänvisar han ju till sånt som är fakta så jag förstår inte vad problemet är?
Barcelona Frodo
2011-07-14 14:02
Ryo Miyaichi !

Barca "värvar" inte de flesta ungdomar såvida de inte har åldern inne. De kan inte erbjuda barnen pengar förutom någon liten veckopeng. Det är skola, mat, kläder, husrum etc som gäller. Eventuellt att man hjälpter föräldrarna att hitta jobb om de flyttar till staden. Det har säkert använts en hel del fula knep också i vissa fall men överlag använder man sig av ett bra scoutingsystem. Nu senast har man värvat två otroliga sydkoreanska pojkar.

Arsenal vänder sig å andra sidan systematiskt till Barcelonas ungdomsakademi för att plocka talanger. Ni lockar de här talangerna genom att utnyttja det spanska regelverket och genom att erbjuda pojkarna enorma summor pengar. Det som vi stör oss mest på är det faktum att ni gör det hela tiden. Ni scoutar ju inte ens spelare utan ni hänger mest utanför La Masia och erbjuder de mest talangfulla en säck med pengar. Detta samtidigt som vår klubb får en minimal ersättning. Det handlar inte om en eller två spelare. När ni har gjort det med över ett dussin spelare från samma klubb så blir man less.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-14 14:02
The final transfer fee for Udinese attacker Alexis Sanchez (22) will be 26M+11M variables+1 friendly. Jeffren not part of the deal. [ona]
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-07-14 14:01
Haha, grabben länkar till en sida som är högst subjektiv och hatar Barcelona. PERFEKT källa :)

Jonno82

Ditt första inlägg är det där..?
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-07-14 14:00
Hur stor tror ni är chansen att jag lyckas få tag på camp nou-supercupclasico 1 vecka efter de släppts till medlemmar? Det är 35% rabatt för medlemmarna och de kostar mellan 38 och 108. 57 och 167 euro för de som inte är medlemmar.

Känner tyvärr ingen personligen som är medlem, tyvärr kan jag inte heller lita på att ge 1000+ till någon jag aldrig träffat..
Fan ta Rosell och hans nya regler. Alltid velat vara soci och jag hade lagt undan 1-2k förra hösten till då jag fyllde 18. Men samma höst så byter de regler...

Men men, tror knappast att 98 tusen biljetter kommer säljas iväg på 1 vecka. Så jag kommer sitta fastklistrad framför datan den 25 Juli!

Någon mer som ska på matchen?
Raul is a bitch
2011-07-14 13:57
Att du ens får leva när du inte uppfyller någon funktion i samhället är helt ofattbart.
Annons: