/spanien/barcelona/forum/1273.aspx/spanien/barcelona/forum/1273.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-11-26 01:54
El pistolen Tycker inte det är bra att du svänger så mycket i dina åsikter. Minns att du i våras hade åsikter att alla tyckte det var Messis förtjänst att vi vann ligan, du ville att det skulle vars en kollektiv seger. Nu när det är motgångar är det bara Messi som presterar och utan honom typ förlorarar vi mot Celtic.
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-25 19:52
Pique skadad eller va frågan om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-11-25 17:35
Sparka LE. Såg matchen mot celtic. Och jag tänkte på det här med mittfälts spelet. Äckligaste spelet jag har sett. Visst man har en sylvass trio som kan avgöra mot allt o alla. Men det funkar inte i längden. Vi måste kunna vila med bollen köra kombinationer. Nu är det passa ner till backlinje målvakt lång passning upp o hoppas på det bästa. Att man skulle se detta i Barça trodde man aldrig. Man måste sprida ut kvalitén för den finns överallt om man har en vettig tränare. LE vinner titlar till oss för att våra spelare är såpass bra att dom fixar titlar ändå, men lite krav får man fan ha...som sagt ett Barça utan något mittfält är som att köra bil med ögonbindel äh vettefan känns beskt.
Barcelona Bosketts
2016-11-25 17:05
@El Pistolero #9:


Minns den matchen. Dani Alves startade dock, men skadades i inledningen och ersattes av Montoya.
Barcelona Federer
2016-11-25 16:25
Hur stor är chansen att Blazarn Mathieu ryker i Januari tror ni?
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-25 16:20
Piqué does not train two days before Anoeta. [md] Såklart... Marlon från start? Startar Mathieu så kan vi hälsa hem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-25 15:51
#OnThisDay in 2012, for the first time ever, Barça play an entire 11 made up of La Masia graduates, defeating Levante 4-0. Unikt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-25 15:22
Vårt spel är så illa att Brendan Rodgers går ut efter matchen och vräker ur sig att hade Celtic haft Messi istället för Barça så hade de vunnit matchen. Tänker inte säga emot, för han har en poäng. Messi är så bra att han täcker upp för en tränares taktiska brister i lagdelar. Han är så taktiskt och tekniskt komplett. Just nu är vi ett lag som får resultat pga en spelare som räddar oss. Precis som Argentina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-25 14:43
Svårt att hitta något kombinations spel när spelarna vill olika. Halva laget vill spela mer kontrollerat andra halvan vill spela mer direkt. Messi, iniesta, busken och pique är ena halvan. Suarez, Neymar, rakitic är bland den andra halvan. Sen har vi mascherano, Alba och Roberto som dras åt bägge hållen. Messi med inställning brukar ändå koppla ihop bägge lagdelarna till en viss gräns. Men det håller inte i 90 minuter. Nu vill jag ändå att stommen ska läxa upp dessa "nya" spelare och dra ner dom på jorden. Lucho vägrar göra det pga han vill undvika konflikter så då tvingas dom till det. För varje match får man bevittna tjafs, gestikulerande och gnällande mot egna medspelare. Det om något är inte Barcelona! Inte så jävla kul eller för den delen enkelt att komma in som talang och få motstå det vidriga beteendet. Annat var det förr när alla spelade för varandra, gick det dåligt så hjälptes dom åt. När man misslyckades med en passning, tog ett fel beslut då hade man alltid någon som pushade på en.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-25 14:37
Den som kan möjligen ersätta Andres Iniesta är Coutinho. Hans spel sätt påminner mkt om Iniesta. Fast Iniesta är mer än skön lirare och han är mer bollsäker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-11-25 14:28
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Jag var en av de första härinne att förhålla mig kritisk till Luchos ledarskap i fråga om den renodlade fotbollsaspekten. Men har legat väldigt lågt på den fronten en längre tid, eftersom det vore lite av "overkill" med tanke på att allt fler fans inte "bara" tycker han brister ifråga om spelidé och taktik åren efter trippeln, utan till och med kräver hans mer eller mindre omedelbara avgång i dagsläget. Men det är klart, har man namngivit sig själv efter Luis Enrique och fått ta del av det tilltagande förfallet ifråga om det nog så viktiga underhållningsvärdet under den egna guruns ledning, så lär man ju förr eller senare inse att man målat in sig i ett hörn genom att hela tiden gå i försvarsställning. Ett hörn där det inte finns någon annan hedersam utväg än att proklamera en bojkott mot vårt forum, när argumenten börjar tryta och den oantastliga tränaren visat sig vara allt annat än ofelbar i sitt ledarskap. Sen kan man fråga sig hur Barcelonito / Lucho Enrique 21 ska hinna läsa de där 100 böckerna som han i sitt "sista" inlägg trodde sig ha missat så som aktiv skribent och medlem på vårt forum, om han tänker fortsätta att leta efter alla möjliga sakfel och den uppsjö av allmänt "gnäll" härinne, som fick honom att igår avbryta sin bojkott. "Sluta överdriv om precis allt!" skriver denne saklighetens främste förespråkare på forumet, efter att ha gjort sig skyldig till en överdrift som heter duga:" Men om man hade samlat ihop allas krav(gnäll) hade Barcaspelarna behövt sluta andas mellan matcherna". Ridå.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-25 13:01
Kollade på den här videon om Messi's highlight mot Celtic. Missade första halvleken i onsdags. Om ni tittar på den här videon kommer ni märka att Messi var i mitten mycket och bollade med Busi. Det jag reagerade på är när Messi och Busi sökte varandra på mitten så existerar inte det tredje alternativet ola Xavi, iniesta, Busi. Om Messi passar Busi så har Busi bara Messi som alternativ igen. Gomes är högre upp på planen och han försöker inte ens länka med dem. Rakitic är på sin kant. Neymar sin kant. Det är om att alla tänker, (Ok, vad ska hända nu?). Jämför vår spel med Dortmund, Man city och Liverpool. Det finns ingen, *vi ska ge alternativ till varandra Jag saknar verkligen triangelspelen vi brukar ha på mitten. Inte undra på att Busquet har spelat så dåligt. Vad tycker ni? Kolla in videon så lär ni märka. Det har säkert varit hela säsongen.
Barcelona Katalano
2016-11-25 08:29
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Du nämner feta diktatorer, men innan du lämnade forumet så ville du att Mod skulle spärra skribenter som hade "fel åsikter", dvs åsikter som du inte höll med om, trots att de skrev bra argumenterande inlägg. Det om någonting är att vara en diktator.

Du tycker att folk ordbajsar om mittfältsspel och bollinnehav. Om du själv anser att mittfältsspelet sett bra ut så har du mycket lägre förväntningar på Barca än mig. Jag hade gärna bett dig motivera varför du tycker så, men jag förväntar mig inget svar på detta, du bojkottar trots allt forumet.
Barcelona Barcadinho.
2016-11-25 06:51
Finns alltid strängare. Visste ni att Guardiola förbjuder wifi på träningsanläggningen när de är där? På frågan o varför så svarade han - jag vill att spelarna ska prata med varandra i omklädningsrummet o när vi äter.
För att inte tala om att göra om matvanor rejält hos kökspersonalen.

Och det går att diskurea det med om vi har lust.
Barcelona Pep - El Míster
2016-11-24 23:33
Sa diktatorn själv ja.. Fakta? Fakta är väl att Barcas mittfält idag inte har kontroll på bollen i samma utsträckning längre. Eller på matchen för den delen. Eller är delaktiga i sista tredjedelen lika mycket. Eller att passningstrianglarna är färre. Eller har jag fel? Har gärna fel :) Visa isåfall gärna på den fakta som jag uppfattar att du själv vill se. Ledarskap och ledningsteorier? Chilla nu mannen. En del luftar sina åsikter och tankar angående vårat gemensamma favoritlag. Vilken nivå förväntar du dig egentligen att ett simpel forum i lilla svedala skall hålla? Varför läser du ens om du får huvudvärk och väljer att ta seriösa beslut som att bojkotta? Chilla igen plzzzz. Gå med i något forum med katalanska fotbollsdoktorander då istället för att gnälla på oss dödliga som vill tjöta lite fotboll. Jag skriver väldigt sällan men läser desto oftare. Försöker ta all "skit" här inne med en klackspark och istället uppskatta den lilla procent av intressanta och personligs inlägg som skrivs ibland. Men vi funkar alla olika. Att folk sen överdriver ang. mobiltelefoner osv håller jag med om till fullo. Klubben är dessutom mer återhållsam än de flesta klubbar på sociala medier upplever jag - även om det tummas mer och mer på det också(läs Bieber). Men det är en naturlig utveckling i vår digitala värld och kommersalism.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-24 23:28
Segura: "The objective for Marlon is to be promoted to the first team." [catradio] Segura: "The development of Marlon is super positive. He has a great attitude, personality and shows great abilities on the pitch." :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-24 23:23
Barça could have made contact with Chelsea player Branislav Ivanovic (32) as Aleix Vidal's replacement. His contract ends in 2017 [ser] MD skriver samma sak. Ett skämt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-11-24 23:19
Barcelonito / LE 21 Håller med i allt! Barca är den proffsigaste klubben, vad gäller attityd, karaktär, sportmanship och inställning till fotbollen.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-11-24 22:42
Hahaha bryter min bojkott mot detta forum för att säga att det är så många som låter som feta diktatorer. Att man mellan raderna kan se stor brist på egenskaper som ledarskap och ledningsteorier i kommentarerna är en sak. Men om man hade samlat ihop allas krav(gnäll) hade Barcaspelarna behövt sluta andas mellan matcherna.

Barca är redan nu ett av de lagen med hårdaste interna regler, väldigt sällan privata samtal eller privatliv läker ut, väldigt sällan våra spelare gör bort sig i media, väldigt sällan de kritiserar domarna öppet, väldigt sällan de anses vara så kaxiga som de faktiskt borde vara, väldigt sällan de gör något de inte fått tillåtelse att göra. Kolla bara på andra lags stjärnor för guds skull. De hämtar med sig privata frisörer till derbyn i England. Vad babblar ni om?

Sluta överdriv om precis allt!
Men fortsätt gärna ordbajsa om mittfältsspel och bollinnehav. Kolla dock aldrig på fakta.

Jalla, bojkott igen.
Barcelona Pep - El Míster
2016-11-24 22:09
Iniesta70 Exakt. Suarez är alltid Suarez. Han behöver och ska inte dribbla och bjuda på skönlir. Han sliter och gnabbas. Gör mål och skapar straffar. Så ödmjuk. Älskar honom. Snart lättar hans tunga ben och vips så bjuds det på yttersideavslut, bisacletas, volley, nickmål etc. Han har ett fruktansvärt avslutsregister. Hans tunga ben oroar inte mig det minsta om jag ska vara ärlig. Min åsikt ang. mobiltelefonen på bänken är väl också att det är oproffesionellt. Väldigt. Bör finnas regler på sådant. Vad i detalj som försigick igår där nere på bänken vet vi men tycker inte vi ska måla fan på väggen här också. Händer det vid upprepade tillfällen så javisst. Men vi ska absolut inte bli överkänsliga bara för att spelet ragglar. Jag litar på att det var en engångsförteelse i en match vi leder och där vi är klara gruppettor. Jovisst, oavsett match, resultat oså... Men men....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-24 21:57
Att pique använder telefonen är ett litet problem, att det beteende tillåts däremot är ett större problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-11-24 21:50
Pique fick rasande kritik för två/tre år sen för att tiita på mobilen under en match. Det var inofficiell match, katalanska cupen mot Espanyol, men kritiken spridde sig ändå rejält. Konstigt om han håller på med samma sak igen.

Det stämmer det jag säger hemma o på jobbet. Mobilen är värre än en drog.
Går inte få kontakt med folk i bussen, kaffepausen, i vardagsrummet, mm, alla är så "höga". Marx skulle säga - "mobilen är opium för folket".
Barcelona Iniesta70
2016-11-24 21:06
Pep-El Mister
Väl sagt! Vi har krav , vi är ju cules av en anledning.
Jag har också tänkt lite på Suarez. Han har ju fått lite kritik och muttrande här och där.
Men , visst , han kanske ser tyngre ut , han kanske inte pressar lika hårt som förut , jag vet inte , jag har ju haft mina gnälliga , kritiska , destruktiva ögon nån annanstans.
Men visst avgjorde han mot Sevilla? Visst kvitterade han mot Valencia och fixade straffen som avgjorde den matchen? Visst fixade han straff mot Celtic? Och han var väl avstängd mot Malaga?
Ser väl inte då där fruktansvärt illa ut? Inte statistiskt i alla fall? Eller när det gäller att kliva fram i rätt läge?
Där ser ni ! Nu visar jag mitt positiva jag.

Sen vill jag bara nämna en sak. Apropå att få "bägaren att rinna över" Bieber på träningsanläggningen+ mobiler på bänken. Jag stannar där. Jag säger inget mer....
Barcelona Pep - El Míster
2016-11-24 20:25
Jäfla gnäll göbbar! Hehe. Ne, men klart man har krav på Barca! Vi är ju alla cules av en anledning. Som vi alla är överens om så är vårat mittfält största problemet nu. Vi blir involverade i nån jävla hawaiifotboll för ofta nu. Fler mål släpps in då motståndarna skapar fler chanser än tidigare säsonger. Men helt ärligt så vet jag inte :) Har någon koll på insläppta mål jämfört med tidigare säsonger vid samma tidpunkt av säsongen? Det är nog också inte lika tydligt på mittfältarna då dom mestadels sliter, och har den uppgiften uppenbarligen, men deras form och självförtroende är nere ett par snäpp. Busquets har fått en roll där han ska föra boll mer då han saknar sin bästis Iniesta vilket skapar fler bolltapp från han. Hans främsta(bäst i världen) egenskap är ju lugnet, spelförståelsen och hans en-två touch till sina medspelare men Gomes och Rakitic har inte den förståelsen med Busken. Förhoppnigsvis hittar dom formen igen snart. Nu behöver vi bara haka på och inte tappa mer mark upp till marängerna i La Liga. Om MSN nån matvh är ineffektiva spelar vi tyvärr lika eller förlorar. Messis toppform och Neymars briljans räddar oss just nu. Men snart är Umtiti, Iniesta och Suarez tillbaka och den sistnämde kommer alltid börja leverera. Då blir det andra bullar. Btw, Marlon ja! Såg han mot Liverpool live på Wembley i sommras och under försäsongen. Tyckte redan då mig se en spelare som borde kunna ta plats på bänken istället för Marlboro. Tror mycket på han! Våran högerfotade Umtiti. ¡Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-11-24 19:56
@100% AntiMadridista:

Det är alltså Pique och Alba som är med på bilderna två spelare som startade men byttes ut så jag gissar på att det här är i slutet av matchen. Oprossionellt hade varit att ta selfies i början av matchen inte slutet. Dock kan det ha varit så att Denis hade smugglat med sig mobilen till bänken och isåfall vad tycker Lucho om detta? Som Lion24 så fint skrev det så är spelarna "deltidsproffs".
Barcelona neymar JR
2016-11-24 19:54
Image: Singer Kevin Roldan has borrowed a famous line from Pique for his promotional material. #contigoempezotodo (it all started with you) Haha lite småkul är det allt :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dengus
2016-11-24 19:08
Hej folket! Hoppas att det finns någon hjälpsam själ här på forumet? Jag undrar hur jag smidigast och billigast kan få tag på två biljetter till El Clasico som spelas snart? Tack! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-11-24 17:52
[QUOTE=100% AntiMadridista]Så jävla oproffsigt!!! [/QUOTE] Kan bara hålla med. Skulle bli arg om min son på 9 år höll på med luren på bänken under match, vuxna män ska inte fjanta omkring med telefon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-24 17:52
@Ribohn Fan:


Jag vet, men jag är verkligen nyfiken på vilka är dessa gånger du menar med att när Messi åker på fula tacklingar så blir han tjurig och slutar spela.

Handen på hjärtat, jag minns inte en enda gång av alla dessa 10 år jag tittat på Messi. Jag kanske har glömt några matcher.

Nej, jag blev bara nyfiken.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-24 17:50
Iniesta70

Låt den "griniga gubben" härja fritt för att det underhåller oss.
Som du uttrycker det så finns det många exemplariska skribenter och gamla rävar som spottar delar ut krut och honung här då och då.

Visst har det varit mycket gnäll inne men jag måste erkänna att alla har skött sig och vädrat sina tankar utan att tappa ansiktet. De enda gånger jag brukar sluta läsa här inne är när vår rival intill oss spelar. Då dyker de "riktiga griniga gubbarna" enligt mig .
Annons: